Ιστορία
Η Νεκρά Θάλασσα είναι η βαθύτερη λίμνη στον κόσμο. Βρίσκεται ανάμεσα στο Ισραήλ και την Ιορδανία και περιβάλλεται από την κοιλάδα του Ιορδάνη στα βόρεια και την κοιλάδα Αράβα στα νότια. Η λίμνη βρίσκεται σε μια κοιλάδα 429 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, καθιστώντας την ακτή της Νεκράς Θάλασσας την χαμηλότερη χερσαία περιοχή στη Γη. Με μέση ημερήσια θερμοκρασία 40 βαθμούς, σχεδόν δεν υπάρχει βροχόπτωση, και ο αέρας είναι καθαρός και ελεύθερος από καπνούς και ρύπους.
Η Νεκρά Θάλασσα ονομάζεται «νεκρή» λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε αλάτι, που εμποδίζει την ύπαρξη υδρόβιων οργανισμών. Αυτή η υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι καθιστά το μπάνιο στη Νεκρά Θάλασσα μια ευεργετική δραστηριότητα για άτομα με δερματικά προβλήματα. Το αλμυρό νερό έχει θεραπευτική επίδραση στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Η Νεκρά Θάλασσα συνεχίζει να βυθίζεται κάθε χρόνο, υπάρχει όλο και λιγότερο νερό στη Νεκρά Θάλασσα. Μεγάλες περιοχές παραμένουν που είναι σχεδόν τίποτα άλλο παρά αλάτι. Αυτό το αλάτι κόβεται σχεδόν και στη συνέχεια εμπορεύεται ως αλάτι μπάνιου.
Πώς αποκτάται το αλάτι τραπέζι;
Στη καθαρή του μορφή, η Νεκρά Θάλασσα…
Η μυστηριώδης προέλευση του Κρεμμυδιού
Το κρεμμύδι (Allium cepa), ή κηπευτικό κρεμμύδι, στη Νότια Ολλανδία και τη Φλάνδρα ονομάζεται επίσης ajuin ή juin, και στη Βόρεια Ολλανδία siepel, είναι ένα φυτό της οικογένειας των νάρκισσων. Η προέλευση του φυτού είναι ασαφής, αλλά πιθανότατα προέρχεται από τη Μέση Ασία, αν και ποτέ δεν έχουν βρεθεί άγρια δείγματα εκεί.
Διαδικασία παραγωγής, Συγκομιδή ή Επεξεργασία Τηγανητών Κρεμμυδιών
Τα τηγανητά κρεμμύδια βιολογικής προέλευσης από την Holyflavours παρασκευάζονται με βιολογικά καλλιεργημένα κρεμμύδια και τηγανίζονται σε βιολογικό ηλιέλαιο. Μέσω του τηγανίσματος σε ηλιέλαιο, τα κρεμμύδια είναι υπέροχα τραγανά και χωρίς φοινικέλαιο! Όταν προσθέσετε νερό (10 - 20%), τα κρεμμύδια γίνονται ευέλικτα. Αυτό είναι ιδανικό για vegan λαρδί και αρτοσκευάσματα. Τα κρεμμύδια έχουν μέγεθος περίπου 4 - 6 χιλιοστά.
Υγιεινές ιδιότητες Τηγανητών Κρεμμυδιών και εφαρμογές
Η τελική πινελιά για κάθε ανατολίτικο γεύμα. Ιδανικά και για γαρνίρισμα αλμυρών σνακ, σάντουιτς και σαλάτες, για να ολοκληρώσετε σάλτσες, κ.λπ.
T-shirt κοντομάνικη ράγκλαν, δίχρωμη, για άνδρες, 100% οργανική και οικολογική - T-shirt ανδρική υψηλής ποιότητας κοντομάνικη ράγκλαν, δίχρωμη, με ύφασμα 100% οργανικό και οικολογικό. T-shirt με οικολογικό ύφασμα, προσαρμόσιμο με το λογότυπό σας, μέσω κεντήματος, εκτύπωσης, κρυστάλλων Swarovski και ραμμένου patch. Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε, στείλτε μας το λογότυπό σας και ζητήστε μια δωρεάν προσφορά. Από 30 κομμάτια.
