...η χρήση καινοτόμων υλικών και λύσεων, έχει επιτρέψει την επίτευξη εξαιρετικών επιδόσεων στους φελλούς Nova και Aura, με ιδιαίτερη έμφαση: - Αποτελεσματική κοκκοποίηση πρώτης ύλης υψηλής ποιότητας; - Αποστείρωση/υγιεινή όλων των κόκκων; - Χρήση συνδετικών και προσθέτων που πληρούν τις πιο αυστηρές διεθνείς απαιτήσεις (FDA, CE) για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Απόλυτη απουσία αισθητικών αλλαγών. Άμεση ανάκτηση διαστάσεων άνω του 96%. Απουσία διογκωτικών παραγόντων. Παραγωγή φελλών από μικροσυγκεντρωμένο φελλό, υψηλής απόδοσης.
... στην Κίνα, τη Γερμανία και τη Βραζιλία. Αυτές οι σχέσεις σημαίνουν ότι η Vitikit Limited μπορεί να παρέχει στους παραγωγούς τον καλύτερο και πιο αποδοτικό εξοπλισμό για την παραγωγή κρασιού, σιδερόμπυρας, ποτών, μπύρας και ειδικών μπυρών. Εδρεύουμε στο Exeter, Devon, αλλά εξυπηρετούμε ολόκληρη τη Βρετανία και πέρα από αυτήν. Περιηγηθείτε στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό μας σήμερα. Δεσμευόμαστε να...
... σύντομο χρονικό διάστημα ένας σημαντικός συνεργάτης στην διεθνή αγορά. Κατόπιν αιτήματος, παράγουν μεταλλικούς σωλήνες συσκευασίας (για μπύρα και άλλα αλκοολούχα ποτά). Χάρη στον αποδοτικό εξοπλισμό κοπής και κόλλησης, τα προϊόντα σας θα συσκευάζονται με πρακτικό και προστατευμένο τρόπο, προσφέροντας επιπλέον προστιθέμενη αξία στα άρθρα σας. Μέσω της υπηρεσίας μεταξοτυπίας τους, δημιουργούν διαφημιστικές πινακίδες, λογότυπα, ανυψωτικά, θήκες σουβέρ, τραπεζάκια που εκτυπώνονται και τελειοποιούνται σύμφωνα με τις συγκεκριμένες επιθυμίες σας, καθώς και ετικέτες μπύρας.
....). Εφαρμογές για καταστήματα, μπουτίκ, εκθεσιακούς χώρους, σούπερ μάρκετ, βιομηχανίες, ... Πραγματοποιούμε την τοποθέτηση, την απομάκρυνση, την εκκίνηση, τη συντήρηση και τις επισκευές όλων των κοινών μαρκών στην αγορά. Η Notec Airco Technique είναι επίσης εξειδικευμένη στην τεχνική υποστήριξη. Μια ομάδα τεχνικών είναι στη διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το 24ωρο για να λύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με την παραγωγή ψύχους και κλιματισμού.
... τις απαιτήσεις. Από το 2003 παράγουμε ετικέτες στις πιο σύγχρονες μηχανές εκτύπωσης ετικετών, από μικρές ποσότητες 1 κομματιού έως περισσότερες από 100000 ετικέτες. Πλεονεκτήματα σε επισκόπηση: 1. οικονομική και γρήγορη παραγωγή ετικετών = παραγωγή σε 48 ώρες 2. ετικέτες ελεύθερης μορφής με κοπή περιγράμματος λέιζερ χωρίς κόστος εργαλείων 3. βιώσιμες για την προστασία του περιβάλλοντος, εκτύπωση...
Από το 2016 μόνο τα καλύτερα των αποαλκοολωμένων ιταλικών και ξένων προϊόντων: παραγωγή, πώληση και διανομή ποτών υψηλής ποιότητας που προκύπτουν από την πλήρη αποαλκοόληση κρασιού, μπύρας και λικέρ.
Η αποστολή μας:
– να σχεδιάσουμε, να παράγουμε και να πωλήσουμε εναλλακτικά μη αλκοολούχα ποτά;
– να γνωρίσουμε και να διαδώσουμε την κουλτούρα του ποτού υψηλής ποιότητας χωρίς αλκοόλ;
– πελάτες...
