Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο δοχείο και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 1,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3 γρ
Υδατάνθρακες: 8,4 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,4 γρ
Ίνες: 0,7 γρ
Πρωτεΐνες: 7,7 γρ
Αλάτι: 0,70 γρ
Θερμή μεταφορά, άμεση και έμμεση
Στην άμεση θερμή μεταφορά, η εικόνα εκτυπώνεται ανάποδα στο υλικό βάσης και στη συνέχεια καλύπτεται με κόλλα. Πριν από τη μεταφορά, η κόλλα ενεργοποιείται με θερμότητα και το αντικείμενο έρχεται σε άμεση επαφή με την εικόνα. Η εικόνα κολλάει τώρα στο αντικείμενο και μπορεί να καεί.
Αυτός ο τρόπος είναι ευνοϊκός, καθώς δεν υπάρχουν φθαρτά εξαρτήματα. Ανάλογα με τον τύπο της μηχανής, μπορούν να διακοσμηθούν κωνικά, κυλινδρικά, οβάλ και επίσης ορθογώνια αντικείμενα. Η επιφάνεια που θα διακοσμηθεί θα πρέπει να είναι επίπεδη, δηλαδή ούτε κοίλη ούτε κυρτή.
Για κοίλες ή κυρτές επιφάνειες ή ανάγλυφα, προτείνουμε την έμμεση θερμή μεταφορά. Εδώ η "κόλλα" βρίσκεται στο χαρτί, στο οποίο εκτυπώνεται μια σωστή εικόνα.
Με τη θέρμανση, αυτή η κόλλα λιώνει κάτω από την εικόνα, η οποία απομακρύνεται από το χαρτί με έναν επίσης θερμαινόμενο σιλικόνινο σφουγγάρι.
Το προϊόν είναι χυμός ελιάς και φύλλων, προερχόμενο από ελαιόδεντρα με υψηλή συγκέντρωση οργανικών πολυφαινολών. Δημιουργείται από τις διαλυτές ελαιώδεις ουσίες στο νερό, που αποκτώνται κατά τη διαδικασία άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε μια διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του προϊόντος, τα χαρακτηριστικά του και η μικροβιολογία του.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μηχανικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην καταστραφούν οι πολυφαινόλες. Τα ελαιόδεντρα της ποικιλίας Arróniz έχουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς. Συλλέγονται σε βέλτιστο επίπεδο ωριμότητας, διατηρώντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις τους.
Το Domaine de Gry-Sablon και τα κρασιά Dominique MOREL παράγουν πολλές ονομασίες σε crus του Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc Rouge rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé.
Ως ηγέτης στην περιοχή του Beaujolais, αναζητούμε σοβαρούς εισαγωγείς σε διάφορες χώρες όπου δεν έχουμε ακόμη διανομή.
Αψίνθιο από το Πονταλιέ.
Εφευρέθηκε το 1890 από τον κ. Αρμάντ ΓΚΙ, η συνταγή μεταδόθηκε κατά την απαγόρευση από το 1915 έως το 2001. Χάρη στη δουλειά του κ. Φρανσουά ΓΚΙ, είναι και πάλι νόμιμη στη Γαλλία και στην Ευρώπη.
Προσοχή, παραμένει παράνομο εκτός Ευρώπης λόγω του ποσοστού θουιόνης.
Η απόσταξη σε εκατονταετείς χαλκούς άμβυκες προσφέρει στο αψίνθιο μας απαράμιλλες αρωματικές νότες.
Φυσική χρωματισμός που αποκτάται από τα φυτά.
Απολαύστε το με προσθήκη παγωμένου νερού.
Πολυάριθμα χρυσά μετάλλια σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
45% vol.
20cl, 50cl, λίτρο
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Οι βιολογικοί κάσιους από την Vibio χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, φρεσκάδα και εξαιρετική γεύση. Προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες στο Βιετνάμ. </ Span> Οι κάσιους είναι σπόροι ενός καρπού δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Νανοειδής ή Δυτικός Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται στις περισσότερες χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Οι κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, οι κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι οι κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το υδάτινο κυτταρίτιδα κ.λπ.).
Στον 16ο αιώνα, οι Πορτογάλοι κατακτητές ανακάλυψαν την κανέλα Σρι Λάνκα και έφεραν αυτό το μπαχαρικό στην Ευρώπη τον 16ο και 17ο αιώνα. Η κανέλα Σρι Λάνκα προέρχεται από άγρια δέντρα που φτάνουν σε ύψος έως 10 μέτρα και φύονται στα δάση της Σρι Λάνκα και της Νότιας Ινδίας. Αυτό το μπαχαρικό παρασκευάζεται από τον πιο λεπτό εσωτερικό φλοιό, ο οποίος κόβεται από τριών ετών βλαστούς.
