Προϊόντα για μάγειρο (55)

ΞΥΛΙΝΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ - Αναβιώστε τη παραδοσιακή γεύση του μαγειρέματος με ξύλο

ΞΥΛΙΝΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ - Αναβιώστε τη παραδοσιακή γεύση του μαγειρέματος με ξύλο

Δώστε στις πίτσες και στα παστά τους αρώματα και την υφή τους όπως στην αρχή. Οι ξυλόφουρνοι Formex είναι ικανοί να προσφέρουν αυτή την "διαφορετική πινελιά" της φυσικής ψησίματος με πολύτιμο ξύλο (όπως η πράσινη βελανιδιά, η βελανιδιά, η ελιά, η φράξος), επαναφέροντας τη παραδοσιακή γεύση. Οι ξυλόφουρνοι Formex προσδίδουν κύρος στην επιχείρησή σας, υπογραμμίζοντας την έλξη της προετοιμασίας του προϊόντος μπροστά στο κοινό. Χάρη στην αρθρωτή τους κατασκευή, οι ξυλόφουρνοι Formex μπορούν να εγκατασταθούν σε λίγες ώρες και σε ασυναγώνιστο κόστος. Η μοναδική θόλος ανθεκτικός σε καταρρεύσεις σας δίνει την ασφάλεια ότι ο φούρνος σας θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Ο σχεδιασμός του και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν μεγάλη μόνωση, με αποτέλεσμα μεγάλη οικονομία ξύλου θέρμανσης, ενώ σας επιτρέπει να διατηρείτε τον φούρνο σε θερμοκρασία.
Γκουρμέ κροκέτες

Γκουρμέ κροκέτες

Γκουρμέ κροκέτες παρασκευασμένες με παραδοσιακό τρόπο στο εργαστήριό μας. Διαθέτουμε πολλές διαφορετικές ποικιλίες: - Κροκέτες από ιβηρικό ζαμπόν - Κροκέτες από μανιτάρια μπολέτους - Κροκέτες από μπλε τυρί - Κροκέτες από μπακαλιάρο - Κροκέτες από πράσο με καραμελωμένα φρούτα, χουρμά και καρότο - Κροκέτες από γαρίδες με σκόρδο - Κροκέτες χωρίς χorizo (100% φυτικές) - Κροκέτες από κολοκύθα με κάρυ (100% φυτικές)
Ατμομάγειρας Τόνου - Προηγμένη τεχνολογία ατμομαγειρέματος για την αύξηση της αποδοτικότητας και της ποιότητας παραγωγής τόνου

Ατμομάγειρας Τόνου - Προηγμένη τεχνολογία ατμομαγειρέματος για την αύξηση της αποδοτικότητας και της ποιότητας παραγωγής τόνου

Ο ατμομάγειρας τόνου έχει σχεδιαστεί με εξειδίκευση για να βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής τόνου, εστιάζοντας στην αύξηση της συνολικής απόδοσης ψαριού μέσω ακριβούς ελέγχου θερμικού κλίματος και διατήρησης της περιεκτικότητας σε υγρασία. Αυτό διασφαλίζει ότι το ψάρι παραμένει υγρό, διευκολύνοντας τον καθαρισμό μετά το μαγείρεμα. Σχεδιασμένος για ευελιξία, προσφέρει προσαρμογές για καρότσια συγκεκριμένων πελατών και την επιλογή μαγειρέματος χωρίς κενό, ενισχύοντας τη χρησιμότητά του σε διάφορα περιβάλλοντα επεξεργασίας. Οι δυνατότητες απομακρυσμένης υποστήριξης επιτρέπουν διαγνωστικά και ρυθμίσεις μέσω υπολογιστή και Ethernet, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία και επίλυση προβλημάτων. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 L, ο ατμομάγειρας είναι φτιαγμένος για αντοχή και συμμόρφωση με τις υγειονομικές προδιαγραφές. Κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: - Πλήρως αυτόματη διαδικασία μαγειρέματος - Επιλογές για μαγείρεμα με βάση το χρόνο ή τη θερμοκρασία απευθείας στο κόκαλο του ψαριού - Προηγμένος έλεγχος διαδικασίας μέσω της τελευταίας γενιάς PLC με αποκλειστικό πρόγραμμα μαγειρέματος τόνου - Παρακολούθηση θερμοκρασίας μέσω θερμοζεύγους
Βιομηχανικός αναμικτήρας μαγειρέματος

