Προϊόντα για καφέδες (921)

Advantage Plus Φορητή Μονάδα Ντους - Εξοπλισμός Καφέ

Advantage Plus Φορητή Μονάδα Ντους - Εξοπλισμός Καφέ

Advantage Plus Φορητή Μονάδα Ντους - Εξοπλισμός Καφέ
ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ Lapsang Souchong

ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ Lapsang Souchong

Εδώ, δεν συλλέγουμε τους πιο νεαρούς βλαστούς, αλλά το φύλλο του Souchong, φύλλα πιο ώριμα και μεγαλύτερα που προέρχονται από τις χαμηλές περιοχές των τσαγιών. Μετά τη ζύμωση, αυτά τα φύλλα τοποθετούνται σε ζεστές σιδερένιες κατσαρόλες και ψήνονται για λίγο, μετά τα οποία το τσάι καπνίζεται σε ξύλα πεύκου πλούσια σε ρητίνη. Η διάρκεια του καπνίσματος καθορίζεται ανάλογα με την ποικιλία (Lapsang Souchong, Tarry Lapsang Souchong, Lapsang Souchong Crocodile). ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 4 λεπτά
ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ - Εξοπλισμός Καφέ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ - Εξοπλισμός Καφέ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΧΥΣΗΣ - Εξοπλισμός Καφέ
Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 25

Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 25

Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 25
Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 100

Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 100

Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 100
Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 50

Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 50

Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 50
AU-12 ΚΛΙΝΩΝ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ "RONDA" - Εξοπλισμός Καφέ

AU-12 ΚΛΙΝΩΝ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ "RONDA" - Εξοπλισμός Καφέ

AU-12 ΚΛΙΝΩΝ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ "RONDA" - Εξοπλισμός Καφέ
Θερμός Fetco L4S-10 χωρητικότητας 3,8 λίτρων - Εξοπλισμός καφέ

Θερμός Fetco L4S-10 χωρητικότητας 3,8 λίτρων - Εξοπλισμός καφέ

Θερμός Fetco L4S-10 χωρητικότητας 3,8 λίτρων - Εξοπλισμός Καφέ
Η διαμόρφωση της γεύσης ως μια μακρά διαδικασία

Η διαμόρφωση της γεύσης ως μια μακρά διαδικασία

Μόδα, φαγητό, ποτά και μουσική: ο καθένας από εμάς έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις. Και αυτό είναι καλό: άλλωστε, πρέπει συνεχώς να ξεχωρίζουμε το σημαντικό από το ασήμαντο. Για παράδειγμα, ο εγκέφαλός μας μπορεί να διακρίνει περισσότερες από 10.000 μυρωδιές μεταξύ τους. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Ποιος μας το λέει αυτό; Η "καλή" μας γεύση. Η διαμόρφωση της γεύσης είναι σκληρή δουλειά: γιατί, όπως συχνά στη ζωή, η αναζήτηση συνοδεύεται από λάθη και αποτυχίες. Αλλά αξίζει τον κόπο: γιατί μια εκπαιδευμένη αίσθηση γεύσης εμπλουτίζει τη ζωή μας. Έτσι, κάθε γεύμα – ή κάθε φλιτζάνι καφέ – γίνεται μια γευστική εμπειρία. Κυριολεκτικά.
Βούτυρο καριτέ

Βούτυρο καριτέ

Το βούτυρο καριτέ είναι ένα φυτικό λίπος που εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ (Vitellaria paradoxa), το οποίο αναπτύσσεται κυρίως στη Δυτική Αφρική. Χρησιμοποιούμενο εδώ και αιώνες για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες, το βούτυρο καριτέ είναι ένα πολύτιμο συστατικό στα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης δέρματος.
Ζάχαρη

Ζάχαρη

Η ζάχαρη είναι μια γλυκιά και κρυσταλλική ουσία που αποκτάται κυρίως από την ζαχαροκάλαμο και τη ζαχαρότευτλο. Χημικά, η ζάχαρη αποτελείται από σακχαρόζη, ένα μόριο που σχηματίζεται από τον συνδυασμό ενός μορίου γλυκόζης και ενός μορίου φρουκτόζης. Η ζάχαρη χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντική ουσία σε τρόφιμα και ποτά, καθώς και σε διάφορες μαγειρικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
Αραβική γόμα

Αραβική γόμα

Η αραβική κόλλα, γνωστή επίσης ως κόλλα ακακίας, είναι μια φυσική ρητίνη που εξάγεται από τους κορμούς και τα κλαδιά δέντρων του γένους Acacia, κυρίως από την Acacia senegal και την Acacia seyal. Χρησιμοποιούμενη εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αραβική κόλλα εκτιμάται για τις παχύρρευστες, γαλακτωματοποιητικές και σταθεροποιητικές της ιδιότητες σε διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών.
Λευκό Τσάι Yunnan Κίνα Μεγάλη Εφεδρεία

