Σταφύλια Tempranillo που συλλέγονται με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομούνται στο τραπέζι επιλογής. Ζυμώνονται σε μικρές κωνικές ανοξείδωτες δεξαμενές.
Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε νέες γαλλικές δρύινες δεξαμενές, ακολουθούμενη από μια διαδικασία παλαίωσης όπου παραμένει για 20 μήνες.
Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί.
Χρώμα: Όμορφο ρουμπινί-κερασί χρώμα.
Τύπος κρασιού: Κόκκινο. Δημιουργός / Υψηλή Έκφραση. Βιολογικό.
Προέλευση: D.O.Ca. Rioja
Ποικιλία σταφυλιών: 100% Tempranillo
Καλλιέργεια: Βιολογική Γεωργία
Έδαφος: ασβεστολιθικά μάρμαρα
Συγκομιδή: Συλλογή με το χέρι. Οκτώβριος 2015
Πρώτη σοδειά: 2011
Αριθμός φιαλών που παράγονται: 7.000
Ζύμωση: Μηλογαλακτική σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλια.
Παλαίωση: 20 μήνες σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλια.
Μέγεθος φιάλης: 0,75cl
OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN
FICHA ΤΕΧΝΙΚΗ: Ονομασία προέλευσης:
DOP Jerez-Xérès-Sherry
Σύνθεση:
100% Palomino
Οινοποίηση:
Κρασί από σταφύλια Palomino που αποκτάται από το παραδοσιακό σύστημα λευκού και κρυάδας. Ωριμάζει σε βαρέλια αμερικανικής δρυός. Η οξειδωτική ωρίμανση συμβαίνει πολύ αργά χάρη στη θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούν στην κάβα.
Αλκοολικός βαθμός: 18,5o Όγκος: 50cl
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: χρώμα κεχριμπαρένιο
Άρωμα: Έντονο άρωμα ξηρών καρπών.
Γεύση: Επίμονη και ευρύχωρη γεύση.
Κρασιά σε 2 και 5 λίτρων δοχεία από την επωνυμία "Viña Serea". Διαθέτουμε επίσης 5 λίτρων δοχεία από PET.
Κρασιά σε "Bag in Box" των 3, "Volcano" και "Legado Anna", και 15 λίτρων για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών.
"Volcano"
"Legado Anna"
- Χρώμα: ένα φωτεινό, έντονο κόκκινο κρασί φράουλας με μωβ αποχρώσεις.
- Αρώματα: καθαρή, φρουτώδης μύτη με νότες ώριμων κόκκινων μούρων, ιδιαίτερα φράουλες.
- Στόμα: στρογγυλό και γευστικό στο στόμα. Μεγάλο και φρουτώδες με ελαφρώς όξινη επίγευση.
Πυκνότητα, Υφή, Έκφραση Μιας Γης
Φρέσκο κρασί με μεγάλη καθαρότητα και υφή, με αρώματα πεύκου και του βουνού Jumillano
13 ºC Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Πάνω από 30 χρόνια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε φούντρε
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Monastrell χωρίς ρίζες
Χρώμα κίτρινο-πρασινωπό με πράσινες αποχρώσεις. Εντονά πρωτογενή αρώματα, βρίσκοντας μια αρμονία ανάμεσα στις νότες χόρτου και μάραθου, και τα φρούτα πράσινου μήλου και φλούδας ροδάκινου. Στο στόμα είναι φρέσκο και λιπαρό, με μακρύ ταξίδι και μεγάλη επιμονή, αφήνοντας μια επίγευση γεμάτη ευχάριστες αισθήσεις, που μας θυμίζουν τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Συνιστάται να σερβίρεται μεταξύ 6º και 8º C. Είναι κατάλληλο για να συνοδεύσει θαλασσινά, λιπαρά ψάρια, θαλασσινές σούπες, λευκά κρέατα, ρύζια και φρέσκα τυριά.
Ονομασία Προέλευσης: Rueda
Ποικιλία: Verdejo
Χρονιά: 2019
Παλαίωση: Παρασκευασμένο με παραδοσιακό τρόπο, 100% από σταφύλια της ποικιλίας Verdejo, επιλεγμένα από τους αμπελώνες.
Εντατικός ρουμπινί μπλε χρώμα. Ξηρός, αλλά με υπέροχες γεύσεις φρούτων.
