Η πάστα από φιστίκια, επίσης γνωστή ως βούτυρο φιστικιού στην "απαλή" εκδοχή της, παρασκευάζεται από 100% φιστίκια, επίσης γνωστά ως γη, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η χρήση φιστικιών, σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς, ξεχωρίζει με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Έχουν επίσης πολύ βιταμίνη B3, φυτικές ίνες και μέταλλα, ειδικά κάλιο. Είναι πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων. Η ροζ κόκκινη φλούδα τους περιέχει πολυφαινόλες, τοκοφερόλες και φλαβονοειδή που έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες.
<strong>Σύνθεση:</strong> ψημένα φιστίκια
<strong>Διατροφική αξία ανά 100 γρ</strong>
Ενεργειακή αξία 2527kJ/609kcal - 30% RWS*
Λίπος 49g - 70%
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 9.3g - 46%
Υδατάνθρακες 16g - 6%
εκ των οποίων σάκχαρα 4g - 4%
Πρωτεΐνη 26g - 52%
Αλάτι 0.018g < 1%
*RWS - αναφορά αναφοράς - αναφορά αξίας τροφίμων
<strong>Εφαρμογή</strong> για άλειμμα σε σάντουιτς, τοστ, τηγανίτες και βάφλες.
Ήξερες ότι οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στο σιτάρι, την κριθάρι και άλλα δημητριακά σχεδόν ποτέ δεν αντιδρούν με αλλεργίες στο πράσινο χόρτο αυτών των δημητριακών; Η νεαρή κριθάρι, γνωστή επίσης ως κριθάρι ή πράσινο αίμα, είναι μια φυσική μορφή παροχής στο σώμα την απαραίτητη δόση Πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και ενζύμων. Χάρη στην πλούσια περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, η νεαρή κριθάρι βοηθά στην απόλαυση της υγείας και της ευημερίας. Το χόρτο κριθαριού είναι μια φυσική πηγή βιταμινών, πρωτεϊνών και μετάλλων. Είναι πηγή βιταμινών B6, C, φολικού οξέος, ασβεστίου, σιδήρου, μαγνησίου, καλίου, ψευδαργύρου. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Το χόρτο των περισσότερων δημητριακών περιέχει επίσης ίχνη βιταμίνης B12. Η συσσώρευση συμβάλλει στην κατάλληλη πήξη του αίματος, βοηθά στη σωστή λειτουργία των μυών και είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, βοηθά στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, έτσι ώστε να...
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην αντιστάθμιση της οξύτητας του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Φυσικά είναι χωρίς γλουτένη. Η μεγάλη του πλεονεκτική είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο αιμοποιητικό και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες του σιδήρου έχουν αιμοποιητική δράση. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, λειτουργεί θερμαντικά, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις ασβεστίου και πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0.4g - 2% υδατάνθρακες 72.1g - 28% συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0.8g - 1% πρωτεΐνη 10.
Το Chili Con Pinto είναι ένα νόστιμο πιάτο που είναι έτοιμο σε 5 λεπτά. Δεν χρειάζεται να είναι ανθυγιεινό γρήγορα! Το βάζο γεμίζει μέχρι την κορυφή με λαχανικά, φασόλια και μπαχαρικά χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, φοινικέλαιου ή συντηρητικών. Περιέχει φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το βάζο έχει 2 μερίδες του πιάτου. Το φασόλι Pinto είναι μια μπεζ ποικιλία με χαρακτηριστικά μπορντό στίγματα. Είναι μια πολύτιμη πηγή φυτικών ινών, πολύτιμων πρωτεϊνών και βιταμινών και μετάλλων που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας. Τα συστατικά που περιέχονται στα φασόλια Pinto ρυθμίζουν τη χοληστερόλη, αποτρέπουν την ταχεία αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Οι φακές, τα ρεβίθια, τα κρεμμύδια, το σέλινο και οι καρότα είναι πηγή φυτικών ινών, αντιοξειδωτικών και βιταμινών, συμπεριλαμβανομένων των B, C, φολικού οξέος, ασβεστίου, σιδήρου, μαγνησίου, καλίου και ψευδαργύρου.
