Το βούτυρο κακάου είναι το αποτέλεσμα της πίεσης του υγρού κακάου (ή μάζας) υπό πολύ υψηλή πίεση. Αφού συλλεχθεί το βούτυρο κακάου σε υγρή κατάσταση, συσκευάζεται σε κουτιά 25 κιλών και ψύχεται για να μεταφερθεί στους πελάτες μας. Το βούτυρο κακάου παραμένει στερεό σε θερμοκρασία κάτω από 27°C, αλλά αρχίζει να λιώνει στους 27,7°C και λιώνει εντελώς στους 35°C.
Όταν πιέζεται το υγρό κακάου, το βούτυρο κακάου βγαίνει πρώτο στην φυσική του κατάσταση διατηρώντας την πλήρη γεύση του κακάου. Περαιτέρω επεξεργασία γίνεται για να αποκτηθεί αποσμημένο βούτυρο κακάου, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή σοκολάτας χωρίς να επηρεάζει την οσμή και τη γεύση της σοκολάτας.
Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας είτε μόνο του είτε αναμειγμένο με υγρό κακάο. Εκτός από τη χρήση του στη διατροφή, το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων και της λιπαντικής του φύσης.
CHOCOLATS JANIN είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή από χειροποίητη σοκολάτα. Γκουρμέ καλάθι με χειροποίητη σοκολάτα για επιχειρήσεις, χειροποίητη σοκολάτα για εταιρικά σεμινάρια. Καλέστε στο 01 45 99 26 39
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΟΥ!
Αυτή η κάρτα δώρου σας επιτρέπει να προσφέρετε ένα δώρο που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Επιτρέπει αγορές σε όλες τις δημιουργίες μας και είναι έγκυρη για 12 μήνες. Έτσι, θα θυμούνται το δώρο σας πολλές φορές το χρόνο!
{"text":"Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από τον ψημένο κόκκο κακάου\nΟΦΕΛΗ\nΟι νιφάδες κακάου περιέχουν αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και αποτελούν ένα πλούσιο, υγιεινό και διαφορετικό σνακ.\nΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΚΑΟΥ\nΗ κύρια χρήση τους είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στη ζαχαροπλαστική, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.\nΕλάχιστη παραγγελία: 20 κιλά"}
Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, είναι ο καρπός μιας αρχαίας τέχνης που συνδυάζεται με αυστηρές βιολογικές γεωργικές πρακτικές. Αυτοί οι κόκκοι επιλέγονται προσεκτικά στο χέρι, ζυμώνονται, ξηραίνονται και συσκευάζονται για να διατηρήσουν την ποιότητα και τη χαρακτηριστική τους γεύση.
1. Μοναδική προέλευση: Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη καλλιεργούνται στις γόνιμες και προστατευμένες περιοχές της Μαδαγασκάρης, όπου το κλίμα και το έδαφος προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια κακάου. Κάθε κόκκος φέρει την αποτύπωση αυτής της μοναδικής γης, δίνοντας ζωή σε γεύσεις και αρώματα που είναι μοναδικά.
Η σοκολάτα Snickers είναι ένα δημοφιλές προϊόν που διατίθεται σε διάφορα μεγέθη όπως 160g, 200g και 100g. Εξάγουμε και παραδίδουμε όλες τις κατηγορίες σοκολάτας σε όλη την Ευρώπη. Η σοκολάτα Snickers μας είναι γνωστή για την υπέροχη γεύση της και τον συνδυασμό από φιστίκια, καραμέλα και σοκολάτα.
Οι πελάτες μας εκτιμούν την ποιότητα και τη γεύση της σοκολάτας Snickers μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές για να διασφαλίσουμε ότι η σοκολάτα μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Με την αποδοτική μας λογιστική, μπορούμε να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας.
BIO Criollo Κάκαο σε σκόνη: Η σκόνη κακάου παράγεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κόκκους κακάου, από τους οποίους παράγεται, μεταξύ άλλων, σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάου χρησιμοποιείται η μάζα κακάου του κόκκου κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάου. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Criollo: Ο κακάο μας παράγεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Criollo.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το nougat σοκολάτας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 223231
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.15
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%
Προσφέρουμε στις βιομηχανίες εκχυλίσματα και πρώτες ύλες για την παραγωγή των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής ή συνταγών σας.
Πουλάμε χονδρικώς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.
Τετράγωνα γευσιγνωσίας μαύρης σοκολάτας 70% κακάο. Για να προσφέρουμε εξαιρετικές σοκολάτες, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Παραγωγός: Mars
Κατηγορία: Ζαχαρωτά
EAN μονάδα: 5060122039383
Περιγραφή:
Τεμάχια στο κουτί: 6
Ποσότητα κουτιών σε παλέτα: 364
Ποσότητα τεμαχίων σε παλέτα: 2,184
Προέλευση: Πολωνία
Διάρκεια ζωής
Κείμενο ετικέτας
Η Nutella® είναι μια δημοφιλής γλυκιά κρέμα κακάο από φουντούκια, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως σε σάντουιτς, γλυκά και άλλες γλυκές λιχουδιές. Είναι γνωστή για τη νόστιμη γλυκιά-καρυδάτη γεύση της και δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ή συντηρητικά. Η κρέμα περιέχει αρκετά συστατικά, όπως ζάχαρη, φοινικέλαιο, φουντούκια, κακάο σε σκόνη με μειωμένα λιπαρά, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, σκόνη ορού γάλακτος, λεκιθίνη (σόγια) και βανιλίνη.
