Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Η K2 Garden προσφέρει τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά κόκκους κακάο που αποστέλλονται από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη 100% φυσική του σύνθεση, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από την λεπτή φυσική φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, μαλακή και καθαρή γεύση. Το υψηλής ποιότητας κακάο μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωτών προϊόντων και ημιτελών ζαχαρωτών προϊόντων της υψηλότερης ποιότητας.
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
Καλλιέργεια: Βιολογική
Χώρα προέλευσης: Μαδαγασκάρη
Παρουσιασμένο σε μορφή γευστικών παλετών, τόσο λεπτό όσο και εκλεπτυσμένο, είναι ιδανικό για να συνοδεύσει έναν καφέ ή ένα τσάι. Αυτή η σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ είναι πραγματικά μια αδυναμία. Προερχόμενη από μια αλληλέγγυα και υπεύθυνη αλυσίδα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις κομψές και διακριτικές νότες της.
Στην αρχή της γεύσης, εκφράζονται λεμονάτες νότες, ακολουθούμενες από αρώματα κόκκινων φρούτων και τροπικών υποβάθρων. Αυτή η σοκολάτα χαρακτηρίζεται από μια σταθερή κακαοσύσταση, υποστηριζόμενη από πολύ ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις.
Αυτή η σοκολάτα Grand Cru προέρχεται από την αλυσίδα Vietcacao, που έχει ως αρχικό στόχο την υποστήριξη νέων ατόμων με αναπηρία, εντάσσοντάς τους στην αλυσίδα του κακάου. Για πολύ καιρό παραμελημένη, η καλλιέργεια του κακάου γνωρίζει μια αναγέννηση και αυξανόμενο ενθουσιασμό στο Βιετνάμ.
Σήμερα, η αλυσίδα Vietcacao είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία μετά τη συγκομιδή του κακάου, καθώς και στην ανάπτυξη της εκλεκτής σοκολάτας του Βιετνάμ μέσω συνεργασιών με τις οικογένειες των καλλιεργητών και τους φορείς της αλυσίδας κακάου.
Καθαρό βάρος: 170g
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το σοκολατένιο νουγκά μας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 227201
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 20.0%
Στην αρωματοποιία ή στα προϊόντα περιποίησης, προσφέρει μια πραγματική νότα μαύρης σοκολάτας με ξυλώδεις αποχρώσεις στην αρχή. Εντυπωσιακός σε συνδυασμό με πατσουλί σε ανατολίτικες συμφωνίες.
Αρώματα
Αυτό το "γευστικό" προϊόν υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάου, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας. Διαθέτοντας μια αυθεντική νότα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει ή να βελτιώσει τη γεύση προϊόντων αρτοποιίας, παγωτών, καραμελών, γαλακτοκομικών προϊόντων ή αλκοολούχων ποτών όπως το "Brandy".
Καλλυντικά
Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται σπάνια σε καλλυντικά προϊόντα.
Ο άξιος διάδοχος της παλιάς μας Μαύρης Σοκολάτας
Για αυτή τη νέα συνταγή, αποφασίσαμε να στρογγυλέψουμε τις γωνίες. Τέλος η ένταση της καθαρής κακάο πάνω από 20% χωρίς τίποτα δίπλα για να την μαλακώσει, ήρθε η ώρα για μια πραγματική γευστική εμπειρία: αυτή μιας ζεστής σοκολάτας.
Για να ανακαλύψουμε όλες τις χαρακτηριστικές γεύσεις που κάνουν αυτό το νόστιμο μείγμα, έπρεπε να καινοτομήσουμε ενσωματώνοντας συστατικά που δεν έχουν ξαναδεί μέχρι τώρα: αληθινές σταγόνες σοκολάτας και λευκής σοκολάτας που περιμένουν να λιώσουν στην κούπα σας.
Και αν οι γωνίες δεν ήταν ακόμα αρκετά στρογγυλές για εσάς, μια λεπτή πινελιά καρύδας έρχεται να μαλακώσει ακόμη περισσότερο το σύνολο, προσφέροντας ένα από τα πιο επιτυχημένα μείγματα.
