Δεύτερα πιάτα της πιεμοντέζικης κουζίνας
Κρέας (μπραζάτο και ροστμπίφ)
Τυριά μέσης ή μεγάλης ωρίμανσης
Μπλε τυριά
ΧΡΩΜΑ
Ρουμπινί κόκκινο με γρανάτη αντανάκλαση
ΑΡΩΜΑ
Λεπτές ανθικές νότες από τριαντάφυλλο και βιολέτα
Μούρα
ΓΕΥΣΗ
Στρογγυλότητα των τανινών με βελούδινο σώμα
Ισορροπημένη οξύτητα
Εξαιρετική η επίγευση
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 16-18 °C
Λαμπερό ρουμπινί χρώμα. Η έντονη αρωματική μυρωδιά του κρασιού ηρεμεί με τα χρόνια στο μπουκέτο, υπογραμμισμένη από την πολύ κομψή βοτανική μυρωδιά. Η γεύση είναι πλήρης, παρατεταμένη, γεμάτη χαρακτήρα.
Ποικιλία σταφυλιού: Cabernet Franc
Περιοχή: Βενετία
Κρασί που παράγεται από σταφύλια 100% Πριμιτίβο. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντισι και Λέτσε.
Ερυθρή οινοποίηση με κλιματισμό της διαδικασίας ζύμωσης.
Χαρακτηρίζεται από την απαλότητα των τανινών του και την επίμονη γευστική-οσφρητική του παρουσία.
Στη μύτη αναδεικνύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα όπως φράουλα, σμέουρα και μούρα, ακόμη και σε μορφή ζελέ.
Ιδανικό με ώριμα τυριά όπως το Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, ζυμαρικά με ραγού μπολονέζ, λευκά κρέατα στιφάδο.
Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Ευρύτατα εξωτικά αρώματα εμπλουτισμένα με λεπτές ανθικές νότες.
Γεύση: Ισορροπημένο μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας, προσφέρει ένα άμεσο και πολύ ευχάριστο κρασί.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα σχετικά μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεία: Ένα εξαιρετικά ευέλικτο κρασί που ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις, από το κλασικό απεριτίφ μέχρι ολόκληρο το γεύμα.
Εξαιρετικό κρασί που προέρχεται από προσεκτική επιλογή σταφυλιών Cannonau, κυρίως από αμπέλια άνω των 40 ετών και καλλιεργημένα σε αμπελώνες.
Μετά από αργή ζύμωση με τις φλούδες, που πραγματοποιείται σε μικρούς ανοξείδωτους κάδους για περίπου 20 ημέρες, ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για 24 μήνες. Ακολουθεί μια ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για τουλάχιστον 8 μήνες.
Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με απόχρωση γρανάτη.
Στη μύτη είναι επιβλητικό. Πλούσιο σε αρώματα από μικρούς ώριμους κόκκινους και μαύρους καρπούς, νότες από μαρασκίνο και γλυκόριζα, με έντονες μεσογειακές αρωματικές βοτάνες, εκλεπτυσμένα και γλυκά μπαχαρικά. Στο στόμα είναι ευχάριστα ζεστό, αλμυρό και πικάντικο, όλα τέλεια συνδυασμένα με ένα μεταλλικό φάσμα. Η πλούσια και βελούδινη δομή του ισορροπεί καλά με την τανική πολυπλοκότητα και την κομψή και μακράς διάρκειας επίγευση.
Είναι ένα κρασί που ταιριάζει εξαιρετικά με τις πιο εκλεκτές και εκλεπτυσμένες λιχουδιές. Ιδανικό για να συνοδεύσει τυριά μεγάλης δομής και γεύσης ή σημαντικά πιάτα κρέατος.
Το Prosecco είναι μια ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης που αναφέρεται στο κρασί που βασίζεται στη γκλέρα, λευκού χρώματος, στις κατηγορίες ήσυχο, αφρώδες, σπινθηροβόλο ή ροζ στην κατηγορία σπινθηροβόλο. Παράγεται σε μέρος της Βένετο και στη Φρίουλι-Βενετία-Τζούλια.
