Κατεβάστε τον Κατάλογό μας και ελέγξτε τα Βραβεία, τα Μετάλλια και τις τιμές. Αυτά τα ποσά δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά έξοδα, παρακαλούμε ζητήστε προσφορά. Παραγγελίες μέσω email: lusitania@lusitaniafood.com
Δοκιμάστε την πολύ ευρεία γκάμα μας από κρασιά υψηλής ποιότητας, μοναδικά διαφορετικά, από την Μεσογειακή περιοχή υψηλού υψομέτρου. Η Ισπανία είναι ο #1 εξαγωγέας κρασιού παγκοσμίως. Το οινοποιείο μας κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα στον κόσμο, καθώς και με πιστοποίηση ποιότητας IFS A+. 200+ διεθνή βραβεία.
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: CIGALES
Η συγκομιδή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, υποβάλλοντας την σε ήπιο πάτημα και αποκοπή. Ζύμωσε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η μηλογαλακτική ζύμωση. Ακολούθως, καθαρίστηκε, σταθεροποιήθηκε και εμφιαλώθηκε.
Η κύρια δραστηριότητά μας είναι το εμπόριο χύμα και εμφιαλωμένων κρασιών. Τα κρασιά μας μπορούν να παραδοθούν ακατέργαστα, καθαρισμένα και φιλτραρισμένα, κρύα σταθεροποιημένα και έτοιμα προς εμφιάλωση κ.λπ. ... ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη μας.
Διοργανώνουμε επίσης φορτώσεις πλοίων από πολλαπλά λιμάνια όπως η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Μάλαγα κ.λπ. ...
Λειτουργούμε σε διάφορες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ισπανίας, κυρίως στην Εξτρεμαδούρα, τη Μάντσα, τη Βαλένθια κ.λπ. ... προμηθεύοντας όλα τα είδη κρασιών.
Κάμπερνετ σοβινιόν, τεμπρανίλο και γκαρνάτσα. Έντονο κερασί χρώμα με βιολετί αποχρώσεις, βαθύ και φωτεινό. Στη μύτη έχει καλή ένταση με καθαρό και έντονο αρωματικό χαρακτήρα που θυμίζει ώριμα φρούτα με μια κομψή πινελιά βιολέτας. Η γεύση είναι απαλή, με τις τανίνες να συνδυάζονται με ανθικές νότες που οδηγούν σε μια μακρά και κομψή επίγευση.
Τύπος κρασιού: Νέο Ερυθρό Κρασί
Σταφύλια: Κάμπερνετ σοβινιόν, τεμπρανίλο και γκαρνάτσα
ΔΟ: ΔΟ Πενεδές
Χώρα προέλευσης: Ισπανία
Αλκοόλ: 13%
Έτος: 2020
Κρασιά 12 και 13% Vol. Προέρχονται, τα ερυθρά, από πλεονάσματα της Λα Ριόχα, δηλαδή είναι κρασιά Tempranillo της οποίας η ποιότητα είναι ταυτόσημη με αυτή οποιουδήποτε νέου Rioja.
Τα παρουσιάζουμε με ταινία, σε μπουκάλι bordelesa, κάτω από τις μάρκες La Cota και La Alforja ή σε ψηλό μπουκάλι bordelesa κάτω από τη μάρκα Posada del Rey.
"Posada del Rey"
"La Cota"
"La Alforja"
Αυτός ο τύπος κρασιού παρασκευάζεται από τους αμπελώνες της ποικιλίας Tempranillo, μαζί με τους αμπελώνες της ποικιλίας Garnacha. Κατανομή ποικιλίας: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Παρασκευή: Σταφύλια χωρίς κοτσάνι σε ανοξείδωτο χάλυβα με εκχύλιση ενός μήνα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΕΥΣΗΣ: Το νεαρό κόκκινο κρασί έχει χρώμα κερασιού με μωβ και λαμπερές αποχρώσεις.
