Ανακαλύψτε τον χαρακτήρα του καφέ 100% Arabica, εμβληματικού των καφέ Bacquié, συνδυασμένου με την ένταση της μαύρης σοκολάτας και του κακάου. Αυτή η δημιουργία, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι ταυτόχρονα τραγανή και έντονη, και θα συνοδεύσει τέλεια τον εσπρέσο σας.
Αυτοί οι κόκκοι καφέ μπορούν επίσης να εμπλουτίσουν τα επιδόρπιά σας, προσφέροντάς τους μια δόση έντασης. Η ιδέα του σεφ είναι να δοκιμάσετε μια μους καφέ πασπαλισμένη με μερικούς σοκολατένιους κόκκους.
Συστατικά: καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ 100% Arabica, μαύρη σοκολάτα (φασόλια κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιόσπορου, βανίλια), σκόνη κακάου.
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 449kJ / 108kcal, Λιπαρά 7,7g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,6g, Υδατάνθρακες 6,0g, εκ των οποίων σάκχαρα 5,2g, Πρωτεΐνες 2,0g.
Συνθήκες συντήρησης: Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα (1618°C) και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: 130g
Διάρκεια συντήρησης: 18 μήνες
Αγαπητοί λάτρεις του κακάου, αυτή η συσκευασία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τη μοναδική γεύση του βιετναμέζικου κακάου.
Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από το Δέλτα του Μεκόνγκ, στο νότο της χώρας. Συλλέχθηκαν εκεί, ζυμώθηκαν για 6 ημέρες και στη συνέχεια αποξηράνθηκαν φυσικά στον ήλιο όσο χρόνο χρειάστηκε.
Έπειτα, καβουρδίστηκαν και ελαφρώς καραμελώθηκαν για να συνδυαστούν η γλυκύτητα με τις εμβληματικές γεύσεις αυτών των κόκκων.
Συστατικά: κόκκοι κακάου – Προέλευση: Βιετνάμ, ζάχαρη.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια 2673kJ / 645kcal, Λιπαρές ύλες 52g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 31g, Υδατάνθρακες 34g, εκ των οποίων σάκχαρα 13g, Πρωτεΐνες 11g, Αλάτι 0,03g.
Να φυλάσσεται μακριά από το φως και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: περίπου 130g
Διάρκεια συντήρησης: 18 μήνες
Η απόλυτη προσφέρει τη πιο απόλυτη συγκέντρωση της φυσικής πρώτης ύλης. Τυπική οσμή της νότας μαύρης σοκολάτας, αυτό το εκχύλισμα προσφέρει τα χαρακτηριστικά του πολύ ισχυρά αποτελέσματα. Απόλυτα κατάλληλο για την υψηλή αρωματοποιία, λειτουργεί με όλες τις συμφωνίες για να δώσει αυτή την πολύ παιχνιδιάρικη γευστική νότα. Θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον στην ανασύσταση βάσεων καστορέου. Αρώματα Η απόλυτη κακάο είναι ένα προϊόν “γευστικό” που υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάο, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας.
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η κακαόσκαφη, περιέχει έως και 55 κόκκους κακάου που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Οι Σοκολατένιες Σταγόνες Μαύρης Σοκολάτας 60 % VIJAYA είναι χωρίς λεκιθίνη. Θα σας ενθουσιάσουν με τη χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας χωρίς πικράδα, με μια γλυκιά και ελαφρώς βανιλιένια γεύση.
Υποκύψτε στις καραμελωμένες αμύγδαλές μας με σοκολάτα κακάο, τραγανές και γευστικές. Τα αμύγδαλα είναι καβουρδισμένα, αρωματισμένα με βανίλια Bourbon και στη συνέχεια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και τέλος πασπαλισμένα με κακάο.
Αναφορά: 704151
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.40
Συσκευασία: 8
ΦΠΑ: 20.0%
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Ετοιμάζουμε όλα μας τα μακαρόν στο χέρι, με σεβασμό στις παραδοσιακές τεχνικές: ανάμεσα σε δύο κομμάτια ιταλικής μαρέγκας, μαλακής και βελούδινης, κρύβουμε νόστιμες γκανάς.