Υπονοούμενα από βατόμουρα, δαμάσκηνα και σμέουρα. Μωβ ανθισμένες νότες προς την κορυφή του ποτηριού, στρογγυλεμένες με πλούσιες μπαχαρικές νότες λόγω της παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια.
Ταιριάζει τέλεια με όλα τα είδη κρέατος; ειδικά με ψητά, ψητό μοσχάρι ή σιρλόιν; κοτόπουλο; πρόβατο και χοιρινό.
Ο πιο πολύτιμος και αποκλειστικός μας CAVA. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα BLANC DE BLANCS σημαίας. Με πολύ περιορισμένη παραγωγή μπουκαλιών ανά έτος και μια εντυπωσιακή μπουκάλα σχεδίασης, απολαμβάνουμε αυτόν τον CAVA από Chardonnay ρεζέρβα που δεν θα ξεχάσουμε.
Ποικιλίες: Chardonnay 100%
Αλκοολικός βαθμός: 11.70% vol
Σάκχαρα: <5 gr/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 32 μηνών
Σετ κρασιού με αποκλειστικό σχέδιο Limited Edition, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με κομψό μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα. Περιλαμβάνει:
-Διπλό ανοιχτήρι/κορδόνι.
-Σχέδιο σταματήματος σταγόνων.
-Κόφτης καψουλών με μηχανισμό πίεσης.
Παρουσιάζεται σε μια θήκη Limited Edition Experience, με μοναδικό σχέδιο και προστατευμένο από δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Συμπεριλαμβάνεται κάρτα από ανακυκλωμένο χαρτόνι με περιγραφή Limited Edition.
Από την τέλεια συνδυασμένη αποκλειστικότητα και σχέδιο προέρχεται η Limited Edition, μια ειδική συλλογή περιορισμένων εκδόσεων προωθητικών ιδεών. Ένα νέο concept, εμπνευσμένο από τη σύντηξη premium αντικειμένων με τις τελευταίες τάσεις, σε παρτίδες περιορισμένων μονάδων, προσφέροντας μια μοναδική, αποκλειστική και αξέχαστη εμπειρία δώρου.
3 Αξεσουάρ
Ανοξείδωτος Χάλυβας
réf:1616
Αριθμός εκτυπωμένων περιοχών:4
Κωδικοί εκτύπωσης:F(1),L2
Ραφιέρα κατασκευασμένη από επεξεργασμένα ξύλινα δοκάρια, με επιφάνεια και βάση από ξύλο πεύκου, βαμμένη σε χρώμα δρυός και με μια στρώση βερνικιού για να σταθεροποιήσει το χρώμα. Σχεδιασμένη ειδικά για τοποθέτηση σε γωνίες, μπορεί να τοποθετηθεί και από τις δύο πλευρές με άλλα μοντέλα που συμπληρώνουν τον χώρο για το κρασί.
Ικανότητα 44 μπουκαλιών, διαστάσεις 105x63x63 εκ. Περισσότερα μοντέλα στο www.expovinalia.com
Φελλός από φελλό που αποτελείται από τρία κομμάτια: ένα σώμα από πολύ πυκνό αλεσμένο ή μικροαλεσμένο φελλό και φυσικούς φελλούς που είναι κολλημένοι σε κάθε άκρο του φελλού.
Είναι χημικά πολύ σταθεροί και μηχανικά πολύ ανθεκτικοί.
Ευκαιριακές βαρέλες κρασιού από αμερικανική και γαλλική δρυ που κατασκευάζονται από έμπειρους τυποποιητές. Επιπλέον, διαθέτουν χωρητικότητα από 225 λίτρα έως 500 λίτρα και μπορούν να βρεθούν τοποθετημένες στη Λογκρόνο (Λα Ριόχα).
Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κρασιά μας, με περιορισμένη παραγωγή, φτιαγμένο από λευκά σταφύλια που καλλιεργούνται σε μη αρδευόμενους λόφους στη Μοντέσα (Ουέσκα). Μετά από ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωριμάζει σε εξωτερικούς χώρους σε γυάλινες ντεμιζόν, προσφέροντάς του οξειδωτική ωρίμανση, αναβιώνοντας παλιές μεθόδους οινοποίησης και ανακτώντας ξεχασμένα αρώματα και γεύσεις.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
Η Ενοσιανίνη είναι μια φυσική χρωστική, που εξάγεται από τη φλούδα του σταφυλιού (σε μορφή σκόνης και υγρού). Έχει κόκκινο-βιολετί χρώμα και χρησιμοποιείται στον τομέα του κρασιού και των αποσταγμάτων, για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως: να δώσει κόκκινες ή ερυθρές αποχρώσεις στο λευκό κρασί ή σε λευκά αλκοολούχα ποτά.
Χρώμα: Πολύ ανοιχτό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες, καθαρό και λαμπερό
Άρωμα: Μύτη με έντονο άρωμα από λευκά και ώριμα φρούτα, εσπεριδοειδή (γκρέιπφρουτ). Ξεχωρίζουν νότες τροπικών φρούτων (μανγκό) με μια πιο σοβαρή βάση από φλούδα ροδάκινου.
Γεύση: Ευχάριστη και κομψή είσοδος στο στόμα, γεμάτη φρεσκάδα, καλή δομή, ευχάριστη, ευρύχωρη και επίμονη.
Συνιστώμενη θερμοκρασία κατανάλωσης: 8℃
Συνοδευτικά πιάτα: Ιδανικό για θαλασσινά, λευκά ψάρια, ήπιες κρέατα, βραστά αλλαντικά, φρέσκα τυριά, κ.λπ.
Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Ποιοτικό Κρασί Γρανάδας.
Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές της Σιέρα Νεβάδα, του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Χουέτορ και του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, επομένως ανήκουν στην Υψηλή Ανδαλουσία. Οι διαδικασίες παραγωγής συνδυάζουν την ισπανική παράδοση με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανανεώσιμες ενεργειακές πηγές και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Πρότυπο: Richter 110 και Chasela 41
Έτος Φύτευσης: 1982
Έδαφος: Finca San Andrés. Ασβεστολιθική άργιλος με πολλές πέτρες και πλούσια σε μέταλλα. Έχει κλίση προς βορρά και είναι προστατευμένο από τα μεγάλα βουνά που το κρατούν ζεστό το χειμώνα, με λίγες επαφές. Όταν ο ήλιος ανατέλλει, οι ακτίνες θερμαίνουν τη γη έως και 3 ώρες πριν από τη δύση του ηλίου, επιτρέποντας έτσι μια καλή ανάπαυση.
Περίπου υψόμετρο: 537 μέτρα
Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών.
Επεξεργασία: Η ζύμωση πραγματοποιείται σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα, η μαλολακτική σε γαλλικό δρύινο ξύλο (μέτρια καβουρδισμένο), με παλαίωση πάνω στις λεπτές οινολάσπες, εφαρμόζοντας το σύστημα batonnage για περίπου 14 μήνες.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Λεπτή μύτη με μύρτιλα και μια πινελιά καπνού. Πολύ λίγη παρουσία δρυός, που αφήνει χώρο για κάποια μαύρα φρούτα και λεπτά δέρματα, με πολύ καλά ενσωματωμένα τανίνες. Κομψό, χωρίς υπερβολές, πολύ ευχάριστο, με καλή προοπτική.
Αλκοολικός βαθμός: 14.