Στυλ: 20 φακελάκια των 2g
Διάρκεια εκχύλισης: 4 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 100°C/212°F
Απολαύστε: Μόνο ζεστό
Η φυσική εκχύλιση κακάου αποκτάται μέσω υδροαλκοολικής εκχύλισης από φασόλια κακάου που καβουρδίζουμε εμείς οι ίδιοι. Η εκχύλισή μας είναι πιστοποιημένη από την ECOCERT FR-BIO-01.
Σοκολάτα λευκής σοκολάτας 32% βούτυρο κακάο. Έντονο γάλα, πλούσιο σε κρέμα και μέτρια γλυκό. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (G): 100
Αρωματική σκόνη για ζεστή σοκολάτα με κομμάτια μαύρης σοκολάτας (κακάο: 88% ελάχιστο) με ζάχαρη καρύδας. Έντονη γεύση σοκολάτας.
Προέλευση των κόκκων κακάου: Δομινικανή Δημοκρατία
Οδηγίες χρήσης
Βράστε γάλα ή φυτική εναλλακτική σε μια κατσαρόλα και προσθέστε 2 έως 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη SoChoco ανά επιθυμητή κούπα. Ανακατέψτε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αποκτήσετε τη ζεστή σοκολάτα σας.
Συστατικά: ζάχαρη καρύδας*, σκόνη κακάου*, μαύρη σοκολάτα* 20% [κακάο: 88% ελάχιστο] (μάζα κακάου*, βούτυρο κακάου*, ζάχαρη καρύδας*)
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, γάλακτος, σόγιας.
Διατροφικές αξίες ανά 100 ml τελικού προϊόντος**
Ενέργεια: 276 kJ / 66 kcal
Λίπη: 2,4 g (εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,5 g)
Υδατάνθρακες: 7,1 g (εκ των οποίων σάκχαρα: 6,8 g)
Διαιτητικές ίνες: 0,7 g
Πρωτεΐνες: 3,6
Βιολογικό: Ναι
Μέγεθος: 300g, 1kg, 5kg
100% Φυτικό: Ναι
εμπλουτισμένο με βούτυρο κακάο και λάδι σπόρων σταφυλιού
Το βάλσαμο χειλιών μας είναι φτιαγμένο από φυσικά φυτικά έλαια και βούτυρα, καθώς και από έναν φυσικό συντηρητικό (εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ) για να αποφεύγεται η αλλοίωση και να βελτιώνεται η συντήρηση. Έχουμε μελετήσει τη σύνθεση των βαλσάμων μας για να τα κάνουμε εξαιρετικά. Έχουμε επιλέξει βούτυρα που έχουν ιδιαίτερα δράση στις ξηρές περιοχές του σώματος και είναι πολύ ευχάριστα κατά το μασάζ. Αυτά τα ελιξίρια ομορφιάς συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ευεξία. Εκτός από το να θρέφουν το δέρμα σε βάθος, αποκαλύπτουν τη φυσική του λάμψη.
Το βούτυρο κακάο: Το βούτυρο κακάο είναι αντιοξειδωτικό (αντι-γήρανσης), θρεπτικό και προστατευτικό.
Το λάδι σπόρων σταφυλιού: Το λάδι σπόρων σταφυλιού είναι πλούσιο σε ωμέγα 6 και βιταμίνη Ε. Προστατεύει τη μεμβράνη των κυττάρων και συμβάλλει στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
Όλα τα βάλσαμά μας είναι φυσικά, χωρίς αλκοόλ και χωρίς χημικούς συντηρητικούς.
Μπουγιά μπάλα κακάο ~
Μπουγιά από 100% φυσικό κερί σόγιας, μη καρκινογόνο και αρωματισμένη με άρωμα σοκολάτας με φουντούκι.
Μπουγιά που έχει σκεφτεί με χειροποίητο τρόπο και έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο του καταστήματος.