Γι' αυτό το λόγο, τα μακαρόν μας είναι φρέσκα και ευαίσθητα προϊόντα. Παρ' όλα αυτά, δεν προσφέρουμε αποστολές των σετ μακαρόν. Είναι διαθέσιμα μόνο για παραλαβή από το κατάστημα ή για παράδοση μέσω κούριερ.
Ανάμεσα στις γεύσεις που σας προτείνουμε, θα βρείτε μεταξύ άλλων (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα):
Μαύρη σοκολάτα
Σοκολάτα και φουντούκι
Φιστίκι
Καφές 100% Αραβικά
Φασόλι Τόνκα
Βανίλια Μπορμπον από τη Μαδαγασκάρη
Κάσις
Λεμόνι
Μούρο του Λοτ
Φρούτο του Πάθους Να διατηρούνται σε δροσερό μέρος στο ψυγείο στους 4°C.
Η συμβουλή μας: για να απολαύσετε τα μακαρόν σας μαλακά, τοποθετήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου 30 λεπτά πριν από την κατανάλωση.
Ημερομηνία κατανάλωσης: Να καταναλώνονται κατά προτίμηση εντός 5 ημερών.
Αναφορά: MACARONS-COFFx9
Μάστερ σοκολατοποιός από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοποιίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας τα νόστιμα σοκολατάκια, τις καθαρές σοκολάτες, τις τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφθείτε το εργοστάσιο σοκολάτας μας.
Τα σοκολατάκια JANIN προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους και παρασκευάζονται χειροποίητα με τη μεγαλύτερη προσοχή από τον μάστερ τεχνίτη Janin και την ομάδα του.
Αυτή η σκοτεινή και κομψή θήκη σας επιτρέπει να απολαύσετε ή να προσφέρετε τέσσερις χειροποίητες σοκολάτες από τη Συλλογή μας.
Οι σοκολάτες μας παρασκευάζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό στους κανόνες της Χειροτεχνίας, επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικές πρώτες ύλες, όπως Grand Crus μαύρης σοκολάτας, σμέουρα από την Οξιτανία ή φουντούκια από το Πιεμόντε IGP. Τέτοιες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας μας επιτρέπουν να αναδείξουμε τις πρωτότυπες συνταγές μας, οι οποίες είναι οργανωμένες και εκτελούνται χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Σεμπαστιέν και της ομάδας του, για να δώσουν ζωή στις δημιουργίες μας.
Έτσι, η συλλογή σοκολατών μας θα σας ταξιδέψει με γεύσεις που κυμαίνονται από το απαραίτητο πραλίνα με αμύγδαλα, στη γκανάς με Πιπέρι του Νεπάλ, περνώντας από διάφορες γκανάς Grand Crus ή την λεπτή άνθη κερασιάς. Ιδανικό για τους περισσότερους λάτρεις της σοκολάτας και όλους τους γλυκατζήδες!
Καθαρό Βάρος: περίπου 25 γρ
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 6,6 x 6,6 x 2,1
Κουτί ποικιλίας από χειροποίητα σοκολατάκια.
Αυτό το κομψό και διακριτικό μαύρο κουτί περιέχει 144 χειροποίητα σοκολατάκια που παρασκευάζονται στην σοκολατοποιία μας στην Τουλούζη. Θα απολαύσετε μια ποικιλία από γκανάς και πραλίνες με μαύρη και γάλακτος σοκολάτα, καλύπτοντας ολόκληρη τη συλλογή μας. Ιδανικό για να ευχαριστήσει όλες τις γεύσεις (πολλές φορές)! Ιδανικό για ένα υπέροχο οικογενειακό γεύμα ή με φίλους.
Τα συστατικά και τα υλικά που αναφέρονται παρακάτω αντιστοιχούν σε ολόκληρη τη συλλογή μας από σοκολατάκια. Ανάλογα με την επιλογή που περιέχεται στο κουτί, τα συστατικά μπορεί να διαφέρουν.