...βοηθητικών και ζυμών για τη μετατροπή της μπύρας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από τις πρώτες ύλες μέχρι τη σταθεροποίηση του τελικού προϊόντος.
Από το 2006, έχει εξοπλιστεί με μια νέα εγκατάσταση για την παραγωγή μικροφιλτραρισμένης υγρής αραβικής κόλλας.
... έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη των αγορών και νέων προϊόντων που σχετίζονται με τις βιομηχανίες αιθανόλης, μπύρας και καυσίμου, οδηγώντας στην απόκτηση του Ινστιτούτου Siebel στο Σικάγο, της AB Vickers στο Burton-upon-Trent και στη δημιουργία της επιχείρησης τεχνολογίας αιθανόλης με τη διάσημη σχολή αλκοόλ της.
Το 1985, η LALLEMAND άρχισε να εμπορεύεται βακτήρια για τη μαλολακτική ζύμωση των...
Η μπύρα Bofferding είναι μια μπύρα από καθαρό κριθάρι και καθαρό λυκίσκο, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, παρασκευασμένη από τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η Ζυθοποιία Bofferding διασφαλίζει την παραγωγή 100% φυσικής μπύρας.
Η παραγωγή μιας τοπικής, χειροποίητης μπύρας, παρασκευασμένης με φυσικά προϊόντα της περιοχής. Το κριθάρι καλλιεργείται από δύο αγρότες στα χωράφια του χωριού, 1 χλμ από την ζυθοποιία, και μετατρέπεται σε βύνη στη ζυθοποιία του Château, που βρίσκεται 7 χλμ από το Basècles. Το λυκίσκο προέρχεται εν μέρει από φυτείες λυκίσκου που καλλιεργούνται στα χωράφια της ζυθοποιίας. Το ξύλο, ιστορική κληρονομιά του χώρου, θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των βαρελιών στη ζυθοποιία. Η επιλογή έγινε για τον λεύκα, δέντρο του Hainaut. Οι μπύρες μας: La Diôle και la Basèque.
... τριγωνικό προφίλ για φιλτράρισμα μέχρι τις προσαρμοσμένες μορφές, η TDV προμηθεύει τις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου, την πετροχημεία, τις βιομηχανίες μπύρας και τον αγροτοδιατροφικό τομέα, τη βιομηχανία χαρτιού, τον εξορυκτικό τομέα, την παραγωγή ενέργειας και την επεξεργασία νερού. Το 2008, η TDV δημιούργησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα αφιερωμένη στις εφαρμογές διαμόρφωσης και...
...Ανάμεσα στις διάφορες γερμανικές περιοχές κεραμικής, το τοπίο της κεραμικής Kannenbäckerland κατέχει εξέχουσα θέση. Οι αποθέσεις πηλού στο Westerwald αποτελούν τη βάση για την παραγωγή της πασίγνωστης παγκοσμίως πέτρας. Η οικογενειακή μας επιχείρηση Zöller & Born GmbH ιδρύθηκε το 1956 από τους Alois Zöller και Werner Born και απασχολεί αυτή τη στιγμή 50 υπαλλήλους. Η παράδοση της σειράς μπύρας μας γίνεται παγκοσμίως σε πάνω από 30 χώρες με ποσοστό εξαγωγής 35%.
Η Γυάλινη Πύλη αντιπροσωπεύει την παραγωγή μη φιλτραρισμένων ποιοτικών μπυρών με παραδοσιακό τρόπο σε μια εξαιρετικά σύγχρονη εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες, χωρίς καμία προσθήκη βοηθητικών ουσιών ή τεχνητών μέσων. Η ζυθοποιία είναι έντονα προσανατολισμένη στην εξαγωγή, με μεταφορές χύμα μπύρας προς τις ΗΠΑ και σημαντικές παραδόσεις βαρελιών στην Ιταλία και πρόσφατα...
