Σκέψου σε χρώματα!
Επίλεξε την αγαπημένη σου χρωματική συνδυαστική από αυτές που είναι διαθέσιμες για τη δομή, τα πλαϊνά πάνελ και τη στέγη. Σε αντίθεση με το “Garden”, στο “Garden COLOR”, στην εξωτερική έκδοση, το καρότσι είναι ξεχωριστό από το σώμα του φούρνου και διαθέτει διαφορετική κονσόλα εργαλείων καθώς και τις βαλβίδες καπνού και ατμού ως στάνταρ.
Χαρακτηριστικά
Δομή βαμμένη καφέ ή γκρι “λάβα”, στέγη βαμμένη κόκκινη (μόνο για την εξωτερική έκδοση), 5 χρωματισμοί για τα πλάγια: καφέ, γκρι λάβα, ανοιχτό γκρι, κόκκινο, κρέμα.
Επιλογές
Πλευρική επιφάνεια εργασίας (μόνο για την εξωτερική έκδοση), επιπλέον ανακλαστική πλάκα, σπάτουλα για πίτσα, σχάρα για πορκέτα, επιπλέον σχάρες και ταψιά, στέγη από ανοξείδωτο χάλυβα (μόνο για την εξωτερική έκδοση).
Πόρτα θαλάμου καύσης με προαιρετικό γυαλί, για και τα δύο μοντέλα.
Αυτή η κοκκομετρία προσδίδει τα χαρακτηριστικά της στοιχεία και μια ελκυστική οπτική σε όλα τα λαχανικά μείγματα, τηγανιτά, τερίνα, σάλτσες, γέμισεις και πολλές άλλες μαγειρικές παρασκευές.
Πυκνότητα:
100% καθαρό, λιγότερο από 0.5% κοτσάνια, καθαρισμένο μηχανικά, χωρίς ξένες ουσίες
Συσκευασία:
20kg σε σακούλες πολυπροπυλενίου ή χαρτί σύμφωνα με την αίτηση
Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που προσθέτει μια λεπτή, γλυκιά γεύση σε μια ποικιλία πιάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στη μεσογειακή και τη μεσανατολική κουζίνα, ενισχύοντας τη γεύση σούπας, στιφάδου και σάλτσας. Στην Caliph Trade, παρέχουμε ρίγανη υψηλής ποιότητας που έχει αποξηρανθεί προσεκτικά για να διατηρήσει το λεπτό άρωμα και τη γεύση της. Η ρίγανη μας είναι ιδανική τόσο για επαγγελματίες σεφ όσο και για οικιακούς μάγειρες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γαστρονομικές τους δημιουργίες.
Εκτός από τις μαγειρικές της χρήσεις, η ρίγανη προσφέρει αρκετά οφέλη για την υγεία. Είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην πέψη και την αναπνευστική υγεία. Η ρίγανη μας προέρχεται από αξιόπιστες φάρμες, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε ένα προϊόν που είναι τόσο γευστικό όσο και ωφέλιμο. Εμπιστευθείτε την Caliph Trade για τις ανάγκες σας σε ρίγανη και απολαύστε τη πλούσια γεύση και το άρωμα που προσφέρει στα πιάτα σας.
Ο γεννήτρια καπνού RATIOTOP προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία με πολύ χαμηλή κατανάλωση ξύλινων τσιπ. Οι ελεύθερα επιλεγόμενες φάσεις καπνού από ελαφρύ έως έντονο καπνό σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το άρωμα, τη συντήρηση και την χρωματική απόδοση στις συγκεκριμένες ανάγκες του προϊόντος σας. Είτε παράγετε ψητές λουκάνικες είτε σκούρα καπνιστά προϊόντα, ο RATIOTOP έχει καλούς λόγους να είναι ο γεννήτρια καπνού που χρησιμοποιείται περισσότερο παγκοσμίως.
