Η εταιρεία Torre Fornello κυριαρχεί στη Valtidone προσφέροντας μια μοναδική θέα. Η εταιρεία είναι διαθέσιμη για όσους θέλουν να οργανώσουν τελετές, εκδηλώσεις και δεξιώσεις, κάνοντάς τις αξέχαστες ημέρες. Πώς rag...
Η αγροτική επιχείρηση Faggeto παράγει κυρίως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Όλη η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται εντός της επιχείρησης, από τη συγκομιδή μέχρι την άλεση των ελιών που γίνεται στο ελαιοτριβείο της επιχείρησης. Το ελαιοτριβείο λειτουργεί με συνεχή ροή και η εξαγωγή γίνεται εντελώς κρύα. Η επιχείρηση παράγει επίσης αρτοσκευάσματα που παρασκευάζονται κυρίως με εξαιρετικό παρθένο...
Δυναμική και σημαντική επιχείρηση κρασιού που βρίσκεται στην καρδιά της Franciacorta, η Le Marchesine ανήκει στην οικογένεια Biatta, μια οικογένεια με αρχαίες ρίζες, που καταγράφονται ήδη από το 1196. Για πέντε γενιές, τα μέλη της οικογένειας δραστηριοποιούνται στον κόσμο του κρασιού: ο Giovanni, το 1980, μετακόμισε στη Franciacorta και ίδρυσε τη νέα οινοποιία, όπου σήμερα η παραγωγική δραστηριότη...
Η αγροτική επιχείρηση Villa Antica διαθέτει περίπου 35 εκτάρια αμπελώνων, εκ των οποίων 15 καλλιεργούνται με τη μέθοδο "guyot" και 20 με τη μέθοδο "casarsa", σε πλήρη σεβασμό στη φύση των ποικιλιών και την γεωγραφική τους ιδιαιτερότητα. Το σύστημα εργασίας αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης για να διασφαλίσει πλήρη έλεγχο της ποιότητας. Η παραγωγή χαρακτηρίζεται από 45% Pinot Nero κα...
Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, παράγουμε και επεξεργαζόμαστε λαχανικά βρασμένα σε φυσικό νερό χωρίς προσθήκη συντηρητικών, όπως σπανάκι, σέσκουλο, ραπανάκι και άγρια βότανα.
Παράγουμε βιολογικά ακτινίδια που καλλιεργούνται στα χωράφια μας κοντά στη λίμνη Γκάρντα (VR) ΙΤΑΛΙΑ. Πωλούμε τα ακτινίδιά μας τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό σε εισαγωγείς/χονδρέμπορους. Ελάχιστη ποσότητα 1 παλέτα.
Αφού αποφοίτησα από τις φυσικές επιστήμες, προσπαθώ να διευθύνω την αγροτική μου επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στη Σικελία, στην Καλταμπελότα (π. AG) Σικελία, εκτάσεως 18 εκταρίων, καλλιεργημένα κυρίως με ελαιώνες και αμυγδαλιές, και παράγω βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (το οποίο από τον επόμενο χρόνο θα ενταχθεί στην ΠΟΠ Βαλ ντι Ματζάρα) και τέλος, αποφλοιωμένα αμύγδαλα σε διάφορες συσκευασίε...