Η ζυθοποιία Pilsweizer ασχολείται αδιάκοπα με την παραγωγήμπύρας. Ένα ισχυρό πλεονέκτημα της εμπορικής προσφοράς της Pilsweizer είναι – εκτός από την τιμή – η μοναδική και ανεπανάληπτη γεύση της μπύρας, χάρη στην παραδοσιακή τεχνολογία που χρησιμοποιείται και τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά. Η τεχνολογία παραγωγής μπύρας βασίζεται σε παραδοσιακές λύσεις και συνταγές, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες όπως: λυκίσκος, κριθάρι και κρυστάλλινα καθαρό ορεινό νερό από τις δικές της υπόγειες πηγές.
Επεξεργασία και παραγωγή ισορροπημένων μιγμάτων μπαχαρικών από εκλεκτά μπαχαρικά υψηλής ποιότητας από τις καλύτερες περιοχές του κόσμου. Είτε πρόκειται για εξαιρετικά ωμά μπαχαρικά, αρμονικά συνδυασμένα μίγματα για παραδοσιακά λουκάνικα και κρέατα όπως λουκάνικα συκωτιού, μπύρας, σαλάμι ή ωμό ζαμπόν, είτε για δικές μας δημιουργίες για την αρωματική παραγωγή άλλων τροφίμων - με τα προϊόντα μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρουμε την απαραίτητη τεχνολογική τεχνογνωσία και τις επιθυμητές επιτυχημένες λύσεις.
... της Ζυθοποιίας du Bocq, η οποία βλέπει το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Ορισμένα νούμερα που βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα την επιχείρηση:
- Κύκλος εργασιών: 9.200.000 €;
- Ετήσια παραγωγή: 74.500 εκατόλιτρα;
- Απασχολούμενο προσωπικό: 45 άτομα.
Η Ζυθοποιία Anders! είναι μια ζυθοποιία που δεν παράγει δικά της μπύρα, αλλά ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εκπόνηση συνταγών κατόπιν παραγγελίας των πελατών. Αυτό διαφέρει από συλλόγους που θέλουν να παρασκευάσουν τη δική τους μπύρα, πόλεις και δήμους που επιθυμούν να λανσάρουν μια τοπική μπύρα, μέχρι χομπίστες ζυθοποιούς που θέλουν να εμπορευματοποιήσουν τη συνταγή τους. Επιπλέον, μικρές και μεγάλες ζυθοποιίες μπορούν να απευθυνθούν για ανάπτυξη συνταγών, παραγωγή, πλήρωση με αμοιβή και αναλύσεις μπύρας.
...κρέμα, βούτυρο, τυριά, γιαούρτι...), ολοκληρωμένα εργοστάσια για τη διαδικασία του ορού γάλακτος, εργοστάσια για την παραγωγή ποτών με βάση το γάλα, καφέ (ποτό καπουτσίνο κ.λπ.), εργοστάσια για την παραγωγήμπύρας.
...Η PROEF ζυθοποιία είναι ειδικά εξοπλισμένη για την ανάπτυξη και παραγωγή μπυρών για τρίτους. Ζυθοποιούμε σε σχετικά μικρή κλίμακα: συνήθως μεταξύ 10 και 140 hl ανά παραγγελία. Οι πελάτες είναι αρχιτέκτονες μπύρας (οι οποίοι συνήθως παρέχουν οι ίδιοι τη συνταγή), νεοσύστατες ή ήδη υπάρχουσες ζυθοποιίες (με τη συνταγή τους ή μια συνταγή που αναπτύσσουμε μαζί), ή ατομικές πρωτοβουλίες. Στην διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε&Α) διεξάγεται εφαρμοσμένη επιστημονική έρευνα, με στόχο τη βελτίωση και καλύτερη διαχείριση της ποιότητας των μπυρών.
... πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν την αποθήκευση, την παστερίωση, τη φιλτράρισμα, τη μικροφιλτράρισμα, την υπερφιλτράρισμα, την όσμωση, τη συγκέντρωση και την τυροκόμηση και βρίσκουν εφαρμογή στη βιομηχανία του κρασιού, των ποτών, των χυμών, της μπύρας, του γάλακτος και του παγωτού, καθώς και σε άλλους τομείς όπως η χημική, η φαρμακευτική και η καλλυντική. Όλα τα μηχανήματα της Sfoggiatech είναι...
...Παραγωγή και διανομή μπυρών και μη αλκοολούχων ποτών, πωλήσεις σε εστιατόρια, εκδηλώσεις, καντίνες, κατ' οίκον παράδοση, αγορές παραλαβής, αυτόματοι πωλητές κρύων και ζεστών ποτών παραγωγήμπύρας...