Ελάχιστη ποσότητα: 30 τεμ.
Μεγέθη: XS S M L XL XXL XXXL
Τιμές: κατόπιν προσφοράς
T-shirt γυναικεία εφαρμοστή, από οικολογικό οργανικό βαμβακερό ύφασμα και προσαρμόσιμη - Εφαρμοστή T-shirt υψηλής ποιότητας για γυναίκες, από οικολογικό οργανικό βαμβακερό ύφασμα και προσαρμόσιμη. Προσαρμογή σε τοπικό επίπεδο εντός της επιχείρησης, με εκτύπωση, κέντημα, πατς, στρας, Swarovski ή καρφίτσες. T-shirt με λεπτό και ελαφρώς ελαστικό ύφασμα, προσαρμοσμένη με το λογότυπό σας. Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε, στείλτε μας το λογότυπό σας και ζητήστε μια δωρεάν προσφορά. Από 30 κομμάτια.
Ελάχιστη ποσότητα: 30 τεμ.
Μεγέθη: XS S M L XL XXL XXXL
Τιμές: κατόπιν προσφοράς
Καταγωγή του Χαρουπιού: Η σκόνη χαρουπιού προέρχεται από το δέντρο χαρουπιά (Ceratonia siliqua), το οποίο συναντάται κυρίως στη Μεσόγειο. Το φυτό είναι γνωστό για τους λοβούς του με υψηλή θρεπτική αξία. Η σκόνη χαρουπιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του κακάου, καθώς οι γεύσεις είναι αρκετά παρόμοιες, το χαρούπι είναι απλώς πιο γλυκό και έχει ήπια ξηνοκαρπά γεύση. Το δέντρο χαρουπιάς φτάνει έως και 15 μέτρα ύψος. Η κόμη του είναι πλατιά και ημισφαιρική και στηρίζεται σε έναν παχύ κορμό με τραχιά καφέ φλούδα και ισχυρούς κλάδους. Το δέντρο χαρουπιάς καλλιεργείται σε μεγάλη κλίμακα, αλλά επίσης αναπτύσσεται άγρια στις ανατολικές περιοχές της Μεσογείου. Τα δέντρα χαρουπιάς μπορούν να αντέξουν μεγάλες περιόδους ξηρασίας, αλλά για να παράγουν καρπούς για σκόνη χαρουπιού, χρειάζονται 500 έως 550 χιλιοστά βροχής ετησίως. Επεξεργασία της σκόνης χαρουπιού: Η σκόνη χαρουπιού παρασκευάζεται από τους σκούρους καφέ σπόρους στους λοβούς του δέντρου χαρουπιάς.
Το λάδι από πίτουρο ρυζιού αναφέρεται επίσης ως λάδι από βλαστούς ρυζιού. Εκτός από μια ισορροπημένη αναλογία σε λιπαρά οξέα, λινολεϊκό και παλμιτικό οξύ, το λάδι από πίτουρο ρυζιού περιέχει γάμμα-ορυζανόλη, τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες και σκουαλένιο.
Το λάδι από πίτουρο ρυζιού παράγεται από τους αποκομμένους βλαστούς και το ασημένιο φλοιό (πίτουρο) του Oryza Sativa L. (Poaceae) μέσω εκχύλισης CO2. Το εκχυλισμένο με CO2 λάδι από πίτουρο ρυζιού έχει καστανό έως πράσινο χρώμα και διαθέτει χαρακτηριστική οσμή. Έχει ισορροπημένες αναλογίες σε λιπαρά οξέα και λινολεϊκό οξύ.
INCI: Oryza Sativa Bran Oil
Συστατικά: C16:0 Παλμιτικό οξύ: 12-22 % C18:1 Λιπαρό οξύ: 35-50% C18:2 Λινολεϊκό οξύ: 29-45% C18:3 Λινολενικό οξύ: μέγιστο 2,5%
Συσκευασία: Διαθέσιμο από 1 κιλό
Το YOOKA Liquid Shilajit είναι ένα 100% vegan συμπλήρωμα διατροφής, χειροποίητο από αυθεντικό Shilajit που συλλέγεται σε υψόμετρο μεταξύ 5100 και 5500 μέτρων στις Πακιστανικές Ιμαλάϊες.
