Η Milka schokolade 100g είναι ένα δημοφιλές προϊόν που διατίθεται σε όλη την Ευρώπη. Εξάγουμε όλες τις κατηγορίες προϊόντων σοκολάτας στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των Nutella, Milka και Snickers. Η Milka schokolade μας είναι γνωστή για την υπέροχη γεύση της και την απαλή υφή της.
Οι πελάτες μας εκτιμούν την ποιότητα και τη γεύση της Milka schokolade μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές για να διασφαλίσουμε ότι η σοκολάτα μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Με την αποδοτική μας εφοδιαστική, μπορούμε να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Η σοκολάτα Snickers είναι ένα δημοφιλές προϊόν που διατίθεται σε διάφορα μεγέθη όπως 160g, 200g και 100g. Εξάγουμε και παραδίδουμε όλες τις κατηγορίες σοκολάτας σε όλη την Ευρώπη. Η σοκολάτα Snickers μας είναι γνωστή για την υπέροχη γεύση της και τον συνδυασμό από φιστίκια, καραμέλα και σοκολάτα.
Οι πελάτες μας εκτιμούν την ποιότητα και τη γεύση της σοκολάτας Snickers μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές για να διασφαλίσουμε ότι η σοκολάτα μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Με την αποδοτική μας λογιστική, μπορούμε να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
BIO Criollo Κάκαο σε σκόνη: Η σκόνη κακάου παράγεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κόκκους κακάου, από τους οποίους παράγεται, μεταξύ άλλων, σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάου χρησιμοποιείται η μάζα κακάου του κόκκου κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάου. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Criollo: Ο κακάο μας παράγεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Criollo.
Το σουσαμέλαιο είναι επίσης γνωστό με το όνομα ταχίνι και αποτελεί δημοφιλή συστατικό για το ψήσιμο και το μαγείρεμα από την ανατολική κουζίνα. Ας δώσουμε τώρα προσοχή στην μοναδική γλυκιά παραλλαγή του ταχινιού: Μπορείτε τώρα να αγοράσετε την πάστα σουσαμιού με κακάο.
Μια λεπτή σφαίρα που λιώνει από ωμό κακάο Criollo και υψηλής ποιότητας μπαχαρικά. Μόλις διαλύσετε τη θρυμματισμένη σφαίρα Criollo σε ζελό υγρού, μεταμορφώνεται σε ένα ρόφημα με έντονη γεύση κακάο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
Οι κόκκοι κακάο είναι μικρά κομμάτια από τον φυσικό ψημένο κόκκο κακάο. Πολύ θρεπτικοί και υγιεινοί. Ένα superfood με όλη την αρωματική γεύση του κακάο. Τραγανοί και με μια νόστιμη και έντονη γεύση καθαρού, ελαφρώς πικρού σοκολάτας. Είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά.
Οι κόκκοι είναι οι κόκκοι κακάο που έχουν ψηθεί, ξεφλουδιστεί και σπαστεί σε μικρότερα κομμάτια. Επίσης, όντας στην αρχική τους μορφή, δεν προστίθενται επιπλέον λιπαρά ή περιττά σάκχαρα.
Πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, σίδηρο, μαγνήσιο και κάλιο. Μπορείτε να τους απολαύσετε με φρούτα, δημητριακά, παγωτό ή το αγαπημένο σας γιαούρτι. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν γλυκά ή να προστεθούν σε smoothies.
Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο βιολογικής καλλιέργειας: Τα κακαόδεντρα, από τα οποία παράγεται η σκόνη κακάο, είναι εγγενή στη Νότια Αμερική. Τα κακαόδεντρα (Theobroma) παράγουν καρπούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε καρπός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πάστας. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αδειάζονται. Η αποσπασμένη πάστα αφήνεται να ζυμωθεί στον ήλιο για μερικές ημέρες. Μετά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από μύλο για να διαχωριστούν από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου αλέθονται στη συνέχεια με μια πέτρα για 10 ώρες σε μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπόλοιπα κομμάτια από το βούτυρο. Τα υπόλοιπα κομμάτια αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο κακάο: Ο ολλανδικός (αλκαλικός) κακάος διαφέρει από τον κακάο σε άλλες χώρες, γι' αυτό και ο αλκαλικός κακάος στις ΗΠΑ ονομάζεται επίσης Dutched Cocoa.