Το μακρύ μαλλί, γνωστό και ως ινδικό σαφράν και ευρέως γνωστό ως κουρκουμάς, είναι ένα φυτό της οικογένειας του τζίντζερ, που αναπτύσσεται άγρια στην Ινδία και σε χώρες με τροπικό κλίμα. Αυτό το φυτό παράγει ένα μπαχαρικό και μια κίτρινη βαφή που ονομάζεται κουρκουμίνη. Ο κουρκουμάς είναι ένα αναπόσπαστο συστατικό των μιγμάτων μπαχαρικών, όπως το κάρυ. Επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα σκεύη (ιδιαίτερα ξύλινα και πλαστικά), που αποκτάται και αναμειγνύεται με ένα μαγειρεμένο πιάτο. Στη βιομηχανία τροφίμων, ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται για να χρωματίσει βούτυρο, μαγιονέζα, ζυμαρικά και τυρί. Σούπες κρέμας και τορτίγιες. Ταιριάζει με πιάτα που περιέχουν όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές, σόγια). Ένα απαραίτητο συστατικό όλων των πιάτων κάρυ και άλλων ινδικών πιάτων. Ένα όμορφο κίτρινο χρώμα θα τους δώσει μια όμορφη κίτρινη απόχρωση. Δημοφιλείς συνταγές υγείας. <strong> Συνταγή </strong> <em> <strong> Σφηνάκια με κουρκουμά για ανοσία < /Strong> </em> <ul> <li> 2 λεμόνια </li> <li> 1 να
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του στρες και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Ο κινεζικός μανιτάρι <em>(Cordyceps sinensis)</em> είναι ένας παρασιτικός μύκητας από την οικογένεια των δακτυλίων, με χαρακτηριστικό σχήμα των καρποφόρων σωμάτων, που θυμίζει ραβδί. Είναι ένα ενδημικό είδος, χαρακτηριστικό των υψιπέδων του Θιβέτ και των Ιμαλαΐων. Ο Cordyceps είναι γνωστός και χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική εδώ και εκατοντάδες χρόνια, όπου ονομάζεται "θαυματουργό φάρμακο". Εκείνη την εποχή, χρησιμοποιούνταν ως παρασκευή που υποστηρίζει τη θεραπεία για ασθένειες των νεφρών, του ήπατος, της καρδιάς και των πνευμόνων. Πρώτα απ' όλα, παρασκευαζόταν ένα αφέψημα από αυτό, το οποίο αποκαθιστούσε τη ζωτικότητα και τη δύναμη. Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να καταπολεμήσει τη άνοια, τη γήρανση του σώματος και για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση. Ο κινεζικός μανιτάρι έχει ανοσοδιεγερτική δράση, ενισχύοντας τους έμφυτους μηχανισμούς ανοσίας.
Ο κολλαγόνος ψαριού σε κάψουλες είναι ένα προϊόν που προέρχεται από το λευκό δέρμα της Tołpyga: ψάρι γλυκού νερού, που τρέφεται με πλαγκτόν και λεπτά φυτικά τρόφιμα. Αυτό το ψάρι αλιεύεται σε ελεγχόμενες υδάτινες δεξαμενές υπό κτηνιατρικό έλεγχο. Διασφαλίζεται συνεχώς ότι η ρύπανση του νερού με βαρέα μέταλλα είναι στο ελάχιστο. Ο κολλαγόνος είναι ένα αμινοξύ μακράς αλυσίδας και η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί μεγάλο μέρος του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις πόνου στις αρθρώσεις και οστεοαρθρίτιδας, σε όργανα κίνησης όπως οι τένοντες. Επηρεάζει την αναγέννηση του χόνδρου, την επούλωση των πληγών, ενισχύει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Κάψουλες - 340 mg <strong> χρήση </strong> 2-4 κάψουλες την ημέρα (το πρωί ή το βράδυ) πίνοντας με άφθονο νερό. Ο συνιστώμενος χρόνος λήψης της προετοιμασίας είναι 3 μήνες. Το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που είναι αλλεργικά σε κάποιο από τα συστατικά του.
