Δοκιμάσαμε και ξαναδοκιμάσαμε δεκάδες και δεκάδες OOLONG, και τελικά μας εμφανίστηκε το Γκράαλ. Καλλιεργημένο στο Βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης, κοντά στα σύνορα με τη Μιανμάρ και το Λάος, αυτό το ελαφρώς ζυμωμένο τσάι οolong μας υποτάσσει με τις φρέσκες και λεπτές νότες ορχιδέας και καβουρδισμένων φουντουκιών.
Τα φύλλα του σκούρου πράσινου τσαγιού είναι τυλιγμένα σε μαργαρίτες, μια πολύ τυπική μέθοδος των «κατασκευαστών τσαγιού» της Ταϊλάνδης. Σήμερα, τα γλυκά τσάγια οolong της Ταϊλάνδης είναι τόσο δημοφιλή, κυρίως λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς τους, που γενικά μπορούν να αγοραστούν μόνο σε επιλεγμένα εξειδικευμένα καταστήματα. Αυτό καθιστά το THAI JING SHUAN ένα από τα πιο εξαιρετικά και περιζήτητα τσάγια μεταξύ των oolongs.
Αναφορά:TOO21020
Κάρδαμο (Elettaria cardamomum) Το κάρδαμο είναι επίσης γνωστό ως πράσινο κάρδαμο και σχετίζεται με το τζίντζερ. Το κάρδαμο έχει ένα όμορφο γλυκό και πικάντικο άρωμα. Έχει γεύση από μπεργαμότο, λεμόνι και καμφορά.
Φασόλια Τόνκα (Dipteryx odorata)
Τα φασόλια Τόνκα αναπτύσσονται σε ένα δέντρο Τόνκα και είναι οι σπόροι του καρπού που φέρουν αυτά τα δέντρα. Τα φασόλια Τόνκα είναι στενά, μαύρα, επιμήκη και ζαρωμένα φασόλια με καφέ εσωτερικό. Αφού συγκομιστούν, οι σπόροι ξηραίνονται και μουλιάζονται 24 ώρες την ημέρα σε αλκοόλ ή ρούμι. Τα φασόλια Τόνκα που έχουν μουλιάσει σε ρούμι προσφέρουν γεύση βανίλιας, αμυγδάλου και ρούμι. Αυτό τα καθιστά τέλεια καρυκεύματα για γλυκά και αρτοσκευάσματα. Μετά την προσθήκη αλκοόλ, τα φασόλια ξηραίνονται ξανά και πραγματοποιείται μια διαδικασία ζύμωσης.
Τα φασόλια Τόνκα είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συστατικό σε γλυκά, τη διακόσμηση γλυκών (γκανασέ), καραμέλες, παγωτό ή ζαχαροπλαστική.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του άγχους και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.
Η Jeżylava είναι ένα ιατρικό μύκητα που ανήκει στην κατηγορία των μακρομυκήτων (<em> basidomycota </em>) από την οικογένεια soplowy (<em> hericiaceae </em>). Για εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιείται από την κινεζική ιατρική ως φάρμακο για ασθένειες του ήπατος, των νεφρών, της σπλήνας, του στομάχου, καθώς και για καρδιολογικές διαταραχές. Επιπλέον, η συμπλήρωση με Soplówka έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση ολόκληρου του σώματος.
Η χαίτη του λιονταριού (lion's mane), το κεφάλι του προβάτου, το κεφάλι της αρκούδας, και το λευκό πομ-πομ είναι οικείες ονομασίες μιας θαλάσσιας soplówka. Η χαίτη του λιονταριού ή το κεφάλι του προβάτου, σχετίζονται με την εμφάνιση ενός καρποφόρου οργανισμού, του οποίου το μέγεθος κυμαίνεται από 10 έως 30 εκ. Έχει πολλές λεπτές ακίδες περίπου 2 χιλιοστά πλάτος και μήκος αρκετών εκατοστών.