ΣΤΗ ΜΥΤΗ: Είναι ευρύ, με ισχυρά αρώματα από κόκκινα φρούτα και μύρτιλα. Με καλή ένταση.
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ: Είναι νόστιμο, φρέσκο, επίμονο και πολύ φρουτώδες.
Λογιστική:
· 12 μονάδες ανά κιβώτιο.
· 60 κιβώτια ανά ευρωπαϊκή παλέτα.
· 720 μονάδες ανά ευρωπαϊκή παλέτα.
Ελάχιστη παραγγελία: 1 ευρωπαϊκή παλέτα.
Φόροι δεν περιλαμβάνονται.
Επικοινωνήστε για προσφορά στα στοιχεία επικοινωνίας.
Παρακαλώ, αποφύγετε τους μεσάζοντες και τους περίεργους.
Δεν πωλείται σε ιδιώτες υπό οποιαδήποτε προϋπόθεση.
Προσφορά μόνο για επαγγελματίες χονδρικής για εθνική διανομή, εστίαση ή κανάλι Horeca.
Ώρες εξυπηρέτησης πελατών: Δευτέρα έως Παρασκευή. Πρωινές ώρες 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.
Black by Sinner Wine - Ερυθρός Οίνος
Εσοδεία 2019
Οινοποιείο που βρίσκεται στην Αράντα ντελ Ντουέρο, Μπούργος, Ισπανία
Ποικιλία Τεμπρανίγιο – Αλκοόλ 13.5%
Οπτική φάση: Ως ερυθρός οίνος, κερασί με μπλε άκρες.
Οσφρητική φάση: Στη μύτη είναι ένας απαλός, φρουτώδης και αρωματικός οίνος με τη γλυκύτητα ενός νέου οίνου στον ουρανίσκο.
Οίνοι από την Ισπανία
Το Zhalbaus Rueda της ποικιλίας Verdejo, χαρακτηρίζεται από άρωμα και γεύση με βοτανικές και φρουτώδεις νότες, συνοδευόμενο από εξαιρετική οξύτητα. Είναι μοναδικό στο στόμα λόγω της χαρακτηριστικής πικρής του γεύσης μαζί με μια έντονη φρουτώδη έκφραση. Ένα σύνολο ποιοτήτων που το καθιστά ένα πολύ αρμονικό κρασί.
Για την παρασκευή του Zhalbaus Rueda χρησιμοποιείται η αυτόχθονη ποικιλία σταφυλιού της ονομασίας, η ποικιλία verdejo, που καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιφάνεια. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο ηπειρωτικό κλίμα και σε εδάφη με βότσαλα. Η εισαγωγή αυτής της ποικιλίας στην Ισπανία αποδίδεται στους μοζαράβες. Χωρίς να υπάρχουν γραπτές μαρτυρίες, πιστεύεται ότι η προέλευση αυτής της καλλιέργειας στην περιοχή αυτή χρονολογείται στον 11ο αιώνα, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Αλφόνσου VI, που συμπίπτει με την επανακατοίκηση, επίσης από μοζαράβες, της λεκάνης του ποταμού Ντούερο.
