Κουτί νουγκατ από το Μοντελιμάρ ποικιλίας: Μαλακό νουγκατ, Μαλακό νουγκατ καλυμμένο με μαύρη σοκολάτα, Μαλακό νουγκατ καλυμμένο με σοκολάτα γάλακτος αρωματισμένη με πορτοκάλι. Ιδανικό κουτί για να προσφέρετε και να παρουσιάσετε τα νουγκατ με πρωτότυπο τρόπο.
Αναφορά: 103232
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.150
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%
Σοκολάτα μαύρη 70% κακάο, πασπαλισμένη με καραμελωμένα αμύγδαλα. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Οι περισσότερες αλοιφές ξηρών καρπών προωθούνται με το μήνυμα ‘φτιαγμένες από 100% φυστίκια’.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα έχετε μια υγρή πάστα φυστικιού που δεν είναι απλώσιμη.
Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε σχεδόν να την πιείτε με καλαμάκι.
Μια καθαρή πάστα είναι σημαντική αν φτιάχνετε μια εφαρμογή ζαχαροπλαστικής.
Αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε ως σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας, θα είναι πολύ υγρή.
Επιλέγουμε να βάλουμε 78% φυστίκια και να ενισχύσουμε την υφή με άλλες υγιεινές λιπαρές ουσίες όπως το καθαρό βούτυρο κακάο και το λάδι MCT. Για να αυξήσουμε την πρόσληψη κολλαγόνου, εμπλουτίσαμε την αλοιφή φυστικιού με ένα πολυκολλαγόνο που περιλαμβάνει τύπους I, II, III, IV, V και X κολλαγόνου.
Απλώσιμη για ψωμιά με ξηρούς καρπούς
– Σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού σνακ
– Βάση σάλτσας Apero για κράκερ σπόρων
– Ένα φλιτζάνι γκρανόλα με φυστίκια και ξύσματα πορτοκαλιού
Sablé breton με φυστίκια
– Παγωτό φυστικιού
– Εφαρμογές ψησίματος όπως κέικ
– Συνταγή για γαρνίρισμα για Friand με φυστίκια
SKU:5430002193465
Ίνες:6,9g
Ενέργεια:651Kcal, 2724kJ
Συνολικά λιπαρά:55g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:16g
Υδατάνθρακες:10g
εκ των οποίων ζάχαρη:3,8g
Πρωτεΐνη:24g
Αλάτι:0g
Σακουλάκι με παπιγιόν από μαλακό νουγκά Μοντελιμάρ. Ο λευκός μας νουγκάς είναι ένα γευστικό μείγμα από μέλι της Προβηγκίας, αμύγδαλα και φιστίκια. Παραδοσιακό νουγκά που παρασκευάζεται σύμφωνα με τη μέθοδο μαγειρέματος σε καζάνι.
Αναφορά: 107201
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 20.0%
Μια εκλεπτυσμένη συγχώνευση γεύσεων, που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού, την τραγανότητα των αμυγδάλων και την ευαισθησία του νουγκατ. Αυτή η χειροποίητη πάστα για άλειμμα προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ιδανική για να συνοδεύει τα πρωινά σας, τα επιδόρπια σας ή απλά για να την απολαύσετε με το κουτάλι.
Αναφορά:501053
ΒΑΡΟΣ (σε KG):0.22
Συσκευασία:12
ΦΠΑ:5.5%
Ανακαλύψτε το Nougat du Terroir μας με αμύγδαλα Προβηγκίας και μέλι λεβάντας. Τοπικά συστατικά με έντονες γεύσεις για ένα παραδοσιακό και νόστιμο μαλακό νουγκά.
Αναφορά: 123211
Βάρος (σε κιλά): 0.1
Συσκευασία: 24
ΦΠΑ: 20.0%
Ανακαλύψτε αυτά τα νόστιμα μαλακά νουγκατ με καραμέλα και αλάτι Γκεραντ. Μια αρμονική μίξη μελιού, αμυγδάλων και καραμέλας, αυτά τα αρωματισμένα νουγκατ θα κάνουν τους γλυκατζήδες ευτυχισμένους. Μαγειρεμένο σε καζάνι, αυτό το μαλακό νουγκατ με καραμέλα παρασκευάζεται σύμφωνα με μια μοναδική συνταγή. Η τέχνη του νουγκατ χρονολογείται από το 1920, και το σπίτι Diane de Poytiers είναι επίσης υπεύθυνο για πολλές συνταγές νουγκατ με φρούτα.
