Είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς της Apícola Cuartero, μιας οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε πριν από τρεις γενιές και βρίσκεται στη σκιά του Moncayo. Με περισσότερες από 3.000 κυψέλες, αυτές οι μέλιες που παράγονται κατά 100% στην Ισπανία προέρχονται από τις πιο εξαιρετικές ανθοφορίες της ισπανικής γεωγραφίας.
Τα περισσότερα από είκοσι διαφορετικά προϊόντα τους παρασκευάζονται με φυσικό τρόπο, χωρίς φυτοφάρμακα γύρω από τα λουλούδια, και ακολουθώντας τη παραδοσιακή διαδικασία, γι' αυτό κάθε μέλι θα είναι διαφορετικό, ακόμη και μέσα σε έναν ίδιο τύπο. Έτσι, οι Mieles del Tío Juan Cruz καταφέρνουν να αναβιώσουν στις γεύσεις την παλιά γεύση του μελιού, όταν αποκτιόταν απευθείας από το σπίτι του μελισσοκόμου.
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα των Mieles del Tío Juan Cruz. Διαθέτουν μεγάλες συσκευασίες (940 γρ) και μικρές (470 γρ) και η φιάλη ξυδιού μελιού έχει χωρητικότητα 250 ml. Επιπλέον, όλες οι ετικέτες είναι γραμμένες σε πέντε διαφορετικές γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και κλασικά αραβικά).
Οι περισσότερες από 3.000 κυψέλες που έχει η Apícola Cuartero κατανεμημένες σε μεγάλο μέρος της ισπανικής γεωγραφίας κάνουν τις Mieles del Tío Juan Cruz να καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία ανθοφοριών από τους πιο διάφορους οικοσυστήματος ώστε οι μέλισσες να τις επικονιάσουν.
Από την περιοχή της Αραγωνίας, εκμεταλλεύονται λουλούδια όπως το δεντρολίβανο και το ροζ θυμάρι, το πρώτο παράγει μέλι πολύ ανοιχτού χρώματος, με ήπια γεύση και ευχάριστο αρωματικό φινάλε; και το δεύτερο έχει χρώμα κεχριμπαρένιο και γλυκιά γεύση με όξινες νότες.