Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, επομένως έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι ένα αναγκαίο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, απομακρύνοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω του ασβεστίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του χαλκού, της βιταμίνης Κ, των πρωτεϊνών και του ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία
Κόλιανδρος (Coriandrum sativum)
Ολόκληρος κόλιανδρος μειωμένος σε γερμίνες Βιολογικός από την VehGro. Ο κόλιανδρος είναι επίσης γνωστός στην Ολλανδία ως ketoembar. Είναι ένα δημοφιλές καρύκευμα στην ινδική, ασιατική, λατινοαμερικανική και βόρεια αφρικανική κουζίνα. Η γεύση του φρέσκου κόλιανδρου είναι αμφιλεγόμενη. Πιθανώς τα γονίδιά σας καθορίζουν αν ανήκετε στους λάτρεις ή στους μισούντες του κόλιανδρου. Ωστόσο, σχεδόν όλοι οι μισούντες τα φύλλα του κόλιανδρου αρέσκονται στη γεύση του σπόρου του κόλιανδρου! Και αυτό είναι καλό, γιατί ο κόλιανδρος είναι γεμάτος βιταμίνες και μέταλλα! Αποθηκεύστε σε ξηρό και σκοτεινό μέρος και αποφύγετε την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.
αντισηπτικό: ασκεί αντιβακτηριακή δράση. Αυτή η ιδιότητα ισχύει τόσο για εξωτερική χρήση, όπως προβλήματα ακμής ή άλλες δερματικές εκρήξεις, όσο και εσωτερικά, κατά των μολυσματικών ασθενειών ή για στοματική υγιεινή.
τονωτικό πεπτικό: προάγει την παραγωγή χολής από το ήπαρ καθώς και την εκκένωσή της προς το έντερο. Αυτό θα βελτιώσει το φαινόμενο της πέψης, εκτός από την τονωτική δράση του υδρολύματος στο στομάχι. Έτσι, δρα στις πεπτικές, ηπατικές και παγκρεατικές λειτουργίες προκειμένου να εναρμονίσει τα πάντα.
τονωτικό, αντιασθενικό: οι κιτράλες που περιέχονται στο υδρολύμα λεμονιού καταπολεμούν την αδυναμία και την γενική κόπωση. Έχουν επίσης αντι-καταθλιπτική δράση.
στυπτικό, τονωτικό δέρματος: το υδρολύμα λεμονιού αποκαθιστά τη ζωτικότητα και την ελαστικότητα σε θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στην εμφάνιση και ενοποιεί την επιδερμίδα θολώνοντας τις κηλίδες του δέρματος. Είναι επίσης τονωτικό για τα παραρτήματα του δέρματος (κατεστραμμένα νύχια και επωνύχια).
έχει ελαφριά ρυθμιστική δράση στην έκκριση σμήγματος.
SKU:HYD03
Βάρος:0.5 kg
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Ένα Pet' Nat' βιολογικό, χωρίς προσθήκη θειωδών, νόστιμο και σε πολύ λογική τιμή... τι άλλο να ζητήσει κανείς;! Αυτό το χαρούμενο αφρώδες κρασί με τις γιορτινές φυσαλίδες είναι πολύ δημοφιλές για τη φρεσκάδα του καθώς και για τις γευστικές φρουτώδεις νότες του. Μιραμπέλ, ροδάκινο, αχλάδι, μήλο καθώς και μια εξωτική πινελιά είναι παρόντα και προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση στο στόμα. Τέλειες φυσαλίδες για να ξεκινήσετε τη βραδιά και που θα ταιριάξουν ιδανικά με ορεκτικά ή θαλασσινά.
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Αφρώδες κρασί
Ποικιλίες: 80% Σοβινιόν, 20% Σεμιγιόν
AOC: Κρασί Γαλλίας
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2027
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C
Μεγάλη κούπα με όμορφα ανάγλυφα μοτίβα μαντάλα. Αυτή η κούπα θα σας επιτρέψει να παρασκευάσετε τέλεια τα τσάγια ή τα βότανα σας χάρη στο πολύ λεπτό φίλτρο της. Το καπάκι διατηρεί την έγχυση ζεστή και επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε το φίλτρο μόλις το τσάι σας έχει παρασκευαστεί.