- Σύντομοι χρόνοι καπνίσματος με γρήγορη παραγωγή υψηλής συγκέντρωσης καπνού
- Μεταβλητή ένταση καπνού
- Ποικιλία αρωμάτων καπνού και χρωματικών αποχρώσεων
- TOPs διαθέσιμα στον έλεγχο
- Καλύτερη, ομοιόμορφη ποιότητα προϊόντος σε χρώμα και γεύση
- Χαμηλό κόστος, οικονομική κατανάλωση υλικού καπνίσματος
- Το μέγεθος κόκκων των ξύλινων τσιπ είναι 4 – 12 mm (KL 2/16)
- Αυτόματη βοήθεια καθαρισμού
Το λάδι από κραμβέλαιο που παράγεται με την 1η πίεση σε κρύο είναι εξαιρετικό για την υγεία καθώς είναι πλούσιο σε Ωμέγα 3 (καλό για το καρδιοαγγειακό σύστημα). Αυτό το λάδι με αρώματα φουντουκιού και χρυσό χρώμα προορίζεται για το ντρέσινγκ σαλατών, όπως πράσινες σαλάτες, εντίβες, και ωμά λαχανικά όπως καρότα, κόκκινες παντζάρια και αγγούρι. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε μαγιονέζα, για να συνοδεύσετε θαλασσινά. Συνδυάζεται με όλα τα ξίδια.
Βάρος: 0,859 κιλά
Οι βαλβίδες χρησιμοποιούνται γενικά για τον έλεγχο της ροής προϊόντων κάτω από επίπεδους σιλό με συστήματα τούνελ, αλυσίδες μεταφορέων και κωνικούς σιλό.
Έχει ευρύ πεδίο εφαρμογής με τη γαλβανισμένη μεταλλική του δομή.
Η ωμική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για προϊόντα που πρέπει να διατηρούν την κοκκώδη τους υφή, όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλα τρόφιμα. Η θέρμανση συμβαίνει μέσω ηλεκτρισμού, όπου το προϊόν λειτουργεί ως ηλεκτρικός αντιστάτης. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται πάνω σε μια καυτή επιφάνεια, αλλά, αντίθετα, ομοιόμορφα σε ολόκληρη τη διατομή.
Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού είναι εξαιρετικά ωφέλιμη, καθώς συμβάλλει στην ενεργειακή αποδοτικότητα καθώς και στη βελτίωση του ελέγχου της διαδικασίας σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης.
Ιδιαίτερα σε οριζόντια συστήματα ανάμειξης, τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν βέλτιστες συνθήκες για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας προϊόντος και για τη διατήρηση της κοκκώδους υφής των προϊόντων.
Η αυτόματη πόρτα με κλείσιμο snap-closing είναι εξαιρετικά κατάλληλη για να διευκολύνει τις συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος. Λόγω της θερμότητας και της υγρασίας, είναι κρίσιμο να προστίθενται τα πρόσθετα στις συσκευές μαγειρέματος μέσω στάγδην.
Το λουκάνικο Painho είναι ένα παραδοσιακό πορτογαλικό λουκάνικο που έχει δημιουργήσει η Monte Safira με ακρίβεια και φροντίδα. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το λουκάνικο είναι καρυκευμένο με ένα μοναδικό μείγμα μπαχαρικών, προσφέροντας μια πλούσια και νόστιμη γεύση που είναι ταυτόχρονα ικανοποιητική και αξέχαστη. Η παραδοσιακή διαδικασία καπνίσματος προσθέτει μια διακριτική αρωματική νότα, κάνοντάς το απαραίτητο για όποιον αναζητά μια αυθεντική γεύση της Πορτογαλίας.
Το λουκάνικο Painho της Monte Safira είναι ιδανικό για ψήσιμο, προσθήκη σε στιφάδο ή απόλαυση ως αυτόνομο σνακ. Οι έντονες γεύσεις του και τα υλικά υψηλής ποιότητας το καθιστούν μια ευέλικτη προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα, προσφέροντας μια γεύση της Πορτογαλίας που είναι ταυτόχρονα αυθεντική και ικανοποιητική. Ανακαλύψτε την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Πορτογαλίας με το λουκάνικο Painho της Monte Safira.
Η μέλι από άνθη πορτοκαλιάς είναι ένα μονοανθικό μέλι που προέρχεται από το νέκταρ των λουλουδιών των εσπεριδοειδών, κυρίως πορτοκαλιών και λεμονιών, σε μεσογειακές και υποτροπικές περιοχές. Αυτό το μέλι χαρακτηρίζεται από το ανοιχτό χρώμα του, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από ανοιχτό κίτρινο έως απαλό κεχριμπάρι, και από το λεπτό και ευχάριστο ανθικό του άρωμα. Η γεύση του είναι γλυκιά και απαλή, με μια εσπεριδοειδή νότα που προσφέρει φρεσκάδα, γεγονός που το καθιστά πολύ δημοφιλές στη γαστρονομία.