Αυτό το υγρό Shilajit είναι πλούσιο σε φουλβικά οξέα (τουλάχιστον 70%) και περισσότερα από 85 απαραίτητα μέταλλα, χάρη στην φυσική ξήρανση στον ήλιο για 45 έως 60 ημέρες.
Σε αντίθεση με τις βιομηχανικές μεθόδους, το Shilajit μας καθαρίζεται μέσω 40 φιλτραρίσεων χρησιμοποιώντας νανοκαθαρισμένα φίλτρα για να διασφαλιστεί η μέγιστη καθαρότητα.
Οι φιάλες μας είναι κατασκευασμένες από γυαλί τροφίμων για να διατηρούν την ποιότητα του υγρού Shilajit. Κάθε φιάλη 60ml περιέχει μια εύχρηστη υγρή λύση που αποτελείται από καθαρό Shilajit και νερό πηγής από τα Ιμαλάια (5% της περιεκτικότητας).
Το DNA της ελβετικής κάνναβης βρίσκεται στην καρδιά της υπεύθυνης παραγωγής. Η προσφορά σας ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ προϊόντων με μοναδική γεύση και άρωμα είναι ο λόγος που γεννήθηκε η μάρκα μας. Η ανάπτυξη νέων γεύσεων και η ικανοποίηση των αναγκών σας στην καταναλωτική εμπειρία είναι το κλειδί για την επιτυχία μας.
Βιολογικό σιρόπι σφενδάμου. Διαθέσιμο σε 22,7 κιλά (23 κιλά) 4*276 κιλά ή σε IBC 1360 κιλών συσκευασία
Πολυτελές σιρόπι σφενδάμου ποιότητας C Βιολογικό
Το σιρόπι σφενδάμου ποιότητας C Βιολογικό από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Με αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζεις ότι αυτό που αγοράζεις έχει παραχθεί με προσοχή και φροντίδα για τον άνθρωπο και τη φύση.
Η VehGro υποστηρίζει προϊόντα που είναι υγιεινά και της υψηλότερης ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί.
Η βιολογική πιστοποίηση σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ελεύθερα από διάφορες προσθήκες όπως ζάχαρη...
ζάχαρη από φοίνικα
Η ζάχαρη εξάγεται από τους ανθούς των φοίνικων. Ο φοίνικας Arenga εκτιμάται ιδιαίτερα για την υψηλή ποιότητα του χυμού ζάχαρης του.
Επεξεργασία
Οι φοίνικες καλλιεργούνται από μια συνεταιριστική οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν αρκετοί αγρότες. Οι φοίνικες καλλιεργούνται σε μια περιοχή που είχε καεί στο παρελθόν και τώρα έχει μετατραπεί σε μια σύγχρονη βιώσιμη εξαγωγή ζάχαρης μέσω της νέας ανάπτυξης φοίνικων. Χρησιμοποιώντας μια σύνθετη μέθοδο, ο παχύς χυμός επεξεργάζεται σε ζάχαρη Arenga. Αυτή η ζάχαρη προμηθεύεται από το ίδρυμα Masarang. Επιπλέον, οι διαμορφωμένες φυτείες παρέχουν ένα νέο βιότοπο για απειλούμενα είδη. Η ζάχαρη από φοίνικα μοιάζει με καστανή ζάχαρη, αλλά σε αντίθεση με τη συνηθισμένη ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη, η ζάχαρη από φοίνικα περιέχει πολύ περισσότερα μέταλλα, όπως μαγνήσιο και κάλιο. Η δομή της ζάχαρης από φοίνικα είναι παρόμοια με αυτή της μαλακής ζάχαρης και επομένως είναι πολύ κατάλληλη για το ψήσιμο. Η ζάχαρη από φοίνικα έχει μια χαρακτηριστική γεύση καραμέλας και είναι ιδανική για την γλυκάνση τροφίμων και ποτών.
Ιρανικά μαργαριτάρια
Η αμυγδαλιά είναι ο σπόρος της αμυγdalιάς (Prunus dulcis) που προέρχεται από το Ιράν, αλλά σήμερα καλλιεργείται σε πολλές άλλες περιοχές.