Chickpeas are chickpeas or hair peas, it comes from a group of legumes. Chickpeas are an excellent source of protein and necessary amino acids, therefore it can replace meat. It is a source of complex carbohydrates, fiber. Chickpeas provides the body with various vitamins and minerals, including significant amounts of phosphorus, vitamin B9, iron, zinc, magnesium and potassium. It also contains unsaturated fatty acids. The cutter is low in calories and a low glycemic index, and the fiber it contains helps reduce the level of triglycerides and "bad" cholesterol. The chickpea is particularly appreciated by vegans and allergy sufferers. Chickpea flour forms from the legumes and thus this flour is characterized by a unique protein content, while the taste resembles the taste of Umami. The glycemic index of this flour is almost half as half as much than wheat poppies and is only 35. <Span class = "apple-converted- Space "> </span> & nbsp; <strong> Composition: </strong> chickpea flour & nbs
Στρογγυλό μπισκότο με μέλι και γλάσο. Η συνταγή του περιέχει 21% μέλι. Είναι γεμιστό με πορτοκάλι (24%). Παρουσιάζεται σε ρολό 6 κομματιών, το καθένα 25 γρ., συνολικά 150 γρ.
Τι είναι τα ρεβίθια;
Τα ρεβίθια ονομάζονται επίσης φασόλια γκαρμπάντζο. Τα ρεβίθια είναι πολύ δημοφιλή, ιδιαίτερα γύρω από τη Μεσόγειο, όπου χρησιμοποιούνται σε διάφορα πιάτα. Είναι ένα όσπριο που καλλιεργείται στην Ανατολία εδώ και περισσότερα από 8.000 χρόνια. Πολλά ανατολίτικα πιάτα μπορούν να παρασκευαστούν με αλεύρι ρεβιθιού, όπως χούμους, φαλάφελ, τσιπς και τσιπς. Σήμερα, πολλά ρεβίθια καλλιεργούνται ακόμα στην Τουρκία, αλλά τώρα το 70% της παγκόσμιας παραγωγής βρίσκεται στα χέρια της Ινδίας.
Πόσο υγιεινά είναι τα ρεβίθια;
Τα ρεβίθια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και μέταλλα και προκαλούν λιγότερη μετεωρισμό από άλλα φασόλια. Τα ρεβίθια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες όχι μόνο σας κάνουν να αισθάνεστε χορτάτοι, αλλά και διεγείρουν την πέψη σας. Λόγω της ποσότητας φυτικών ινών, τα ρεβίθια μπορούν επίσης να μειώσουν τη χοληστερόλη σας.
Τα ρεβίθια περιέχουν επίσης βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη Ε έχει προστατευτική λειτουργία για τα κύτταρα και είναι γνωστή ως φυσικό αντιγηραντικό μέσο.
Τι μπορείτε να κάνετε με το αλεύρι ρεβιθιού;
Λόγω της πρωτεΐνης και των ινών,…
Μάκα, η πηγή μιας Αυτοκρατορίας
Η Μάκα μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως η ‘ντόπα’ των Ίνκας: μπορείς να χτίσεις ολόκληρη αυτοκρατορία με αυτήν. Η Μάκα είναι μια βολβώδης καλλιέργεια που προέρχεται από το Περού. Η Μάκα καλλιεργούνταν κυρίως σε άγονες περιοχές, που αποδείχθηκαν ακατάλληλες για τις περισσότερες άλλες καλλιέργειες.
Καλλιέργεια Μάκας σε μεγάλα υψόμετρα
Το ιδιαίτερο με τη Μάκα είναι ότι καλλιεργείται σε υψόμετρα άνω των 3500 μέτρων. Οι πολεμιστές των Ίνκας χρησιμοποιούσαν αυτή την καλλιέργεια για να αισθάνονται πιο δυνατοί. Λέγεται επίσης ότι η Μάκα καταπολεμά τη γήρανση, ενισχύει την ανοσία και βελτιώνει τη libido. Η Μάκα είναι συγκρίσιμη με το φενγκρίκ.
