Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
Η σκόνη προέρχεται από την κακάο κέικ, το οποίο περνά από μια διπλή διαδικασία άλεσης:
10-12% ή 22-24% λίπος
ΟΦΕΛΗ
Περιέχει υψηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών, μεταξύ των οποίων είναι οι φλαβονοειδείς, απαραίτητοι για την πρόληψη της γήρανσης και της κυτταρικής φθοράς. Επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία και τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η σκόνη κακάο είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να μην παραμελήσετε τη γεύση της σοκολάτας στα αγαπημένα σας γλυκά. Αυτή είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από το κακάο ή τη στιγμιαία σοκολάτα, οι οποίες είναι συνήθως επεξεργασμένες και περιέχουν ζάχαρη. Όντας καθαρή, οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες που προλαμβάνουν τη γήρανση και τη φθορά των κυττάρων παραμένουν ανέπαφες. Είναι επίσης πολύ ενεργητική λόγω των επιπέδων θεοβρωμίνης.
Το κακάο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε φαγητό και να αντικαταστήσει το κακάο σχεδόν σε όλες τις συνταγές, είναι χρήσιμο για όλα τα είδη γλυκών όπως μπράουνις, κέικ, τούρτες, ζεστή σοκολάτα, τρούφες κ.λπ.
MOQ:20kg
Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
• Ενυδατικό και θρεπτικό: Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.
Αυτή η σοκολάτα μαύρης σοκολάτας 65% ονομάζεται "Χωρίς ζάχαρη" επειδή η κλασική ζάχαρη (σακχαρόζη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, για παράδειγμα) έχει αντικατασταθεί από το Maltitol, ένα γλυκαντικό με σημαντική γλυκύτητα.
Αυτή η σοκολάτα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν ή να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια σοκολάτα υψηλής ποιότητας: ελαφρώς ξινή, οι φρουτώδεις νότες συνδυάζονται με τις καβουρδισμένες αρωματικές νότες, αφήνοντας να εκφραστεί μια απαλή πικράδα με διακριτές ξυλώδεις νότες.
Συστατικά: κόκκοι κακάο, γλυκαντικό: maltitol, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.
Αλλεργιογόνα: Πιθανή παρουσία ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΑΥΓΟΥ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ και ΑΡΑΧΙΔΩΝ, συστατικά που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο παραγωγής.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια: 2174 kJ / 527 kcal; Λιπαρά 43g εκ των οποίων κορεσμένα 26g και χοληστερόλη 1,7 mg; Υδατάνθρακες 37g εκ των οποίων ζάχαρα <0,5 g, άμυλο 3,5g
Καθαρό βάρος (Γ): 100 g
Κωδικός: Σοκολάτα Μαύρη Χωρίς Ζάχαρη
Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.
Η Milka schokolade 100g είναι ένα δημοφιλές προϊόν που διατίθεται σε όλη την Ευρώπη. Εξάγουμε όλες τις κατηγορίες προϊόντων σοκολάτας στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των Nutella, Milka και Snickers. Η Milka schokolade μας είναι γνωστή για την υπέροχη γεύση της και την απαλή υφή της.
Οι πελάτες μας εκτιμούν την ποιότητα και τη γεύση της Milka schokolade μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές για να διασφαλίσουμε ότι η σοκολάτα μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Με την αποδοτική μας εφοδιαστική, μπορούμε να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Η σειρά Lemaître προσφέρει μια πλήρη γκάμα από τρουφάκια σοκολάτας με σκόνη και νιφάδες.
Τα τρουφάκια μας έχουν μια λεπτή γέμιση τρούφας, καλυμμένα με την καλύτερη βελγική σοκολάτα γάλακτος και διακοσμημένα με σκόνη κακάο ή νιφάδες σοκολάτας.
Όλα τα τρουφάκια παράγονται στο εργοστάσιό μας σε 2 ειδικές γραμμές παραγωγής: μια γραμμή παραγωγής για τρουφάκια με σκόνη και μία για τρουφάκια με νιφάδες σοκολάτας.