Η καλλιέργεια αμυγδάλων
Η βιομηχανική συγκομιδή των αμυγδάλων γίνεται με τη χρήση μηχανής που κουνάει τις αμυγdalιές, μέχρι οι καρποί να πέσουν στο έδαφος. Στη συνέχεια, οι καρποί συλλέγονται, καθαρίζονται και επεξεργάζονται περαιτέρω.
Η αμυγδαλιά καταναλώνεται συχνά ωμή ή ψημένη, αλλά είναι επίσης συστατικό διαφόρων πιάτων. Τα αμύγδαλα διατίθενται σε πολλές μορφές, όπως ολόκληρα αμύγdalα, αμυγdalικό granulat και αμυγdalική σκόνη.
Υγιεινές ιδιότητες των αμυγδάλων
Τα αμύγdalα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως μονοακόρεστα λιπαρά, μαγνήσιο, πρωτεΐνες και βιταμίνη Ε, καθώς και σε φυτικές ίνες και φυτοχημικά.
Πιπεριά (Capsicum annuum)
Η Σκόνη Γλυκιάς Πιπεριάς με Χαμηλή Γονιμότητα Βιολογική είναι ένα προϊόν με χαμηλή γονιμότητα, που σημαίνει ότι διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σποράς αυτού του προϊόντος. Η Σκόνη Γλυκιάς Πιπεριάς με Χαμηλή Γονιμότητα Βιολογική προορίζεται μόνο για χρήση στην κουζίνα.
Η μυστηριώδης προέλευση του κρεμμυδιού
Το κρεμμύδι (Allium cepa), ή κήπου κρεμμύδι, είναι ένα φυτό της οικογένειας ναρκισσών. Η προέλευση του φυτού είναι ασαφής, αλλά πιθανότατα προέρχεται από την Κεντρική Ασία, αν και άγρια δείγματα δεν έχουν βρεθεί εκεί.
Διαδικασία παραγωγής, συγκομιδή ή επεξεργασία τηγανητών κρεμμυδιών
Τα τηγανητά κρεμμύδια βιολογικής προέλευσης από την Holyflavours παρασκευάζονται με βιολογικά καλλιεργημένα κρεμμύδια και τηγανίζονται σε βιολογικό ηλιέλαιο. Τηγανίζοντας σε ηλιέλαιο, τα κρεμμύδια γίνονται νόστιμα τραγανά και χωρίς φοινικέλαιο! Όταν προσθέσετε νερό (10 - 20%), τα κρεμμύδια γίνονται ευέλικτα. Αυτό είναι ιδανικό για vegan λίπος και ψημένα προϊόντα. Τα κρεμμύδια έχουν μέγεθος περίπου 4 - 6 χιλιοστά.
Υγιεινές ιδιότητες τηγανητών κρεμμυδιών και εφαρμογές
Η τελική πινελιά για οποιοδήποτε ανατολίτικο γεύμα. Ιδανικά και για γαρνίρισμα αλμυρών ορεκτικών, σάντουιτς και σαλατών, για να ολοκληρώσετε σάλτσες, στιφάδο και σούπες.
Τι είναι η Κινόα;
Η Αλεύρι Κινόας (Chenopodium quinoa) αποτελείται από αλεσμένα σπόρους κινόας. Ο σπόρος κινόας είναι ένα δημητριακό από τα βουνά των Άνδεων στη Νότια Αμερική, το οποίο περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος B και διαιτητικά μέταλλα από πολλά άλλα δημητριακά. Χρησιμοποιούνταν ως ζωοτροφή για πολλές χιλιάδες χρόνια και για ανθρώπινη κατανάλωση εδώ και περίπου 4.000 χρόνια.
Θρεπτικά Συστατικά Κινόας
Η κινόα είναι πλούσια στα εξής θρεπτικά στοιχεία: πρωτεΐνη, διαιτητικές ίνες, αρκετές βιταμίνες του συμπλέγματος B, μαγνήσιο, φώσφορο και μαγγάνιο.