Η αυθεντική κανέλα Σρι Λάνκα είναι ένα έντονα αρωματικό και γευστικά εξαιρετικό μπαχαρικό. Όποιος έχει δοκιμάσει ποτέ αυτή την κανέλα γνωρίζει καλά τις διαφορετικές γευστικές ποιότητες που μπορεί να έχει αυτό το μπαχαρικό.
Καρβοhydrates (g / 100 g): 4,0
Λίπος (g / 100 g): 3,0
Πρωτεΐνη (g / 100 g): 28
Θερμίδες (kcal): 160
Ελάχιστη διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Καθαρό βάρος (g): 30
Ο μελισσοκομικός μέλι είναι αναμφισβήτητα δημοφιλής στον κόσμο του μελιού, χάρη στο μοναδικά πλούσιο άρωμά του. Ακόμη και σε κρυσταλλωμένη μορφή είναι πολύ ζητούμενος από ορισμένους πελάτες. Για να ρέει από τις κηρήθρες, ο μελισσοκομικός μέλι πρέπει να υποβληθεί σε διπλή επεξεργασία κατά την εκχύλιση. Μια βόλτα στα τέλη Αυγούστου μέσα στη γη της ερείκης αποκαλύπτει την όλη ομορφιά αυτής της μωβ ομορφιάς.
Σύσταση: ζελέ, καστανό κόκκινο
Γεύση: έντονη έως πικρή
Λεπτομέρειες: Λόγω της ζελέ μορφής είναι πιο δύσκολο να εκχυλιστεί
Άλλες συσκευασίες ΧΥΜΑ και ΣΑΚΙΑ: 125γρ, 250γρ, 500γρ, 1 κιλό, 5 κιλά - Η Σύκα Protoben VIJAYA προέρχεται από την Τουρκία και είναι προϊόν του βιολογικού προγράμματος Good Food Foundation, πιστοποιημένο δίκαιο από την FairTSA. Οι διάφορες σύκες της Τουρκίας διακρίνονται από τον τρόπο προετοιμασίας τους. Κάθε ονομασία (Baglama, Lérida και Protoben) αναφέρεται όχι σε ποικιλία σύκων, αλλά στον τρόπο προετοιμασίας τους. Η Σύκα Protoben είναι ελαφρώς τεντωμένη ώστε να αποκτήσει καμπύλες μορφές που θυμίζουν αχλάδι. Στη συνέχεια, θα τοποθετηθεί μαζί με τις ομόλογές της, η μία πάνω στην άλλη. Η γενναιόδωρη διάστασή της της προσδίδει μια μοναδική υφή.
• Ποιότητα και στοχευμένη παραγωγή
• Γρήγορη και έγκαιρη παράδοση
• Λογικές τιμές
• Ποικιλία προϊόντων
• Καλές σχέσεις με τους πελάτες
• Κατάλληλη συσκευασία
• Και πολλοί άλλοι λόγοι…
Ο κύμινο είναι κλασικό συστατικό στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα. Εδώ, καθώς και στην αυστριακή, ανατολικοευρωπαϊκή και σκανδιναβική κουζίνα, χρησιμοποιείται συχνά ως ολόκληροι σπόροι.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εξαιρετικά σε πιάτα με λάχανο και πατάτες, γκούλας ή σε σούπες και στιφάδο.
Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε - το κύμινο είναι το ΜΥΘΙΚΟ μπαχαρικό για το ξινολάχανο. Αλλά και σε ψωμί και φυσικά σε αποστάγματα, θα βρεις συχνά το έντονο, πικρό-γλυκό άρωμα του κύμινου. Με τη πρακτική μας αποθήκη, θα έχεις αρκετό για πολύ καιρό και μπορείς να το δοσολογήσεις εύκολα.
Περιεχόμενο: 250,00 γρ
Αρ. προϊόντος: 802090
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς με 45 χρόνια εμπειρίας στην μελισσοκομία. Σκοπός μας είναι πάντα να παράγουμε το πιο ποιοτικό μέλι και να το προσφέρουμε στους αγαπητούς πελάτες μας. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, δεν προμηθευόμαστε προϊόντα από την αγορά και δεν τα συσκευάζουμε, αλλά παράγουμε τα δικά μας προϊόντα. Φυσικά, κατά την παραγωγή, ενσωματώνουμε την 45χρονη γνώση, εμπειρία και τα μυστικά μας στη δουλειά μας. Όταν λέμε ότι παράγουμε το μέλι, δεν εννοούμε ότι το κάνουμε εμείς, έχουμε τις μέλισσές μας, αυτές παράγουν το μέλι. Σε όλη την Τουρκία έχουμε χιλιάδες κυψέλες και μέσα σε αυτές υπάρχουν δισεκατομμύρια μέλισσες. Οι μέλισσές μας εργάζονται ακούραστα, επιλέγοντας τα πιο όμορφα νέκταρ της φύσης και τα φέρνουν σε εμάς. Εμείς, χωρίς καμία παρέμβαση, σας προσφέρουμε το μέλι που παίρνουμε από τις μέλισσές μας στην πιο φυσική του μορφή. Φυσικά, αναρωτιέστε αν υπάρχει τέτοιο μέλι χωρίς πρόσθετα, ναι, υπάρχει, εμείς. Το αγαπάμε γιατί αγαπάμε το μέλι, είμαστε ερωτευμένοι με το μέλι.
