... αφήνουν λωρίδες ή λεκέδες.
Τα χρώματα επανακτούν την παλιά τους φωτεινότητα.
Καμία οσμή από βρεγμένα χαλιά.
Καθαρισμός επίπλων - Άμεσα κοντά σας.
Καθαρισμός με ξηρό αφρό επίπλων
Σε αυτή τη διαδικασία, ο ξηρός αφρός εφαρμόζεται στο ύφασμα. Η βρωμιά διαλύεται και απορροφάται από την ίδια μηχανή. Μετά από 1-2 ώρες, τα έπιπλα μπορούν ήδη να χρησιμοποιηθούν ξανά.
Οφέλη
- Ήπιος καθαρισμός, ακόμη και για...
Τα κρασιά μας είναι Verdejos DO Rueda. Και φέτος έχουμε νέα προϊόντα, Secret Moment: ημίγλυκο, φριζάντε, με διοξείδιο του άνθρακα και 8% αλκοόλ. On energy drink: το μοναδικό ενεργειακό κρασί με τζίνσενγκ, τσάι και μέντα. 7% αλκοόλ. Liu Liu: ξηρό verdejo ειδικά για συνοδεία με ανατολική κουζίνα. Abrebocas de Domingo: Ειδικό για συνοδεία με ρύζια και εστιασμένο στον τουρισμό.
... τίποτα! Η ισχυρή, αλμυρή και ιωδιούχα γεύση της μπουτάργκας συνοδεύεται ευχάριστα από αλκοόλ τύπου βότκα, ή αλκοόλ από σύκο (συνιστάται η Μπουχά Μποκομπσά!), ή με ένα ξηρό λευκό κρασί, παστίς, σαμπάνια, αλλά όχι κόκκινο κρασί.
... Μέλι Ροσμαρίνο, το Μέλι Θυμαριού και το Μέλι Νεραντζιάς. Τορτίγιες Σενσένες για Γκαζπάτσο, Τορτίγιες Γκαζπάτσο, Χειροποίητες Τορτίγιες, Τορτίγιες για Γκαζπάτσο Μαντσεγίας, Κύρια Συστατικά Γκαζπάτσο Μαντσεγίας. Τα καλύτερα Σαλάμια, Βραστά και Φρέσκα από τη Σιέρα της Αλμπαθέτε. Σαλάμι με Πιπέρι, Τσορίθο Λα Μάντσα, Τσορίθοι της Κόλασης, Μαύρη Πουτίγκα με Κρεμμύδι, Λευκή Μπουτίφα, Χιστόρρα, Σαλάμι Ξηρό...
Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙΛΑΒΕΛ που βρίσκεται στην πλαγιά του Πομπόρ, στην περιφέρεια της Ντορντόν, παράγει τόσο Μονμπαζιλάκ (γλυκό λευκό κρασί), όσο και λευκό γλυκό Μπερζεράκ, ξηρό Μπερζεράκ, ροζέ Μπερζεράκ, κόκκινο Μπερζεράκ και κόκκινο Κότ ντε Μπερζεράκ.
Η εταιρεία Arel Maitrank ειδικεύεται στα αφρώδη απεριτίφ με βάση την ασπερούλα, ένα φυτό με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Προσφέρει ένα χειροποίητο και φυσικό απεριτίφ με βάση το ξηρό λευκό κρασί: το Maitrank. Μια παραλλαγή αυτού είναι το Ridremont ροζ, με βάση το ροζ κρασί. Η εταιρεία προσφέρει επίσης αλμυρά σνακ αρωματισμένα με ασπερούλα. Κατόπιν αιτήματος: δώρα για τις γιορτές, για επιχειρήσεις,…...
... καλλιέργεια του αμπελιού, χρονολογείται από περίπου δεκαπέντε χρόνια.
Χάρη σε ένα πολύ αντίθετο κλίμα, ζεστό και ξηρό το καλοκαίρι, πολύ κρύο το χειμώνα, τα δέντρα αναπτύσσονται αργά και δίνουν πολύ πυκνά ξύλα.
Βαρέλια από δρυ «Sessile», το πιο ευγενές είδος
Ο βαρελάς μας προμηθεύει και διαμορφώνει ο ίδιος με την ομάδα του όλα τα κομμάτια από 100 λίτρα έως 10 εκατόλιτρα αποκλειστικά από δρυ «Sessile».
Αυτά τα βαρέλια είναι πολύ καλά προσαρμοσμένα για μακροχρόνιες ωριμάνσεις, τους αναγνωρίζεται πολύ λίπος, μεγάλη εκτίμηση του φρούτου, καλή διάρκεια ζωής.
... κρασιών, όπως Ριμπέρα ντελ Ντούερο, Ριόχα, Ρουέδα, Βαλντεπένιας, ενώ διαθέτουμε επίσης και Αργεντίνικα κρασιά. Η κάρτα κρασιών μας είναι πολύ εκτενής, περιλαμβάνοντας νεαρά κρασιά, crianza, reservas, όλα με μεγάλα βραβεία, από διάφορες κατηγορίες, ξηρόκρασί, ημίξηρο, ημίγλυκο και γλυκό, πάντα με τα καλύτερα κρασιά από τα πιο επιλεγμένα οινοποιεία της ισπανικής αγοράς.
... cannonau με έντονο κόκκινο ρουμπινί χρώμα και γρανάτες ανταύγειες, έχει μακρύ μπουκέτο, ιδιαίτερης φινέτσας, με νότες από μαρασκίνο και μούρα, στην γεύση παρουσιάζεται ευρύ, ξηρό, φρέσκο, μακρύ.
- Ο Lakana, που πήρε το όνομά του από την περιοχή όπου βρίσκονται οι αμπελώνες, διαφέρει από τον Mamuthone ως προς τον τύπο επεξεργασίας, καθώς μετά την πρώτη ζύμωση σε ατσάλινα σιλό ακολουθεί μια άλλη σε δρύινες βαρέλες.
- Ο Ilisi, είναι ένα βαρελάτο κρασί, ωριμασμένο σε δρύινες βαρέλες για 12 μήνες.