Βιομηχανικός αναμικτήρας μαγειρέματος

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗΣ Κατασκευή βιομηχανικών μαγειρείων με διάφορα χαρακτηριστικά: - Μαγείρεμα υπό υψηλή πίεση. - Θέρμανση με ατμό. - Αφαίρεση υγρασίας υπό αρνητική πίεση. - Ομοιόμορφη διαδικασία μαγειρέματος χρησιμοποιώντας μίξερ με σύστημα ξυσίματος. - Εκφόρτωση προϊόντος μέσω ανατροπής. - Αυτόματη ρύθμιση προγράμματος που μπορεί να ρυθμιστεί μέσω οθόνης. Στείλτε μας την ερώτησή σας για να σας συμβουλέψουμε με τους τεχνικούς μας: comercial@derimet.com
Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς FAO 34

Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς FAO 34

Υψηλής ποιότητας κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς από την περιοχή FAO 34, ιδανικό για την χονδρική αγορά.
ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ - ΤΑΠΕΣ ΕΜΠΑΝΑΔΩΝ - ΚΡΟΚΕΤΕΣ - ΡΑΒΙΟΛΙ - VEGAN - ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΩΜΕΣ Ή ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ

ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ - ΤΑΠΕΣ ΕΜΠΑΝΑΔΩΝ - ΚΡΟΚΕΤΕΣ - ΡΑΒΙΟΛΙ - VEGAN - ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΩΜΕΣ Ή ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΗΜΙΤΕΛΗ Ή ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ EMPANADAS, ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ EMPANADA, ΚΡΟΚΕΤΩΝ, VEGAN ΕΠΙΛΟΓΩΝ, RAVIOLI, ΠΙΤΣΕΣ, ΒΑΣΕΩΝ ΠΙΤΣΑΣ, QUICHE LORRAINE, ΣΑΛΤΣΩΝ Κ.Λ.Π.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες Oleohealth, ανώτερης κατηγορίας, παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από ένα συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές με μηχανικές διαδικασίες και ψυχρή έκθλιψη, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική και σύντομη φυσική αποκομιδή ώστε να μην υποβαθμιστούν οι πολυφαινόλες. Παράγεται απευθείας από ελιές ποικιλίας Arróniz που έχουν συγκομιστεί τη σωστή στιγμή, με μηχανικές διαδικασίες και ψυχρή πίεση. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής και σύντομης διαδικασίας φυσικής αποκομιδής. Η ελιά (ποικιλία Arróniz) συγκομίζεται στην ιδανική της ωριμότητα, στα μέσα Νοεμβρίου, χωρίς να φτάσει στο μέγιστο στάδιο ωρίμανσης, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις ανέπαφα.
Κομμένη Τσαρκοτυρία - Κομμένη Τσαρκοτυρία

Κομμένη Τσαρκοτυρία - Κομμένη Τσαρκοτυρία

Εξαιρετική μαγειρεμένη παλέτα Εξαιρετικός μαγειρεμένος καναρινός ζαμπόν, χωρίς κόκαλο Εξαιρετικός μαγειρεμένος ζαμπόν Πράγας, καπνιστός Εξαιρετικός μαγειρεμένος ζαμπόν "Lata Max Zander" Εξαιρετικός μαγειρεμένος ζαμπόν, με δέρμα Εξαιρετικός μαγειρεμένος ζαμπόν με πόδι Καναρινός Εξαιρετικός μαγειρεμένος ζαμπόν σε καλούπι, φυσικός Εξαιρετικός μαγειρεμένος ζαμπόν, φλαμέτο
Μέλι δεντρολίβανου