Η Nutella® έχει διάρκεια ζωής 12 μηνών και διατίθεται σε βάζα των 350 g, 600 g ή 750 g, ενώ είναι διαθέσιμα πακέτα των 24 τεμαχίων.
Η Foodcom S.A. διανέμει τη Nutella® σε μια σειρά από φορείς, συμπεριλαμβανομένων χονδρεμπόρων τροφίμων, διανομέων επώνυμων προϊόντων, εισαγωγέων, εξαγωγέων και αλυσίδων λιανικής.
Ο κακάο Sambirano Tsarafandray είναι πιστοποιημένος βιολογικός· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και μόνο φυσικά λιπάσματα στην παραγωγή του. Τα δέντρα κακάο αναπτύσσονται κάτω από την οροφή των αυτόχθονων δέντρων σκιάς μαζί με μάνγκο, μπανάνες, βανίλια, ανανά, πιπεριές και άλλες καλλιέργειες. Αυτά τα βιώσιμα συστήματα αγροδασοκομίας σχηματίζουν μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα φυσικά τροπικά δάση του Sambirano. Αυτό είναι πολύ αναγκαίο· πάνω από το 40% των δασών της Μαδαγασκάρης έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 60 χρόνια και τα υπόλοιπα δάση είναι κατακερματισμένα. Η αποδάσωση και η διάβρωση του εδάφους είναι μια σοβαρή απειλή, μειώνοντας την ικανότητα των αγροτών να παράγουν αρκετό φαγητό. Με τη βοήθεια της Rainforest Alliance, οι καλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Sambirano φυτεύουν νέα δέντρα για να καταπολεμήσουν τη διάβρωση του εδάφους, να προστατεύσουν τα υπόλοιπα δασικά θραύσματα και να αποκαταστήσουν το φυσικό τοπίο της κοιλάδας.
Ο κακάο Sambirano Tsarafandray έχει ένα όμορφο προφίλ γεύσης με μέτρια οξύτητα.
Προέλευση: Μαδαγασκάρη
Περιοχή: Haut Sambirano
Ποικιλία: Criollo-Trinitario και Forastero
Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, εσπεριδοειδή και γιασεμί
SKU: 5430002193250
Περιεκτικότητα σε Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει το Kinder-Delice-Kakao στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά Kinder-Delice-Kakao και εισαγωγή PGC.
Maison Wagram CBD Γάλακτος Σοκολάτα
Επεκτείνετε τη γκάμα προϊόντων σας με σοκολάτα υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένη με CBD. Σχεδιασμένη με κρεμώδες βούτυρο κακάο και γλυκιά βανίλια, η πινελιά CBD θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών σας. Τα προϊόντα Maison Wagram είναι αποτέλεσμα γαλλικής τεχνικής παραγωγής.
Γκανάς
Με ένα σωληνάριο γκανάς μπορείτε να φτιάξετε περίπου 14 έως 16 σοκολάτες. Ο γκανάς είναι επίσης πολύ κατάλληλος ως γέμιση για μακαρόν ή μπισκότα.
Η Arduenna έχει συνεργαστεί με τον Bastognard Pierre Plas, ο οποίος ανακηρύχθηκε Βέλγος σοκολατοποιός της χρονιάς 2023 από τον Gault & Millau.
Ο Pierre Plas έχει επιτύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία, εμπλουτίζοντας τις βραζιλιάνικες κακάο-νιφάδες με τζιν Arduenna! Αυτός ο λεπτός, εκλεπτυσμένος συνδυασμός είναι για να τον απολαμβάνετε με μέτρο!
Με ένα νόστιμο μείγμα τσαγιού και καφέ, το Café Frappé δεν είναι ένα τσάι που έχει γεύση καφέ, ούτε ένας καφές που έχει γεύση τσαγιού. Είναι μια πραγματική γευστική επιτυχία και μια αξέχαστη εμπειρία. Η τέλεια συμβιβαστική λύση - ένας συνδυασμός που συγκεντρώνει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους, χωρίς να παραμελείται καμία πλευρά. Αγκαλιαστείτε με το αγαπημένο σας βιβλίο ή, σε μια τεμπέλικη μέρα, χαθείτε σε εκατοντάδες δυνατότητες.
Στυλ: Σακουλάκι 60γρ
Διάρκεια εκχύλισης: 3 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 80°C/175°F
Να απολαμβάνεται: Μόνο ζεστό