Η γεύση της Μάκας
Η Μάκα έχει γεύση από ένα μείγμα ξηρών καρπών και βουτύρου. Στη ωμή Μάκα, η γεύση των ξηρών καρπών είναι κυρίαρχη, ενώ στη ξηρή Μάκα, μια πιο γήινη γεύση κυριαρχεί. Η βιολογική σκόνη Μάκας είναι καλή για χρήση ως ενισχυτικό γεύσης, μεταξύ άλλων σε χυμούς, με κακάο και γάλα ξηρών καρπών.
Ιδιότητες αποκατάστασης της Μάκας<…
Πολύ χαριτωμένο φλιτζάνι με έναν ρακούν από τη μία πλευρά και έναν βραδύποδα από την άλλη.
Αυτό το φλιτζάνι διαθέτει πολύ λεπτό φίλτρο για να εκχυλίζει τέλεια τα τσάγια και τις τσάγες σας και ένα καπάκι για να διατηρεί τη θερμότητα και επίσης να τοποθετείτε το φίλτρο από πάνω.
Χωρητικότητα 400ml.
Αναφορά:19650
Οι Κιουί, με το λατινικό τους όνομα Actinidia Deliciosa, ανήκουν στην οικογένεια των Actinidiaceae. Τα βιολογικά κιουί καλλιεργούνται σε ανοιχτό πεδίο και συλλέγονται με το χέρι από τους αυστηρά επιλεγμένους αγρότες μας.
Μόλις παραληφθούν στο εργοστάσιο, τα βιολογικά κιουί ελέγχονται, πλένονται, ξεφλουδίζονται και καταψύχονται ολόκληρα ή σε κύβους.
Κιουί από βιολογική γεωργία: 100%
Συνολική ενέργεια: 246 Kcal 59 kJ
Διαιτητικές ίνες: 3,0 g
Πρωτεΐνες: 1,0 g
Αλάτι: Ίχνη
Μουσκοβάδο
Το μουσκοβάδο είναι μια ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο από το νησί Μαυρίκιος και είναι επίσης γνωστή ως ζάχαρη Μπαρμπάντος. Το κλίμα του μικρού νησιού στον Ινδικό Ωκεανό είναι ιδανικό για την καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες καφέ ζάχαρες, οι οποίες παρασκευάζονται με την προσθήκη μελάσας σε εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη, η ζάχαρη μουσκοβάδο διατηρεί τη γεύση και το χρώμα της πηγής της, του χυμού ζαχαροκάλαμου. Έτσι, η ζάχαρη μουσκοβάδο περιέχει ακόμα τα φυσικά μέταλλα και βιταμίνες από το ζαχαροκάλαμο. Έχει περιεκτικότητα μελάσας 10-15%, επομένως η υφή της είναι πολύ μαλακή, σβησμένη και υγρή.
Γεύση και χρήση
Η γεύση της ζάχαρης μουσκοβάδο είναι απαλή, με νότες καραμέλας και βύνης, δίνοντάς της τον μοναδικό της χαρακτήρα. Η ζάχαρη μουσκοβάδο είναι πιο ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες από άλλες ζάχαρες, γεγονός που την καθιστά ιδανική για χρήση σε ζεστά πιάτα ή ψησίματα. Προσφέρει στα γεύματα και στα ζεστά ροφήματα μια ιδιαίτερα πλούσια γλυκύτητα και είναι ιδανική για γλυκάνισμα...
Χωρητικότητα 300ml.
Σχέδια: αλεπού, πουλί, κουνέλι ή ελάφι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Μπορείτε να μας υποδείξετε το μοντέλο που επιθυμείτε στην ενότητα μηνύματος της παραγγελίας σας.