finca resalso 2017 / ποικιλία 100% tempranillo (tinto fino) / χαρακτηριστικά της συγκομιδής 2018 ο βιολογικός κύκ του 2018 ξεκίνησε με κάποιους μήνες απίστευτης βροχόπτωσης τον Απρίλιο και τον Μάιο, γεγονός που προκάλεσε μια ελαφριά καθυστέρηση στην βλάστηση. τους καλοκαιρινούς μήνες η βροχόπτωση ήταν κάτω από τις ιστορικές τιμές, γεγονός που βοήθησε στην εξισορρόπηση του κύκλου. όσον αφορά τις θερμοκρασίες, ήταν πολύ κοντά στις συνήθεις στην περιοχή, εκτός από το τελευταίο στάδιο ωρίμανσης όπου ήταν πάνω από το συνηθισμένο, γεγονός που βοήθησε να ολοκληρωθεί η χρονιά με βέλτιστα επίπεδα ωρίμανσης και μεγάλη ισορροπία στο σταφύλι. / ιστορία η finca resalso είναι το όνομα ενός ιστορικού αμπελώνα που φυτεύτηκε το 1932, έτος που γεννήθηκε ο emilio moro. αυτό το όνομα είναι αυτό που έχουμε δώσει στο νέο μας κρασί, που παρασκευάζεται από τους πιο νέους αμπελώνες, ηλικίας από 5 έως 12 ετών. / ανάλυση γευσιγνωσίας κόκκινο κερασί με βιολετί άκρες. στη μύτη είναι έντονο, εκφραστικό και φρέσκο, με τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του tempranillo σε πλήρη νεότητα. στο στόμα είναι ισορροπημένο, με μια επίμονη αλλά ώριμη τανίνη, καλή οξύτητα και ευχάριστη αίσθηση στο στόμα, με μακρύ και ευχάριστο τελείωμα. / παρασκευή έως τέσσερις μήνες σε βαρέλι από γαλλική δρυ.
Το LOESS Verdejo προέρχεται από ένα αμπέλι της δημοτικής ενότητας Ρουέδα, Βαλλιαδολίδ, που φυτεύτηκε το 1998 και καλλιεργείται με σύστημα πέργκολας, και βρίσκεται μέσα στον κύκλο των 5 καλύτερων Verdejo σύμφωνα με την Δ.Ο. Ρουέδα.
Η οινοποίηση του γίνεται σε ανοξείδωτο χάλυβα και διατηρείται σε επαφή με τις λεπτές του οινολάσπες για να βελτιώσει τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.
ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΣΟ ΕΣΥ
Τόσο φυσικό όσο ο μούστος του σταφυλιού που μόλις έχει πιεστεί. Όταν αρχίζει η ζύμωση, είμαστε σε θέση να τη σταματήσουμε φυσικά με κρύο, πετυχαίνοντας χαμηλή αλκοολική περιεκτικότητα 5,5 % Alc. και μια δόση φυσικού διοξειδίου του άνθρακα. Είναι κάτι καινοτόμο και εξαιρετικό που προσελκύει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που μαγεύονται από την εξαιρετική του γεύση.
“ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΙΖΑΝΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 2017”
Φυσικοί κυλινδρικοί φελλοί μίας κοπής, με τους πόρους "λεπιδόμορφες" καλυμμένους με σκόνη φελλού που προκύπτει από την επεξεργασία των φυσικών φελλών, κόλλα με βάση το νερό και φυσική ρητίνη. Προέρχονται από φύλλα φελλού 100% φυσικού από την Ισπανία και την Πορτογαλία.
Ο κορεσμένος φελλός διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες του φυσικού φελλού, συνδυασμένες με καλή οπτική εμφάνιση και πιο ανταγωνιστική τιμή.
Αποτελούν καλή επιλογή για κρασιά μέσης και μικρής παλαίωσης. Νεαρά κρασιά που δεν απαιτούν παλαίωση στη φιάλη.
Σύνολο εργαλείων για το κρασί και το τυρί. Σετ τραπεζιού, από ξύλο και μέταλλο. Προωθητικό δώρο που εκτιμάται από τους καλύτερους πελάτες ή από τους υπαλλήλους. Μπορεί να επισημανθεί με ένα λογότυπο ή ένα όνομα, προσφέροντας έτσι διαφήμιση στην επιχείρηση.
Μέγεθος προϊόντος: 29 x 20 x 3,6 εκ., Βάρος 1.170 γρ. Υποστηρίζει σήμανση με λέιζερ και με μεταξοτυπία. Μοναδικό χρώμα σε ξύλο.