Η αποστολή γίνεται μέσω παρακολούθησης colissimo ~
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε εξατομικευμένη αίτηση!
Επισκευάζει, προστατεύει, ενυδατώνει
Το ιδανικό βάλσαμο χειλιών!
Το Βάλσαμο Προστασίας κατασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά.
Πραγματική θεραπεία για την αποκατάσταση και προστασία των χειλιών ή των ερεθισμένων περιοχών από τις χειμερινές επιθέσεις. Θρέφει σε βάθος χάρη στα φυτικά έλαια που περιέχει.
Η βιταμίνη Ε, φυσικό συντηρητικό, επιτρέπει τη χρήση του για 12 μήνες.
Φτιαγμένο και παρασκευασμένο στη Γαλλία
Κύρια συστατικά :
- Έλαιο jojoba : Θρέφει σε βάθος
- Βούτυρο κακάο : Επισκευάζει, προστατεύει
- Βιταμίνη Ε : Συντήρηση
Όνομα προϊόντος : Το Βάλσαμο Προστασίας
Θέλετε να μάθετε τη σύνθεση; Επικοινωνήστε μαζί μας!
Μέγεθος: 50mL
Λευκή ετικέτα: Μέγεθος και συσκευασία κατά παραγγελία
Το βιολογικό στερεό σαμπουάν με καρύδα, ρικινόλαδο και γκασούλ είναι το πιο αφρώδες της σειράς! Ιδανικό για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά, είναι επίσης κατάλληλο για μούσι ή ως σαπούνι ξυρίσματος.
Το σαπούνι με πολύτιμα έλαια Σοκολάτα είναι το σαπούνι που προσφέρει απόλυτη θαλπωρή και απόλαυση!
Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο και χρωματισμένο με σκόνη καθαρού κακάου, αυτό το σαπούνι που παρασκευάζεται χειροποίητα με ψυχρή σαπωνοποίηση είναι ελαφρώς αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο γλυκού πορτοκαλιού*.
Βάρος: 100 Γραμμάρια
Θα λάβετε αυτό το σαπούνι 100g συσκευασμένο σε ανακυκλώσιμη θήκη. Αυτό το σαπούνι, με 10% λιπαρά, είναι φτιαγμένο από βιολογικό βούτυρο κακάο, μακράν έλαιο βανίλιας και πολτό καρύδας. Επιτρέπει την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας με τον πολτό καρύδας. Ένα πολύ νόστιμο σαπούνι ιδανικό για όλη την οικογένεια. Δεν περιέχει αιθέρια έλαια ούτε άρωμα. Olea Europaea fruit oil*, Aqua, Cocos nucifera oil*, Sodium Hydroxyde, Ricinus communis seed oil*, Cocos nucifera fruit powder*, Theobroma cacao seed butter*, Sesamum indicum seed oil*, vanilla planifolia fruit extract*, CI77491, CI77492, CI 77499 προερχόμενα από βιολογική γεωργία.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες ζαχαροπλαστικές σοκολάτας της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Η K2 Garden προτείνει φυσικούς κόκκους κακάου της υψηλότερης ποιότητας προς παράδοση από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη σύνθεσή του 100% φυσικής προέλευσης, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από μια γλυκιά φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, γλυκιά και καθαρή γεύση. Ο υψηλής ποιότητας κακάος μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής και ημιτελών προϊόντων ζαχαροπλαστικής της υψηλότερης ποιότητας.
Ανακαλύψτε τη μάζα βιολογικής Criollo κακάου από τη Μαδαγασκάρη απευθείας από τον παραγωγό, το Comptoir Des Epices Madagascar.
Αυτή η μάζα κακάου παρασκευάζεται από φασόλια κακάου Criollo που καλλιεργούνται στις πλούσιες περιοχές της Μαδαγασκάρης σύμφωνα με αυστηρές βιολογικές προδιαγραφές. Με τη λεπτή γεύση και τα υποβλητικά αρώματά της, αυτή η μάζα κακάου είναι ένας πραγματικός θησαυρός που προέρχεται απευθείας από τον παραγωγό, εξασφαλίζοντας σας ανώτερη ποιότητα και πλήρη ιχνηλασιμότητα.
