Προϊόντα για κακάο (20)

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική - Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική - Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο Η ολλανδική (αλκαλοποιημένη) κακάο διαφέρει από την κακάο άλλων χωρών, γι' αυτό και η αλκαλοποιημένη κακάο ονομάζεται επίσης Dutched cacao στις Η.Π.Α. Η φυσική κακάο καλλιεργείται...
Ωμά φασόλια κακάο

Ωμά φασόλια κακάο

Ωμά κακαόσποροι στην αρχική, ωμή, ακατάτακτη και μη ψημένη κατάσταση. Αυτοί οι κακαόσποροι έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί, γι' αυτό είναι ιδανικοί π.χ. για μια διατροφή ωμών τροφών. Αυτοί οι κακαόσποροι περιέχουν μια πληθώρα βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών και ακόρεστων λιπαρών οξέων.
Εξαγωγή Kinder Σοκολάτα Schoko Bons Crispy 23,2 γραμμάρια

Εξαγωγή Kinder Σοκολάτα Schoko Bons Crispy 23,2 γραμμάρια

Αυθεντικό Ferrero Kinder Surprise, Kinder Joy, παιδιά Buenos, Σοκολάτα ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΩΔΗΣ KINDER JOY SURPRISE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 20 γρ Σοκολάτα με Έκπληξη Παιχνίδι. Μπορούμε να παρέχουμε για πωλήσεις σε Ιδρύματα και Εμπορία Kinder Joy Surprise Egg από την εταιρεία Ferrero Rocher.
Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο - Να Αγοράσετε Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο - Να Αγοράσετε Ωμά Βιολογικά Κόκκοι Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριτών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Τον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Πάστα Κακάο Μορφή Chip ΩΜΗ ΒΙΟ - Αγοράστε Πάστα Κακάο Μορφή Chip ΒΙΟ; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Πάστα Κακάο Μορφή Chip ΩΜΗ ΒΙΟ - Αγοράστε Πάστα Κακάο Μορφή Chip ΒΙΟ; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Κάκαο σε σκόνη Criollo BIO - Να αγοράσω βιολογικό κάκαο σε σκόνη; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

Κάκαο σε σκόνη Criollo BIO - Να αγοράσω βιολογικό κάκαο σε σκόνη; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

BIO Criollo Κάκαο σε σκόνη: Η σκόνη κακάου παράγεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κόκκους κακάου, από τους οποίους παράγεται, μεταξύ άλλων, σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάου χρησιμοποιείται η μάζα κακάου του κόκκου κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάου. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Criollo: Ο κακάο μας παράγεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Criollo.
Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma BIO - Αγοράστε σκόνη κακάο 10-12 αλκαλοποιημένη Theobroma BIO; | Χονδρική

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma BIO - Αγοράστε σκόνη κακάο 10-12 αλκαλοποιημένη Theobroma BIO; | Χονδρική

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο βιολογικής καλλιέργειας: Τα κακαόδεντρα, από τα οποία παράγεται η σκόνη κακάο, είναι εγγενή στη Νότια Αμερική. Τα κακαόδεντρα (Theobroma) παράγουν καρπούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε καρπός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πάστας. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αδειάζονται. Η αποσπασμένη πάστα αφήνεται να ζυμωθεί στον ήλιο για μερικές ημέρες. Μετά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από μύλο για να διαχωριστούν από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου αλέθονται στη συνέχεια με μια πέτρα για 10 ώρες σε μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπόλοιπα κομμάτια από το βούτυρο. Τα υπόλοιπα κομμάτια αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο κακάο: Ο ολλανδικός (αλκαλικός) κακάος διαφέρει από τον κακάο σε άλλες χώρες, γι' αυτό και ο αλκαλικός κακάος στις ΗΠΑ ονομάζεται επίσης Dutched Cocoa.
Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Ιστορία και προέλευση Η κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Η κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ιερών και οι κόκκοι κακάο ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν την κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο

Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο

Προέλευση Σκόνης Κακάο Κανονική Βιολογική Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κακάο, από το οποίο παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τον καρπό. Υπό υψηλή πίεση, η μάζα εξάγεται, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι, ενώ οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Επίσης, η κακάο μας έχει ζυμωθεί για να μειωθεί η αρχική πικρία της. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία προσθήκη. Κόκκοι Forastero Η Σκόνη Κακάο Κανονική Βιολογική προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero. Αρχικά, αυτή η κακάο προέρχεται από την περιοχή του Αμαζονίου, αλλά τώρα καλλιεργείται κυρίως σε...
Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρο Κακάο - Να αγοράσετε Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρο Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρο Κακάο - Να αγοράσετε Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρο Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Κακάο σε σκόνη κανονικό βιολογικό

Κακάο σε σκόνη κανονικό βιολογικό

Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάου από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάου από τον κόκκο κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάου είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα. Κόκκοι Forastero Η Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο προέρχεται από το δέντρο κακάου Forastero. Αρχικά, αυτό το κακάο προέρχεται από τον Αμαζόνιο, αλλά τώρα κυρίως αναπτύσσεται στη Δυτική Αφρική. Υπάρχουν 30 έως 40 κόκκοι κακάου ανά λοβό σε αυτό το δέντρο. Αυτό το κακάο περιλαμβάνει…
Βιολογική Σκόνη Κακάο Criollo