Οι Χρωστικές FRIZZE είναι μια Καινοτομία στον τομέα των Αλκοολούχων Ποτών. Μέσω της Τεχνολογίας Σχεδίασης, τα χρώματα είναι πιο Ζωντανά και Έντονα. Προσφέρουμε 7 διαφορετικά χρώματα: "ΜΠΛΕ / ΚΟΚΚΙΝΟ / ΠΡΑΣΙΝΟ / ΒΙΟΛΕΤ / ΚΙΤΡΙΝΟ" κ.λπ. και η ζήτησή τους είναι σε PUB, Ντισκοτέκ, Χώρους Γιορτών, Κλαμπ κ.λπ., για διάφορες εφαρμογές ποτών με βάση το Λευκό Κρασί και με Αλκοόλ, Κοκτέιλ, Κρασιά και Λικέρ, Τζιν, Βότκα κ.λπ.
Εντυπωσιακό μπλουζάκι με μακριά μανίκια φτιαγμένο από ύφασμα wax και ελαστικές κλωστές που θα αναδείξει τη σιλουέτα σας και θα γίνει ένα βασικό στοιχείο στην ντουλάπα σας. Είναι ένα τέλειο ρούχο για όλο το χρόνο!
Ξεχωρίστε από το πλήθος και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με αυτό το μοναδικό σχέδιο που θα σας δώσει μια νέα αίσθηση και ένα εντελώς διαφορετικό στυλ.
Barricas de madera de roble americano o francés με χωρητικότητα 225L που έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως με κόκκινο κρασί. Κατάλληλες για να ξαναχρησιμοποιηθούν για την ωρίμανση αλκοολούχων ποτών, μπύρας, κρασιού ή ξυδιού.
Δουλεύουμε με πελάτες που χρησιμοποιούν αυτές τις χρησιμοποιημένες βαρέλες για την παραγωγή των ποτών τους.
Διαθέτουμε επίσης δέστρες ή μεταλλικές βάσεις για την αποθήκευσή τους σε αποθήκη ή αποστακτήριο.
Πραγματοποιούμε αποστολές από την Ισπανία σε όλο τον κόσμο με φορτηγά ή πλήρη κοντέινερ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
{"Ageing":"12 μήνες σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια.","First vintage":"1994","Wine type":"Κόκκινο. Crianza","Fermentation":"Σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Χειρονακτική συγκομιδή. Οκτώβριος 2015","Colour":"Βαθύ κόκκινο χρώμα με ελαφριές ρουσέτ αποχρώσεις.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75cl και 1.5Lt","Soil":"ασβεστολιθικά μάρμαρα","Nº of bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75L","Taste":"Καλή ισορροπία στο στόμα με οξύτητα και τανίνες σε αρμονία. Ένα μακρύ, καθαρό και αρωματικό φινάλε με πικάντικο χαρακτήρα.","Aroma":"Στη μύτη, καλά ενσωματωμένη βανίλια και κανέλα με μούρα και δαμάσκηνα.","Farming":"Βιολογική Γεωργία","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}
Φτιαγμένο από τα καλύτερα σταφύλια Tempranillo που επιλέχθηκαν από τους παλαιότερους αμπελώνες μας, συλλεγμένα με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομημένα στο τραπέζι επιλογής.
Μαλολακτική ζύμωση και περαιτέρω παλαίωση για 24 μήνες σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες.
Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί.
Φιάλη: 0,75L
Φιάλη Magnum: 1,75L
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Έτος φύτευσης: 1982
Ρίζα: Richter 110 και Chasela 41
Υψόμετρο: 537 μέτρα
Αλκοόλ: 14,5º
Επιφάνεια: 3,6 Ha
Εκπαίδευση: Θάμνοι
Διάταξη φύτευσης: 2,35 x 1,20 μ
Φιάλη: Ιανουάριος 2021
Παραγωγή: 987 φιάλες. 5.500 κιλά/Ha (Η επιτρεπόμενη απόδοση του Tempranillo είναι 6.500 κιλά/Ha)
2018
ΣΥΛΛΟΓΗ
Χειροποίητη συγκομιδή σε κιβώτια των 12 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Χειροκίνητη αποστέρηση και ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 1.500 λ.