Αναφορά:263251
ΒΑΡΟΣ (σε KG):0.2
Συσκευασία:18
ΦΠΑ:20.0%
Η ριβόζη, επίσης γνωστή ως ριβόζη, είναι μια απλή ζάχαρη (μονοσακχαρίτης) που είναι επίσης πεντόζη (ελληνικά πέντε = πέντε) λόγω των πέντε άνθρακα της.
Το σώμα είναι ικανό να παράγει ριβόζη από γλυκόζη.
Στον οργανισμό μας, η ριβόζη είναι ένα σημαντικό δομικό στοιχείο για το RNA και το DNA. Αυτά είναι τα νουκλεϊκά οξέα που περιέχουν τις γενετικές μας πληροφορίες. Η ριβόζη, μαζί με την αδενίνη και το φωσφορικό, παίζει σημαντικό ρόλο στην αποθήκευση ενέργειας του σώματος, σχηματίζοντας τις ενεργειακά πλούσιες ενώσεις που παράγονται στα μιτοχόνδρια – τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP), διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) και μονοφωσφορική αδενοσίνη (AMP), οι οποίες είναι αποθήκες ενέργειας σε όλα τα κύτταρα. Παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση πρωτεϊνών και στην αποκατάσταση.
Διαθέσιμο σε: σακουλάκια των 40g
Σακουλάκι μαλακού νουγκά Μοντελιμάρ με αμύγδαλα, μέλι, σύκα και κανέλα. Φρουτώδης, η αυθεντική συνταγή αυτού του νουγκά έχει δημιουργηθεί στα εργαστήριά μας. Μαγειρεμένο σε καζάνι, ανακαλύψτε όλη την τέχνη μας σε αυτόν τον γευστικό νουγκά. Κάντε στον εαυτό σας μια απόλαυση!
Αναφορά:253231
ΒΑΡΟΣ (σε KG):0.15
Συσκευασία:18
ΦΠΑ:20.0%
Ανακαλύψτε το Nougat du Terroir μας με αμύγδαλα Προβηγκίας και μέλι λεβάντας. Τοπικά συστατικά με έντονες γεύσεις για ένα παραδοσιακό και νόστιμο μαλακό νουγκά.
Αναφορά: 121031
Βάρος (σε kg): 0,05
Συσκευασία: 49
ΦΠΑ: 20,0%
Συλλογή από μεντιάν με μαύρη, γάλακτος και λευκή σοκολάτα. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 200
Μπλόντ σοκολάτα με νότες μπισκότου και καραμέλας και μια πινελιά αλατιού. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Καντινές φλούδες πορτοκαλιού καλυμμένες με 70% μαύρη σοκολάτα. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Η Κολομβία είναι γνωστή για τα όμορφα τροπικά δάση του Αμαζονίου και του Ορινόκου, πλούσια σε βιοποικιλότητα και σημαντική αποθήκη άνθρακα για τον κόσμο. Δυστυχώς, η παράνομη υλοτομία, η εξόρυξη και η μετατροπή γης σε εκτροφή βοοειδών απειλούν τα ιθαγενή δάση της Κολομβίας. Πολλές δασικές περιοχές έχουν καθαριστεί για την παραγωγή κόκας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους αγρότες κόκας να στραφούν στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς η φοινικιά καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός αυξάνεται. Αυτό είναι καλή είδηση για τον πλανήτη, για τους αγρότες και για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Κολομβία και στο εξωτερικό, καθώς θα υπάρχει περισσότερος εξαιρετικής γεύσης κακάο από την Κολομβία διαθέσιμο.
Προέλευση: Κολομβία
Περιοχή: Τουμάκο
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποδείξεις: Κρεμώδες, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί
SKU: 5430002193298
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
εκ των οποίων πολυόλες: 17,6g °
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g