Αναφορά: 19582
Η μπαχαρική Jarzynka είναι ένα καθολικό μπαχαρικό για πολλά πιάτα. Βασίζεται σε αποξηραμένα λαχανικά και βότανα και κουρκουμά. Τονίζει τέλεια τη γεύση των πιάτων και τους δίνει ένα ευχάριστο λαχανικό άρωμα. Η Jarzynka δεν περιέχει περιττές χημικές προσθήκες, μαγιά ή ενισχυτικά γεύσης. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Αλάτι, ζάχαρη, παστινάκι, καρότα, καλαμπόκι, κρεμμύδι, πράσο, λούμπλ, μαϊντανός, κουρκουμάς, κουρκουμάς - φυσική χρωστική & nbsp; <strong> Χρήση: </strong> Το λαχανικό προστίθεται σε σούπες, σάλτσες, στιφάδο, σαλάτες και άλλα πιάτα, δίνοντάς τους ένα ευχάριστο λαχανικό άρωμα και τονίζοντας τη γεύση των παρασκευασμένων πιάτων.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του άγχους και να βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε αντίξοες εξωτερικές συνθήκες. Ο Ρέισι μεγαλώνει κυρίως σε νεκρά ή ζωντανά δέντρα και τους κορμούς τους. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε φυλλοβόλα δέντρα, όπως βελανιδιές και οξιές. Στο παρελθόν, αυτό το μανιτάρι φύτρωνε μόνο σε φυσικές συνθήκες και ήταν πολύ ακριβό επειδή είναι πολύ σπάνιο. Για αρκετές δεκαετίες, καλλιεργείται εμπορικά, γεγονός που το καθιστά πιο προσιτό. Έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες όπου έχει αποδειχθεί ότι η ικανότητα του Ρέισι ρυθμίζει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, σκοτώνει καρκινικά κύτταρα ή αντισταθμίζει την ανάπτυξη ασθενειών του πολιτισμού. Ο Ρέισι περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, μεταξύ άλλων. σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο και γερμάνιο.
Sinapis alba: Η πικάντικη γεύση της μουστάρδας προκύπτει μόνο όταν συγκεκριμένα ένζυμα μετατρέπουν τα γλυκοσινολικά (γλυκοσίδια μουστάρδας) κατά την παρασκευή της μουστάρδας. Αυτό απαιτεί επίσης την παρουσία νερού. Για την παρασκευή μιας απλής ποικιλίας μουστάρδας αρκούν οι σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι και, αν χρειαστεί, βότανα κατά προτίμηση. Η ζάχαρη δεν είναι απαραίτητο συστατικό και μπορεί να αντικατασταθεί με μέλι, αν επιθυμείτε μια πιο γλυκιά μουστάρδα (βλ. επίσης μουστάρδα με μέλι). Σε αντίθεση με το πιπέρι, οι πικάντικες ουσίες στη μουστάρδα είναι πτητικές και διεγείρουν επίσης την ρινική βλεννογόνο. Η πικράδα της μουστάρδας είναι επίσης πιο πτητική από αυτή του κόκκινου πιπεριού.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία παράγεται επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19% RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Τι ακριβώς είναι ο κουρκουμάς; Ο κουρκουμάς είναι ένα φυτό της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας που ανήκει στην οικογένεια των τζίντζερ. Ο κουρκουμάς (Curcuma longa) παρασκευάζεται από τη ρίζα του φυτού. Ο κουρκουμάς έχει μια ελαφρώς πικρή γεύση ως μπαχαρικό και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των superfoods. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι ο κουρκουμάς περιέχει ένα αιθέριο έλαιο που αποτελείται κυρίως από λεγόμενα σεσκιτερπένια. Οι διάφοροι τύποι σεσκιτερπενίων έχουν πολλές θετικές επιδράσεις στο σώμα μας.
Η Χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό φύκι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά συστατικά. Είναι πιο ακριβή από την σπιρουλίνα λόγω της πιο μακράς και περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής της. Στη σύνθεσή της μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της. Περιέχει περισσότερα από διπλάσια ποσά νουκλεϊκού οξέος και χλωροφύλλης από την σπιρουλίνα, αλλά λιγότερη πρωτεΐνη και λίγο βήτα-καροτένιο. Η Χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης Χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τραυματισμούς, ξεκινά μια αύξηση που είχε σταματήσει λόγω ασθένειας ή εκφυλιστικής κατάστασης. Για την απόλυτα υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη, συνιστάται η Χλωρέλλα για όλες τις παθήσεις που απαιτούν καθαρισμό, ανανέωση και ανανέωση της δράσης και την αντιφλεγμονώδη χλωροφύλλη που παρέχεται.