Μαλολακτική ζύμωση σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες. Παλαίωση πάνω στις οινολάσπες του για 25 μήνες.
Δεν εφαρμόζεται ή εφαρμόζεται πολύ λίγο batonnage στο οινοποιείο μας, καθώς η προστασία από την οξείδωση συμβαίνει φυσικά από μόνη της με περίπου 5 εκ. οινολάσπες σε κάθε βαρέλι.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Tiramisu - νότες καφέ, κρέμας και κακάου. Τολμηρό, με καλά δομημένη στρογγυλή αίσθηση στο στόμα και μακράς διάρκειας φινίρισμα. Θα κοσμεί ευχάριστα μια συλλογή για πολλά χρόνια που έρχονται.
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Διάταξη: Richter 110 και Chasela 41
Έτος φύτευσης: 1982
Περίπου υψόμετρο: 537 μέτρα
Αλκοολικός βαθμός: 14,5º
Παραγωγή: 987 φιάλες
Σε αυτό το σημείο διακρίνουμε:
Ημίξηρα κρασιά, λευκά και κόκκινα.
Ημίγλυκα κρασιά, λευκά και κόκκινα.
Θολό κρασί με ετικέτα.
Όλα κάτω από την υπογραφή "Los Faroles."
"Los Faroles"
Σταφύλια Tempranillo που συλλέγονται με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομούνται στο τραπέζι επιλογής. Ζυμώνονται σε μικρές κωνικές ανοξείδωτες δεξαμενές.
Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε νέες γαλλικές δρύινες δεξαμενές, ακολουθούμενη από μια διαδικασία παλαίωσης όπου παραμένει για 20 μήνες.
Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί.
Χρώμα: Όμορφο ρουμπινί-κερασί χρώμα.
Τύπος κρασιού: Κόκκινο. Δημιουργός / Υψηλή Έκφραση. Βιολογικό.
Προέλευση: D.O.Ca. Rioja
Ποικιλία σταφυλιών: 100% Tempranillo
Καλλιέργεια: Βιολογική Γεωργία
Έδαφος: ασβεστολιθικά μάρμαρα
Συγκομιδή: Συλλογή με το χέρι. Οκτώβριος 2015
Πρώτη σοδειά: 2011
Αριθμός φιαλών που παράγονται: 7.000
Ζύμωση: Μηλογαλακτική σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλια.
Παλαίωση: 20 μήνες σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλια.
Μέγεθος φιάλης: 0,75cl
Σε αυτή την κατηγορία διατηρούμε το σύνθημά μας ποιότητα-τιμή-παρουσίαση-υπηρεσία.
Διαθέτουμε διάφορες ποικιλίες όπως Tempranillo, Cabernet, Merlot, Chardonnay και την τελευταία μας προσθήκη Sauvignon Blanc.
Οι μάρκες που σας παρουσιάζουμε είναι:
Castillo de la Vereda
Legado Anna
Puerto Madero
Όλες οι μάρκες σε φιάλη μπόρντο υψηλής, αν και το Castillo de la Vereda μπορεί να είναι συσκευασμένο σε φιάλη μπόρντο χαμηλής.
"Castillo de la Vereda"
"Legado de Anna"
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: CIGALES
Η σταφίδα συλλέχθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ένα ροζέ κρασί που παρασκευάστηκε με την παραδοσιακή μέθοδο του σαγρέ. Ο μούστος παρέμεινε σε επαφή με τα στερεά μέρη της σταφίδας (φλούδες) για μικρό χρονικό διάστημα (1 ώρα), πριν μεταφερθεί σε δεξαμενή. Ζύμωσε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15ºC, για 16 ημέρες, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μεταφορά για την επακόλουθη καθαρισμό, σταθεροποίηση και εμφιάλωση.