Μεταξύ των ιδιοτήτων του ξεχωρίζουν οι καταπραϋντικές και χαλαρωτικές του επιδράσεις, κάνοντάς το ιδανικό για την ανακούφιση από την αϋπνία και τη μείωση του άγχους. Επιπλέον, διαθέτει πεπτικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά φυσικό φάρμακο για ήπιες πεπτικές διαταραχές. Η μέλι από άνθη πορτοκαλιάς χρησιμοποιείται ευρέως ως φυσικό γλυκαντικό σε ποτά, γλυκά και συνταγές, προσφέροντας μια ανθική και αρωματική νότα που ενισχύει τις γεύσεις.
Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Το ηλιέλαιο είναι ένα ευέλικτο και ελαφρύ λάδι μαγειρικής που εξάγεται από τους καλύτερους σπόρους ηλίανθου. Γνωστό για τη ελαφριά, ουδέτερη γεύση του και το υψηλό σημείο καπνού του, είναι ιδανικό για τηγάνισμα, σοτάρισμα, ψήσιμο και προετοιμασία ντρέσινγκ. Το ηλιέλαιο είναι βασικό συστατικό για τους υγιεινιστές μάγειρες, προσφέροντας καθαρή γεύση και τα οφέλη της βιταμίνης Ε και των υγιών λιπαρών. Η ευελιξία του το καθιστά ιδανικό τόσο για καθημερινά γεύματα όσο και για γκουρμέ πιάτα, επιτρέποντας στις αληθινές γεύσεις του φαγητού σας να αναδειχθούν χωρίς να τις καταπνίγουν.
Ο ξίδι με μέλι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει τα οφέλη του ξιδιού και τις θρεπτικές ιδιότητες του μελιού. Αυτό το ξίδι παρασκευάζεται με προσοχή για να προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ιδανικό για να ντύσετε τις σαλάτες σας ή να χρησιμοποιηθεί στις μαρινάδες σας. Με μια γλυκιά και ελαφρώς γλυκιά γεύση, το ξίδι με μέλι είναι απαραίτητο σε κάθε κουζίνα. Είναι επίσης γνωστό για τις πεπτικές του ιδιότητες και τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά μια υγιεινή επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους.
Ενσωματώνοντας το ξίδι με μέλι στη διατροφή σας, μπορείτε όχι μόνο να ενισχύσετε τη γεύση των πιάτων σας, αλλά και να επωφεληθείτε από τις θετικές του επιδράσεις στην υγεία. Είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε λάτρης της μαγειρικής, αυτό το ξίδι θα προσθέσει μια πινελιά πρωτοτυπίας στις συνταγές σας. Μην περιμένετε άλλο για να ανακαλύψετε αυτό το πολυλειτουργικό προϊόν που θα σας ενθουσιάσει και θα εμπλουτίσει τα πιάτα σας με έναν νόστιμο και υγιεινό τρόπο.
Το Okeeffe Bowl είναι ένα κεραμικό μπολ που χωράει έως 720ml (500ml καθαρού), με μια κομψή ματ φινίρισμα. Αυτό το μπολ είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ικανό να αντέξει έως 125 κύκλους πλυντηρίου πιάτων, καθιστώντας το μια πρακτική και στυλάτη προσθήκη στην εμπειρία του φαγητού σας. Ιδανικό για σερβίρισμα ή αποθήκευση τροφίμων, το Okeeffe Bowl συνδυάζει τη βιωσιμότητα με τη λειτουργικότητα. Επιλέξτε αυτό το μπολ για να ενισχύσετε τη συλλογή σας από σκεύη κουζίνας ενώ κάνετε οικολογικές επιλογές.
