Με MCT
Με Πολυκολλαγόνο
Χωρίς φοινικέλαιο
Μοναδική υφή ‘Crémeux’
SKU:5430002193458
Ίνες:9g
Ενέργεια:668Kcal, 2793kJ
Συνολικά λιπαρά:56g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:13g
Υδατάνθρακες:15g
εκ των οποίων ζάχαρη:3,6g
Πρωτεΐνη:21g
Αλάτι:0g
Ο κακάο στην φάρμα Garyth καλλιεργείται σε ένα βιώσιμο αγροδασικό σύστημα, το οποίο βοηθά στην προστασία της φυτικής και ζωικής ζωής στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Tumbes-Chocó Magdalena. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα 25 κορυφαία hotspots βιοποικιλότητας στον κόσμο και εκτείνεται σε 3 χώρες. Ενώ η βιοποικιλότητα είναι σχετικά άθικτη στην Κολομβία και το Περού, απειλείται σοβαρά στον Ισημερινό λόγω της αποδάσωσης και της μονοκαλλιέργειας. Η προσέγγιση του Garyth στην παραγωγή κακάο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η φύση και η γεωργία μπορούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Ως παθιασμένος και γνώστης βιολογικός αγρότης, ο Θωμάς έχει εισάγει διάφορα φυσικά συστήματα για να προστατεύσει τα δέντρα και τις καλλιέργειές του από ασθένειες και να ενισχύσει την επικονίαση και την υγιή ανάπτυξη των καρπών κακάο. Το 2019, η σκληρή δουλειά του ανταμείφθηκε με βιολογική πιστοποίηση.
Προέλευση: Ισημερινός
Περιοχή: Σάντο Ντομίνγκο
Ποικιλία: Nacional
Υποδείξεις: Τροπικοί, ανθώδεις, φυτικοί τόνοι
SKU: 5430002193236
Ποια Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Ποια ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Ο κακάο στην φάρμα Garyth καλλιεργείται σε ένα βιώσιμο σύστημα αγροδασοκομίας, το οποίο βοηθά στην προστασία της φυτικής και ζωικής ζωής στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Tumbes-Chocó Magdalena. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα 25 κορυφαία hotspots βιοποικιλότητας στον κόσμο και εκτείνεται σε 3 χώρες. Ενώ η βιοποικιλότητα είναι σχετικά άθικτη στην Κολομβία και το Περού, απειλείται σοβαρά στον Ισημερινό λόγω της αποδάσωσης και της μονοκαλλιέργειας. Η προσέγγιση του Garyth στην παραγωγή κακάο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η φύση και η γεωργία μπορούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Ως παθιασμένος και γνώστης βιολογικός αγρότης, ο Θωμάς έχει εισαγάγει διάφορα φυσικά συστήματα για να προστατεύσει τα δέντρα και τις καλλιέργειές του από ασθένειες και να ενισχύσει την επικονίαση και την υγιή ανάπτυξη των καρπών κακάο. Το 2019, η σκληρή δουλειά του επιβραβεύτηκε με βιολογική πιστοποίηση.
Finca Garyth Nacional κακάο έχει ένα πολύπλοκο και ήπιο προφίλ που κυριαρχείται από άγριες τροπικές γεύσεις, ανθισμένες νότες.
Προέλευση: Ισημερινός
Περιοχή: Σάντο Ντομίνγκο
Ποικιλία: Nacional
Υποδείξεις: Τροπικές, ανθισμένες, φυτικές νότες
SKU: 5430002193205
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
«Απλώστε πάστες με έντονη γεύση, για γαστρονομική απόλαυση.»
Αυτή ήταν η βασική ιδέα κατά τη δημιουργία αυτών των τεσσάρων εξαιρετικών πολυτελών προϊόντων, χαμηλών σε ζάχαρη και με καταπληκτική γεύση.
Εμπλουτισμένα με γκι, πολυκολλαγόνο, λάδι καρύδας οκτάνης, λάδι μακανάμια και άλλα υγιεινά λίπη.
Διαθέσιμα ως :
- Σοκολάτα Έντονη
- Σοκολάτα Φιστίκι
- Σοκολάτα Φουντούκι
- Καραμέλα Βουτύρου αλμυρού
Για να τα ανακαλύψετε και να τα απολαύσετε.
Η Κολομβία είναι γνωστή για τα όμορφα τροπικά δάση του Αμαζονίου και του Ορινόκου, πλούσια σε βιοποικιλότητα και σημαντικός απορροφητής άνθρακα για τον κόσμο. Δυστυχώς, η παράνομη υλοτομία, η εξόρυξη και η μετατροπή γης σε εκτροφή βοοειδών απειλούν τα ιθαγενή δάση της Κολομβίας. Πολλές δασικές περιοχές έχουν καθαριστεί για την παραγωγή κόκας. Η κυβέρνηση ενθαρρύνει τους αγρότες κόκας να στραφούν στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς το φοινικέλαιο καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός αυξάνεται. Αυτό είναι καλή είδηση για τον πλανήτη, για τους αγρότες και για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Κολομβία και στο εξωτερικό, καθώς θα υπάρχει περισσότερος κακάος εξαιρετικής γεύσης από την Κολομβία διαθέσιμο.
Ο κακάος Tumaco της Κολομβίας προέρχεται από ποικιλίες Trinitario. Έχει έντονο σοκολατένιο προφίλ με ευχάριστη πικράδα και χαμηλή οξύτητα.
Προέλευση: Κολομβία
Περιοχή: Tumaco
Ποικιλία: Trinitario
Υποδείξεις: Κρεμώδης, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί
SKU: 5430002193175
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Για τον τελευταίο αιώνα, σχεδόν όλοι οι χίλιοι παραγωγοί βανίλιας της Πολυνησίας δεν προετοιμάζουν πλέον τις δικές τους βανίλιες (ξηραίνοντας);
μαζεύουν τις βανίλιες και τις πωλούν στους λίγους παρασκευαστές που είναι ενεργοί στην περιοχή.
Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε παρασκευαστής αποκτά βανίλια από τουλάχιστον εκατό καλλιεργητές που είναι διάσπαρτοι σε ολόκληρο το αρχιπέλαγος. Όλες οι βανίλιες από τις διάφορες φυτείες και νησιά αναμειγνύονται έτσι και προετοιμάζονται ταυτόχρονα.
Μόλις εγκαταλείφθηκε η έννοια του terroir,
οι βανίλιες δεν ήταν πλέον διακριτές.
Μόνο τα φρούτα που έχουν φτάσει σε πλήρη ωριμότητα (σκούρο καφέ χρώμα) επιλέγονται,
μια διαδικασία επιλογής παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται με τα σταφύλια για τις "Vendanges Tardives" και τα "Sélections grains nobles" εκλεκτά κρασιά της Αλσατίας.
Αυτή η πολύ καθυστερημένη διαδικασία συγκομιδής, μοναδική στην Πολυνησία,
καθιστά δυνατή την ενίσχυση της γεύσης και των αρωματικών ποιοτήτων της Ταϊτιανής βανίλιας.
Προέλευση: Ταϊτή
Περιοχή: Ταχάα
Ποικιλία: Ταϊτενσής
Υποδείξεις: Πούπουλα, γλυκόριζα, κόκκινα φρούτα
SKU: 5430002193113
ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
ποιο κορεσμένο λίπος: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
ποιο ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Η Ινοσιτόλη είναι ένα φυσικό πολυόλ / αλκοολούχο μόριο ζάχαρης με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία!
Παλαιότερα, η Ινοσιτόλη θεωρούνταν βιταμίνη B8. Ωστόσο, δεν ταξινομείται πια ως βιταμίνη, καθώς το σώμα παράγει τη δική του ινοσιτόλη.
Η Μυοϊνοσιτόλη παράγεται στα νεφρά και τους όρχεις, και αποτελεί το 95% των Ινοσιτολών στο σώμα σας.
Όταν η Ινσουλίνη έρχεται σε επαφή με ένα κύτταρο, παράγονται δεύτεροι αγγελιοφόροι ινοσιτόλης. Η Χειροϊνοσιτόλη θα συμβάλλει στη σύνθεση γλυκογόνου, ενώ η Μυοϊνοσιτόλη θα ρυθμίσει την πρόσληψη γλυκόζης (ευαισθησία στην ινσουλίνη). Δεν μας ενδιαφέρει αν καίτε κυρίως γλυκόζη ή κυρίως κετόνες. Αν δεν είστε ευαίσθητοι στην ινσουλίνη, δεν θα αποκομίσετε τα οφέλη της μακροχρόνιας ζωής. Η Inca’cao προάγει τη μεταβολική ευελιξία με κύριο στόχο την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
Η Ινοσιτόλη συμμετέχει στην επιδιόρθωση του DNA, είναι ένα συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης, ρυθμίζει τον μεταβολισμό και την ενεργειακή δαπάνη των κυττάρων.
Διαθέσιμο σε: σακούλες των 50g
Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: το Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραν Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραν Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί.
Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακοί βράχοι δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στις Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο.
Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται λοβός προς λοβό, με ακρίβεια λίγο πριν από την "τεχνική ωρίμανση".
Προέλευση: Κομόρες
Περιοχή: Γκραν Κομόρ
Ποικιλία: Πλανιφόλια
Υποδείξεις: Φυτική, ανθώδης, ταραγκόν
SKU: 5430002193137
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Origine Pure Περού
– Origine Pure Μαδαγασκάρη
– Origine Pure Τόγκο
– Origine Pure Ισημερινό
– Origine Pure Βενεζουέλα
– Origine Pure Τανζανία
– Origine Pure Κολομβία
Συλλογή Origine Pure: 100% Κακάο
Γλυκαιμικός Δείκτης (GI) 1 χωρίς αύξηση ινσουλίνης.
Αποβάλλεται με ασφάλεια μέσω των ούρων, καθώς το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με αυτό.
Έχει γλυκύτητα 70% σε σύγκριση με τη σακχαρόζη.
Η ερυθριτόλη έχει ισχυρή ψυκτική επίδραση στην κρυσταλλωμένη μορφή της.
Είναι πολύ σταθερή έως 160°C, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύουν αυτό το γλυκαντικό και το αντικαθιστούν εντελώς ως υποκατάστατο ζάχαρης.
Δεν μπορείτε να φτιάξετε κέικ μόνο με ερυθριτόλη, καθώς δεν είναι παράγοντας όγκου, ούτε παρέχει δομή στην παρασκευή σας. Χρειάζεστε ένα υποστηρικτικό συστατικό, π.χ. άλλο γλυκαντικό ή ίνα.
Αν προσπαθήσετε να καραμελώσετε την ερυθριτόλη, δεν θα αλλάξει ποτέ χρώμα και θα εξατμιστεί.
Αν προσπαθήσετε να φτιάξετε σιρόπι μόνο με ερυθριτόλη και αυτό κρυώσει, θα κρυσταλλωθεί αμέσως.
Η ερυθριτόλη είναι ένα τέλειο γλυκαντικό επιπλέον του δικού σας συνδυασμού υποκατάστασης ζάχαρης.
Μην τη χρησιμοποιείτε ως αντικατάσταση 1 προς 1, αλλά ως προσθήκη (όπως ήταν προορισμένο να είναι).
Διαθέσιμο σε: 400g & 800g σακούλες
Η περιοχή του Πλατώματος είναι γνωστή για το όμορφο φυσικό της περιβάλλον με τροπικά δάση και φυσικούς καταρράκτες. Ωστόσο, η κάλυψη των δέντρων έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας. Τα δάση κόπηκαν λόγω της γεωργίας με καύση και καύση. Επίσης, το ξύλο είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας, καθώς οι περισσότερα νοικοκυριά μαγειρεύουν το φαγητό τους με αυτό. Ενδιαφέρον είναι ότι η καλλιέργεια κακάου και καφέ είναι μια σημαντική προστασία για τα δάση του Τόγκο. Οι αγρότες καλλιεργούν αυτές τις καλλιέργειες παραδοσιακά κάτω από την οροφή των φυσικών δασών, μερικές φορές σε συνδυασμό με άλλες καλλιέργειες, σε ένα λεγόμενο σύστημα αγροδασοκομίας. Επειδή η επιβίωσή τους εξαρτάται από αυτό, οι αγρότες έχουν μεγάλο κίνητρο να μην κόβουν δέντρα. Αντίθετα, προστατεύουν τα δάση από περαιτέρω υποβάθμιση και – ως συνέπεια – βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.
Προέλευση: Τόγκο
Περιοχή: Περιοχή Πλατώματος
Ποικιλία: Φοραστέρο και Αμελονάντο
Υποδείξεις: βοτανικό, ξυλώδες, καρύδα
SKU: 5430002193281
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
εκ των οποίων ζάχαρη: 7,6g
εκ των οποίων πολυόλες: 17,6g °
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Οι περισσότερες αλοιφές ξηρών καρπών προωθούνται με το μήνυμα ‘φτιαγμένες από 100% φυστίκια’.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα έχετε μια υγρή πάστα φυστικιού που δεν είναι απλώσιμη.
Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε σχεδόν να την πιείτε με καλαμάκι.
Μια καθαρή πάστα είναι σημαντική αν φτιάχνετε μια εφαρμογή ζαχαροπλαστικής.
Αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε ως σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας, θα είναι πολύ υγρή.
Επιλέγουμε να βάλουμε 78% φυστίκια και να ενισχύσουμε την υφή με άλλες υγιεινές λιπαρές ουσίες όπως το καθαρό βούτυρο κακάο και το λάδι MCT. Για να αυξήσουμε την πρόσληψη κολλαγόνου, εμπλουτίσαμε την αλοιφή φυστικιού με ένα πολυκολλαγόνο που περιλαμβάνει τύπους I, II, III, IV, V και X κολλαγόνου.
Απλώσιμη για ψωμιά με ξηρούς καρπούς
– Σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού σνακ
– Βάση σάλτσας Apero για κράκερ σπόρων
– Ένα φλιτζάνι γκρανόλα με φυστίκια και ξύσματα πορτοκαλιού
Sablé breton με φυστίκια
– Παγωτό φυστικιού
– Εφαρμογές ψησίματος όπως κέικ
– Συνταγή για γαρνίρισμα για Friand με φυστίκια
SKU:5430002193465
Ίνες:6,9g
Ενέργεια:651Kcal, 2724kJ
Συνολικά λιπαρά:55g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:16g
Υδατάνθρακες:10g
εκ των οποίων ζάχαρη:3,8g
Πρωτεΐνη:24g
Αλάτι:0g
Η ριβόζη, επίσης γνωστή ως ριβόζη, είναι μια απλή ζάχαρη (μονοσακχαρίτης) που είναι επίσης πεντόζη (ελληνικά πέντε = πέντε) λόγω των πέντε άνθρακα της.
Το σώμα είναι ικανό να παράγει ριβόζη από γλυκόζη.
Στον οργανισμό μας, η ριβόζη είναι ένα σημαντικό δομικό στοιχείο για το RNA και το DNA. Αυτά είναι τα νουκλεϊκά οξέα που περιέχουν τις γενετικές μας πληροφορίες. Η ριβόζη, μαζί με την αδενίνη και το φωσφορικό, παίζει σημαντικό ρόλο στην αποθήκευση ενέργειας του σώματος, σχηματίζοντας τις ενεργειακά πλούσιες ενώσεις που παράγονται στα μιτοχόνδρια – τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP), διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) και μονοφωσφορική αδενοσίνη (AMP), οι οποίες είναι αποθήκες ενέργειας σε όλα τα κύτταρα. Παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση πρωτεϊνών και στην αποκατάσταση.
Διαθέσιμο σε: σακουλάκια των 40g
Η Κολομβία είναι γνωστή για τα όμορφα τροπικά δάση του Αμαζονίου και του Ορινόκου, πλούσια σε βιοποικιλότητα και σημαντική αποθήκη άνθρακα για τον κόσμο. Δυστυχώς, η παράνομη υλοτομία, η εξόρυξη και η μετατροπή γης σε εκτροφή βοοειδών απειλούν τα ιθαγενή δάση της Κολομβίας. Πολλές δασικές περιοχές έχουν καθαριστεί για την παραγωγή κόκας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους αγρότες κόκας να στραφούν στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς η φοινικιά καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός αυξάνεται. Αυτό είναι καλή είδηση για τον πλανήτη, για τους αγρότες και για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Κολομβία και στο εξωτερικό, καθώς θα υπάρχει περισσότερος εξαιρετικής γεύσης κακάο από την Κολομβία διαθέσιμο.
Προέλευση: Κολομβία
Περιοχή: Τουμάκο
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποδείξεις: Κρεμώδες, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί
SKU: 5430002193298
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
εκ των οποίων πολυόλες: 17,6g °
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Με MCT
Με σύμπλεγμα κολλαγόνου
Χωρίς φοινικέλαιο
Μοναδική υφή ‘Crémeux’
SKU:5430002193472
Ενέργεια:617Kcal, 2582kJ
Συνολικά λιπαρά:48g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:15g
Υδατάνθρακες:24g
εκ των οποίων ζάχαρη:5g
Πρωτεΐνη:19g
Αλάτι:0g
Ίνες:4,2g
Η περιοχή Πλατό είναι γνωστή για το όμορφο φυσικό της περιβάλλον με τροπικά δάση και φυσικούς καταρράκτες. Ωστόσο, η κάλυψη από δέντρα έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας. Τα δάση κόπηκαν λόγω της γεωργίας με καύση και καύση. Επίσης, το ξύλο είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας, καθώς οι περισσότερα νοικοκυριά μαγειρεύουν με αυτό. Ενδιαφέρον είναι ότι η καλλιέργεια κακάου και καφέ είναι μια σημαντική προστασία για τα δάση του Τόγκο. Οι αγρότες καλλιεργούν αυτά τα φυτά παραδοσιακά κάτω από την οροφή των φυσικών δασών, μερικές φορές σε συνδυασμό με άλλες καλλιέργειες, σε ένα λεγόμενο σύστημα αγροδασοκομίας. Επειδή η επιβίωσή τους εξαρτάται από αυτό, οι αγρότες έχουν μεγάλο κίνητρο να μην κόβουν δέντρα. Αντίθετα, προστατεύουν τα δάση από περαιτέρω υποβάθμιση και – ως συνέπεια – βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Αυτό το κακάο έχει πλήρη γεύση με ευχάριστους σοκολατένιους τόνους, χαμηλή οξύτητα, βοτανικές και ξυλώδεις νότες, καθώς και νότες γεύσης καρύδας και αμυγδάλου.
Προέλευση: Τόγκο
Περιοχή: Περιοχή Πλατό
Ποικιλία: Φοραστέρο και Αμελονάντο
Νότες: βοτανικές, ξυλώδεις, καρύδα
SKU: 5430002193182
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g