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Πρότυπο: Richter 110 και Chasela 41
Έτος Φύτευσης: 1982
Έδαφος: Finca San Andrés. Ασβεστολιθική άργιλος με πολλές πέτρες και πλούσια σε μέταλλα. Έχει κλίση προς βορρά και είναι προστατευμένο από τα μεγάλα βουνά που το κρατούν ζεστό το χειμώνα, με λίγες επαφές. Όταν ο ήλιος ανατέλλει, οι ακτίνες θερμαίνουν τη γη έως και 3 ώρες πριν από τη δύση του ηλίου, επιτρέποντας έτσι μια καλή ανάπαυση.
Περίπου υψόμετρο: 537 μέτρα
Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών.
Επεξεργασία: Η ζύμωση πραγματοποιείται σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα, η μαλολακτική σε γαλλικό δρύινο ξύλο (μέτρια καβουρδισμένο), με παλαίωση πάνω στις λεπτές οινολάσπες, εφαρμόζοντας το σύστημα batonnage για περίπου 14 μήνες.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Λεπτή μύτη με μύρτιλα και μια πινελιά καπνού. Πολύ λίγη παρουσία δρυός, που αφήνει χώρο για κάποια μαύρα φρούτα και λεπτά δέρματα, με πολύ καλά ενσωματωμένα τανίνες. Κομψό, χωρίς υπερβολές, πολύ ευχάριστο, με καλή προοπτική.
Αλκοολικός βαθμός: 14.
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Πρότυπο: Richter 110 και Chasela 41
Έτος Φύτευσης: 1982
Περίπου υψόμετρο: 537 μέτρα
Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών
Αλκοολικός βαθμός: 14.5º
Παραγωγή: 3092 φιάλες των 0.75 cl
{"Elaboration":"Επεξεργασία: Αφαίρεση των σταφυλιών στο κελάρι και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Μαλολακτική ζύμωση σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες.","Pattern":"Μοτίβο: Rupestris du lot,","Approximate altitude":"Περίπου υψόμετρο: 580 μέτρα.","Collection_short":"Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών","Variety_short":"Ποικιλία: Tempranillo 100%","Year of plantation_short":"Έτος φύτευσης: 1917, 1942, 1953, 1964","Alcoholic Degree_short":"Αλκοολικός βαθμός: 14.5º","Approximate altitude_short":"Περίπου υψόμετρο: 580 μέτρα","Year of plantation":"Έτος φύτευσης: 1917, 1942, 1953, 1964.","Land":"Έδαφος: Finca Mojón de Labastida. Σιδηρούχος άργιλος με ρηχό βάθος εδάφους και πολλούς θραυστούς άμμου που προστατεύουν από τον Βορρά από ορεινές πέτρες και συκιές.","Alcoholic Degree":"Αλκοολικός βαθμός: 14.5º","Pattern_short":"Μοτίβο: Rupestris du lot,","Tasting notes":"Σημειώσεις γεύσης: Έντονη και φρουτώδης μύτη. Σημειώσεις από κεράσι, σμέουρο και πιπέρι. Μεγάλο, δομημένο και μακρύ φινίρισμα.","Production":"Παραγωγή: 2082","Collection":"Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών.","Production_short":"Παραγωγή: 2082","Variety":"Ποικιλία: Tempranillo 100%"}
Αυτό το κρασί είναι το αποτέλεσμα της ήπιας πίεσης μιας επιλογής από τα καλύτερα βιολογικά σταφύλια Tempranillo μας, που συλλέχθηκαν χειροκίνητα στον αμπελώνα μας El Alto de Mindiarte.
Τύπος κρασιού: Ροζέ. Βιολογικό
Προέλευση: D.O.Ca. Rioja
Ποικιλία σταφυλιών: 100% Tempranillo
Καλλιέργεια: Βιολογική γεωργία
Έδαφος: ασβεστολιθικά μάρμαρα
Συγκομιδή: Χειροποίητη. Οκτώβριος 2019
Πρώτη σοδειά: 2018
Αριθμός φιαλών που παράχθηκαν: 3.000
Μέγεθος φιάλης: 0,75cl