Το άμυλο καλαμποκιού, γνωστό και ως Maizena, προέρχεται από λευκούς κόκκους καλαμποκιού, σε αντίθεση με το αλεύρι καλαμποκιού, το οποίο προέρχεται από φασόλια καλαμποκιού. Έχει λευκό χρώμα και δεν έχει γεύση ή οσμή. Έρχεται σε μορφή σκόνης. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη ποσότητα νερού, δημιουργεί έναν τύπο χυλού. Η Maizena ανήκει στα τρόφιμα, είναι χωρίς γλουτένη και διαλύεται καλά στο νερό. Ενεργειακή αξία 1505kj / 354kcal - 18% RWS * GAD 0,1G & LT; 1%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0g - 0% υδατάνθρακες 88g - 34%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 0,3 g & lt; 1% αλάτι 0,025g & lt; 1% * RWS - Αναφορά διατροφικής αξίας <strong> χρήση </strong> Το άμυλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του αλευριού, για την πυκνότητα σούπας και σάλτσας, για την παρασκευή ψωμιού, πουτίγκας και σπιτικών κέικ. Η Maizena μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό επιφανειών με διάφορους τύπους λεκέδων (λάδι, φαγητό, σα...
Ο άμυλος καλαμποκιού, γνωστός και ως Μαϊζένα, προέρχεται από τα στήμονες του λευκού καλαμποκιού, σε αντίθεση με το αλεύρι καλαμποκιού, που προέρχεται από τους κόκκους του καλαμποκιού. Έχει λευκό χρώμα και δεν έχει γεύση ή οσμή. Έρχεται σε μορφή σκόνης. Σε συνδυασμό με τη σωστή ποσότητα νερού, δημιουργεί έναν τύπο ζύμης. Η Μαϊζένα ανήκει στα διαιτητικά προϊόντα, είναι χωρίς γλουτένη και διαλύεται καλά στο νερό. Ενεργειακή αξία 1505kJ/354kcal - 18%RWS* λίπος 0.1g < 1% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0g - 0% υδατάνθρακες 88g - 34% περιλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 0.3g < 1% αλάτι 0.025g < 1% *rWS - τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> Ο άμυλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του αλευριού, για την πυκνότητα σούπας και σαλτσών, για να φτιάξετε σπιτικό ψωμί, πουτίγκα και κέικ. Η Μαϊζένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό επιφανειών με διάφορους τύπους λεκέδων (λάδι, αίμα, αίμα, αίμα).
Το λάδι μακαντάμιας έχει ευρύ φάσμα εφαρμογών στη φυσική περιποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενυδάτωση και θρέψη των μαλλιών και του προσώπου, για μασάζ και μπάνιο. Απίστευτα αποτελέσματα προσφέρει όταν χρησιμοποιείται για την περιποίηση του δέρματος σε όλο το σώμα, ειδικά σε περιοχές όπου αντιμετωπίζετε τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας και μειωμένης ελαστικότητας του δέρματος. Το λάδι εξάγεται από τους ξηρούς καρπούς μακαντάμιας. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ελαιοπαλμιτικό οξύ και σκελένιο, που είναι φυσικοί αντιοξειδωτικοί παράγοντες, υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Επιπλέον, ενυδατώνει σε βάθος, βελτιώνει την ελαστικότητα και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές επιδράσεις της UV ακτινοβολίας. Περιέχει, μεταξύ άλλων, βιταμίνες A, B και E, φαινόλες, λεκιθίνη και μεταλλικά στοιχεία. Ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα και είναι ελαφρύ - δεν αφήνει λιπαρή στρώση στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα. Είναι καθολικό - κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, και ιδιαίτερα για ώριμο και ξηρό δέρμα που απαιτεί βαθιά θρέψη και αποκατάσταση.