Μια επιλογή από τα καλύτερα σταφύλια γκλέρα του ιστορικού αμπελώνα, για ένα κρασί που αποκαλύπτει ήδη στο όνομά του τον αδιάσπαστο δεσμό του με τη γη από την οποία προέρχεται. Η πιο ξηρή έκδοση με υπολειμματική ζάχαρη 0 γρ/λτ για ένα Prosecco Superiore που μπορεί να απολαυθεί ως απεριτίφ ή και σε συνδυασμό με θαλασσινά ορεκτικά και νόστιμα finger food.
Περιοχή παραγωγής: Λεβεράνο (Λέτσε). Σταφύλια: 70% Νεγροαμάρο, 20% Πριμιτίβο, 10% Μοντεπουλτσιάνο. Σύστημα καλλιέργειας: αλμπερέλο.
Φύση εδάφους: αλλουβιακής προέλευσης, μέτριας σύστασης, με περιοχές που τείνουν προς το ασβεστολιθικό.
Οινοποίηση: μετά από προσεκτική επιλογή των σταφυλιών, ακολουθεί η αποσπασματική τους επεξεργασία (χωρίς πάτημα). Ο μούστος ζυμώνει σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
Αποκαλούμενος στον Μεσαίωνα "Βασιλιάς των κρασιών", αντιπροσωπεύει την αυθεντική έκφραση μιας περιοχής που πάντα προοριζόταν για την αμπελοκαλλιέργεια.
Έντονο κόκκινο χρώμα, με ρουμπινί ανταύγειες.
Στη μύτη απελευθερώνει αρωματική πολυπλοκότητα που κυμαίνεται από ώριμο βύσσινο μέχρι νότες γαρίφαλου και μοσχοκάρυδου.
Η γεύση, αρχικά χορτώδης σχεδόν βαλσαμική, ανοίγει δυναμικά και αλμυρά με νότες γλυκόριζας.
Στο τελείωμα, που είναι πολύ μακρύ, επιστρέφουν με συνέπεια και ισορροπία οι τόνοι που εκφράστηκαν στη μύτη.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής ασβεστολιθικών αργιλλωδών εδαφών της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ.α.λ.
SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα τύπου guyot
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία
COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Ψυκτικές βιτρίνες στατικές ή αεριζόμενες για την έκθεση κρασιών 126 – 162 φιάλες
Χρώμα: Γκρι αλουμίνιο ματ
Αριθμός φιαλών: 126 (μοντέλο με σωλήνες από ατσάλι) – 162 (μοντέλο με ραφάκια από ανοξείδωτο χάλυβα με τρύπες)
Εύρος: +4/+20 °C
Διαστάσεις mm: 820x550x1970
Ο Ζευς είναι μια βιτρίνα για μπουκάλια με περιστρεφόμενη τριγωνική βάση, ιδανική για την προώθηση σημαντικών ετικετών. Ο Ζευς δίνει προσοχή στη στήριξη των μπουκαλιών: τοποθετημένα υπό γωνία και εισαχθέντα σε υποστηρίγματα από πλεξιγκλάς. Η δομή του τοτέμ μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 18 μπουκάλια, 6 ανά πλευρά.
Ο πανετόνε είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό, που προέρχεται από το Μιλάνο. Χαρακτηρίζεται από το ψηλό και θόλο σχήμα του, και παρασκευάζεται με μια γλυκιά ζύμη που έχει υποστεί ζύμωση, εμπλουτισμένη με γλυκά φρούτα, σταφίδες και φλούδα πορτοκαλιού. Η προετοιμασία του απαιτεί αρκετές ημέρες για την επεξεργασία και τη φυσική ζύμωση, που του προσδίδει την αφράτη υφή και τη χαρακτηριστική γεύση. Ο πανετόνε συχνά συνδέεται με την περίοδο των Χριστουγέννων και εκτιμάται τόσο στην Ιταλία όσο και διεθνώς ως σύμβολο της παράδοσης και της ιταλικής τέχνης της ζαχαροπλαστικής.
Ο παντόρο είναι ένα τυπικό ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό που προέρχεται από τη Βερόνα. Χαρακτηρίζεται από το κωνικό σχήμα του με οκτώ άκρες και μια αφράτη και ελαφριά υφή. Σε αντίθεση με τον πανετόνε, ο παντόρο δεν περιέχει γλυκά φρούτα ούτε σταφίδες, αλλά έχει μια λεπτή και βουτυρώδη γεύση, με μια χρυσή κρούστα. Παραδοσιακά, σερβίρεται με μια πασπαλίτσα ζάχαρης άχνης, που θυμίζει χιόνι, καθιστώντας τον σύμβολο των χριστουγεννιάτικων εορτών. Η προετοιμασία του απαιτεί μακρά ζύμωση, που συμβάλλει στην απαλή υφή του και στη χαρακτηριστική γεύση του.
συσκευασίες των 9x2 κομματιών, 1 παλέτα = 10 συσκευασίες, λήξη 30/04/25
Ελάχιστη παραγγελία: 30 παλέτες
Υπηρεσία αποαλκοολώσεως ποτών, με μείωση της περιεκτικότητας σε αλκοόλ χωρίς να θυσιάζεται η γεύση και η ποιότητα. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες για να διατηρήσουμε αναλλοίωτα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Υπηρεσία διαθέσιμη από το 2025.
Οι χρωμιωτές μας λαβές μπορούν να κατασκευαστούν με μια ευρεία γκάμα φινιρισμάτων σε γαλβανική επεξεργασία για να καλύψουν κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη. Τα διαθέσιμα φινιρίσματα περιλαμβάνουν χρυσό γυαλιστερό, χρυσό σατινέ, χρώμιο γυαλιστερό, χρώμιο σατινέ, χρώμιο 307, νικέλιο γυαλιστερό, νικέλιο σατινέ, βουρτσισμένο γυαλιστερό νικέλιο, παλιό νικέλιο, μαύρο νικέλιο, βουρτσισμένο παλιό ορείχαλκο, γυαλισμένο παλιό ορείχαλκο, ανοιχτό ορείχαλκο, παλιό ασημί και γυαλισμένο χαλκό. Αυτά τα φινιρίσματα προσφέρουν έναν συνδυασμό κομψότητας και ανθεκτικότητας, διασφαλίζοντας ότι οι λαβές όχι μόνο έχουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αλλά είναι επίσης ανθεκτικές στη φθορά και τη διάβρωση.
Η Eredi Caimi προτείνει μια ευρεία γκάμα αερόσακων, φουσκωτών προστατευτικών συσκευασιών που είναι χρήσιμες για την αποστολή ευαίσθητων και/ή πολύτιμων προϊόντων κάθε τύπου και μορφής.
Αυτές οι ειδικές συσκευασίες αποτελούνται από μια σειρά θαλάμων αέρα που περιβάλλουν το αντικείμενο σε όλη την περιφέρεια. Φουσκώνουν με έναν απλό συμπιεστή και κλείνουν αεροστεγώς μόλις αφαιρεθεί το πιστόλι του συμπιεστή, χωρίς τη χρήση άλλων υλικών.
Οι θάλαμοι αέρα που αποτελούν τον αερόσακο είναι ανεξάρτητοι ο ένας από τον άλλο, εξασφαλίζοντας έτσι βέλτιστη προστασία από κάθε πιθανό χτύπημα κατά τη μεταφορά.
Πληροφορίες και χαρακτηριστικά
Ορισμένα χαρακτηριστικά των πλαστικών ποτηριών κρασιού 200 ml:
- κατάλληλα για επαφή με ποτά;
- πιστοποιήσεις Uni En 13432;
- πιστοποιήσεις χωρίς πλαστικό;
- μη τοξικά και χωρίς μετανάστευση οσμών και γεύσεων;
- προϊόντα με 100% φυτικές πρώτες ύλες;
- κομποστοποιήσιμα και βιοδιασπώμενα;
- αδιάβροχα;
- εξαιρετική σταθερότητα και κράτημα.
Κωδικός προϊόντος: E.2749*
Σε μια διήθηση διατομής, η επιφάνεια του φίλτρου είναι μια ημιπερατή μεμβράνη. Το υγρό περνά μέσα από τη μεμβράνη και διασχίζει αυτήν. Έτσι διατηρείται καθαρή. Χρησιμοποιείται για κρασί, ζυμωμένα φρούτα, μέλι, μπύρα.