Μέλι δεντρολίβανου

Η μέλι από δεντρολίβανο είναι μια ποικιλία μονοανθούς μελιού που παράγεται από το νέκταρ των λουλουδιών του δεντρολίβανου (Rosmarinus officinalis), ενός αρωματικού μεσογειακού φυτού γνωστού για τις φαρμακευτικές και μαγειρικές του ιδιότητες. Αυτό το μέλι διακρίνεται για το ανοιχτό χρώμα του, που μπορεί να κυμαίνεται από σχεδόν διαφανές λευκό έως ανοιχτό κεχριμπάρι, και για το απαλό και ελαφρώς βαλσαμικό άρωμά του, που θυμίζει τις βοτανικές νότες του φυτού του δεντρολίβανου. Η γεύση του είναι γλυκιά και λεπτή, με μια διακριτική λουλουδάτη νότα που το καθιστά πολύ εκτιμημένο στη γαστρονομία. Μεταξύ των ωφελειών του, το μέλι από δεντρολίβανο αναγνωρίζεται για τις πεπτικές, ηπατοπροστατευτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες. Συνιστάται για τη βελτίωση της πέψης, την ανακούφιση των ηπατικών συμπτωμάτων και την παροχή ενέργειας με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, είναι ένα παραδοσιακό φάρμακο για τη μνήμη και τη συγκέντρωση, και θεωρείται ευεργετικό για το αναπνευστικό σύστημα. Αυτό το μέλι είναι ιδανικό για να γλυκαίνει ροφήματα, επιδόρπια και συνταγές, προσφέροντας μια απαλή και αρωματική νότα.
Λάδι κανόλα

Λάδι κανόλα

Το λάδι κανόλα, γνωστό και ως λάδι ραπανάκι, είναι μια ευέλικτη και υγιεινή επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής. Με τη ήπια γεύση του και το υψηλό σημείο καπνού, είναι ιδανικό για τηγάνισμα σε τηγάνι, τηγάνισμα σε βαθύ λάδι και ψήσιμο. Το λάδι κανόλα είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία είναι γνωστά ότι βοηθούν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, καθιστώντας το μια καρδιο-υγιεινή επιλογή. Η ελαφριά υφή του και η ουδέτερη γεύση του το καθιστούν ιδανικό για ντρέσινγκ σαλάτας, μαρινάδες και ως βάση για μαγιονέζα και μαργαρίνη. Είτε χρησιμοποιείται μόνο του είτε αναμειγνύεται με άλλα λάδια, το λάδι κανόλα είναι βασικό στοιχείο τόσο στις οικιακές κουζίνες όσο και σε επαγγελματικές μαγειρικές ρυθμίσεις.
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 14ml - Μονοδόση ελαιολάδου

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 14ml - Μονοδόση ελαιολάδου

Μονοδόσεις ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας για εστιατόρια και καφετέριες.
Εμπανάδας - μοσχάρι, τόνος, κοτόπουλο με μανιτάρια, χταπόδι,...

Εμπανάδας - μοσχάρι, τόνος, κοτόπουλο με μανιτάρια, χταπόδι,...

Οι πιτάκια Da Cunha είναι ένα χειροποίητο προϊόν που παρασκευάζεται με φυσικό κρεμμύδι, φρέσκες πιπεριές και υλικά πρώτης ποιότητας. Με τους καλύτερους επαγγελματίες τεχνίτες, προσφέρουμε έως τρεις διαφορετικούς τύπους ζύμης με ελαιόλαδο, ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή, προσφέροντας έτσι προστιθέμενη αξία σε όλα μας τα προϊόντα.
ΠΛΑΤΕΣ ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - Πλατιές δίσκοι για μαγείρεμα και παρασκευή τροφίμων.

ΠΛΑΤΕΣ ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - Πλατιές δίσκοι για μαγείρεμα και παρασκευή τροφίμων.