Η αλεύρι από κεχρί παρασκευάζεται από αλεσμένα κόκκους κεχριού - ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά με πολλές υγιεινές πλεονεκτήματα. Το κεχρί είναι ένα χωρίς γλουτένη και αλκαλοποιητικό δημητριακό, αποκαθιστά την φυσική ισορροπία οξέος-βάσης στο σώμα, το καθαρίζει, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τους μύκητες. Το αλεύρι είναι εύπεπτο, δεν προκαλεί αλλεργίες, έχει μια ελαφρώς ξηρή επίγευση και είναι φθηνότερο από άλλα προϊόντα της ομάδας "Super Foods". Είναι πηγή διαιτητικών ινών, μαγνησίου, ακόρεστων λιπαρών οξέων, ψευδαργύρου και σιδήρου και βιταμινών B. Το αλεύρι από κεχρί είναι μια πραγματική ένεση ευεργετικών ουσιών και μια σταθερή αποτοξίνωση για το σώμα. Το αλεύρι από κεχρί είναι επίσης πλούσια πηγή ινών, που είναι τώρα ευρέως γνωστό ως προϊόν που υποστηρίζει την απώλεια βάρους, καθώς ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα και επηρεάζει θετικά τη σταθεροποίηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Όλα αυτά μεταφράζονται σε αίσθηση κορεσμού και λιγότερη επιθυμία. - 5% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.7g - 4% υδατάνθρακες 72.8g - 28%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 12.1g - 24% ίνες 5.9gsol 0.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας, και με γνώμονα τους νεότερους θαυμαστές των κρεμών γλυκού ψωμιού, η Vivio σε συνεργασία με την δημοφιλή influencer fitness Anka Dziedzic, ανέπτυξε μια εξαιρετική φόρμουλα κρέμας βασισμένη σε φιστίκια με γεύση αλμυρής καραμέλας. Η κρέμα δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά δεν περιέχει καθόλου επεξεργασμένη ζάχαρη. Τα συστατικά που περιέχονται στην κρέμα είναι της υψηλότερης ποιότητας, και η εισαγωγή τους σε μια βιώσιμη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής συμβάλλει στην καθημερινή μας ευημερία. Η σύνθεση της κρέμας αλμυρής καραμέλας περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, φιστίκια, φουντούκια, λάδι και θρεπτικό γάλα καριτέ. Η λευκή ζάχαρη αντικαταστάθηκε από το μαλτόλη, η οποία έχει όχι μόνο χαμηλότερη θερμιδική αξία, αλλά και χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Όλα τα συστατικά είναι υψηλής ποιότητας. Οι ξηροί καρποί είναι ένας εξαιρετικός θησαυρός πολύτιμων στοιχείων για την υγεία μας.
Η αμυλόπηκτος, γνωστή και ως μαϊζένα, προέρχεται από τα λευκά στήμονες καλαμποκιού, σε αντίθεση με το αλεύρι καλαμποκιού, το οποίο προέρχεται από τους κόκκους καλαμποκιού. Έχει λευκό χρώμα και δεν έχει γεύση ή οσμή. Παίρνει μορφή σκόνης. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη ποσότητα νερού, δημιουργεί έναν τύπο χυλού. Η μαϊζένα ανήκει στα διαιτητικά προϊόντα, είναι χωρίς γλουτένη και διαλύεται καλά στο νερό. Ενεργειακή αξία 1505KJ/354kcal - 18%RWS*λίπος 0.1g & lt; 1% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0g - 0% υδατάνθρακες 88g - 34% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 0.3g & lt; 1% αλάτι 0.025g & lt; 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> χρήση </strong> ο αμυλόπηκτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του αλευριού, για την πυκνότητα σούπας και σάλτσας, για να φτιάξετε σπιτικό ψωμί, πουτίγκα και κέικ. Η μαϊζένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό επιφανειών με διάφορους τύπους λεκέδων (λάδι, φαγητό, αίμα). Λειτουργεί τέλεια ως καθαριστικό για κατσαρόλες, οικιακές συσκευές και σκεύη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαλακτικό για το πλύσιμο.