Δεδομένου ότι η παραγωγή των προϊόντων μας είναι χειροποίητη, το βάρος των σοκολατών μπορεί να διαφέρει. Ωστόσο, προσπαθούμε ώστε το αναφερόμενο βάρος να είναι το ελάχιστο και το πραγματικό βάρος να είναι μεγαλύτερο.
Να διατηρείται μεταξύ 17 και 20°C και μακριά από την υγρασία και τις οσμές.
Για βέλτιστη γεύση, καταναλώστε γρήγορα.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 39 x 15,3 x 3,5
Καθαρό βάρος (Γ): 850
Κουτί Ποικιλίας Γκανάς Σοκολάτας Grands Crus
Αυτό το κομψό και λιτό κουτί είναι αφιερωμένο στους λάτρεις των γκανάς από μαύρη σοκολάτα Grands Crus.
Θα ανακαλύψετε 4 γκανάς που έχουν παρασκευαστεί με 4 σοκολάτες Grands Crus από διαφορετικές προελεύσεις, ώστε να σας γνωρίσουν την ποικιλία αυτών των εξαιρετικών σοκολατών.
BA LAÏ Μαύρη σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ με νότες εσπεριδοειδών.
BALIMO Γκανάς Grand Cru από την Παπούα με καπνιστές και ελαφρώς ξυλώδεις νότες.
MANGAOKA Γκανάς Grand Cru από τη Μαδαγασκάρη με φρουτώδεις νότες.
TRINIDAD νότες τύρφης και κακάου από μια εμβληματική σοκολάτα Grand Cru που προέρχεται από το νησί Τρινιντάντ.
Η παραγωγή των προϊόντων μας είναι χειροποίητη, οπότε το βάρος των σοκολατών μπορεί να διαφέρει. Ωστόσο, προσπαθούμε ώστε το αναφερόμενο βάρος να είναι το ελάχιστο και το πραγματικό βάρος να είναι μεγαλύτερο.
Να διατηρείται μεταξύ 17 και 20°C και μακριά από την υγρασία και τις οσμές.
Για βέλτιστη γεύση, καταναλώστε γρήγορα.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 12,3 x 12,3 x 3,2
Καθαρό Βάρος (Γρ): 110
CHOCOLATS JANIN, παραδοσιακό εργαστήριο σοκολάτας, CHOCOLATIERS στο BOISSY St LEGER (94). Παραδοσιακοί σοκολατοποιοί από το 1950. Αποστολή σε όλη τη Γαλλία.
Αυτό το κομψό και λιτό κουτί προσφέρει 6 μικρά σοκολατένια κοσμήματα, ιδανικά για να προσφέρετε ένα κομψό δώρο!
Αυτό το κουτί κοσμημάτων φιλοξενεί 4 διαφορετικές γεύσεις:
- ΤΑ ΚΑΡΜΕΣ: νόστιμη συνάντηση ανάμεσα στη φράουλα της Οξιτανίας και τη σπαστή μαύρη σοκολάτα.
- ΠΑΛΑΟΥΑΝ: γάμος χαρακτήρων ανάμεσα στη μαύρη σοκολάτα και το Καλαμάνσι, ένα πολύ νόστιμο εσπεριδοειδές της Νοτιοανατολικής Ασίας.
- ΟΥΕΣΑΝΤ: ένα απαραίτητο συνδυασμό σοκολάτας και αλμυρού καραμέλας.
- ΜΑΝΓΚΟ ΛΙΜΟΝΕ: μια φρουτώδης συνάντηση ανάμεσα στη εξωτική γεύση του μάνγκο και του λάιμ.
* Οι χρωματισμοί αυτών των σοκολατών μπορεί να διαφέρουν, καθώς χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά συστατικά για τη διακόσμηση των σοκολατών μας.
Διατηρείτε σε θερμοκρασία δωματίου (18° έως 20°C). Για βέλτιστη γεύση, καταναλώστε γρήγορα.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 17,9 x 3,8 x 2,2