Βιολογική Σκόνη Κακάο Criollo

Βιολογική Σκόνη Κακάο Κριόλο Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάο, τον καρπό του δέντρου κακάο. Το δέντρο κακάο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάο από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάο από τον κόκκο κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι κάψες συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα. Κόκκοι Κριόλο Το κακάο μας παρασκευάζεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Κριόλο. Αυτός ο κόκκος από την Αφρική είναι γνωστός ως σπάνιος, υψηλής ποιότητας κόκκος και συχνά καταναλώνεται ως εκλεκτό προϊόν. Η γεύση του είναι πολύ αρωματική και όχι πικρή. Λόγω αυτών...
Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο - Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο - Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Ιστορία και προέλευση Ο κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών και οι κόκκοι κακάου ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάου είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάου του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Ωμά Βιολογικά Φασόλια Κακάο - Ωμά Βιολογικά Φασόλια Κακάο

Ωμά Βιολογικά Φασόλια Κακάο - Ωμά Βιολογικά Φασόλια Κακάο

Διαφορετικοί τύποι κακάο Υπάρχουν περίπου 3 διαφορετικοί τύποι κακάο που μπορούν να διακριθούν. Criollo, Forastero και Trinitario. Criollo Η κόκκος criollo έχει ένα πολύπλοκο και λεπτό προφίλ, μια ήπια γεύση με δευτερεύοντα αρώματα από ξηρούς καρπούς, καραμέλα, φρούτα και καπνό. Η γεύση δεν είναι πικρή και είναι πολύ αρωματική. Παρά αυτά τα ευχάριστα χαρακτηριστικά, το κακάο criollo είναι το πιο σπάνιο. Αυτός ο κόκκος είναι συχνά αγαπημένος στους σοκολατοποιούς, πραγματική ποιοτική σοκολάτα που εκτιμάται από τους γευσιγνώστες. Αυτός ο κόκκος χρησιμοποιείται πολύ σε πολυτελή σοκολάτα. Οι κόκκοι κακάο είναι από μόνοι τους ένα superfood, καθώς περιέχουν διάφορα αντιοξειδωτικά, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι. Αυτοί οι κόκκοι κακάο είναι ιδανικοί για χρήση σε διάφορες παρασκευές σοκολάτας, ως προσθήκη σε δημητριακά ή ως σνακ.
Ωμά Βιολογικά Κακάο Νίμπς - Αγοράστε Ωμά Βιολογικά Κακάο Νίμπς; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ωμά Βιολογικά Κακάο Νίμπς - Αγοράστε Ωμά Βιολογικά Κακάο Νίμπς; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Κακάο: Οι κόκκοι κακάο καλλιεργούνται σε πολλές χώρες γύρω από τον ισημερινό. Από τους κόκκους κακάο παράγονται σκόνη κακάο, κομμάτια κακάο και βούτυρο κακάο. Οι κόκκοι κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής. Το δέντρο κακάο Theobroma είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο είναι από μόνοι τους μια εξαιρετική "σούπερ τροφή". Τα κομμάτια κακάο προέρχονται από τον κόκκο κακάο. Μικρά κομμάτια αλεσμένου κόκκου κακάο. Παράγονται από κόκκους που προέρχονται από το δέντρο Theobroma, που ονομάζεται επίσης δέντρο κακάο. Οι κόκκοι κακάο αποξηραίνονται μετά τη συγκομιδή και στη συνέχεια ζυμώνονται και σπάζονται για να παραχθούν μικρά, σκούρα κομμάτια κακάο (κομμάτια κακάο). Οι πλούσιες, σοκολατένιες γεύσεις περιέχουν πολλές θρεπτικές ουσίες και ισχυρές φυτικές ενώσεις, όπως φαινυλ, αιθυλαμίνη και σεροτονίνη.
Σκόνη κακάο κανονική BIO - Να αγοράσετε σκόνη κακάο κανονική BIO; | Χονδρική | Vehgro

Σκόνη κακάο κανονική BIO - Να αγοράσετε σκόνη κακάο κανονική BIO; | Χονδρική | Vehgro

Προέλευση Σκόνης Κακάο Regular BIO: Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κακάο, από το οποίο παράγεται, μεταξύ άλλων, η σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάο χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τους κόκκους κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Forastero: Η σκόνη κακάο Regular BIO προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero.
Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο - Να Αγοράσω Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο - Να Αγοράσω Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Kinder Joy Σοκολάτα - με Έκπληξη, 20g

Kinder Joy Σοκολάτα - με Έκπληξη, 20g

Αυθεντικά Ferrero Kinder Surprise, Kinder Joy, παιδιά Buenos, Σοκολάτα ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΩΔΗΣ KINDER JOY SURPRISE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 20 γρ Σοκολάτα με Έκπληξη Παιχνίδι. Μπορούμε να παρέχουμε για πωλήσεις σε Ιδρύματα και Εμπόριο Kinder Joy Surprise Egg από την εταιρεία Ferrero Rocher.
Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις

Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις

Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις Σοκολάτα Milka Όλες οι Γεύσεις
Ferrero Kinder Bueno & Kinder Delice 20g

Ferrero Kinder Bueno & Kinder Delice 20g

Αυθεντικά Ferrero Kinder Surprise, Kinder Joy, παιδιά Buenos, Σοκολάτα ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ KINDER JOY SURPRISE ΣΟΚΟΛΑΤΑ 20 γρ Σοκολάτα με Έκπληξη Παιχνίδι. Μπορούμε να παρέχουμε για πωλήσεις σε Ιδρύματα και Εμπόριο Kinder Joy Surprise Egg από την εταιρεία Ferrero Rocher.