Θέλετε να προσθέσετε κομψότητα και απαλότητα στα γλυκά και τις δημιουργίες σας;
Το σπρέι βελούδος Βιολετί θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας! Εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, κορμούς, κατεψυγμένα κέικ...
Αποκτήστε μια βελούδινη εμφάνιση σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στις έτοιμες προς χρήση βόμβες μας, τέλος το μπεν μαρί! Απλά ανακινήστε τη βόμβα και ψεκάστε από απόσταση 25/30 εκ. πάνω στη δημιουργία σας που έχει προηγουμένως περάσει από την κατάψυξη.
Το μικρό πλεονέκτημα: Το βελούδο δεν σπάει κατά την κοπή του κέικ! Έτσι διατηρείτε έναν καθαρό σχεδιασμό.
Συστατικά Βιολετί: Βούτυρο κακάο, χρωστική: E170, E133, E100, προωθητικό (E943a ν-βουτάνιο, E944 προπάνιο, E943b ισο-βουτάνιο). Μπορεί να περιέχει ίχνη λεκιθίνης σόγιας. Μέγιστη δοσολογία: Μέγιστο 35 γρ/κιλό τελικού προϊόντος.
Βόμβα 400 ml καθαρού
Για επαγγελματική χρήση μόνο.
Για να αποκτήσετε πιο λεπτό κόκκο (και πιο οικονομικό), σας προτείνουμε να ζεστάνετε στους 35° περίπου.
Αναφορά: D40VI
Βάρος: 400 Ml Καθαρού
Χρώμα: Βιολετί
Στην καρδιά της Προβηγκίας... Ο τρυφερός μας Νουγκά Μοντελιμάρ με άνθη λεβάντας είναι μια πρόσκληση στον ήλιο. Έχουμε ενσωματώσει στον τρυφερό μας νουγκά μερικά άνθη λεβάντας. Μια γλυκιά και λεπτή γεύση, για έναν νουγκά που είναι σύμβολο της όμορφης περιοχής μας.
Αναφορά:357201
ΒΑΡΟΣ (σε KG):2.5
Συσκευασία:1
ΦΠΑ:20.0%
Ο καραμέλας με αλάτι... Για να απλωθεί ή να καλύψει τα γλυκά, είναι τόσο νόστιμο!
Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ
ενέργεια (kcal) = 437
ενέργεια (Kj) = 1822
λιπαρά (γρ) = 30 εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά (γρ) = 19
υδατάνθρακες (γρ) = 40 εκ των οποίων σάκχαρα (γρ) = 40
πρωτεΐνες (γρ) = 1.2 αλάτι (γρ) = 0.3
Κατάσταση: Νέο
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ζάχαρη, Κρέμα γάλακτος 35% MG, βούτυρο* ημίγλυκο 18%, σοκολάτα γάλακτος BARRY
Καθαρό βάρος: 210 γρ
Προέλευση: Κορσική
Αφεθείτε στην ευτυχία με τη σακούλα μας από λευκές σοκολατένιες καρδιές γεμιστές με κρεμώδη καραμέλα σμέουρου!
Σακούλα 100 γραμμαρίων
Χειροποίητο στο εργαστήριό μας στη Βόρεια Γαλλία.
Σακουλάκι με παπιλόττες από μαλακό νουγκά Μοντελιμάρ. Ο λευκός μας νουγκά είναι ένα γευστικό μείγμα από μέλι Προβηγκίας, αμύγδαλα και φιστίκια. Παραδοσιακό νουγκά φτιαγμένο σύμφωνα με τη μέθοδο μαγειρέματος σε καζάνι.
Αναφορά: 102501
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.200
Συσκευασία: 6
ΦΠΑ: 20.0%
Τα κουτιά μας αποτελούνται από μια ποικιλία σοκολατών: πραλίνες, γκανάς και πάστα αμυγδάλου. Επικαλυμμένα με μαύρη σοκολάτα 70% κακάο και σοκολάτα γάλακτος 36% κακάο. Για να προσφέρουμε εξαιρετικές σοκολάτες, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 200
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Δημιουργήστε πρωτότυπους κόμπους κορμού από σοκολάτα με αυτήν την πλακέτα από πλαστικό έγχυσης για σοκολάτα. Οι μοντέρνες μορφές αυτών των καλουπιών κόμπων κορμού θα προσθέσουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη πινελιά στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.