Η χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό φύκι πλούσιο σε πολλούς θρεπτικούς συστατικούς. Είναι πιο ακριβό από τη σπιρουλίνα λόγω της πιο χρονοβόρας και περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής του. Στη σύνθεσή της, μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της στην παρουσία χλωροφύλλης. Η χλωρέλλα, χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη B12 και σίδηρο, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των χορτοφάγων, των vegans, των εγκύων γυναικών και των ενεργών αθλητών. Περιέχει περισσότερα από δύο φορές περισσότερα νουκλεϊκά οξέα και χλωροφύλλη από τη σπιρουλίνα, αλλά λιγότερες πρωτεΐνες και λίγο βήτα-καροτένιο. Η χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τις πληγές και προκαλεί αύξηση όπου έχει κρατηθεί.
Προέλευση και ιστορία
Η μάκα, γνωστή και ως περουβιανό τζίνσενγκ. Πρόκειται για ένα βότανο διετούς φυτού που προέρχεται από τις Άνδεις στο Περού. Περίπου 2000 χρόνια πριν, το φυτό καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά. Η μάκα αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 3800 μέτρων και σε βραχώδη εδάφη. Η μάκα αναπτύσσεται καλά σε θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου. Η μάκα καλλιεργείται κυρίως για την κατανάλωση της ρίζας. Η ρίζα της μάκα ποικίλλει σημαντικά σε μέγεθος και σχήμα.
Η μάκα είναι ένα φυτό παρόμοιο με τη ραπανάκι, το οποίο παλαιότερα, κατόπιν σύστασης των Ίνκας, καλλιεργούνταν από τους Ισπανούς...
Σκόνη από χόρτο σιταριού. Το χόρτο σιταριού αναπτύσσεται σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Γόνιμο έδαφος, πολύ ηλιοφάνεια και καθαρός αέρας προσφέρουν τέλειες συνθήκες για την ανάπτυξη των χόρτων. Πριν η φυτεία ωριμάσει, συγκομίζεται. Τους χειμερινούς μήνες αναπτύσσονται αργά και συγκεντρώνουν έτσι πολλές βιταμίνες, μέταλλα και μικροθρεπτικά συστατικά. Είναι κρίσιμο να συγκομιστούν σε αυτό το στάδιο της ζωής τους, καθώς αν συγκομιστούν αργότερα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των θρεπτικών συστατικών. Χαρακτηριστικά: Το χόρτο σιταριού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ανά γραμμάριο περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη από το γάλα και τα αυγά. Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και την ανάπτυξη των μυών, το χόρτο σιταριού περιέχει επίσης πολύ ασβέστιο. Το ασβέστιο συμβάλλει στη διατήρηση των οστών, των δοντιών, της λειτουργίας του νευρικού συστήματος και της μυϊκής λειτουργίας.
Βιολογικά τηγανητά κρεμμύδια με χαμηλή περιεκτικότητα σε σπόρους. Τα βιολογικά τηγανητά κρεμμύδια της Holyflavours παρασκευάζονται από βιολογικά καλλιεργημένα κρεμμύδια και τηγανίζονται σε βιολογικό ηλιέλαιο. Μέσω του τηγανίσματος σε ηλιέλαιο, τα κρεμμύδια γίνονται υπέροχα τραγανά και χωρίς φοινικέλαιο! Με την προσθήκη νερού (10 - 20%) τα κρεμμύδια μαλακώνουν. Αυτό είναι ιδανικό για vegan λίπος και αρτοσκευάσματα. Τα κρεμμύδια έχουν μέγεθος περίπου 4 - 6 χιλιοστά. Η συνολική περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι 10-12% των τηγανητών κρεμμυδιών ή κρεμμυδιών τηγανητού. Μέσω της ειδικής διαδικασίας παραγωγής και ελέγχου, αυτή η περιεκτικότητα σε λιπαρά διατηρείται χαμηλή. Στα συνηθισμένα τηγανητά κρεμμύδια, η περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι περίπου 44%.
Το λάδι αβοκάντο είναι γεμάτο από παρέγχυμα, όχι από πέτρες, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα λίπη. Το κύριο συστατικό του είναι τα λιπαρά οξέα; Πρώτα απ' όλα, τα μονοακόρεστα λίπη και τα πολυακόρεστα οξέα - ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Το λάδι αβοκάντο περιέχει πολλές βιταμίνες. Τις βιταμίνες B, C, E, A και K, καθώς και ασβέστιο, κάλιο και φώσφορο. Είναι ιδανικό για τη φροντίδα του δέρματος: ενυδατώνει αποτελεσματικά, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, λειαίνει το δέρμα και συνιστάται για δέρμα με ακμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του προσώπου. Το λάδι αβοκάντο, χάρη στην περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Λειτουργεί επίσης ως οργανικό και αποτελεσματικό αντηλιακό που προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Λόγω των ενυδατικών του ιδιοτήτων, είναι τέλειο για τη φροντίδα του δέρματος, του σώματος και των μαλλιών.
Δισκία Σπιρουλίνας Βιολογικά
Τι είναι τελικά η σπιρουλίνα; Η σπιρουλίνα είναι ένα μπλε-πράσινο και σπειροειδές φύκι, το οποίο μπορεί να έχει θετικές επιδράσεις στην υγεία μετά την κατανάλωσή του. Η σπιρουλίνα είναι η λατινική ονομασία για το φύκι, που έχει σχήμα ‘μικρής σπείρας’. Το ιδιαίτερο με τη σπιρουλίνα είναι ότι είναι σχεδόν τόσο παλιά όσο η γη και έχει επιβιώσει για πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτό το φύκι μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι σχεδόν ακαταμάχητο. Ενώ οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν όταν ένας μεγάλος μετεωρίτης χτύπησε τη γη, το μικρό φύκι παρέμεινε περήφανο και αλώβητο...
Οι φιστίκια, επίσης γνωστά ως μανί ή μανί, διακρίνονται για την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σε σχέση με άλλους ξηρούς καρπούς. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα φιστίκια δεν είναι ξηροί καρποί αλλά σπόροι οσπρίων, γεγονός που εξηγεί την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Αυτοί οι ξηροί καρποί προέρχονται από τη Νότια Αμερική, πιθανότατα από τη Βραζιλία. Οι συνδυασμοί γης είναι αρκετά θερμιδοφόροι: 100 γρ περιέχουν σχεδόν 600 θερμίδες. Είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην καρδιά, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν την πίεση. Τα φιστίκια περιέχουν επίσης πολλή βιταμίνη Ε, η οποία είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, και βιταμίνες B, ειδικά φολικό οξύ και νιασίνη. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, ασβέστιο και σίδηρο. Είναι ένας θησαυρός διαιτητικών ινών και αργινίνης, ενός πολύ σημαντικού αμινοξέος κυρίως για τους αθλητές, καθώς αυξάνει την παροχή αίματος στους μύες και τη δύναμή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Ανακαλύψτε το αρωματικό κερί με μαύρο τσάι και βανίλια. Η μάρκα «Ο κήπος των αρωμάτων» κατασκευάζει τα κεριά της στο χέρι, με παραδοσιακό τρόπο, στο Σανανά, ένα υπέροχο χωριό κοντά στο Άιξ-λε-Μπαν.
Αρωματίστε τον εσωτερικό σας χώρο με αυτό το όμορφο κερί made in Savoie.
– 40 ώρες καύσης
– Φυτική κηρός από Ραπανάκι
– Άρωμα από την Γκράς
– 3 φυτίλια 100% βαμβακερά
– Χωρίς CMR ουσίες (καρκινογόνες, μεταλλαξιογόνες, αναπαραγωγικές τοξίνες)
Κωδικός: BOU01
Ο (υπο)τροπικός ταξιδιώτης
Η τζίντζερ καλλιεργείται σχεδόν σε κάθε τροπική ή υποτροπική χώρα. Η τζίντζερ είναι μια καλλιεργημένη ρίζα. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαντάται φυσικά στην άγρια φύση. Παρ' όλα αυτά, η τζίντζερ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά από τους Αυστρονησίους στη ναυτική Νοτιοανατολική Ασία, περίπου 3000 χρόνια πριν από τον Χριστό. Χάρη σε μια προϊστορική μετανάστευση μέσω θάλασσας, οι Αυστρονησίοι επεκτάθηκαν από το 1500 π.Χ. από τη Μαδαγασκάρη μέχρι τη Χαβάη. Και κατά τη διάρκεια αυτών των μεταναστεύσεων, η ρίζα τζίντζερ ταξίδεψε μαζί τους. Γύρω στον πρώτο αιώνα π.Χ., η τζίντζερ έφτασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω της Ινδίας. Σήμερα, η παγκόσμια παραγωγή τζίντζερ πραγματοποιείται κυρίως στην Ινδία.