Η ακατέργαστη φοινικέλαιό μας είναι απόλυτα κατάλληλη για τη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών. Είτε αναζητάτε φοινικέλαιο χονδρικής, συσκευασμένο ή σε χύμα, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με προσαρμοσμένες λύσεις. Η Welly Food Distribution ειδικεύεται στο φοινικέλαιο για τρόφιμα και καλλυντικά, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Οι αιθέρες έλαια εισέρχονται στην κουζίνα σας με το βιβλίο «Amitiés gourmandes». Ανακαλύψτε νέες συνταγές που χρησιμοποιούν τα αιθέρια έλαια! Μάθετε πώς να τα ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας ή στα γιορτινά σας γεύματα, και να μαγειρεύετε με ασφάλεια για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας ή τον εαυτό σας: αυτό προσφέρει το βιβλίο συνταγών “Amitiés gourmandes“, που έχει συγγραφεί από την Laetitia Roux και την Dr Françoise Couic-Marinier, με φωτογραφίες και γραφικά από την Véronique Allio-Vitrac.
Το ραπσέλαιο, γνωστό και ως Canolaöl, είναι ένα είδος φυτικού ελαίου που προέρχεται από τους σπόρους του φυτού ραπσί. Λόγω της ήπιας γεύσης του και του υψηλού σημείου καπνίσματος, χρησιμοποιείται συχνά για το μαγείρεμα και την προετοιμασία φαγητών.
Το ραπσέλαιο είναι φτωχό σε κορεσμένα λιπαρά οξέα και περιέχει μια καλή ισορροπία ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, γεγονός που το καθιστά πιο υγιεινή επιλογή σε σύγκριση με άλλα έλαια. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από βλάβες. Επιπλέον, το ραπσέλαιο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην υγεία της καρδιάς. Η πολυπλοκότητα και το προφίλ θρεπτικών συστατικών του κάνουν το ραπσέλαιο δημοφιλή επιλογή για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές.
I bruciatori per forni industriali SIABS, alimentati a gas e realizzati in fibra metallica, sono studiati e sviluppati per il trattamento termico diretto e indiretto di prodotti alimentari quali vegetali, ortaggi, ortofrutta, settore ittico, grigliatura della carne, e molti altri ancora.
Για να εκτιμήσετε αυτή την ειδικότητα, ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα σκεύος, καλύψτε το και αφήστε το να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά. Φροντίστε να ανακατεύετε από καιρό σε καιρό.
Περίπου 10 λεπτά για μια μερίδα
15 λεπτά για δύο μερίδες
25 λεπτά για τέσσερις μερίδες
Το λάδι από μαύρο κύμινο, με χρώμα μέλι ή σκούρο καφέ, έχει ελαφρώς πικρή γεύση και έντονο, πικάντικο άρωμα. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη από τους σπόρους μαύρου κύμινου (Nigella sativa). Περιέχει πολλά ακόρεστα λιπαρά οξέα (ΑΛΟ), τα οποία παίζουν πολλές σημαντικές λειτουργίες στο σώμα. Το λινολεϊκό οξύ, που υπάρχει σε ποσοστό 55% στο λάδι μαύρου κύμινου, είναι ένα ακόρεστο λιπαρό οξύ της ομάδας ωμέγα-6, το οποίο έχει θετική επίδραση στο δέρμα. Η θυμακινόνη, μια ουσία που περιέχεται στο λάδι, μπλοκάρει την παραγωγή ισταμίνης. Αυτό καθιστά τους μαύρους σπόρους αντιαλλεργικούς. Το λάδι μαύρου κύμινου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την λίπανση αλλεργικών δερματικών βλαβών.
Παραδοσιακό σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, πλούσιο και νόστιμο Biltong μαριναρισμένο στη συνταγή μας με αυθεντικά νοτιοαφρικανικά βότανα και μπαχαρικά που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.
Φασόλια λινγκότ προέλευσης Γαλλίας, μαγειρεμένο ζωμό (με βάση το χοιρινό κρέας, μπαχαρικά, λαχανικά, σκόρδο, ντομάτα), αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Μπορούν να προστεθούν σε ένα κασουλέ ή απλά να συνοδεύσουν ένα κρέας.
Δοκιμάστε να τα ρίξετε στο πιάτο του ψητού κοτόπουλου στο τέλος του μαγειρέματος.
Τα μαγειρεμένα φασόλια: μια πολύ απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή!