... τότε παράγει πάντα πορτοκάλια και πράσινοκρασί. Τα πορτοκάλια βρίσκουν σε αυτή την περιοχή και ιδιαίτερα σε αυτή την έκταση συνθήκες που τα καθιστούν γνωστά παντού για την ποιότητά τους. Πριν από περίπου 2 χρόνια, οι ιδιοκτήτες ξεκίνησαν ένα έργο καλλιέργειας μανιταριών Shiitake σε θερμοκήπια 2000m2. Αυτή η περιοχή έχει εμπνεύσει συγγραφείς και ποιητές από τον Eça de Queirós μέχρι τον Alves Redol...
... έχει αναπτύξει και επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της και έχει ανανεωθεί με τα χρόνια, παραμένοντας οικογενειακή επιχείρηση. Η παραγωγή μας περιλαμβάνει λευκά κρασιά από την Πιεμόντε: το Erbaluce di Caluso, το Caluso Passito, ροζ κρασί και κόκκινα κρασιά από την Πιεμόντε όπως το Canavese Rosso. Εκτός από τα κρασιά DOC, παράγουμε αρχαία καλαμπόκια από την Πιεμόντε όπως το Pignoletto Rosso και το...
Η επιχείρηση ασχολείται με την παραγωγή λικέρ από φρούτα (ιδιοπαραγωγής) κόκκινα μεταξύ άλλων, παρασκευασμένα σε τσίπουρο από πράσινοκρασί, με τα φρούτα να μαρινάρονται στο τσίπουρο για περισσότερο από μισό χρόνο, ενώ από την παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση απαιτούνται 12 μήνες. Η παρασκευή των λικέρ είναι χειροποίητη και περιορισμένη στην παραγωγή των φρούτων. Οι γεύσεις κυμαίνονται από σμέουρο, βατόμουρο, μήλο, κλημεντίνη, ακτινίδιο, μύρτιλο, παθογόνο, καφέ, αφροδισιακό, ευκάλυπτο, κάστανο και λεμόνι.
... δημιουργήσει πολλά μπισκότα που δεν υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι απίστευτα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το υπέροχο χωριό βυθισμένο στο πράσινο, το Σ.Αρκαγγέλο, αποτελείται από χωριά από τα οποία η Bebba έχει ονομάσει τα μπισκότα. Ετοιμάζουμε μπισκότα με λικέρ κρασιού, με κρασί Boldrino, με κομμάτια σοκολάτας τυλιγμένα σε καστανή ζάχαρη, γεμιστά με καραμελωμένη κολοκύθα, μήλα και καραμελωμένα σταφύλια, μαύρη σοκολάτα και κρέμα τσίλι ανακατεμένα απαλά, καντούτσι και το αγαπημένο μας μπισκότο, το κλασικό Frollino με σκληρή αλλά απλή κρούστα, που ονομάζεται ακριβώς IL SEMPLICIOTTO.