Δίσκοι από ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμινωμένο σίδηρο και γυαλισμένο σίδηρο. Κατασκευασμένοι από ένα μόνο κομμάτι. Κατάλληλοι για διαδικασίες ψησίματος, ψυχρής αποθήκευσης ή χειρισμού τροφίμων.
Κουτιά Κύματος - Κατάλληλα για Φούρνο

Κουτιά Κύματος - Κατάλληλα για Φούρνο

Πλατώματα αυτο-συναρμολογούμενα από χαρτόνι στις διαστάσεις του πελάτη που επιτρέπουν το ψήσιμο τάρτας και άλλων ζαχαρωτών, απευθείας στον φούρνο. Η ψήσιμο του προϊόντος γίνεται απευθείας στη συσκευασία του, έτοιμο προς κατανάλωση. Αποφεύγει τη χρήση και το πλύσιμο αλουμινένιων φορμών. Διαθέσιμες διάφορες διαστάσεις και φινιρίσματα προϊόντος.
Αλφαφαρένκα

Αλφαφαρένκα

Συσκευασίες 500 ml. Alfafarenca. Ποικιλία: Alfafarenca, αυτόχθονη στην επαρχία Αλικάντε. Οξύτητα: 0,19% ελαϊκού οξέος Γευσιγνωσία: Ελαφρύ λάδι στο στόμα, πολύ αρωματικό, επίμονο πικάντικο στο στόμα, με πολλή προσωπικότητα.
ΝΙΤΡΙΦΙΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΙΤΡΙΦΙΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΙΤΡΙΦΙΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΙΤΡΙΦΙΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γενική εφαρμογή σε κρεατοσκευάσματα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κρεατοσκευάσματα που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία. Ο νιτρίτης είναι ένα βασικό συστατικό στη συντήρηση των κρεατοσκευασμάτων λόγω των αντιβακτηριακών του ιδιοτήτων και της ικανότητάς του να διατηρεί το χαρακτηριστικό χρώμα του φρέσκου κρέατος. Όταν χρησιμοποιείται σε κρεατοσκευάσματα που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, αυτή η ένωση βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης ορισμένων βακτηρίων, όπως το κλωστρίδιο, και άλλων αναερόβιων μικροοργανισμών. Χάρη στη συντηρητική του δράση, ο νιτρίτης συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των κρεατοσκευασμάτων, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επιπλέον σταθεροποιεί το φυσικό χρώμα των κρεάτων, διατηρώντας την τυπική ερυθρή απόχρωση του φρέσκου κρέατος.
Ηλεκτρικός φούρνος πίτσας - Με περιστρεφόμενη βάση, Ø 300mm και 6 πίτσες, επιφάνεια ψησίματος 1000mm

Ηλεκτρικός φούρνος πίτσας - Με περιστρεφόμενη βάση, Ø 300mm και 6 πίτσες, επιφάνεια ψησίματος 1000mm

Οι φούρνοι πίτσας VG χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους να επιτυγχάνουν μεγάλες θερμικές δυνάμεις. Μπορείτε να επιλέξετε τα υλικά κατασκευής, το σχήμα του φούρνου (τετράγωνο ή με σχήμα θόλου), τη διακόσμηση (σιλικόνη, μωσαϊκό, πλακάκια), τη ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, τη μέγιστη χωρητικότητα και οποιοδήποτε επιπλέον θέλετε να προσθέσετε στον επαγγελματικό σας φούρνο. Ηλεκτρικός φούρνος πίτσας με περιστρεφόμενη βάση, μέγεθος ψησίματος (mm): 1000mm: - Χωρητικότητα: Ø 300mm 6 πίτσες; 75 πίτσες / ώρα - Ικανότητα: 17Kw - 380V - Βάρος: 405Kg
Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι - Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι για βιοντίζελ

Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι - Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι για βιοντίζελ