Λευκό Τσάι Yunnan Κίνα Μεγάλη Εφεδρεία

Αυτά τα φύλλα εξαιρέσεων καλλιεργούνται σε υψόμετρα από 1.300 έως 2.000 μέτρα και σε θερμοκρασίες μεταξύ 12 και 23 °C. Τα μεγάλα, ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα, με την υψηλή αναλογία ασημένιων άκρων, αναπτύσσουν στην κούπα ένα γλυκό, λεπτό και ταυτόχρονα φρουτώδες άρωμα. Το εκχυλισμένο φύλλο έχει μια ανθώδη οσμή. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά
Κάσιους

Κάσιους

Ο κάσιους είναι ο βρώσιμος σπόρος σε σχήμα νεφρού του φρούτου του κάσιους, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, κυρίως καλλιεργούμενου σε τροπικές περιοχές του κόσμου, όπως η Ινδία, το Βιετνάμ και η Δυτική Αφρική. Επιστημονικά γνωστός ως Anacardium occidentale, ο κάσιους εκτιμάται για τη γλυκιά του γεύση και την τραγανή του υφή.
Aroma Carte Noire Κλασικό

Aroma Carte Noire Κλασικό

Άρωμα Καρτ Νουάρ Κλασικό
T-shirt EARLY BIRD

T-shirt EARLY BIRD

T-shirt EARLY BIRD
Gevalia Original

Gevalia Original

Gevalia Original
Τσάι Lipton Yellow Label 88 - Lipton English Breakfast

Τσάι Lipton Yellow Label 88 - Lipton English Breakfast

Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 88 Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 25 Τσάι Lipton Κίτρινη Ετικέτα 50 Τσάι Lipton Αγγλικό Πρωινό
Fetco S4SO-15/20-1 Μοναδικός Σταθμός Υπηρεσίας - Εξοπλισμός Καφέ

Fetco S4SO-15/20-1 Μοναδικός Σταθμός Υπηρεσίας - Εξοπλισμός Καφέ

Fetco S4SO-15/20-1 Μοναδικός Σταθμός Υπηρεσίας - Εξοπλισμός Καφέ
Gevalia Μέτρια Ψημένη Καφές

Gevalia Μέτρια Ψημένη Καφές

Gevalia Καφές Μεσαίας Ψησίματος
Ateşe Cappadocia Smart Plus Βραστήρας Τσαγιού - Εξοπλισμός Ποτών - Βραστήρας Τσαγιού, 3 Τσαγιέρες, 30 L, Αέριο+Ηλεκτρικό, Στατικός

Ateşe Cappadocia Smart Plus Βραστήρας Τσαγιού - Εξοπλισμός Ποτών - Βραστήρας Τσαγιού, 3 Τσαγιέρες, 30 L, Αέριο+Ηλεκτρικό, Στατικός

Ateşe Cappadocia Smart Plus Βραστήρας Τσαγιού - Εξοπλισμός Ποτών - Βραστήρας Τσαγιού, 3 Τσαγιέρες, 30 L, Αέριο+Ηλεκτρικό, Στατικός
Χονδρική πώληση Λάδι Isio 4; 2L – LESIEUR

Χονδρική πώληση Λάδι Isio 4; 2L – LESIEUR

Χονδρική πώληση λαδιού Isio 4; 2L – LESIEUR
ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ - Εξοπλισμός Καφέ

ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ - Εξοπλισμός Καφέ

ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ - Εξοπλισμός Καφέ
Έχει σημασία το υλικό, το σχήμα και το χρώμα της κούπας;

Έχει σημασία το υλικό, το σχήμα και το χρώμα της κούπας;

Ναι, το υλικό, το σχήμα και το χρώμα της κούπας μπορούν να επηρεάσουν την αντίληψή σας για τη γεύση του καφέ. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η αισθητηριακή εμπειρία της κατανάλωσης καφέ μπορεί να επηρεαστεί από παράγοντες όπως το χρώμα, το σχήμα και το υλικό της κούπας. Για παράδειγμα, το χρώμα της κούπας μπορεί να επηρεάσει την αντιληπτή ένταση και γλυκύτητα του καφέ, με τις λευκές και διαφανείς κούπες να σχετίζονται με πιο γλυκό καφέ σε σύγκριση με κούπες άλλων χρωμάτων. Το σχήμα της κούπας μπορεί επίσης να επηρεάσει το άρωμα και τη γεύση του καφέ, με τις πιο φαρδιές κούπες να επιτρέπουν μεγαλύτερη απελευθέρωση αρώματος και τις στενές κούπες να κατευθύνουν το άρωμα προς τη μύτη, ενισχύοντας την αντίληψη της γεύσης του καφέ. Το υλικό της κούπας μπορεί επίσης να επηρεάσει τη θερμοκρασία του καφέ και επομένως να επηρεάσει την αντίληψη της γεύσης του. Για παράδειγμα, οι κεραμικές κούπες τείνουν να διατηρούν τη θερμότητα καλύτερα από τις γυάλινες ή μεταλλικές κούπες, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη της οξύτητας του καφέ.
Ξεθωριάστε τις γεύσεις σας - ακόμη και στο σπίτι