Ευέλικτη
Το αλεύρι κινόας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά πιάτα. Είναι ιδανικό για ψήσιμο ψωμιού, κέικ και άλλων νόστιμων ψητών προϊόντων. Φτιάξτε τη ζύμη για κέικ, βάφλες και τηγανίτες, για παράδειγμα. Όταν ψήνετε ή μαγειρεύετε με αλεύρι κινόας, συχνά χρησιμοποιείτε μικρότερο χρόνο ψησίματος ή μαγειρέματος και χαμηλότερη θερμοκρασία.
Ρολό banner Γάλα Γαϊδούρι. Διαστάσεις: 100x 205 cm
Παρακαλώ σημειώστε: αυτό το προϊόν παρέχεται από εξωτερικό προμηθευτή, επομένως το προϊόν δεν μπορεί να επιστραφεί.
Μπανάνες
Η σκόνη μπανάνας είναι φτιαγμένη από ώριμες μπανάνες Cavendish, βιολογικά καλλιεργημένες στον Ισημερινό. Συνήθως υπάρχει μια περίοδος 18 μηνών μεταξύ της γονιμοποίησης και της συγκομιδής, αν και το σταθερά ζεστό κλίμα, οι συχνές βροχοπτώσεις και η γόνιμη γη επιτρέπουν στις μπανάνες να αναπτύσσονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως συγκομίζονται σε εβδομαδιαία βάση.
Οι μπανάνες συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται χωρίς τη χρήση θέρμανσης. Έτσι, διατηρούνται οι θρεπτικές τους αξίες σε βέλτιστο επίπεδο. Η σκόνη μπανάνας είναι ένα superfood και δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, γεύσεις ή χρωστικές ουσίες ή άλλα πρόσθετα.
Σκόνη μπανάνας, βιταμίνη βόμβα
Οι μπανάνες περιέχουν φυσικά μεγάλες ποσότητες βιταμινών C και B6, καθώς και το μέταλλο κάλιο και την ουσία καροτένιο. Λόγω της μεγάλης ποσότητας θρεπτικών συστατικών, η σκόνη μπανάνας είναι δημοφιλής στους χορτοφάγους. Επιπλέον, η σκόνη είναι πλούσια σε άμυλο. Ασβέστιο, ιώδιο, σίδηρος, χαλκό…
Ο προέλευση των Τονκαμπόνων
Οι Τονκαμπόνες (Dipteryx odorata) μεγαλώνουν σε ένα δέντρο Τονκαμπό και είναι οι σπόροι του καρπού που παράγουν αυτά τα δέντρα. Οι Τονκαμπόνες είναι στενές, μαύρες, επιμήκεις και ρυτιδωτές φασόλια με καφέ εσωτερικό.
Διαδικασία παραγωγής Τονκαμπόνων
Αφού οι σπόροι συγκομιστούν, ξηραίνονται και μουλιάζονται για 24 ώρες σε αλκοόλ ή ρούμι. Οι Τονκαμπόνες που έχουν μουλιάσει σε ρούμι προσφέρουν γεύση βανίλιας, αμυγδάλου και ρούμι. Αυτό τις καθιστά τέλειες για γεύσεις σε επιδόρπια και ζαχαροπλαστική. Μετά την προσθήκη του αλκοόλ, οι σπόροι ξηραίνονται ξανά και ακολουθεί μια διαδικασία ζύμωσης.
Εφαρμογές Τονκαμπόνων
Οι Τονκαμπόνες είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συστατικό σε επιδόρπια, τη διακόσμηση επιδορπίων (γκανασέ), καραμελωμένα γλυκά, παγωτό ή ζαχαροπλαστική.
Πορτοκάλι - Ηρεμία
Μια νόστιμη έγχυση πορτοκαλιού και κάνναβης. Αυτό το βότανο τσάι εμπλουτισμένο με CBD είναι το ιδανικό ζεστό ρόφημα για να περάσετε μια στιγμή ηρεμίας, ειρήνης και ευεξίας. Γευτείτε την απόλαυση μιας 100% φυσικής έγχυσης από βιολογική γεωργία.
Το YOOKA Shilajit-Harz 30 γραμμάρια είναι ένα 100% vegan, χειροποίητο και υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής. Το Shilajit-Harz μας συλλέγεται στα βουνά του πακιστανικού Ιμαλαΐου σε υψόμετρο 5100 έως 5500 μέτρων και αποξηραίνεται φυσικά στον ήλιο για 45 έως 60 ημέρες, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα μέταλλα και τα οφέλη του.