...Η Σλοβακική TM BlonderBeer παράγει εξοπλισμό ζυθοποίησης μπύρας για τοπικούς και μεγάλους παγκόσμιους παραγωγούς. Η παραγωγή και η συναρμολόγηση του εξοπλισμού γίνεται στην Ουγγαρία. Ο εξοπλισμός αποθήκευσης των ζυθοποιείων είναι κατασκευασμένος από γερμανικό ανοξείδωτο χάλυβα. Τα μέρη των ζυθοποιείων χειροτεχνίας και βιομηχανίας προέρχονται από την Ευρώπη. Υπάρχουν διάφορες επιλογές διακόσμησης: χαλκός, ξύλο, άλλα. Η τιμή περιλαμβάνει εγγύηση, τεχνολογία, εκπαίδευση και προμήθεια πρώτων υλών όπως λυκίσκος, κριθάρι, μαγιά. Ιστοσελίδα: https://www.blonderbeer.info...
Η ζυθοποιία Marsinne στοχεύει σε μέγιστη βιωσιμότητα. Σε αυτή τη σκέψη, είναι ουσιώδες να δημιουργηθεί μια οραματική επιχείρηση, μια επιχείρηση του 21ου αιώνα. Μια δραστική διαχείριση της ενέργειας και των αποβλήτων θα πρέπει να επιτρέψει, μέσα σε 2 έως 3 χρόνια, την παραγωγή μιας μπύρας εντελώς ουδέτερης τόσο σε όρους ενέργειας όσο και σε εκπομπές CO2 και ρύπων. Η Leopold 7, νόστιμη και...
... τεχνογνωσία μας. Ο περλίτης ως φίλτρο χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη διαδικασία παραγωγής, π.χ. στη φιλτράρισμα μπύρας, στην παραγωγή ζάχαρης, στη φιλτράρισμα κρασιού και χυμών, στη φιλτράρισμα φυτικών ελαίων όλων των τύπων και επίσης στην παραγωγή τυριού. Ακόμη και στην φαρμακευτική παραγωγή, ο περλίτης παίζει σημαντικό ρόλο, όπως π.χ. στην παραγωγή ενζύμων, αντιβιοτικών κ.λπ. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια εκτενή λίστα σχετικά με τις εφαρμογές του περλίτη.
Ζυθοποιία, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στην παραγωγή μερικών από τις καλύτερες ισπανικές μπύρες, χάρη στη μεγάλη ποικιλία από μάρκες μπύρας που διαθέτουμε για όλα τα γούστα, ώστε να μην μείνετε χωρίς τη μπύρα μας. Η μπύρα μας διανέμεται σε όλη την Ισπανία, καθώς πολλά γνωστά μπαρ σε όλη την χερσόνησο την προμηθεύονται λόγω της εξαιρετικής γεύσης της. Επιτυγχάνουμε μία από τις καλύτερες γεύσεις...
... μέγιστης ποιότητας, παρασκευασμένες σε ένα από τα πιο σύγχρονα και μεγάλα εργοστάσια της Ισπανίας.
Διαθέτουμε μια γκάμα 4 μπυρών σε συνεχή παραγωγή, μια Belgian White, Golden Ale, IPA και Red Ale.
Οι μπύρες μας ξεχωρίζουν για την ισορροπία τους, την υψηλή ποιότητα και την ευκολία κατανάλωσης.
Επιπλέον, κάνουμε περιορισμένες σειρές και συνεργασίες με καταξιωμένους ζυθοποιούς.
Αναζητούμε διεθνείς διανομείς.
Η παραγωγή της μπύρας Augrenoise συνδέεται με ένα έργο ένταξης ενηλίκων ατόμων με αναπηρία από τον Άγιο Άλφρεντ στο Καστό, στο Βέλγιο. Μια ομάδα εθελοντών, οι Saugrenus, καθοδηγεί αυτές τις δραστηριότητες. Μία φορά το μήνα, ζυμώνουμε την μπύρα. Οι διάφορες μπύρες μας: augrenoise, augrenoise των Χριστουγέννων, cuvée des saugrenus, augrenette, augrenelle ...