Βιοντίζελ B100 EN 14214 Οι προδιαγραφές του χρησιμοποιούμενου φυτικού ελαίου για μαγείρεμα για βιοντίζελ αναφέρονται παρακάτω ... - Ελεύθερα λιπαρά οξέα: 3,75% - M.I.U (υγρασία και ρύποι): 0,02% - Αριθμός σαπωνοποίησης: 186 - Ιωδίου αριθμός: 120 - Μιάν C (θερμοκρασία τήξης): 13,75 °C - Ειδικό βάρος @ 25°C: 0,915 Πυκνότητα (kg / m3) - 900 (ελάχιστο); 920 Σημείο ανάφλεξης P.-M. (βαθμός C) - 225 Θερμιδική αξία (kj / kg) - 36.000 Κινηματική ιξώδης (40 °C) (mm2 / s) - 38 Υπόλειμμα άνθρακα (% κατά βάρος) - 0,4 Αριθμός ιωδίου (g / 100g) - 110 Περιεκτικότητα σε θείο (mg / kg) - 20 (μέγιστο) Μεταβλητές ιδιότητες: Ρύπανση (mg / kg) - 25 (μέγιστο) Οξύτητα (mg KOH) / g) - 2,0 (μέγιστο) Σταθερότητα οξείδωσης (110 °C) (h) - 5,0 (ελάχιστο) Περιεκτικότητα σε φώσφορο (mg / kg) - 15 (μέγιστο) Περιεκτικότητα σε τέφρα (% κατά βάρος) - 0,01 (μέγιστο) Περιεκτικότητα σε νερό (% κατά βάρος) - 0,075 (μέγιστο) ΜΕΘΟΔΟΣ: USP Το λάδι είναι πλήρως φιλτραρισμένο και δεν περιέχει ρύπους.
BioSalt Πέρλες - Οικολογικό Θαλασσινό Αλάτι

BioSalt Πέρλες - Οικολογικό Θαλασσινό Αλάτι

Παρθενικό θαλασσινό αλάτι που εξάγεται από το πιο σημαντικό θαλάσσιο αλάτι της Ευρώπης, το Εθνικό Πάρκο Μπαχία ντε Καδίζ. Σε αντίθεση με άλλα άλατα, το BioSalt έχει μοναδική και ευεργετική αξία για την υγεία. Έχει βιολογική πιστοποίηση.
Γκουρμέ Μαγειρεμένο Βόειο - Γκουρμέ Μαγειρεμένο Βόειο

Γκουρμέ Μαγειρεμένο Βόειο - Γκουρμέ Μαγειρεμένο Βόειο

Νόστιμο κρέας μαγειρεμένο 100% μοσχαρίσιο, ιδανικό για πίτσες, κεμπάπ, μπουρίτος κ.λπ.
Οι Ποικιλίες μας - Παέγια, ρυζόπιτες Αλικάντε και φιδέουας.

Οι Ποικιλίες μας - Παέγια, ρυζόπιτες Αλικάντε και φιδέουας.

Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε 7 διαφορετικές ποικιλίες από το ρύζι και τις φιδεούες μας, τυπικά προϊόντα της μεσογειακής κουζίνας και της περιοχής της Βαλένθια.
Αλάτι Ιμαλαΐων - Αλάτι Ιμαλαΐων

Αλάτι Ιμαλαΐων - Αλάτι Ιμαλαΐων

Συσκευασμένο σε διάφορες μορφές αλατιού Χιμάλαϊ, διαθέσιμο σε 1 κιλό, 500 γρ., σε μύλους και αλατιέρες.
ΖΩΝΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ - ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ 1KG, 2KG ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5KG

ΖΩΝΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ - ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ 1KG, 2KG ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5KG

Οικολογικά σαλιγκάρια Helix Aspersa σε δίχτυα των 1 kg, 2 kg και 5 kg, μεταφερόμενα σε κουτιά από πολυστυρένιο.
Σαλιγκάρι - Μαγειρεμένο σαλιγκάρι διατηρημένο σε άλμη

Σαλιγκάρι - Μαγειρεμένο σαλιγκάρι διατηρημένο σε άλμη

Χάνοι της ποικιλίας hélix aspersa müller της καλύτερης ποιότητας, επεξεργασμένοι με παραδοσιακό τρόπο (επιλογή, πλύσιμο και μαγείρεμα) Συσκευασμένα χωρίς συντηρητικά. Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Καθαριστικό Βιομηχανικών Σίδερων Κουζίνας Josmi - Βιομηχανική Συσκευασία 5L.