Σε αντίθεση με τις βιομηχανικές μεθόδους, το Shilajit-Harz μας καθαρίζεται 40 φορές με νανοφίλτρα για να διασφαλιστεί η μέγιστη καθαρότητα.
Οι συσκευασίες μας από γυαλί κατάλληλες για τρόφιμα διασφαλίζουν ότι το ρητίνη παραμένει ασφαλές ακόμη και υπό ακραίες θερμοκρασίες. Το YOOKA Shilajit αποκαθιστά την ενεργειακή ισορροπία και προλαμβάνει διάφορες ασθένειες όπως το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, αναιμία, χρόνιο πόνο, πεπτικές διαταραχές και αρθρίτιδα. Τα φυσικά συστατικά του Shilajit δρουν άμεσα στα όργανα και τους μύες, εξασφαλίζοντας έτσι βέλτιστη απορρόφηση.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Ρίζα
Παράγοντας εξαγωγής: Αλκοόλη & νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Taraxacum officinale Weber ex F.H.Wigg
Η πικραλίδα είναι ένα ευρέως διαδεδομένο φυτό που εκτιμάται για τα βρώσιμα φύλλα και τις ρίζες της και χρησιμοποιείται στη λαϊκή ιατρική για τις πιθανές ευεργετικές της ιδιότητες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΟΡΓΑΝΙΚΟ φύλλο σημύδας
ΟΡΓΑΝΙΚΟ βραζιλιάνικο αμύγδαλο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τσουκνίδα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ μπρόκολο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ Τσάγκα
ΟΡΓΑΝΙΚΗ Χλωρέλλα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ κράνμπερι
ΟΡΓΑΝΙΚΟ γρασίδι κριθαριού
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τζίνσενγκ
ΟΡΓΑΝΙΚΟ γκρέιπφρουτ
ΟΡΓΑΝΙΚΟ λάχανο
Ιστορία και Προέλευση
Η λουκούμα έχει χαρακτηριστεί ως ο 'χρυσός των Ίνκας'. Η λουκούμα καλλιεργείται στα Περουβιανά υψίπεδα από το 200 μ.Χ., όταν οι άνθρωποι ανακάλυψαν τον καραμελένιο γλυκό καρπό. Στο Περού, 26 χωριά φέρουν το όνομα αυτού του αγαπημένου φρούτου.
Το δέντρο λουκούμα αναπτύσσεται καλύτερα σε υψόμετρο μεταξύ 450 και 1000 μέτρων. Το δέντρο αντέχει καλά στην ξηρασία, αλλά δεν αντέχει τον παγετό. Υψηλή υγρασία είναι απαραίτητη για την παραγωγή του φρούτου. Τα δέντρα λουκούμα αρχίζουν να παράγουν καρπούς μόνο μετά από 5 χρόνια και κάθε δέντρο παράγει έως και 500 φρούτα το χρόνο. Οι καρποί είναι κίτρινοι-καφέ και μπορούν να ζυγίζουν έως και ένα κιλό ο καθένας.
Επεξεργασία σε σκόνη λουκούμα
Το δέντρο λουκούμα καρποφορεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά η κύρια συγκομιδή πραγματοποιείται την άνοιξη, μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου. Όταν ο καρπός πέφτει από το δέντρο λουκούμα, δεν είναι ακόμη ώριμος και η σάρκα του είναι πολύ σκληρή για να είναι βρώσιμη. Ο καρπός πρέπει να αποθηκευτεί κάτω από άχυρο μέχρι να διασπαστεί το πικρό λευκό γάλα και να μαλακώσει η σάρκα, αλλά ακόμη και όταν ο καρπός…
Το ασιατικό μπαχαρικό Κύμινο
Το κύμινο προέρχεται από το Ιράν, τη Συρία, την Ινδία και την Τουρκία. Το φυτό αναπτύσσεται καλύτερα σε αμμώδες, αποστραγγιζόμενο έδαφος και σε περιοχή με ζεστό κλίμα, όπως η ακτή της Μεσογείου, όπου μπορεί να βρεθεί το μπαχαρικό. Ωστόσο, ένα ζεστό κλίμα δεν είναι απαραίτητο. Το κύμινο συχνά συγχέεται με το Κάρυ. Αν και είναι συγγενικά, οι σπόροι του κύμινου είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι, πιο ανοιχτόχρωμοι και έχουν πιο πικάντικη γεύση. Υπάρχει επίσης σύγχυση με το Μαύρο κύμινο, αλλά αυτό είναι πραγματικά ένα διαφορετικό μπαχαρικό.