Ποικιλία: Tempranillo 100%
Πρότυπο: Richter 110 και Chasela 41
Έτος Φύτευσης: 1982
Περίπου υψόμετρο: 537 μέτρα
Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών
Αλκοολικός βαθμός: 14.5º
Παραγωγή: 3092 φιάλες των 0.75 cl
{"Elaboration":"Επεξεργασία: Αφαίρεση των σταφυλιών στο κελάρι και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Μαλολακτική ζύμωση σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες.","Pattern":"Μοτίβο: Rupestris du lot,","Approximate altitude":"Περίπου υψόμετρο: 580 μέτρα.","Collection_short":"Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών","Variety_short":"Ποικιλία: Tempranillo 100%","Year of plantation_short":"Έτος φύτευσης: 1917, 1942, 1953, 1964","Alcoholic Degree_short":"Αλκοολικός βαθμός: 14.5º","Approximate altitude_short":"Περίπου υψόμετρο: 580 μέτρα","Year of plantation":"Έτος φύτευσης: 1917, 1942, 1953, 1964.","Land":"Έδαφος: Finca Mojón de Labastida. Σιδηρούχος άργιλος με ρηχό βάθος εδάφους και πολλούς θραυστούς άμμου που προστατεύουν από τον Βορρά από ορεινές πέτρες και συκιές.","Alcoholic Degree":"Αλκοολικός βαθμός: 14.5º","Pattern_short":"Μοτίβο: Rupestris du lot,","Tasting notes":"Σημειώσεις γεύσης: Έντονη και φρουτώδης μύτη. Σημειώσεις από κεράσι, σμέουρο και πιπέρι. Μεγάλο, δομημένο και μακρύ φινίρισμα.","Production":"Παραγωγή: 2082","Collection":"Συλλογή: χειρονακτική σε κουτιά των 12 κιλών.","Production_short":"Παραγωγή: 2082","Variety":"Ποικιλία: Tempranillo 100%"}
ÁNFORA PIU Tinto
FICHA TÉCNICA:
Δημιουργία προέλευσης:
IGP Sierra Sevilla
Σύνθεση:
garnacha και tempranillo
Οινοποίηση:
Ζυμωμένο με εκχύλιση σε δοχεία για 1 μήνα στην άμφορα
Ωρίμανση:
Παλαίωση 10 μηνών πάνω στις οινολάσπες, κάτω από πέπλο λουλουδιών στην ίδια άμφορα
Αλκοολικός βαθμός:
14-14,5o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όψη: κόκκινο κεράσι
Άρωμα: Σαγηνευτικό, ισχυρό
φρούτο με μεταλλικές νότες
Γεύση: Ελκυστική ένταση στο στόμα και εξαιρετικά μεταλλική
Αυτό το κρασί είναι το αποτέλεσμα της ήπιας πίεσης μιας επιλογής από τα καλύτερα βιολογικά σταφύλια Tempranillo μας, που συλλέχθηκαν χειροκίνητα στον αμπελώνα μας El Alto de Mindiarte.
Τύπος κρασιού: Ροζέ. Βιολογικό
Προέλευση: D.O.Ca. Rioja
Ποικιλία σταφυλιών: 100% Tempranillo
Καλλιέργεια: Βιολογική γεωργία
Έδαφος: ασβεστολιθικά μάρμαρα
Συγκομιδή: Χειροποίητη. Οκτώβριος 2019
Πρώτη σοδειά: 2018
Αριθμός φιαλών που παράχθηκαν: 3.000
Μέγεθος φιάλης: 0,75cl
Ποικιλία: Garnacha 100%
Έτος φύτευσης: 1917. 103 ετών αμπέλια που έχουν φτάσει σε ύψος 160 εκ.
Ρίζα: Rupestris du lot
Υψόμετρο: 542 μέτρα
Αλκοόλ: 15º
Επιφάνεια: 0,215 εκτάρια
Εκπαίδευση: Θάμνοι
Πλαίσιο φύτευσης: 1,60 x 1,60 μ
Φιάλη: 19 Σεπτεμβρίου 2019
Παραγωγή: 732 φιάλες, 800 κιλά. 3.700 κιλά/εκτάριο (η επιτρεπόμενη απόδοση Garnacha είναι 6.500 κιλά/εκτάριο)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Συλλέγεται με το χέρι σε κιβώτια των 12 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Αφαιρείται ο στέλεχος, οι αλκοολικές και μαλολακτικές ζυμώσεις πραγματοποιούνται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 1.000 λ. Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει σε χρησιμοποιημένα γαλλικά δρύινα βαρέλια για μόλις 9 μήνες προκειμένου να διατηρηθούν οι λεπτές νότες και ο εξαιρετικός χαρακτήρας.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εντατικά και ζωντανά κόκκινα φρούτα - βατόμουρα, κόκκινα φραγκοστάφυλα συνδυασμένα με μια φωτεινή, ζωντανή οξύτητα. Για να ολοκληρωθεί, η θεαματική ανθώδης μύτη αιωρείται πάνω από όλα.