Η τυπική σειρά Lemaître περιέχει:
6 ποικιλίες τρουφών με νιφάδες σοκολάτας και επικάλυψη γάλακτος σε ορθογώνιο κουτί ballotin (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby)
6 ποικιλίες τρουφών με σκόνη κακάο και διπλή επικάλυψη γάλακτος σε κάθετο κουτί ballotin (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee)
Προσφέρουμε επίσης μια πολυτελή σειρά υπό την επωνυμία Lemaître, παρακαλούμε ρωτήστε για τις ελάχιστες ποσότητες:
Ένα ορθογώνιο κουτί 105g που περιέχει 12 τρουφάκια νιφάδων σε 3 διαφορετικές ποικιλίες.
Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαόσπορων, που περιέχουν μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο από την οικογένεια των σκληρών, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στις κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κλίνες κακάο ονομάζονται καρύες και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευαζόταν από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι μόδες έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί ο μεγάλος αριθμός θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Η οργανική ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προέρχεται από το καβουρδισμένο φλοιό κακάου BIO/ΟΡΓΑΝΙΚΟ, μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η οργανική ίνα κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Χρώμα καφέ. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές.
Εφαρμογή: η οργανική ίνα κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και προϊόντα σοκολάτας.
10% Κεραμιδικό οξύ προερχόμενο από καρύδα, σε αντίθεση με τα μακρά αλυσίδα λιπαρά οξέα, τα MCT παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’.
10% Κολλαγόνο, μετά το νερό, το κολλαγόνο είναι το πιο άφθονο θρεπτικό συστατικό στο σώμα. Αποτελεί το 35% της συνολικής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες του σώματος. Μετά την ηλικία των 25 ετών, μειώνουμε την παραγωγή του δικού μας κολλαγόνου, επομένως το εξωγενές κολλαγόνο είναι κρίσιμο για τη μακροχρόνια υγεία. Είναι απαραίτητο για την παραγωγή χολής (33% γλυκίνη) για την μεταβολή του λίπους και αυξάνει την ελαστικότητα και την αποκατάσταση του δέρματος. Τα οστά σας αποτελούνται κατά 60% από μέταλλα, αλλά το 90% της πρωτεϊνικής μήτρας στα οστά σας είναι κολλαγόνο. Η διατροφή μας στερείται κολλαγόνου γιατί σήμερα κυρίως τρώμε κρέας μυών που είναι πλούσιο σε αμινοξύ μεθειονίνη και φτωχό σε γλυκίνη. Για να αντισταθμιστεί η μεθειονίνη, απαιτείται γλυκίνη. Το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη αμινοξέα.
Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ)
SKU:5430002193007
Πολυόλες: 15,6g
Ενέργεια: 386Kcal, 1455kJ
Συνολικά λιπαρά: 34,1g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 22,1g
Υδατάνθρακες: 16,5g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 0,9g
Πρωτεΐνη: 9,5g
Αλάτι: 0,7g
Ίνες: 7,4g
Υποκύψτε στις καραμελωμένες μας αμύγδαλες με σοκολάτα κακάο, τραγανές και γευστικές. Τα αμύγδαλα είναι καβουρδισμένα, αρωματισμένα με βανίλια Bourbon και στη συνέχεια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και τέλος πασπαλισμένα με κακάο.
Αναφορά: 708523
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 5.5%
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει τη Milka Extra Cocoa 100 g στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά της Milka Extra Cocoa 100 g και εισαγωγή PGC.
Η απόλυτη προσφέρει τη πιο απόλυτη συγκέντρωση της φυσικής πρώτης ύλης. Τυπική οσμή της νότας μαύρης σοκολάτας, αυτό το εκχύλισμα προσφέρει τα χαρακτηριστικά του πολύ ισχυρά αποτελέσματα. Απόλυτα κατάλληλο για την υψηλή αρωματοποιία, λειτουργεί με όλες τις συμφωνίες για να δώσει αυτή την πολύ παιχνιδιάρικη γευστική νότα. Θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον στην ανασύσταση βάσεων καστορέου. Αρώματα Η απόλυτη κακάο είναι ένα προϊόν “γευστικό” που υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάο, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας.