Αναφορά: 33100
Το Château Brane-Cantenac είναι μία από τις πιο όμορφες αναφορές της ονομασίας Margaux. Με βελούδινη και πολύπλοκη γεύση, αυτό το 2ο Grand Cru Classé αποκαλύπτει όλη του την κομψότητα μέσα από εκλεπτυσμένα φρουτώδη αρώματα (κεράσι, σμέουρο, μαύρη σταφίδα, μούρο), συνοδευόμενα από πολύ ευγενικές ξυλώδεις νότες, προσφέροντας στο σύνολο νότες καπνού, βανίλιας και κέδρου. Η ύλη είναι πυκνή και οι τανίνες αυτού του νόστιμου εσοδείας 2014 έχουν πλέον μαλακώσει. Ένα νέκταρ που μπορεί να εκτιμηθεί ήδη από τώρα, αλλά διαθέτει επίσης ωραίο δυναμικό παλαίωσης.
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: 77 % Cabernet-Sauvignon, 21 % Merlot
AOC: Margaux
Παλαίωση: Να καταναλωθεί ήδη από τώρα και να διατηρηθεί μέχρι το 2034
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
Αφενμπρότπουλβερ: Ο αφενμπρότ είναι ο καρπός του αφενμπρότ, γνωστός επίσης ως Adansonia Digitata ή αφενμπρότ. Το τελευταίο όνομα οφείλεται στις πολλές ποικιλίες πιθήκων που τρέφονται με τους καρπούς του αφενμπρότ. Το δέντρο μπορεί να ζήσει πολύ καιρό και είναι το μεγαλύτερο δέντρο στην Αφρική. Όχι μόνο ο καρπός είναι χρήσιμος για τη ζωή στην Αφρική. Σχεδόν όλα τα μέρη του δέντρου είναι χρήσιμα, γι' αυτό και αποκαλείται λαϊκά
Βιολογική Σκόνη Κουρκουμά
Η Βιολογική Σκόνη Κουρκουμά από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή και φροντίδα για τους ανθρώπους και τη φύση.
Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και της υψηλότερης ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που έχουμε επιλέξει προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί.
Η βιολογική σήμανση αντιπροσωπεύει 100% ελεγχόμενο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά εγγυώνται ότι είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους πρόσθετα όπως ζάχαρες και λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις σχετικά με τα φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Ψάχνετε για χονδρέμπορο ή εισαγωγέα Βιολογικής Σκόνης Κουρκουμά;
Η VehGro είναι χονδρέμπορος Βιολογικής Σκόνης Κουρκουμά και χιλιάδων άλλων βιολογικών συστατικών που προσφέρουμε είτε ως μεμονωμένα συστατικά είτε σε μίγμα.
Μουσκοβάδο
Το μουσκοβάδο είναι μια ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο που προέρχεται από το νησί Μαυρίκιος και είναι επίσης γνωστή ως ζάχαρη Μπαρμπάντος. Το κλίμα του μικρού νησιού στον Ινδικό Ωκεανό είναι ιδανικό για την καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες καφέ ζάχαρες, οι οποίες παρασκευάζονται προσθέτοντας μελάσα σε εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη, η ζάχαρη μουσκοβάδο αποκτά τη γεύση και το χρώμα της πηγής της, του χυμού ζαχαροκάλαμου. Για αυτό το λόγο, η ζάχαρη μουσκοβάδο περιέχει ακόμα τα φυσικά μέταλλα και τις βιταμίνες από το ζαχαροκάλαμο. Έχει περιεκτικότητα σε μελάσα 10-15%, οπότε η υφή της είναι πολύ μαλακή, σβώληρη και υγρή.