Μπορείτε να προσθέσετε μια λάμψη στους κόμπους κορμού από σοκολάτα με τα μεταλλικά μας σπρέι ή τα λιποδιαλυτά χρώματα.
Θα βρείτε τα καλούπια κορμού από κρυσταλλικό PVC στην κατηγορία "καλούπια κέικ" και τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην "πρώτες ύλες".
Σύνθεση: Πλαστικό έγχυσης πάχους 1.5mm, για αυξημένη αντοχή και μακροχρόνια χρήση.
Συμβουλή χρήσης: Σας προτείνουμε να γεμίσετε τα καλούπια κόμπων κορμού με σακούλα για να διευκολύνετε την απομάκρυνση.
Διαστάσεις: διαστάσεις της πλακέτας 300x255x1.5mm. 6 αποτυπώματα 85x85x4mm.
Συσκευασία: 1 Πλακέτα με 6 αποτυπώματα κόμπων κορμού.
Αναφορά: F1507
Σε απόθεμα: 562 Προϊόντα
Διαστάσεις: 85x85x4mm
Σε καθέναν του ανήκει η δική του Μαντλέν του Προυστ, ενώ εμείς έχουμε πολλές αντί για μια ολόκληρη σακούλα Μαντλέν.
Ανάμεσα στις πολλές λιχουδιές που έκαναν την παιδική μας ηλικία γλυκιά, υπήρχε το διάσημο μέλι του Θείου Λουί. Ο Θείος Λουί και τα μέλια του, που παράγονται στο Λωραγκαί, ήταν αχώριστοι.
Σήμερα, δυστυχώς, δεν είναι πια εδώ για να φροντίσει τις κυψέλες, αλλά σίγουρα θα ενέκρινε αυτό το μέλι που μοιάζει με το δικό του.
Αυτό το εξαιρετικό μέλι παράγεται στο Λωραγκαί, ανάμεσα στην Τουλούζη και τη Μεσόγειο. Πρόκειται για μέλι που προέρχεται από τα λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη στο Λωραγκαί, στον δρόμο προς τη Μεσόγειο, και είναι μια συμπυκνωμένη άνοιξη.
Καθαρό Βάρος (Γ):250
Η Φύλλο Εκτύπωσης Σοκολάτας Ουρανός με Αστέρια θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πρωτότυπες διακοσμήσεις στα σοκολατάκια σας.
Οι εκτυπώσεις μεταφοράς σοκολάτας επιτρέπουν να διακοσμήσετε εύκολα τις σοκολάτες σας, προσφέροντας μια πινελιά πρωτοτυπίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακοσμήσεις σε διαφορετικά χρώματα για να διακρίνετε τις διάφορες γεύσεις των σοκολατάκιών σας.
Αυτός ο απλός και διαχρονικός σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτυπώσεις σε μαύρη, γάλακτος ή λευκή σοκολάτα.
Αυτά τα φύλλα έχουν τις κατάλληλες διαστάσεις για να χρησιμοποιηθούν με τις φόρμες σοκολάτας της σειράς "PDR".
Αναφορά: IMPDR302
Σε απόθεμα: 24 Προϊόντα
Διαστάσεις: 265x126mm - 20 Φύλλα
Γάλα 36% ΚΑΚΑΟ
Αν και η ειδικότητά μας είναι η μαύρη σοκολάτα, αφιερώσαμε χρόνο για να παράγουμε αυτό το προϊόν με εξαιρετικές γευστικές ποιότητες και την καλύτερη ισορροπία στερεών κακάου/γάλακτος/ζάχαρης. Για τους λάτρεις της σοκολάτας γάλακτος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.