Συστατικά: Μάζα σπόρων Theobroma cacao Συστατικό προερχόμενο από βιολογική γεωργία
Η μάζα βιολογικής Criollo κακάου από τη Μαδαγασκάρη απευθείας από το Comptoir Des Epices Madagascar προέρχεται από φασόλια κακάου Criollo, μια ποικιλία που είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα. Τα φασόλια κακάου είναι προσεκτικά
Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
CHOCOLATS JANIN είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή από χειροποίητη σοκολάτα. Γκουρμέ καλάθι με χειροποίητη σοκολάτα για επιχειρήσεις, χειροποίητη σοκολάτα για εταιρικά σεμινάρια. Καλέστε στο 01 45 99 26 39
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
• Ενυδατικό και θρεπτικό: Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.
Όλη η γεύση και η δύναμη του κακάου είναι συγκεντρωμένες σε αυτή τη λεπτή σκόνη.
Είναι ιδανική για την παρασκευή ζεστής σοκολάτας για βιταμινωμένα πρωινά.
Αυτή η σκόνη κακάου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ζαχαροπλαστική.
Αλλεργιογόνα: Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς, αυγά, γάλα, σόγια και σουσάμι.
Συστατικά: 100% κόκκοι κακάου
Αυτή η σοκολάτα μαύρης σοκολάτας 65% ονομάζεται "Χωρίς ζάχαρη" επειδή η κλασική ζάχαρη (σακχαρόζη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, για παράδειγμα) έχει αντικατασταθεί από το Maltitol, ένα γλυκαντικό με σημαντική γλυκύτητα.
Αυτή η σοκολάτα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν ή να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια σοκολάτα υψηλής ποιότητας: ελαφρώς ξινή, οι φρουτώδεις νότες συνδυάζονται με τις καβουρδισμένες αρωματικές νότες, αφήνοντας να εκφραστεί μια απαλή πικράδα με διακριτές ξυλώδεις νότες.
Συστατικά: κόκκοι κακάο, γλυκαντικό: maltitol, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.
Αλλεργιογόνα: Πιθανή παρουσία ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΑΥΓΟΥ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ και ΑΡΑΧΙΔΩΝ, συστατικά που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο παραγωγής.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια: 2174 kJ / 527 kcal; Λιπαρά 43g εκ των οποίων κορεσμένα 26g και χοληστερόλη 1,7 mg; Υδατάνθρακες 37g εκ των οποίων ζάχαρα <0,5 g, άμυλο 3,5g
Καθαρό βάρος (Γ): 100 g
Κωδικός: Σοκολάτα Μαύρη Χωρίς Ζάχαρη
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΟΥ!
Αυτή η κάρτα δώρου σας επιτρέπει να προσφέρετε ένα δώρο που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Επιτρέπει αγορές σε όλες τις δημιουργίες μας και είναι έγκυρη για 12 μήνες. Έτσι, θα θυμούνται το δώρο σας πολλές φορές το χρόνο!
Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, είναι ο καρπός μιας αρχαίας τέχνης που συνδυάζεται με αυστηρές βιολογικές γεωργικές πρακτικές. Αυτοί οι κόκκοι επιλέγονται προσεκτικά στο χέρι, ζυμώνονται, ξηραίνονται και συσκευάζονται για να διατηρήσουν την ποιότητα και τη χαρακτηριστική τους γεύση.
1. Μοναδική προέλευση: Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη καλλιεργούνται στις γόνιμες και προστατευμένες περιοχές της Μαδαγασκάρης, όπου το κλίμα και το έδαφος προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια κακάου. Κάθε κόκκος φέρει την αποτύπωση αυτής της μοναδικής γης, δίνοντας ζωή σε γεύσεις και αρώματα που είναι μοναδικά.