Γεύση και χρήση
Η γεύση της ζάχαρης μουσκοβάδο είναι απαλή με νότες καραμέλας και βύνης, δίνοντάς της τον μοναδικό της χαρακτήρα. Η ζάχαρη μουσκοβάδο είναι πιο ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες από άλλες ζάχαρες, γεγονός που την καθιστά ιδανική για χρήση σε ζεστά πιάτα ή ψησίματα. Προσφέρει στα γεύματα και στα ζεστά ροφήματα μια ιδιαίτερα νόστιμη γλυκύτητα και είναι ιδανική για γλυκαντικά μαρινάδες, σκούρες σάλτσες, τσάτνεϊ και κάθε είδους ζεστά ροφήματα.
Σπόροι κολοκύθας: Οι σκούροι πράσινοι κολοκύθες είναι εγγενείς στη Μέση και Νότια Αμερική. Αργότερα, οι κολοκύθες εισήχθησαν και στην Ευρώπη. Μετά τη συγκομιδή, οι σπόροι κολοκύθας αφαιρούνται και καθαρίζονται. Οι πράσινοι σπόροι κολοκύθας μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ ή να προστεθούν σε σαλάτες. Οι σπόροι κολοκύθας είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.
Η μία από τις πρώτες χρήσεις αυτού του φυτικού ελαίου είναι στο μασάζ. Διεισδύει στο δέρμα, το θρέφει, το μαλακώνει και το καθαρίζει με φυσικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Εφαρμοσμένο ως μάσκα στο πρόσωπο, βοηθά επίσης στην καταπολέμηση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και των σημαδιών του χρόνου, επιβραδύνοντας τη κυτταρική γήρανση. Το έλαιο φενουγκρέκ είναι μια εξαιρετική θεραπεία κατά της γήρανσης, που βοηθά στην πρόληψη και την καταπολέμηση της εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων. Αυτές οι συγκεκριμένες ιδιότητες σχετίζονται με την παρουσία αντιοξειδωτικών και ευεργετικών δραστικών συστατικών κατά της γήρανσης του δέρματος.
Αν μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό το φυτικό έλαιο στο πρόσωπο, μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε σε ολόκληρο το σώμα. Η μαλακτική δράση του ελαίου επεκτείνεται σε όλη την επιφάνεια του σώματος: στήθος, πόδια, χέρια, κ.λπ. Κάνει το δέρμα πιο μαλακό, πιο σφιχτό και τονωμένο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το φυσικό έλαιο είναι επίσης αποτελεσματικό όταν εφαρμόζεται σε σκασμένο, ερεθισμένο, ξηρό δέρμα ή δέρμα επιρρεπές σε ραγάδες. Μπορούμε να προλάβουμε την εμφάνισή τους.
SKU:COS00774
όγκος:30ml
Ρύζι
Το ρύζι είναι ένα καλλιεργούμενο φυτό. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα είδος φυτού που καλλιεργήθηκε για ανθρώπινη χρήση και έχει εξελιχθεί από άγρια φυτά. Το ρύζι (Oryza) είναι ένα δημητριακό, με την Κίνα να είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και καταναλωτής και την Ταϊλάνδη ο μεγαλύτερος εξαγωγέας.
Το ρύζι αναπτύσσεται ως μια διακλαδισμένη ταξιανθία. Η ταξιανθία περιέχει μεταξύ 50 και 500 στάχυα, καθένα από τα οποία περιέχει ένα άνθος. Ο καρπός και αργότερα οι κόκκοι περιβάλλονται από καλαμιά. Η διαδικασία ανάπτυξης του ρυζιού διαρκεί κατά μέσο όρο μεταξύ 3 και 6 μηνών.
Ιστορία του ρυζιού
Η προέλευση του ρυζιού βρίσκεται στην Ασία. Περίπου 9000 χρόνια πριν, άρχισαν εκεί να καλλιεργούν ρύζι στις τροπικές περιοχές. Οι κόκκοι ρυζιού ανακαλύφθηκαν στο χωριό Σανγκσάν. Η καλλιέργεια των φυτών επέτρεψε στον άνθρωπο να ζει σε ένα μέρος. Στο Σανγκσάν βρέθηκε ρύζι σε δοχεία και πέτρες, μαζί με εργαλεία για την άλεση του ρυζιού.
