Η παραγωγή μιας τοπικής, χειροποίητης μπύρας, παρασκευασμένης με φυσικά προϊόντα της περιοχής. Το κριθάρι καλλιεργείται από δύο αγρότες στα χωράφια του χωριού, 1 χλμ από την ζυθοποιία, και μετατρέπεται σε βύνη στη ζυθοποιία του Château, που βρίσκεται 7 χλμ από το Basècles. Το λυκίσκο προέρχεται εν μέρει από φυτείες λυκίσκου που καλλιεργούνται στα χωράφια της ζυθοποιίας. Το ξύλο, ιστορική κληρονομιά του χώρου, θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των βαρελιών στη ζυθοποιία. Η επιλογή έγινε για τον λεύκα, δέντρο του Hainaut. Οι μπύρες μας: La Diôle και la Basèque.
Χαρτοφυλάκιο
Αυτός ο προμηθευτής δεν έχει μεταφορτώσει ακόμη κανένα προϊόν.
Λόγω των τρεχουσών εξελίξεων, η σειρά Lotao Deli επεκτείνεται με δύο κλασικούς ρύζι που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα καλό νοικοκυριό: Οι ποικιλίες...
Το μέταλλο ινδίου σε καθαρότητες 99,99%; 99,999%; 99,9999% είναι διαθέσιμο γρήγορα και αξιόπιστα από την αποθήκη μας στη Βόννη. Οι τυπικές διαστάσεις ...
για υγειονομικές μετρήσεις και προστασία του υπέρυθρου αισθητήρα, για προστασία από ρύπανση και αμοιβαία μόλυνση, για όλα τα θερμόμετρα αυτιών ThermoS...
Η ρύθμιση των ρολών μας είναι διαθέσιμη με αυτόματη αλλαγή ώρας καλοκαιριού και χειμώνα.
Ρολό χρονοδιακόπτης με όλα τα πλεονεκτήματα του "ContRoll As...
Θερμοπλαστικά και τεχνικά πλαστικά – όλα τα καθαρά απόβλητα από τη βιομηχανία παραγωγής πλαστικών αξιοποιούνται από εμάς με επαγγελματισμό και ευελιξί...
Η μυρωδιά των φρέσκων τηγανητών πατατών είναι δελεαστική και έχουμε το τέλειο αλάτι μπαχαρικών για τραγανές τηγανητές πατάτες,
Ο νόστιμος συνδυασμός μ...