Η ωμή κακάο μας για την κουζίνα σας: Με την έντονα πικρή γεύση του κακάου, η επικάλυψη Elimba ολοκληρώνει το soul food σας και περιποιείται τόσο το μυαλό όσο και το σώμα.
Ιστορία και προέλευση
Η κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Η κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ιερών και οι κόκκοι κακάο ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν την κακάο στην Ευρώπη.
Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη.
Ο κόκκος κακάο είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Προέλευση Σκόνης Κακάο Κανονική Βιολογική
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κακάο, από το οποίο παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τον καρπό. Υπό υψηλή πίεση, η μάζα εξάγεται, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι, ενώ οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Επίσης, η κακάο μας έχει ζυμωθεί για να μειωθεί η αρχική πικρία της. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία προσθήκη.
Κόκκοι Forastero
Η Σκόνη Κακάο Κανονική Βιολογική προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero. Αρχικά, αυτή η κακάο προέρχεται από την περιοχή του Αμαζονίου, αλλά τώρα καλλιεργείται κυρίως σε...
Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάου από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάου από τον κόκκο κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάου είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα.
Κόκκοι Forastero
Η Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο προέρχεται από το δέντρο κακάου Forastero. Αρχικά, αυτό το κακάο προέρχεται από τον Αμαζόνιο, αλλά τώρα κυρίως αναπτύσσεται στη Δυτική Αφρική. Υπάρχουν 30 έως 40 κόκκοι κακάου ανά λοβό σε αυτό το δέντρο. Αυτό το κακάο περιλαμβάνει…
Βιολογική Σκόνη Κακάο Κριόλο
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάο, τον καρπό του δέντρου κακάο. Το δέντρο κακάο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάο από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάο από τον κόκκο κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο.
Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι κάψες συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα.
Κόκκοι Κριόλο
Το κακάο μας παρασκευάζεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Κριόλο. Αυτός ο κόκκος από την Αφρική είναι γνωστός ως σπάνιος, υψηλής ποιότητας κόκκος και συχνά καταναλώνεται ως εκλεκτό προϊόν. Η γεύση του είναι πολύ αρωματική και όχι πικρή. Λόγω αυτών...
Τρεις τρυφερές μπάλες από ωμό κακάο Criollo και υψηλής ποιότητας μπαχαρικά. Μόλις διαλύσεις την κροταλιστή μπάλες Criollo σε ζεστό υγρό, αποκαλύπτεται ένα ρόφημα με έντονη γεύση κακάου και μακράς διάρκειας επίδραση.
Ιστορία και προέλευση
Ο κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών και οι κόκκοι κακάου ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν τον κακάο στην Ευρώπη.
Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη.
Ο κόκκος κακάου είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάου του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
SoloCoco Κόκκοι κακάο ακατέργαστοι, βιολογικοί και πιστοποιημένοι Fair Trade, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει παιδική εργασία.
Βιολογικοί κόκκοι κακάο που προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία λόγω της σύνθεσής τους από διάφορες ποικιλίες κακάο.
Οι κόκκοι κακάο είναι μικρά κομμάτια από τον φυσικό ψημένο κόκκο κακάο. Πολύ θρεπτικοί και υγιεινοί. Ένα superfood με όλη την αρωματική γεύση του κακάο. Τραγανοί και με μια νόστιμη και έντονη γεύση καθαρού, ελαφρώς πικρού σοκολάτας. Είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά.
Οι κόκκοι είναι οι κόκκοι κακάο που έχουν ψηθεί, ξεφλουδιστεί και σπαστεί σε μικρότερα κομμάτια. Επίσης, όντας στην αρχική τους μορφή, δεν προστίθενται επιπλέον λιπαρά ή περιττά σάκχαρα.
Πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, σίδηρο, μαγνήσιο και κάλιο. Μπορείτε να τους απολαύσετε με φρούτα, δημητριακά, παγωτό ή το αγαπημένο σας γιαούρτι. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν γλυκά ή να προστεθούν σε smoothies.