Καθαριστικό Βιομηχανικών Σίδερων Κουζίνας Josmi - Βιομηχανική Συσκευασία 5L.

Περιορισμένη χρήση για επαγγελματικό καθαρισμό Μέγιστη αποτελεσματικότητα. Δυναμικός κατά των λιπαρών. Ειδικό για βιομηχανικές πρέσες. Ζεστό καθάρισμα.
Hispameam Λάδι - Premium Hispameam Λάδι

Hispameam Λάδι - Premium Hispameam Λάδι

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, από τη Βαλένθια, Ισπανία. Άγριο λάδι, με μεγάλη και απαλή υφή. Κατασκευασμένο με 18k χρυσό, κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Εργασιακά ρούχα και στολές για τη φιλοξενία - Προσαρμοσμένα εργασιακά ρούχα και στολές για τη φιλοξενία

Εργασιακά ρούχα και στολές για τη φιλοξενία - Προσαρμοσμένα εργασιακά ρούχα και στολές για τη φιλοξενία

Στην Vittorio Uniformes σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στολές εργασίας με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την άνεση του εργαζόμενου, χωρίς να παραμελούμε την εικόνα που προβάλλει η επιχείρησή σας μέσω κάθε κομματιού. Διαθέτουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ρούχων για τη εστίαση, με σύγχρονα και επίκαιρα σχέδια, για επαγγελματίες της φιλοξενίας, μάγειρες, σεφ και σερβιτόρους. Ρούχα κουζίνας Στολές για μάγειρες και σεφ Το προσωπικό της κουζίνας, εκτός από άνετα, ανθεκτικά και ποιοτικά ρούχα, χρειάζεται το uniform τους να προσφέρει μια καθαρή και ελκυστική εικόνα. Στην Vittorio Uniformes σχεδιάζουμε ρούχα κουζίνας με γνώμονα τις αξίες του εστιατορίου σας και την εικόνα που θέλετε να προβάλετε, για να δείξετε στυλ και διακριτικότητα σε κάθε κομμάτι. Στολές για σερβιτόρους Οι σερβιτόροι και οι σερβιτόρες είναι το ενδιάμεσο προσωπικό μεταξύ των πελατών μας και της κουζίνας, γι' αυτό αποτελούν μια σαφή εικόνα της επιχείρησης, την οποία πρέπει να φροντίσουμε πέρα από την άνεση και τη λειτουργικότητα των ρούχων τους.
ΞΥΛΙΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - Ανακαλύψτε ξανά τη παραδοσιακή γεύση του μαγειρέματος με ξύλο

ΞΥΛΙΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - Ανακαλύψτε ξανά τη παραδοσιακή γεύση του μαγειρέματος με ξύλο

•Παρέχετε στις πίτσες σας όλη την αυθεντική τους γεύση και υφή. •Οι Φούρνοι Ξύλου Formex είναι ικανοί να προσφέρουν εκείνη την "διαφορετική πινελιά" της φυσικής ψησίματος με ευγενή ξύλα (όπως βελανιδιά, δρυς, ελιά, φράξος), ανακτώντας τη παραδοσιακή γεύση. •Οι Φούρνοι Ξύλου Formex προσθέτουν κύρος στην επιχείρησή σας, αναδεικνύοντας την ελκυστικότητα που προσφέρει η παρασκευή του προϊόντος μπροστά στο κοινό. •Λόγω της αρθρωτής τους κατασκευής, οι Φούρνοι Ξύλου Formex μπορούν να εγκατασταθούν σε λίγες ώρες και με ασυναγώνιστο κόστος. •Η αποκλειστική τους καμάρα με εγγύηση κατά της κατάρρευσης σας παρέχει την ασφάλεια ότι ο φούρνος σας θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Ο σχεδιασμός τους και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται προσφέρουν εξαιρετική μόνωση, με αποτέλεσμα μεγάλη εξοικονόμηση ξύλου, ενώ σας επιτρέπει να διατηρείτε τον φούρνο σε θερμοκρασία. •Πρέπει μόνο να ανησυχείτε για την κατασκευή του εξωτερικού τοίχου σύμφωνα με τη διακόσμηση του χώρου: ρουστίκ πέτρα, σοβάς, πλακάκι, στόκος, κ.λπ.
Συνεχής Μαγειρευτής για Πελαγικά - Σχεδιασμένος για να μαγειρεύει συνεχώς σαρδέλες ή άλλα πελαγικά ψάρια, κατάλληλος για κονσερβοποίηση.