Το ρύζι άρχισε να καταναλώνεται πιο συχνά μόνο τον 15ο αιώνα στην Ε…
Η βιολογική μαύρη ελιά είναι ο καρπός της ελιάς με το λατινικό όνομα Olea Europaea, δέντρο της οικογένειας Oleaceae. Το ωοειδές σχήμα του καρπού είναι χαρακτηριστικό και το χρώμα του κυμαίνεται από πράσινο σε μαύρο κατά την ωρίμανση στις περισσότερες εγχώριες ποικιλίες των μεσογειακών περιοχών. Μόλις παραληφθεί στο εργοστάσιο, η βιολογική μαύρη ελιά αποπυρήνωση, πλένεται, βράζεται και στη συνέχεια καταψύχεται IQF.
Βιολογική μαύρη ελιά: 100%
Συνολική ενέργεια: 151 Kcal 622 kJ
Διαιτητικές ίνες: 2,3 g
Πρωτεΐνες: 1,3 g
Αλάτι: 2,3 g
Κοκοσάκχαρο: Το κοκοσάκχαρο είναι ένα φυσικό, ακατέργαστο γλυκαντικό που προέρχεται από τα άνθη των κοκοφοίνικων. Ο κοκοφοίνικας (Cocos Nucifera) αναπτύσσεται σε νησιά και στις ακτές τροπικών κλιμάτων. Το κοκοσάκχαρο μας προέρχεται από την Ιάβα, Ινδονησία. Η υψηλή υγρασία και οι έντονες βροχοπτώσεις δημιουργούν ένα τέλειο κλίμα ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, το κοκοσάκχαρο είναι ένα από τα πιο βιώσιμα γλυκαντικά στον κόσμο. Παράγει έως και 75% περισσότερη ζάχαρη ανά εκτάριο από το ζαχαροκάλαμο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κοκοσάκχαρο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα πληροφοριών. Ο χυμός ζάχαρης εξάγεται από τα άνθη των φοινίκων. Ο φοινίκας Arenga εκτιμάται για την υψηλή ποιότητα του χυμού ζάχαρης του.
Ένοχη απόλαυση είναι ένα γκουρμέ και εκλεπτυσμένο μαύρο τσάι. Η καρύδα και το αμύγδαλο συνδυάζονται υπέροχα για μια ανακουφιστική και νόστιμη έγχυση.
Αναφορά: AMPECH
Reishi-Μανιτάρι σκόνη: Το μανιτάρι Reishi προέρχεται από τα ορεινά δάση της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Κορέας. Το μανιτάρι αναζητά υγνές, σκιερές συνθήκες στη βάση του σκληρού ξύλου. Ένα δείγμα του μανιταριού είναι μαλακό και φελλώδες με μια επίπεδη κόκκινη καπάκι. Το όνομα reishi προέρχεται από την Ιαπωνία. Το όνομα του μανιταριού προέρχεται από δύο ελληνικές λέξεις: γάνος (φωτεινότητα) και δέρμα (δέρμα). Το όνομα, lucidum, είναι λατινικό για 'αντανάκλαση'. Το κινεζικό όνομα, leng Zhi, αναφέρεται στη χρήση του μανιταριού και όχι στην εμφάνισή του, μεταφρασμένο κυριολεκτικά: βότανο με πνευματική δύναμη. Συγκομιδή: Τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο, τα μανιτάρια συγκομίζονται. Κάθε μανιτάρι ελέγχεται ατομικά για ποιότητα, μέγεθος και χρώμα. Αφού ελεγχθούν, καθαρίζονται και αποξηραίνονται και στη συνέχεια αλέθονται σε μια λεπτή σκόνη.