Ξεθωριάστε τις γεύσεις σας - ακόμη και στο σπίτι

Κάποιες κακές ειδήσεις: Δεν μπορείς να αναγκάσεις τον εαυτό σου να αγαπήσει το μπρόκολο ή τον τόνο, για παράδειγμα. Η μνήμη γεύσης το κάνει αυτό για σένα. Διότι κάθε γεύμα και κάθε μυρωδιά αποθηκεύεται εκεί. Παρ' όλα αυτά, μπορείς να εκπαιδεύσεις τις αισθήσεις σου: Μελέτες έχουν δείξει ότι συνηθίζουμε σε σύνθετα αρώματα μέσα σε λίγες εβδομάδες - και μαθαίνουμε να τα εκτιμούμε. Η επιθυμία για απλές γευστικές εντυπώσεις σχηματίζεται με την πάροδο του χρόνου. Θέλεις να εξελίξεις τη γεύση σου; Ο καφές είναι ιδανικός γι' αυτό! Μετά από όλα, περιέχει πάνω από 1000 αρωματικές ουσίες - διπλάσιες από το κρασί. Προσπάθησε να γευτείς τα αρώματα στην πρωινή σου κούπα καφέ! Θα διαπιστώσεις ότι οι γευστικοί σου κάλυκες ανακαλύπτουν περισσότερα κάθε μέρα. Το ίδιο ισχύει και για την αίσθηση της όσφρησης: το άρωμα που μυρίζεις. Σου υποσχόμαστε: Αυτό θα είναι μια εντελώς νέα αισθητηριακή εμπειρία και θα σε προχωρήσει περαιτέρω σε ό,τι αφορά τη γεύση! Ένα άλλο υπέροχο πείραμα για το σπίτι: Απόλαυσε το επόμενο δείπνο σου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή με τα μάτια σου δεμένα.
Νερό Πηγής 50cl Fr X24 – CRISTALINE

Νερό Πηγής 50cl Fr X24 – CRISTALINE

Νερό Πηγής 50cl Fr X24 – CRISTALINE
ΚΑΘΙΣΜΑ BAR EOS-V PAD - Η καρέκλα μπαρ Eos-V Pad προορίζεται για τον εξοπλισμό του εστιατορίου του ξενοδοχείου

ΚΑΘΙΣΜΑ BAR EOS-V PAD - Η καρέκλα μπαρ Eos-V Pad προορίζεται για τον εξοπλισμό του εστιατορίου του ξενοδοχείου

Η καρέκλα μπαρ έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες απαιτητικών πελατών, που επιθυμούν να εξοπλίσουν τον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, του εστιατορίου, του καφέ ή του lounge bar τους. Η καρέκλα διαθέτει διετή εγγύηση, η οποία καλύπτει φορτίο έως 120 κιλά. Κατασκευάζεται στην Τουρκία. Χρησιμοποιήθηκαν υφάσματα υψηλής ποιότητας για το κάθισμα και την πλάτη, ενώ τα πόδια της καρέκλας είναι κατασκευασμένα από συμπαγές ξύλο.
Προκομμένα χαρτοπετσέτες maxi 3=6 διακοσμημένοι ρολοί – SOPALIN

Προκομμένα χαρτοπετσέτες maxi 3=6 διακοσμημένοι ρολοί – SOPALIN

Προκομμένα maxi χαρτοπετσέτες 3=6 διακοσμημένοι ρόλοι – SOPALIN
Mahlkönig Guatemala Lab

Mahlkönig Guatemala Lab

Γρήγορη και χωρίς προβλήματα εξέταση διαφόρων ποικιλιών καφέ. Σε μεγάλο βαθμό χωρίς ποικιλία άλεση διαφορετικών ποικιλιών καφέ - η υπολειμματική ποσότητα για την άλεση δειγμάτων καφέ έχει μειωθεί στο 6 – 8 %. Λειτουργίες Ειδικοί συνδυασμοί προθρυμματιστών και δίσκων άλεσης για πιο καθαρή άλεση. Ειδική έξοδος με χτυπητήρι για την αφαίρεση υπολειμμάτων καφέ στην έξοδο. Γειωμένη πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα για τη μείωση της ηλεκτροστατικής φόρτισης του καφέ κατά τη χρήση του μετρητή MAHLKÖNIG. Απλή μετατροπή για φίλτρο Γουατεμάλας.
D4 Μαύρο Πιάνο

D4 Μαύρο Πιάνο

Αυτόματη Μηχανή Καφέ Συμβατή με J.O.E.® Σύστημα Άλεσης AromaG2 Διαδικασία Εξαγωγής με Παλμούς (P.E.P.®)