Οι μεμβράνες που χρησιμοποιεί η Bared δεν δημιουργούν καμία μηχανική αντίσταση: είναι ευαίσθητες στο προϊόν και δεν αυξάνουν τη θερμοκρασία του. Η διήθηση με τα συστήματα της Bared εγγυάται το λαμπερό και αποστειρωμένο προϊόν σε μία μόνο διέλευση σε σύγκριση με άλλα συστήματα που απαιτούν περισσότερα στάδια διήθησης, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη καταπόνηση στο προϊόν.
Η Rizzato Inox Group παράγει 2 τυπικές κατηγορίες σπεκών:
SPECOLE DI LINEA, όπου η επιθεώρηση επιτυγχάνεται εισάγοντας έναν σωλήνα από γυαλί στη σωλήνα.
SPECOLE PIANE, όπου η επιθεώρηση επιτυγχάνεται εφαρμόζοντας μια σύνδεση με ένα επίπεδο γυαλί.
Οι σπεκές inox RIZZATO πληρούν την κανονιστική MOCA, είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304/AISI 316L και επομένως χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, οινολογίας, χημείας και φαρμακευτικής.
Οι επιφάνειες από χάλυβα που έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα έχουν τραχύτητα (Ra) μικρότερη από 0,8 μικρόμετρα, όπως προβλέπεται από την κανονιστική MOCA, ενώ όλες οι επιφάνειες από χάλυβα που δεν έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα (εξωτερικές επιφάνειες) είναι γυαλισμένες σε καθρέφτη για αισθητικούς και υγειονομικούς λόγους.
Όλες οι σπεκές inox RIZZATO κατασκευάζονται σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες δοκιμές για να διασφαλιστούν τα δηλωμένα χαρακτηριστικά (πιέσεις λειτουργίας, θερμοκρασίες χρήσης, κ.λπ.)
Ο αυτόματος μονομπλόκος POKER 400 αποτελείται κυρίως από μια περιστρεφόμενη καμπίνα εξοπλισμένη με έξι ομάδες πρόσληψης/κλεισίματος φιάλης που εκτελούν, ταυτόχρονα και κατά τη διάρκεια μιας μόνο περιστροφής, τέσσερις διαδικασίες: αποκοπή, αποστράγγιση, δοσολογία του λικέρ και επίπεδο.
Μονομπλόκ γραμμή για γέμισμα και κλείσιμο κυλινδρικών, κωνικών και τετράγωνων μπουκαλιών, βάζων, δοχείων, είναι ιδανική για φυτικά έλαια, κρασί, μαρμελάδες, κονσέρβες, σάλτσες κ.λπ.
Συμπεριλαμβάνει:
- 2 ακροφύσια γέμισμα
- 1 πνευματικό κλείσιμο για πώματα με ΠΙΕΣΗ
Ο ιμάντας μεταφοράς έχει ρυθμιζόμενη ταχύτητα μέσω inverter.
Η αυτόματη διαχείριση ελέγχεται από PLC με οθόνη αφής.
Σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται τα ίδια πώματα, δεν απαιτούνται αξεσουάρ για την αλλαγή μορφής.
Μπορείτε επίσης να έχετε τη γέμιστη με σύστημα κλεισίματος με βίδα, με θερμική επικάλυψη ή με αλουμίνιο, περιτύλιγμα μπουκαλιών κρασιού, ετικετοποίηση μπουκαλιών. Περιλαμβάνεται προγραμματισμός στις ετικέτες του πελάτη και δοκιμή.
Εκτελούμε επίσης εγκατάσταση στο σπίτι, κατόπιν αιτήματος, δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της μηχανής.
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΣΑΛΤΣΕΣ, ΜΕΛΙ, ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΒΑΖΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
Κατασκευάζουμε εξαρτήματα για αντλίες κρασιού εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Είμαστε σε θέση να παράγουμε γρανάζια, άξονες, μηχανισμούς μοχλού, εκκεντρικούς άξονες και πολλά άλλα μηχανικά εξαρτήματα για αντλίες κρασιού, τόσο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη όσο και με βάση δείγματα.