Η καλλιέργεια του Κύμινου
Όταν τα λουλούδια μετατραπούν σε σπόρους, μπορούν να κοπούν και να κρεμαστούν ανάποδα. Οι σπόροι μπορούν τότε να στεγνώσουν.
Κύμινο στην κουζίνα
Το κύμινο είναι γνωστό ως συστατικό στο τυρί κύμινου, ωστόσο χρησιμοποιείται επίσης πολύ σε μεσογειακά, ασιατικά και αραβικά πιάτα. Δίνει επίσης μια επιπλέον γεύση σε πιάτα για τη σχάρα ή το μπάρμπεκιου. Αφήστε το κάρυ, τα στιφάδο, το τσίλι, το κουσκούς ή το αρνί...
Σούπερ τροφή από τις Άνδεις: Η Μακά είναι δημοφιλής στους ιθαγενείς πληθυσμούς των περουβιανών Άνδεων. Η Μακά είναι ένα μικρό ριζικό λαχανικό από το φυτό Μακά, που καλλιεργείται την άνοιξη και αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 3500 μέτρων. Παραδοσιακά ενσωματωμένη στη διατροφή των ντόπιων, η ρίζα Μακά έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη "σούπερ τροφή". Χαρακτηριστικά: Η Μακά έχει μια πλούσια γεύση βύνης, που συνδυάζεται καλά με το κακάο, μια άλλη "σούπερ τροφή". Ως πλήρης πρωτεΐνη, η Μακά προσφέρει 19 αμινοξέα, 4 διαφορετικά αλκαλοειδή, 20 διαφορετικά λιπαρά οξέα, μια πληθώρα ασβεστίου και μια ποικιλία βιταμινών όπως C, E, B1 (Θειαμίνη) και B2 (Ριβοφλαβίνη). Καλλιέργεια: Οι ωμές ρίζες Μακά καλλιεργούνται με τη μέθοδο 5-ετούς εναλλαγής χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων. Η Μακά μας είναι ένα μείγμα από 4 διαφορετικές ρίζες: 25% κόκκινη, κίτρινη, μωβ και μαύρη με ένα μοναδικό προφίλ θρεπτικών συστατικών. Επιλεγμένες με το χέρι για την καλύτερη ποιότητα.
Αλάτια Χαβάη
Το αλάτι έχει μια μακρά παράδοση στη Χαβάη, όπως και σε πολλές άλλες κουλτούρες. Για τους Χαβανέζους, το αλάτι είναι ένα βασικό συστατικό για την επίτευξη εσωτερικής ισορροπίας. Υποστηρίζει τη φυσική ροή της ζωής και συμβολίζει μια βαθιά σύνδεση με τη φύση.
Τα Χαβανέζικα άλατα με τα χαρακτηριστικά τους χρώματα αντικατοπτρίζουν τα χρώματα της γης. Μαύρο για την ηφαιστειακή προέλευση, κόκκινο για τη διαρκώς παρούσα ιερή γη Αλαέα και για την ελευθερία, πράσινο για τη βλάστηση και λευκό για το νερό που περιβάλλει τα νησιά και τις χιονισμένες κορυφές των βουνών.
Παραγωγή και Χρώμα
Το αλάτι εξάγεται από την ακτή του Ειρηνικού κοντά στο νησί Μολοκάι. Το νερό επιτρέπεται να εξατμιστεί χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια. Οι κρύσταλλοι αλατιού αναμειγνύονται στη συνέχεια με μεταλλικά εκχυλίσματα για να αποκτήσουν τα χαρακτηριστικά χρώματα του Χαβανέζικου αλατιού.
Το μαύρο Χαβανέζικο αλάτι δημιουργείται προσθέτοντας καθαρό ενεργοποιημένο άνθρακα από ηφαιστειακούς βράχους.
Συγκεκριμένες Ιδιότητες Μαύρου Χαβανέζικου Αλατιού:
1.24% Ca.…
Ασβαγκάντα-σκόνη: Η σκόνη ασβαγκάντα παρασκευάζεται από τις ρίζες του φυτού Withania Somnifera, το οποίο αναπτύσσεται φυσικά σε όλο τον κόσμο. Η σκόνη ασβαγκάντα έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και ξηρό άρωμα. Έχει ήπια, αλλά ελαφρώς πικρή γεύση. Η ασβαγκάντα περιέχει πολλές χρήσιμες θρεπτικές συνιστώσες, συμπεριλαμβανομένων αλκαλοειδών, χολίνης, λιπαρών οξέων, αμινοξέων και σακχάρων.
Παραδεισένιες τσιπς
Οι τσιπς καρύδας είναι μια νόστιμη και υγιεινή εναλλακτική λύση για τις κανονικές πατατα chips. Είναι φτιαγμένες από τη σάρκα μιας καρύδας.
Παραγωγή τσιπς καρύδας
Οι τσιπς δεν περιέχουν ζάχαρη ή άλλες προσθήκες. Με το να ψήνονται (ημι) οι τσιπς καρύδας γίνονται τραγανές και απελευθερώνεται η μυρωδιά της καρύδας.
Υγιεινές ιδιότητες τσιπς καρύδας και εφαρμογές
Οι μη γλυκαντικές τσιπς καρύδας είναι χαμηλές σε θερμίδες, χωρίς γλουτένη, χωρίς ξηρούς καρπούς, κατάλληλες για κετογονική και παλαιολιθική διατροφή και άλλα! Νόστιμες ως υγιεινό σνακ ή ως γαρνιτούρα σε παγωτό, βρώμη, γιαούρτι ή smoothie.
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: καρπός σώμα
Φορέας: κανένας/μαλτοδεξτρίνη
Η αγκαθωτή γενειάδα του σκαντζόχοιρου, γνωστή και ως Hericium erinaceus, είναι ένα μανιτάρι με ινώδεις, αγκαθωτές προεξοχές που συχνά αναπτύσσεται σε κορμούς δέντρων σε δάση. Είναι πλούσιο σε διάφορα θρεπτικά συστατικά.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάν
Άλφα λιποϊκό οξύ
Άμλα
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΟΡΓΑΝΙΚΟ φύλλο σημύδας
ΟΡΓΑΝΙΚΟ βραζιλιάνικο αμύγδαλο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τσουκνίδα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ μπρόκολο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ Τσάγκα
ΟΡΓΑΝΙΚΗ Χλωρέλλα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ κράνμπερι
ΟΡΓΑΝΙΚΟ γρασίδι κριθαριού
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τζίνσενγκ
ΟΡΓΑΝΙΚΟ γκρέιπφρουτ
ΟΡΓΑΝΙΚΟ λάχανο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ ροδακινό
ΟΡΓΑΝΙΚΟ μύρτιλο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ αγκαθωτό νάρδο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τζίντζερ
Ο καφέ λιναρόσπορος VIJAYA θα ενσωματωθεί τέλεια στα καρυκεύματά σας. Λόγω των διατροφικών του πλεονεκτημάτων, αυτός ο μικρός σπόρος είναι απαραίτητος στις κουζίνες μας. Η VIJAYA προσφέρει επίσης τοπικό καφέ λιναρόσπορο.
Αναφορά:22311.1
Κανέλα σε σκόνη Ceylon CUA kiemarm
Η κανέλα (cinnamomum verum) είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό των βλαστών του δέντρου κανέλας. Στη δυτική κουζίνα, η κανέλα χρησιμοποιείται συνήθως ως αρωματική ουσία σε γλυκά πιάτα. Η κανέλα προέρχεται αρχικά από τροπικές χώρες. Ο θάμνος κλαδεύεται δύο έως τρεις φορές το χρόνο. Η κανέλα σε σκόνη Ceylon είναι λεπτή, ζεστή και ευχάριστη.