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η κακαόσκαφη, περιέχει έως και 55 κόκκους κακάου που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Οι Σοκολατένιες Σταγόνες Μαύρης Σοκολάτας 60 % VIJAYA είναι χωρίς λεκιθίνη. Θα σας ενθουσιάσουν με τη χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας χωρίς πικράδα, με μια γλυκιά και ελαφρώς βανιλιένια γεύση.
Σοκολάτα λευκής σοκολάτας 32% βούτυρο κακάο. Έντονο γάλα, πλούσιο σε κρέμα και μέτρια γλυκό. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (G): 100
Παραγωγός: Mars
Κατηγορία: Ζαχαρωτά
EAN μονάδα: 5000159483209
Περιγραφή:
Τεμάχια στο κουτί: 32
Ποσότητα κουτιών σε παλέτα: 300
Ποσότητα τεμαχίων σε παλέτα: 9,600
Προέλευση: Πολωνία
Διάρκεια ζωής
Κείμενο ετικέτας
Αρωματική σκόνη για ζεστή σοκολάτα με κομμάτια μαύρης σοκολάτας (κακάο: 88% ελάχιστο) με ζάχαρη καρύδας. Έντονη γεύση σοκολάτας.
Προέλευση των κόκκων κακάου: Δομινικανή Δημοκρατία
Οδηγίες χρήσης
Βράστε γάλα ή φυτική εναλλακτική σε μια κατσαρόλα και προσθέστε 2 έως 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη SoChoco ανά επιθυμητή κούπα. Ανακατέψτε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αποκτήσετε τη ζεστή σοκολάτα σας.
Συστατικά: ζάχαρη καρύδας*, σκόνη κακάου*, μαύρη σοκολάτα* 20% [κακάο: 88% ελάχιστο] (μάζα κακάου*, βούτυρο κακάου*, ζάχαρη καρύδας*)
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, γάλακτος, σόγιας.
Διατροφικές αξίες ανά 100 ml τελικού προϊόντος**
Ενέργεια: 276 kJ / 66 kcal
Λίπη: 2,4 g (εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,5 g)
Υδατάνθρακες: 7,1 g (εκ των οποίων σάκχαρα: 6,8 g)
Διαιτητικές ίνες: 0,7 g
Πρωτεΐνες: 3,6
Βιολογικό: Ναι
Μέγεθος: 300g, 1kg, 5kg
100% Φυτικό: Ναι
Hunkar Maraslim 500 γρ Σοκολατένιο Παγωτό
Περιεχόμενα: Το προϊόν παρασκευάζεται με φρέσκο γάλα αγελάδας, φυσική σκόνη κακάο και φυσική ζάχαρη. Δεν περιέχει πρόσθετα.
Βάρος: 500 γραμμάρια
Γεύση: Διακρίνεται από την έντονη γεύση κακάο. Συμπληρώνοντας την κρεμώδη υφή του, η φυσική σκόνη κακάο εμπλουτίζει τη γεύση του παγωτού. Παρέχει μια ισορροπημένη απόλαυση με νότες γλυκών και πικρών γεύσεων.
Συμβουλές Χρήσης: Το Hunkar Maraslim 500 γρ Σοκολατένιο Παγωτό είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κακάο. Μπορεί επίσης να σερβιριστεί με διάφορα γλυκά και φρούτα. Ανάλογα με την προτίμηση, μπορούν να προστεθούν γαρνιτούρες όπως σάλτσα σοκολάτας, μαρσμέλοου ή φρέσκα θρυμματισμένα φουντούκια για να εμπλουτίσουν τη γεύση.
Συμβουλές Αποθήκευσης: Το προϊόν θα πρέπει να διατηρείται σε ή κάτω από -18°C σε κατάψυξη. Συνιστάται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αφαίρεση της συσκευασίας.
Συσκευασία: Το προϊόν παρουσιάζεται σε υγιεινή και ανθεκτική πλαστική συσκευασία.