Κρασί: Κόκκινο Κρασί
Ποικιλία: Garnacha 100%
Ρίζα: Rupestris du lot
Ονομασία προέλευσης (DO): Πιστοποιημένη DO Rioja
Αλκοολικός βαθμός: 15º
Παραγωγή: 732 φιάλες
Ποικιλία: Viura 100%
Έτος φύτευσης: 1.948
Ρίζα: Rupestris de lot, μία από τις παλαιότερες υπάρχουσες ρίζες
Υψόμετρο: 525 μέτρα
Αλκοόλ: 13,5º
Επιφάνεια: 1,1 Ha
Σύστημα καλλιέργειας: Θάμνοι
Πλαίσιο φύτευσης: 1,80 x 1 μ (πολύ ασυνήθιστο)
Φιάλη: 17 Σεπτεμβρίου 2019
Παραγωγή: 1.632 φιάλες, 5.500 κιλά/Ha (η επιτρεπόμενη απόδοση της Viura είναι 8.520 κιλά/Ha)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Συλλέγεται με το χέρι σε μπανιέρα από ανοξείδωτο χάλυβα 2.000 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Μόλις φτάσει στο οινοποιείο, πηγαίνει κατευθείαν στον πιεστήριο και ζυμώνεται σε βαρέλια γαλλικής δρυός. Μεταφέρεται και ωριμάζει για 7 μήνες στο ίδιο βαρέλι με εβδομαδιαία ανακάτεμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Καθαρό, φωτεινό σχεδόν διαφανές χρώμα. Στη μύτη εμφανίζονται αρώματα από άνθη λίνδου, ξύλινες νότες και γκρέιπφρουτ. Αρωματικό και γευστικό, στο στόμα είναι στρογγυλό και ισορροπημένο με ευχάριστη επίγευση.
Κρασί: Λευκό κρασί
Έτος φύτευσης: 1948
Ποικιλία: Viura 100%
Αλκοολικός βαθμός: 13,5º
Παραγωγή: 1.632 φιάλες
- Χρώμα: ένα ελκυστικό κρασί ρουμπινί κόκκινο με ελαφρύ τοίχωμα από τούβλο.
- Αρώματα: έντονα αρώματα, τόσο πολύπλοκα που συνδυάζουν όλες τις τυπικές νότες παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια σε αρμονία με τις ώριμες φρουτώδεις νότες.
- Στόμα: νόστιμο και κομψό στο στόμα. Πλούσια φρουτώδη έκφραση με πολύ ώριμα φρούτα και γλυκούς τανίνες που ισορροπούν με τις καπνιστές νότες της παλαίωσης σε βαρέλια. Ένα στρογγυλό, δομημένο κρασί με μακρύ φινίρισμα, ιδανικό για να συνοδεύσει κόκκινο κρέας και παλαιωμένο τυρί.
Ποικιλίες: Tempranillo 100%.
Αμπελώνας: Οι αμπελώνες ανήκουν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια, γεγονός που μας επιτρέπει να ελέγχουμε τις παραγωγές, τις θεραπείες που πραγματοποιούνται και την επιλογή των διαφορετικών αμπελώνων για να παρασκευάσουμε τους διάφορους τύπους κρασιού μας. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρούμε τακτικά τους στόχους ποιότητας μας.
Επεξεργασία: Ανθρακούχα μακροχρόνια εκχύλιση με έλεγχο θερμοκρασίας.
Σημειώσεις γεύσης: Κερασί κόκκινο με μέτριο-υψηλό επίπεδο, έχει καθαρά αρώματα κόκκινων φρούτων, με νότες γλυκόριζας. Η γεύση του ξεχωρίζει στο στόμα, επίμονη και συνοδευόμενη από ισορροπημένη οξύτητα και μαλακούς τανίνες.
Ποικιλίες: Tempranillo 100%
- Χρώμα: ένα ελκυστικό κρασί χρώματος γαρνέτ-κόκκινου.
- Αρώματα: πολύπλοκα, έντονα αρώματα, με κομψές νότες μπαχαρικών,
βανίλιας και καραμέλας σε ένα φόντο ώριμων σκούρων φρούτων,
θυμίζοντας μας την ποικιλία σταφυλιού.
- Στόμα: πλούσιο και γευστικό στο στόμα, με ευχάριστες πικάντικες και καπνιστές
νότες. Γλυκοί τανίνες σε αρμονία με την φρουτώδη έκφρασή του δημιουργούν
ένα πολύπλοκο, κομψό κρασί. Στρογγυλό, δομημένο και πολύ μακρύ.