Συνεχής Μαγειρευτής για Πελαγικά - Σχεδιασμένος για να μαγειρεύει συνεχώς σαρδέλες ή άλλα πελαγικά ψάρια, κατάλληλος για κονσερβοποίηση.

Ο Συνεχής Μάγειρας για Πελαγικά είναι μια καινοτόμος λύση σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες της βιομηχανίας επεξεργασίας θαλασσινών, προσφέροντας αποδοτικό και ομοιόμορφο μαγείρεμα σαρδέλας και άλλων πελαγικών ψαριών. Είτε τα ψάρια κονσερβοποιούνται είτε τοποθετούνται απευθείας σε σχάρες, αυτός ο μάγειρας είναι εξοπλισμένος με προαιρετικά χαρακτηριστικά όπως ένα σύστημα ξήρανσης με ζεστό αέρα και η δυνατότητα συμπερίληψης ενός συνεχούς συστήματος πλυσίματος σχαρών κάτω από τον μάγειρα, ενισχύοντας την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και την ποιότητα του προϊόντος. Αυτός ο μάγειρας αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στην επεξεργασία θαλασσινών, προσφέροντας έναν συνδυασμό αποδοτικότητας, ασφάλειας και ποιότητας.
Μπλανσέρ Μαγειρέματος Τόνου - Προσαρμόσιμη λύση υψηλής απόδοσης για την επεξεργασία τόνου

Μπλανσέρ Μαγειρέματος Τόνου - Προσαρμόσιμη λύση υψηλής απόδοσης για την επεξεργασία τόνου

Προσαρμοσμένο για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής των πελατών, το Μηχάνημα Μπλανσέρισμα Τόνου είναι μια προηγμένη μηχανή σχεδιασμένη για την βέλτιστη μαγειρική του τόνου. Διαθέτει ένα σύστημα κλεισίματος καπακιού που λειτουργεί με υδραυλικό κύλινδρο, εξασφαλίζοντας μια αδιάβροχη σφράγιση με μια αυλάκωση νερού που αποτρέπει την διαφυγή ατμού, εκτός από έναν καθορισμένο αγωγό στο πίσω μέρος. Αυτός ο σχεδιασμός όχι μόνο αποτρέπει τη συσσώρευση ατμού στον χώρο εργασίας, αλλά μειώνει επίσης τον χρόνο μαγειρέματος διαχειριζόμενος αποτελεσματικά την απελευθέρωση ατμού. Η συλλογή λίπους διαχειρίζεται με ευφυΐα στο πίσω μέρος του μπλανσέρ, με διαχυτές νερού τοποθετημένους μπροστά που ενεργοποιούνται κατά την αφαίρεση του ψαριού για να απομακρύνουν την στρώση λίπους, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα εισχωρήσει στο ψάρι. Ο έλεγχος θερμοκρασίας επιτυγχάνεται μέσω ενός στρατηγικά τοποθετημένου θερμοζεύγους, με τη ροή ατμού να διαχειρίζεται από ηλεκτροβαλβίδες. Επιπλέον, ο χρόνος μαγειρέματος ελέγχεται προσεκτικά από έναν προγραμματιστή, ειδοποιώντας τους χειριστές με οπτικά και ακουστικά σήματα όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί. Η διεπαφή περιλαμβάνει μια οθόνη αφής.