Οι Ινδιάνοι και οι κύριοι ευρωπαϊκοί λαοί της Βόρειας Αμερικής γνώριζαν τις εξαιρετικές ιδιότητες του πεύκου και χρησιμοποίησαν τις λεπτομέρειες και τα κλαδιά των λιμνών από τις βελόνες και τα κλαδιά του. Ο πόνος του πεύκου προέρχεται από τις συνηθισμένες βελόνες του πεύκου. Στη φυσική ιατρική και την αρωματοθεραπεία, το έλαιο πεύκου είναι κυρίως ένα πολύτιμο αναλγητικό. Έχει επίσης αντισηπτικές και βακτηριοκτόνες ιδιότητες, που θερμαίνονται. Οι εισπνοές με έλαιο πεύκου ανακουφίζουν τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Εξαλείφει τα συμπτώματα της κόπωσης, της νευραλγίας και της νευρικής εξάντλησης. Το πεύκο έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να αναμιχθεί με έλαιο βάσης, να μασάζετε στο δέρμα για να μειώσετε το οίδημα και να καταστείλετε τις φλεγμονώδεις διαδικασίες. Καθαρίζει και απολυμαίνει τον αέρα στους χώρους. < /Strong> Φύλλο Pinus Sylvestris il & nbsp; <strong> χρήση </strong> <ul> <li> Μεταξύ του πόνου διαφόρων προελεύσεων </li> <li> Περιορισμός της φλεγμονής </li> <li> Μείωση των επιπέδων άγχους </li> <li> Απολύμανση </li> </ul>
Το αλάτι του Χιμάλαγια είναι το πιο καθαρό και το πιο υγιεινό αλάτι στη Γη. Προέρχεται από ένα μόνο μέρος - την ανατολική ομάδα του Χιμάλαγια στο Πακιστάν. Έχει χρώμα από λευκό έως ανοιχτό ροζ και σκούρο κόκκινο. Δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια ως αποτέλεσμα της ξήρανσης των ωκεανών, και οι αποθέσεις του βρίσκονται σε βάθος 400 έως 600 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης. Το αλάτι του Χιμάλαγια είναι πιο καθαρό και πιο υγιεινό από το παραδοσιακό επιτραπέζιο αλάτι που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Περιέχει ένα σύνολο μακρο- και μικρο-στοιχείων. Το Himajalska Vivio είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μικρή και κοκκώδη. Το αλάτι του Χιμάλαγια χρησιμοποιείται πιο συχνά από το κοκκώδες στην κουζίνα, για την καρύκευση των πιάτων. Το κοκκώδες αλάτι έχει την ίδια χρήση, αλλά λειτουργεί επίσης στο μπάνιο. Σε αυτή την περίπτωση, προσθέστε περίπου 10 γρ. αλάτι για 1 λίτρο νερού στο μπάνιο. Μετά από ένα μπάνιο με αλάτι, συνιστάται μισή ώρα ξεκούρασης. Οι δοκιμές αποδεικνύουν ότι καταναλώνουμε πάρα πολύ αλάτι.
Ζυμαρικά από φουντούκια, έχουν παρασκευαστεί με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνης C, A, K, φολικού οξέος, καλίου, φωσφόρου και ασβεστίου. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Ψημένα φουντούκια & NBSP; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * λιπαρά 63 g - 90%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,51 g - 23% υδατάνθρακες
Το λάδι καστορέλαιου, που μερικές φορές ονομάζεται λάδι χάντμπολ, προέρχεται από ένα φυτό που ονομάζεται κοινό καστορέλαιο (Ricinus communis). Στην Ινδία και την Αίγυπτο, χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αναπτύσσει και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος του προσώπου - ενυδατώνει, λειαίνει και μειώνει τις ρυτίδες. Είναι εξαιρετικό για την ενίσχυση των μαλλιών, των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Είναι συστατικό πολλών καλλυντικών: κρεμών, σαπουνιών και άλλων προϊόντων περιποίησης σώματος, όπου χρησιμοποιείται ως ιατρικό και περιποιητικό συστατικό. Λειτουργεί καλά με πολύ ξηρό δέρμα, χρησιμοποιείται επίσης για τον καθαρισμό του προσώπου. Υπέροχο ως conditioner για τις άκρες των μαλλιών ή ως συστατικό μάσκας μαλλιών. Τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, μαλακά, πιο σκούρα και πιο πυκνά. Κλείνει τις λέπες των μαλλιών και μειώνει την ποσότητα της ψαλίδας, επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών. Εάν τρίβεται τακτικά, μπορεί να μαλακώσει το σκληρό δέρμα στις φτέρνες, τα γόνατα ή τους αγκώνες.
Το λάδι γαρίφαλου έχει μια μοναδική αρωματική σύνθεση και χαρακτηρίζεται από μια ασυνήθιστη σύνθεση. Είναι ένα φυσικό αιθέριο έλαιο, του οποίου το κύριο συστατικό είναι η ευγενόλη και το παρα-ακετοευγενόλη. Η ευγενόλη είναι μια ουσία που ανήκει στην ομάδα των τερπενίων. Αυτή είναι η κύρια υπεύθυνη για τις εξαιρετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και έχει ισχυρή απολυμαντική δράση. Επιπλέον, το λάδι γαρίφαλου είναι μια πηγή μεθυλοσαλικυλικού, υπεύθυνου για τις αναλγητικές ιδιότητες αυτού του προϊόντος. Το προϊόν είναι ένας εξαιρετικός θησαυρός βιταμινών και μετάλλων. Σε αυτό θα βρούμε, μεταξύ άλλων, τη βιταμίνη A και τη βιταμίνη C, καθώς και φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, νάτριο και σίδηρο. Τα γαρίφαλα είναι γνωστά για τις αντισηπτικές και αντιμυκητιασικές τους ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούνται στην φυτοθεραπεία εδώ και χρόνια, ως βάση για τη θεραπεία δύσκολων και χρόνιων δερματικών λοιμώξεων.