Διαφορετικοί τύποι κακάο
Υπάρχουν περίπου 3 διαφορετικοί τύποι κακάο που μπορούν να διακριθούν. Criollo, Forastero και Trinitario.
Criollo
Η κόκκος criollo έχει ένα πολύπλοκο και λεπτό προφίλ, μια ήπια γεύση με δευτερεύοντα αρώματα από ξηρούς καρπούς, καραμέλα, φρούτα και καπνό. Η γεύση δεν είναι πικρή και είναι πολύ αρωματική. Παρά αυτά τα ευχάριστα χαρακτηριστικά, το κακάο criollo είναι το πιο σπάνιο. Αυτός ο κόκκος είναι συχνά αγαπημένος στους σοκολατοποιούς, πραγματική ποιοτική σοκολάτα που εκτιμάται από τους γευσιγνώστες. Αυτός ο κόκκος χρησιμοποιείται πολύ σε πολυτελή σοκολάτα.
Οι κόκκοι κακάο είναι από μόνοι τους ένα superfood, καθώς περιέχουν διάφορα αντιοξειδωτικά, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι.
Αυτοί οι κόκκοι κακάο είναι ιδανικοί για χρήση σε διάφορες παρασκευές σοκολάτας, ως προσθήκη σε δημητριακά ή ως σνακ.
Κακάο: Οι κόκκοι κακάο καλλιεργούνται σε πολλές χώρες γύρω από τον ισημερινό. Από τους κόκκους κακάο παράγονται σκόνη κακάο, κομμάτια κακάο και βούτυρο κακάο. Οι κόκκοι κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής. Το δέντρο κακάο Theobroma είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο είναι από μόνοι τους μια εξαιρετική "σούπερ τροφή". Τα κομμάτια κακάο προέρχονται από τον κόκκο κακάο. Μικρά κομμάτια αλεσμένου κόκκου κακάο. Παράγονται από κόκκους που προέρχονται από το δέντρο Theobroma, που ονομάζεται επίσης δέντρο κακάο. Οι κόκκοι κακάο αποξηραίνονται μετά τη συγκομιδή και στη συνέχεια ζυμώνονται και σπάζονται για να παραχθούν μικρά, σκούρα κομμάτια κακάο (κομμάτια κακάο). Οι πλούσιες, σοκολατένιες γεύσεις περιέχουν πολλές θρεπτικές ουσίες και ισχυρές φυτικές ενώσεις, όπως φαινυλ, αιθυλαμίνη και σεροτονίνη.
Φυσικό και αλκαλικό
Περιεκτικότητα σε λιπαρά 10/12% ή 20/22% από κορυφαίες, πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις
Παραδόσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εσωτερικής σας συνταγής
Προέλευση Σκόνης Κακάο Regular BIO: Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κακάο, από το οποίο παράγεται, μεταξύ άλλων, η σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάο χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τους κόκκους κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Forastero: Η σκόνη κακάο Regular BIO προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero.
Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Προμηθευτής σοκολάτας Ferrero Rocher προς πώληση. Εξάγουμε σοκολάτα Rocher και σοκολάτα Nutella όλων των μεγεθών στην Ευρώπη. Η παράδοσή μας γίνεται άμεσα. Η Ferrero Rocher είναι γνωστή για τη μοναδική της γεύση και την εξαιρετική της συσκευασία, που την καθιστά δημοφιλές δώρο.
Η Kinder bueno σοκολάτα είναι ένα δημοφιλές προϊόν που διατίθεται σε όλη την Ευρώπη. Εξάγουμε και διανέμουμε όλες τις κατηγορίες σοκολάτας, συμπεριλαμβανομένων των Ferrero Nutella, Milka, Rocher και Snickers. Η Kinder bueno σοκολάτα μας είναι γνωστή για τη νόστιμη γεύση της και την κρεμώδη γέμιση της.
Οι πελάτες μας εκτιμούν την ποιότητα και τη γεύση της Kinder bueno σοκολάτας μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές για να διασφαλίσουμε ότι η σοκολάτα μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Με την αποδοτική μας εφοδιαστική, μπορούμε να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας.