Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά κοπεί πριν την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Ean13:3701511707293
Référence:AmandeBioEffiléeFrance1
Η φουντούκι, επίσης γνωστή ως αβέλινα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η λέξη φουντούκι προέρχεται από τη λέξη καρύδι με την προσθήκη του υποκοριστικού -ette; ο όρος καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Είναι πολύ πλούσια σε λιπίδια, γεγονός που την καθιστά έναν πολύ ενεργειακό καρπό. Επομένως, συνιστάται ιδιαίτερα για τους αθλητές, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ιδανικά σε συνδυασμό με αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.
Ean13:3701511700232
Αναφορά:NOIBIOAVELLANA1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά κοπεί πριν την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Ean13:3770010599401
Référence:AmandeBioProvence1
Τη γευόμαστε με όλους τους τρόπους: ωμή, μαγειρεμένη, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλες εξίσου νόστιμες λιχουδιές. Μμμ! Η φουντούκι προέρχεται από την προσθήκη του επιθέτου -ette στη λέξη καρύδι; ο όρος καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Η φουντούκι είναι πολύ ενδιαφέρουσα από διατροφική άποψη λόγω της προσφοράς της σε πρωτεΐνες, σε φυτικές ίνες, του υψηλού ποσοστού καλίου/νατρίου καθώς και της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε βιταμίνη Ε και σε πολυφαινόλες αντιοξειδωτικά. Είναι επίσης ένας από τους πιο πλούσιους ελαιούχους σπόρους σε ελαικό οξύ ωμέγα-9, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συνιστάται στην καταπολέμηση του διαβήτη τύπου 2 και της χοληστερόλης (να καταναλώνεται όμως με μέτρο.)
Ean13:3701511701635
Référence:NOIBIOCERVIONNE1
Η φουντούκι, μικρή ή μεγάλη, την λατρεύουμε!
Την απολαμβάνουμε με κάθε μορφή: ωμή, ψητή, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλες εξίσου νόστιμες λιχουδιές. Μμμ! Η φουντούκι, που ονομάζεται επίσης αβελίνα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η λέξη φουντούκι προέρχεται από τη λέξη καρύδι με το προσθετικό -ette, ενώ η λέξη καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Είναι πολύ πλούσια σε λιπίδια, γεγονός που την καθιστά ένα πολύ ενεργειακό φρούτο. Είναι επομένως απολύτως συνιστώμενη για τους αθλητές, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ιδανικά σε συνδυασμό με αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.
Ean13:3701511701031
Référence:NOIBIOROMANA1
Προερχόμενο από τα βουνά της Κεντρικής Ασίας, το βερύκοκο φύτρωνε άγριο εδώ και 5 χιλιάδες χρόνια και εισήχθη στην Ευρώπη από τον Μέγα Αλέξανδρο.
Οι Ρωμαίοι το αποκαλούσαν praecoquum, που σημαίνει «πρώιμο».
Εισαχθέν από την Ιταλία στα μέσα του 15ου αιώνα, αρχικά δεν είχε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, αλλά 300 χρόνια αργότερα, η καλλιέργεια του βερύκοκου θα γνωρίσει μεγάλη άνθηση.
Το βερύκοκο είναι παρόν και στους 5 ηπείρους, αλλά πάνω από το 50% της παγκόσμιας παραγωγής βερύκων πραγματοποιείται στη Μεσόγειο.
Ean13:3701511706616
Αναφορά:ΑβοκάντοΝόκουςΒιοFair1
Μπορεί να απολαυστεί με όλους τους τρόπους: ωμός, μαγειρεμένος, γλυκός, αλμυρός, ως άλειμμα, σε λάδι ή αναμεμειγμένος με άλλα εξίσου νόστιμα πιάτα. Μμμ!
Ean13:3770010599111
Αναφορά: ΒιολογικόΦουντούκιFr1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Η αμυγδαλιά καλλιεργείται σε ζεστές και ξηρές περιοχές: σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, κυρίως η Καλιφόρνια, εξασφαλίζουν σχεδόν το μισό της παγκόσμιας παραγωγής, ακολουθούμενες από την Ισπανία, το Ιράν, τη Συρία, την Ιταλία και το Μαρόκο.
Ean13:3701511707255
Référence:AmandeBioEmondéeFrance1
Η κανέλα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα μπαχαρικά στον κόσμο. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε λιγότερο είναι ότι η κανέλα που βρίσκουμε παντού είναι η κασσία και όχι η "αληθινή" κανέλα που προέρχεται από το Σρι Λάνκα. Η κανέλα από το Σρι Λάνκα ή κανέλα του Σεϋχέλλες είναι πολύ πιο γλυκιά και λεπτή στη γεύση. Η κασσία και η κανέλα διακρίνονται επίσης από την εμφάνισή τους: η κασσία είναι ένας κύλινδρος φλοιού, ενώ η κανέλα είναι ένα κούτσουρο κενό με μικρές λεπτές και πιο εύθραυστες φλούδες από την κασσία.
Προέλευση: Σρι Λάνκα
Ποιότητα: premium, Alba 7cm
Ο πολτός από μάραθο είναι ένα "πολυτελές" μπαχαρικό, του οποίου η φήμη συνεχώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Αυτό το μπαχαρικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνοδεύσει τα λευκά κρέατα, τα ψάρια και ακόμη και τα επιδόρπια και τα παγωτά. Ο πολτός από μάραθο διαθέτει αρώματα γλυκόριζας, λεμονιού, άνηθου και σαφράν, καθώς και άλλες φρουτώδεις νότες που μπορούν να εκπλήξουν τα αλμυρά ή γλυκά πιάτα σας.
Προέλευση: Ιταλία, Τοσκάνη
Ποιότητα: A
Ο κάσιους είναι ο βρώσιμος σπόρος σε σχήμα νεφρού του φρούτου του κάσιους, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, κυρίως καλλιεργούμενου σε τροπικές περιοχές του κόσμου, όπως η Ινδία, το Βιετνάμ και η Δυτική Αφρική. Επιστημονικά γνωστός ως Anacardium occidentale, ο κάσιους εκτιμάται για τη γλυκιά του γεύση και την τραγανή του υφή.
Η πηγή UNIBAR 400-15 διαθέτει φερριτική δομή που αποκτάται μέσω θερμικής επεξεργασίας (σκληρότητα μεταξύ 130 και 190 HB), επομένως χρησιμοποιείται όταν αναζητούνται καλή κατεργασιμότητα και καλή επιφάνεια φινιρίσματος.
Η φερριτική της δομή την καθιστά υλικό επιλογής για εφαρμογές που απαιτούν καλή θερμική και/ή ηλεκτρική αγωγιμότητα καθώς και καλή μαγνητική διαπερατότητα.
Η ύλη UNIBAR 400-15 είναι πολύ ελαστική, γεγονός που αποδεικνύεται από το υψηλό ποσοστό επιμήκυνσής της.
Η πηγή UNIBAR 500-7 (σκληρότητα μεταξύ 170 και 240 HB) παρουσιάζει καλύτερη αντοχή στη φθορά από την ποιότητα UNIBAR 400-15 λόγω της περλιτικής-φεριτικής της δομής, επομένως συνιστάται για εφαρμογές που απαιτούν καλή κατεργασιμότητα και καλή επιφάνεια φινιρίσματος, καθώς και μειωμένη τριβή με άλλα μέρη και/ή υλικά.
Οι τιμές σκληρότητας εξαρτώνται από τις διαστάσεις των ράβδων, με μέγιστο 240 HB (για περλιτικές δομές 15/20%).
Ορισμένες διαστάσεις μπορούν να παρασχεθούν - κατόπιν αιτήματος - με μέγιστη σκληρότητα 190 HB.
Η πηγή UNIBAR 600-3 διαθέτει μια δομή πυρήνα με κυρίαρχη περιλίτη (>50%), γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλη για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή αντοχή στη φθορά με μέγιστη αντοχή.
Οι τιμές σκληρότητας κυμαίνονται μεταξύ 200 και 260 HB.
Στερεό, κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας 50 μικρών. Ιδανικό για ομαδοποίηση, παρουσίαση και προστασία των προϊόντων σας. Ποιότητα τροφίμων. Οπή ανάρτησης Ø 6 mm.
Ανθεκτικό και θερμοσυγκολλούμενο με τη βοήθεια των συγκολλητών μας. Δημιουργήστε γρήγορα τις συσκευασίες σας σε σειρά σύμφωνα με τις διαστάσεις σας. Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας ποιότητας 50 μικρών και εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα. Ιδανικό για τη συσκευασία ελαφρών προϊόντων. 100% ανακυκλώσιμο.
Ιδανικό για τη συγκέντρωση, την παρουσίαση και την προστασία των προϊόντων σας. - Πολύ οικονομικό, άνοιγμα και κλείσιμο με υπερταχεία φερμουάρ. Στερεό, κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας 50 Μικρών. Ιδανικό για τη συγκέντρωση, την παρουσίαση και την προστασία των προϊόντων σας. Ποιότητα τροφίμων. Τρύπα ανάρτησης Ø 6 Mm
Εξαιρετικά ανθεκτική στις πτυχώσεις χάρη στην ενίσχυση των ακμών. Τα έγγραφά σας ταξιδεύουν με ασφάλεια. Μεταβλητό πάχος από 1 έως 3 εκ. Ιδανική για την αποστολή εγγράφων που απαιτούν τέλεια ακαμψία. Πακέτο με 20 θήκες. Κλείσιμο με αδιάρρητο αυτοκόλλητο. Το αυτοκόλλητο κλείσιμο δεν απαιτεί κανένα άλλο μέσο κλεισίματος. Απλή και γρήγορη ανοίγμα με την ταινία αποκόλλησης.
Οι χάρτινες τσάντες kraft με πλευρικές πτυχές είναι ιδανικές για τη μεταφορά και την προστασία των προϊόντων σας και είναι απαραίτητες για τις πωλήσεις για να πάρετε.
Αναζητάτε χαρτοκιβώτια απλής κυματοειδούς κατασκευής που προσφέρουν καλή σχέση ποιότητας/τιμής και σας επιτρέπουν να συσκευάζετε ή να αποστέλλετε τα προϊόντα σας. Τα χαρτοκιβώτια A4 συνιστώνται για την συσκευασία και προστασία όλων των ελαφρών, λιγότερο ευαίσθητων ή ανθεκτικών προϊόντων (που γεμίζουν όλο τον εσωτερικό όγκο της συσκευασίας και μπορούν να αντέξουν την στοίβαξη). Τα χαρτοκιβώτια εκτύπωσης είναι καλυμμένα με kraft, εξασφαλίζοντας εξαιρετική προστασία των προϊόντων σας, με τέλεια αντοχή στην έκρηξη. Σταθερά, είναι ανθεκτικά στην στοίβαξη και στην κατακόρυφη συμπίεση (100 Kg), είναι επίσης παλετοποιήσιμα.
Συσκευασία 50 Κρεμάστρες από Ακατέργαστο Ξύλο - 44 εκ., Μαύρος Γάντζος
Επιλέξτε το σετ μας από απλές κρεμάστρες ακατέργαστου ξύλου, απαραίτητες για την οργάνωση του καταστήματός σας. Με μήκος 44 εκ. και μαύρο γάντζο, αυτές οι κρεμάστρες προσφέρουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη παρουσίαση για τα ρούχα σας. Ιδανικές για να εξοπλίσετε το κατάστημά σας, αυτές οι ξύλινες κρεμάστρες προσθέτουν μια φυσική αίσθηση στον εμπορικό σας χώρο. Επιλέξτε ποιότητα και απλότητα με αυτές τις ξύλινες κρεμάστρες, σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα προϊόντα σας και να βελτιώνουν την εμπειρία αγορών των πελατών σας.
- Υλικό: Ακατέργαστο ξύλο
- Μήκος: 44 εκ.
- Γάντζος: Μαύρος
Εξαιρετικά άκαμπτο, κατασκευασμένο από χαρτόνι μικροκυμάτων Kraft σε εκρού εξωτερικό. - Προστατευτικό χάρη στις ενισχύσεις προστασίας στις γωνίες, τα έγγραφά σας ταξιδεύουν με ασφάλεια. Μεταβλητό ύψος από 1 έως 5 εκ. Κλείσιμο με αυτοκόλλητο. Ιδανικό για την αποστολή εγγράφων που απαιτούν τέλεια ακαμψία. Απλή και γρήγορη ανοίγμα με την ταινία αποκόλλησης. Πακέτο των 20 φακέλων.