Γεωγραφική ζώνη: τμήματα 02/55.
Χρώμα: ανοιχτό.
Γεύση: μενθολάτη, χαρακτηριστική και ισχυρή.
Κρυστάλλωση: γρήγορη.
Ιδανικό για κρύο καιρό, αυτό το μέλι συνιστάται για την ενίσχυση του οργανισμού, την ανακούφιση από πόνους και τη θεραπεία προβλημάτων υγείας. Για παράδειγμα: για την αντιμετώπιση των πρώτων συμπτωμάτων της αμυγδαλίτιδας, του πυρετού και του κρυολογήματος, την καταπολέμηση των διαταραχών ύπνου, την ηρεμία των νευρικών καταστάσεων, την ανακούφιση από τα αποτελέσματα του άγχους, την ανακούφιση από πόνους στο στομάχι, την ανακούφιση από πόνους σε περίπτωση ημικρανίας.
Το μέλι με πρόπολη είναι ένα μέλι από καθαρά άνθη αναμειγμένο με πρόπολη χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνολογία ήπιας ζύμωσης, στην οποία διατηρούνται και πολλαπλασιάζονται όλες οι ευεργετικές ιδιότητες. Η πρόπολη είναι μια πραγματική δεξαμενή χρήσιμων ουσιών, στη σύνθεσή της:
+ φλαβονοειδή και αρωματικά οξέα;
+ αρωματικά και αιθέρια έλαια;
+ κερί, γύρη;
+ βιταμίνες E, C, H και A, B1, B2, B3, B6;
+ Οξύ PP, αμινοξέα - βαλίνη, λευκίνη, μεθειονίνη, τυροσίνη και άλλα;
+ σίδηρος και φώσφορος, κάλιο και πυρίτιο, χρώμιο και πάνω από 150 ενώσεις.
Η πρόπολη βοηθά σε πολλές παθήσεις, υποστηρίζει συνολικά τον οργανισμό, ενδείκνυται για την πρόληψη οξέων ιογενών αναπνευστικών λοιμώξεων, παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα, της καρδιάς, του δέρματος. Είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό.
Διάρκεια ζωής: 2 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.
Η αλεύρι καρύδας είναι αλεύρι που παρασκευάζεται από αποξηραμένη σάρκα καρύδας. Χρησιμοποιείται σε διάφορα είδη ψημένων προϊόντων, κυρίως σε ζαχαροπλαστική, λόγω της ήπιας γλυκιάς γεύσης του, που είναι χαρακτηριστική της καρύδας. Το αλεύρι καρύδας έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέσο αλεύρι δημητριακών και είναι επίσης πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και υγιή λιπαρά. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Δημητριακό». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 300 γρ.
Ένα τυρί από κατσικίσιο γάλα που ενσωματώνει την ουσία και την παράδοση της Σαρδηνίας. Η ζύμη του, με χρώμα κίτρινο άχυρο, ξεχωρίζει για την αραιή του οπή και τη σταθερή και κόκκινη δομή, σύμβολο μιας προσεκτικής και παραδοσιακής επεξεργασίας. Η μυρωδιά αυτού του τυριού εντείνεται με την ωρίμανση, προσφέροντας μια πλούσια και ελκυστική οσφρητική εμπειρία.
Η γεύση του Mudosu κυμαίνεται από γλυκιά όταν είναι νεαρό έως ευχάριστα πικάντικη με την ωρίμανση, προσφέροντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και έντασης. Παράγεται αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα που προέρχεται από την Ογλιαστρά, μια περιοχή γνωστή για την κατσικίσια κτηνοτροφία, αυτό το τυρί είναι ένας φόρος τιμής στην ποιότητα και την αριστεία της Σαρδηνίας.
Με κυλινδρικό σχήμα, μια λεία και σταθερή κρούστα που κυμαίνεται από ανοιχτό καφέ έως σκούρο και μια μη βρώσιμη κρούστα, το Mudosu είναι ένα ειδικό τυρί, τέλειο για όσους αναζητούν μια μοναδική γεύση, πλούσια σε κομψότητα και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.
Βασισμένο στην εξαιρετική βάση του χαρμανιού μας από μακαμπέο και παρεγιάδα, αυξάνουμε την περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε αυτό το καβούρ για να προσφέρουμε στρογγυλάδα και φινέτσα σε εκείνους τους καταναλωτές που αναζητούν ένα προϊόν όχι τόσο ξηρό όσο το Brut Nature.
Ποικιλίες: Μακαμπέο 70%, Παρεγιάδα 30%
Αλκοολικός βαθμός: 11.75% vol
Ζάχαρα: 10 gr/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 9 και 25 μηνών
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.