Διαδικασία παραγωγής τζίντζερ
Το φυτό συγκομίζεται όταν το φθινόπωρο τα φύλλα έχουν μαραθεί. Οι ρίζες εκσκαφής αποξηραίνονται στη σκιά. Νεότερες ρίζες συγκομίζονται για να χρησιμοποιηθούν φρέσκες ή για τουρσί. Παλαιότερες ρίζες...
Η βιολογική μας μάσκα μαλλιών με αιθέρια έλαια DÔM LABS χρησιμοποιεί βιολογικά και φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για τα μαλλιά και λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν φριζάρισμα ή σπασίματα.
Οι πρωτεΐνες σιταριού από μερικές από τις μάσκες μας βοηθούν στην ενίσχυση των μαλλιών και παρέχουν επίσης απαραίτητα μέταλλα που ενισχύουν τις ρίζες και προάγουν τον όγκο! Χρησιμοποιούμε επίσης αιθέρια έλαια (τα οποία έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες) για να ανακουφίσουμε προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής όπως οι πιτυρίδες ή οι ερεθισμοί των μαλλιών που προκαλούνται από το άγχος της ρύπανσης.
Όλες οι μάσκες μας κατασκευάζονται χειροποίητα στο εργαστήριό μας για να σας προσφέρουμε ένα προϊόν με μοναδικό χαρακτήρα και αυθεντική φόρμουλα.
SKU: COS0030
Βάρος: 0.3 kg
Από πού προέρχεται το βούτυρο καριτέ;
Το βούτυρο καριτέ προέρχεται από την Αφρική και εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ, γνωστό και ως δέντρο καριτέ. Το δέντρο είναι μέρος της φυσικής βλάστησης μιας λωρίδας 300 χιλιομέτρων που εκτείνεται από το Μάλι μέσω του Μπουρκίνα Φάσο μέχρι τη Γκάνα, το Τόγκο και το Μπενίν. Μόνο σε αυτή την περιοχή και πουθενά αλλού στον κόσμο αναπτύσσονται τα δέντρα καριτέ σε διάφορες ποικιλίες. Είναι δέντρα ύψους έως 15 μέτρων με φρούτα που μοιάζουν με δαμάσκηνα, των οποίων οι πυρήνες περιέχουν έως και 50% λίπος.
Υγιεινές ιδιότητες του βουτύρου καριτέ
Το βούτυρο καριτέ έχει ελεφαντίσια απόχρωση και καπνιστή, ξηροκαρπάτη μυρωδιά. Το βούτυρο περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες A, E και F και είναι εξαιρετικό για την ενυδάτωση του δέρματος, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την προώθηση της ελαστικότητας του δέρματος. Στην Αφρική, το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών.
Εφαρμογές του βουτύρου καριτέ
Το βούτυρο καριτέ βρίσκεται ευρέως σε εμπορικές κρέμες, λοσιόν και σαπούνια, αλλά η επίδραση του βουτύρου καριτέ σε αυτά τα προϊόντα είναι σχεδόν ανύπαρκτη...
Κουρκουμάς Σκόνη Βιολογικός
Η βιολογική σκόνη κουρκουμά είναι γνωστή με πολλές διαφορετικές ονομασίες (μεταξύ άλλων, κουέντζιτ, κουένιερ, τσουρίμερικ και κουρκούμα). Παράγεται από τη ρίζα του φυτού Curcuma Longa, το οποίο προέρχεται αρχικά από την Ινδία. Ο κουρκουμάς ανήκει στην οικογένεια του τζίντζερ.
Η σκόνη κουρκουμά ή σκόνη κουρκούμα λόνγκα χρησιμοποιείται κυρίως σε ινδικά πιάτα, αλλά πλέον πωλείται και ως συμπλήρωμα και σούπερ τροφή. Όχι άδικα: η σκόνη είναι πλούσια σε κάλιο, νάτριο και κουρκουμίνη. Στην Ιν…