Ο θειικός μαγνήσιο, γνωστός επίσης ως αλάτι του Έψομ, αγγλικό ή πικρό αλάτι, είναι μια ανόργανη χημική ένωση με υψηλή περιεκτικότητα σε δύο στοιχεία: μαγνήσιο και θείο. Το αλάτι του Έψομ οφείλει το όνομά του στην αγγλική πόλη Έψομ, όπου τον 17ο αιώνα άρχισε να παράγεται με την εξάτμιση του μεταλλικού νερού από τις τοπικές πηγές. Το Έψομ διαλύεται πολύ καλά στο νερό και έχει πικρή γεύση. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική, φαρμακολογία, κτηνιατρική και κοσμετολογία. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος. Ρυθμίζει τη λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος. Ένα κατάλληλο επίπεδο μαγνησίου μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και αγγειακής νόσου. Ο θειικός μαγνήσιο εγγυάται αντισηπτικά και αντιμυκητιασικά αποτελέσματα. Επιταχύνει την επούλωση πληγών και μειώνει τη φλεγμονή. Βοηθά στην απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών από το σώμα μας, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων.
Ο πράσινος καφές είναι κόκκοι κακάου που δεν είναι άνετοι, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακός καβουρδισμένος καφές. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή, δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης των λιπαρών. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φυλλικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ / 381KCAL - 19% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 13G - 19% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,8 g - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 40g - 15%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 11g - 22% ΙΝΕΣ 30g - 0g - 0% * RWS - Αναφορά διατροφικής αξίας και NBSP; <strong> Χρήση </strong> Παρασκευή Πράσινου Καφέ
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του λιναριού είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες B, βιταμίνη E και K, αλουμίνιο και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει τέλεια την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με τα στομαχικά έλκη, την υπεροξύτητα και την καούρα. Βελτιώνει την εντερική περισταλτική και βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Το λιναρόσπορο δείχνει χαλαρωτική ερεθιστικότητα και ενυδατική δράση στη βλεννογόνο. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. Περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 3.7 g - 18% υδατάνθρακες 29.1g - 11% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 1.5g - 3% πρωτεΐνη 18.5g - 37% αλάτι 0.01g < 1% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> εφαρμογή </strong> Η ημερήσια πρόσληψη του λ
Ο νόστιμος και υγιεινός πατέ ντομάτας παρασκευασμένος με βάση τα ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με την προσθήκη αποξηραμένων ντοματών. Είναι εξαιρετικός ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα, έχει ευχάριστη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 34.8% (ρεβίθια, νερό), ψητά λαχανικά 28% (καρότα, κρεμμύδια, σέλινο), ηλιέλαιο, αποξηραμένες ντομάτες 1.9%, ξίδι μηλίτη, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά και βότανα (μπορεί να περιέχει μικρές ποσότητες μουστάρδας και σόγιας) & nbsp; <strong> διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 557kJ/133kcal λιπαρά 8.4g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1.1g, υδατάνθρακες 9.3g, εκ των οποίων σάκχαρα 2.4g, φυτικές ίνες 3.4g, πρωτεΐνες 3.4g, αλάτι 0.8g & nbsp; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα σε ψωμί, σάντουιτς και τοστ.
Προέρχονται από δημητριακά σπληνισμένα, τα οποία στην πολωνική κουζίνα είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν ξεχαστεί, και τώρα επιστρέφουν στη μόδα. Οι σπληνισμένοι κόκκοι καταναλώνονται μετά το βράσιμο ή ωμοί. Προστίθενται σε γάλα, γιαούρτι και φρούτα.
Το βούτυρο καριτέ είναι ένα έλαιο που προκύπτει από την επεξεργασία των καρπών του βουτύρου. Η παρκα του Μασλόζ αναπτύσσεται στην Αφρική, και το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιείται εκεί εδώ και αιώνες.
Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Αυτά είναι ένα βασικό συστατικό όταν πρόκειται για την αναζωογόνηση και την ενυδάτωση του δέρματος. Το βούτυρο καριτέ παρέχει επίσης όλες τις πιο σημαντικές βιταμίνες που είναι απαραίτητες για να παραμείνει το δέρμα νέο και λείο, και κυρίως, υγιές. Αυτές οι βιταμίνες υποστηρίζουν την προστασία του δέρματος από τον άνεμο, το κρύο, τον έντονο ήλιο και υποστηρίζουν τις πληγές και τα εγκαύματα. Επιπλέον, τα συστατικά που περιέχονται στο βούτυρο υποστηρίζουν τη δραστηριότητα των κυττάρων, καταπολεμούν την επίδραση της γήρανσης τους και βελτιώνουν ορατά την κατάσταση του δέρματος. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αναγεννά το δέρμα, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, θρέφει τέλεια και αναγεννά το δέρμα, καταπραΰνει τη γήρανση, υποστηρίζει την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, και καταπραΰνει το πρήξιμο.
Το γαϊδουράγκαθο σε διάφορες μορφές: ξηρό, λάδι γαϊδουράγκαθου, σκόνη ή σε μορφή ολόκληρων σπόρων, είναι γνωστό για τις υποστηρικτικές του ιδιότητες στη λειτουργία του ήπατος. Το γαϊδουράγκαθο έχει μοναδική σύνθεση και θεραπευτικές ιδιότητες. Περιέχει φλαβονοειδή, οργανικά οξέα, βιταμίνες C και K, πρωτεΐνες, μεγάλη ποσότητα λινελαϊκού οξέος, ανόργανα άλατα και σιλυμαρίνη. Το γαϊδουράγκαθο είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, έχει καθαριστική και αντιφλεγμονώδη δράση, διεγείρει την αναγέννηση και την παραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων - χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, σε περιπτώσεις κίρρωσης του ήπατος και λιπώδους ήπατος, προστατεύει το ήπαρ από τοξίνες, έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες. Διαθέτει επίσης αντιθρομβωτικές και αντιπηκτικές ιδιότητες. Αυξάνει την έκκριση πεπτικών υγρών και βελτιώνει την πέψη. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες οφείλονται στη σιλυμαρίνη, η οποία σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες των ηπατοκυττάρων, προστατεύοντας το.
Το βιολογικό λάδι καρύδας είναι το λάδι υψηλότερης ποιότητας από την πρώτη πίεση, ψυχρής πίεσης και μη επεξεργασμένο. Προέρχεται από οικολογικά φυτά. Παράγεται ως αποτέλεσμα της πίεσης της σάρκας του καρπού της καρύδας. Έχει μια μόνιμη σύσταση και λευκό χρώμα σε θερμοκρασία έως 26 °C. Κάτω από 26 °C έχει ημι-υγρή σύσταση. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τηγάνισμα. Σε αντίθεση με τα ζωικά λίπη, αυτά είναι κορεσμένα λίπη μεσαίας αλυσίδας, τα οποία μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια από το σώμα και δεν αποθηκεύονται με τη μορφή λίπους ή καταθέσεων. Τα υπόλοιπα 7% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα (Omega-9 και λινολενικό Omega-6). Αυτά τα συστατικά είναι που κάνουν το λάδι τόσο πολύτιμο. Η λαουρική οξύ, που είναι το κύριο συστατικό του λαδιού (50%), έχει αντιβακτηριακές, αντιιικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Το λάδι καρύδας δεν είναι μόνο χρήσιμο στην κουζίνα.
Κάθε δισκίο περιέχει 500 mg από τα οργανικά καλλιεργημένα φυτά της Macy. Το δισκίο είναι 20 φορές πιο αποτελεσματικό από τη σκόνη. Ορισμένοι θεωρούν ότι η Maca είναι ένα φυτό που βελτιώνει τη μνήμη και προσθέτει ενέργεια. Η maca είναι πλούσια σε υψηλής ποιότητας υδατάνθρακες που παρέχουν αυτή την ενέργεια, μπορεί επίσης να προσφέρει στο σώμα μια εύκολα εύπεπτη πρωτεΐνη, σημαντική κυρίως για άτομα που ασκούνται, καθώς και φυτικές ίνες, μεταξύ άλλων. Για τη σωστή λειτουργία των εντέρων. Συνιστάται η Maca για: • Άτομα που ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής • Σε καταστάσεις χρόνιας κόπωσης • Για άτομα που εκτίθενται σε μεγαλύτερη σωματική και πνευματική καταπόνηση • Σε καταστάσεις ανεπάρκειας βιταμινών και μετάλλων, πάρτε 1 δισκίο 5 φορές την ημέρα μετά από ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι φακές, όπως όλα τα όσπρια, έχουν μοναδικές ιδιότητες που προάγουν την υγεία. Είναι μια καλά απορροφήσιμη πηγή πρωτεΐνης. Η πρωτεΐνη των φακών, αμέσως μετά την πρωτεΐνη σόγιας, είναι η πιο απορροφήσιμη πρωτεΐνη από φυτική προέλευση (85 τοις εκατό). Οι πράσινες φακές περιέχουν πολλή ίνα. Η ίνα όχι μόνο βοηθά στη ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα, βελτιώνει το καρδιοαγγειακό και το πεπτικό σύστημα, αλλά συμβάλλει επίσης στη μείωση της χοληστερόλης, απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα, προστατεύει από τον καρκίνο του παχέος εντέρου και επίσης από τον διαβήτη τύπου 2. Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, που είναι ευεργετικός για άτομα που δεν τρώνε κρέας. Ένα φλιτζάνι πράσινες φακές περιέχει το 100 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σιδήρου. Αυτό το μέταλλο παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της αιμοσφαιρίνης στο αίμα και της μυοσφαιρίνης στους μύες, που είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα. Περιέχει επίσης πολύτιμα μαγγάνιο και φολικό οξύ.
Ψάχνετε για μια κομψή και λειτουργική ράφια για να εκθέσετε προϊόντα με βάση τα δημητριακά; Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς! Ένας εκθέτης από κόντρα πλακέ είναι μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα βιολογικών τροφίμων, γαστρονομίες, καθώς και φούρνους και καταστήματα τροφίμων.
Το κόντρα πλακέ, ένα φυσικό και οικολογικό υλικό, είναι ανθεκτικό και προσαρμόζεται τέλεια σε διάφορες διατάξεις. Ο εκθέτης έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη έκθεση των προϊόντων δημητριακών. Διαθέτει ευρύχωρα ράφια που μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορους τύπους προϊόντων, όπως σιμιγδάλι, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά πρωινού και άλλα. Η ράφια είναι διαθέσιμη σε χρωματιστή ή εκτυπωμένη έκδοση. Το χρωματιστό κόντρα πλακέ θα προσδώσει στους εσωτερικούς χώρους έναν ζεστό και φυσικό χαρακτήρα, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο. Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε μέγεθος κατόπιν παραγγελίας, προσαρμόζοντας τις διαστάσεις και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1800 mm
Υλικό: Βαμμένο, εκτυπωμένο και βαμμένο κόντρα πλακέ
Προορισμός: Τρόφιμα, οικολογικά
Το μείγμα φοιτητών είναι μια συνηθισμένη ονομασία για να συνδυάσει διάφορους τύπους αποξηραμένων φρούτων. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φουντούκια, φυστίκια, αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα. Η Vivio έχει ετοιμάσει ένα <strong> μείγμα φοιτητών με ανανά </strong>, το οποίο προσθέτει τη εξωτική του γεύση και άρωμα. Όλα τα συστατικά του μείγματος επιλέχθηκαν στις σωστές αναλογίες και παρέχουν μια σταθερή δόση ενέργειας και θρεπτικών συστατικών. Το κλασικό μείγμα φοιτητών, όπως και η καινοτομία μας - ένα μείγμα φοιτητών με ανανά, συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια υψηλής πνευματικής και σωματικής προσπάθειας. & Nbsp; Μεταξύ των φοιτητών στο μείγμα φοιτητών με ανανά βρίσκουμε διάφορους τύπους ξηρών καρπών, σταφίδες, κράνμπερι, φέτες μπανάνας και γλυκό ανανά. Είναι ένα πολύ θρεπτικό σνακ που μπορεί να το πάρετε μαζί σας παντού. Οι ξηροί καρποί που περιέχονται σε αυτό, όπως τα φουντούκια ή τα αμύγδαλα, μπορούν να είναι πηγή πολύτιμων λιπαρών για το σώμα. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι αυτά τα συστατικά χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε EFAs - απαραίτητα ακόρεστα λιπαρά.