...Υγιεινά και νόστιμα μπισκότα είναι το επίκεντρο της Belkorn. Φαίνεται να είναι μια απλή φιλοσοφία, αλλά στη σύγχρονη κοινωνία δεν είναι τόσο εύκολο να τη διατηρήσεις. Παρ' όλα αυτά, η Belkorn επιλέγει αποφασιστικά να χρησιμοποιεί αποκλειστικά βιολογικά συστατικά… και με επιτυχία! Η παραδοσιακήζαχαροπλαστική του παππού Corthouts έχει εξελιχθεί σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής στη Diest. Η...
...-diffusion.com. Τα γαστρονομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας προορίζονται για τους λάτρεις της εκλεπτυσμένης γεύσης και της γαστρονομικής τέχνης. Η Melba diffusion.com σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τα εκλεκτά προϊόντα μας, επιλεγμένα για την προέλευσή τους από τον τόπο και την παρασκευή τους στην καθαρή παραδοσιακή τέχνη. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή και πιθανό ραντεβού σύμφωνα με την...
Η παραδοσιακή μας ζαχαροπλαστική παράγει κλασικά παραδοσιακά γλυκά της Σικελίας όπως τα κανόλι με ρικότα και την κασάτα σικελiana, γλυκά με φρέσκια ρικότα, κρέμα, σοκολάτα, γλυκά με φιστίκι, γλυκά από αμυγδαλόπαστα, καθώς και χειροποίητους πανετόνι και πασχαλινές κολομβίνες. Μια περιορισμένη παραγωγή τυπικών σικελικών γλυκών, προσιτή από μια οικογενειακή ζαχαροπλαστική, που ετοιμάζει το γλυκό στο...
... ταχύτητα καθαρισμού και υγιεινής. Στην πραγματικότητα, όλα τα εξαρτήματα και τα αξεσουάρ είναι πλενόμενα στο πλυντήριο πιάτων, εύκολα να αποσυναρμολογηθούν και να επανασυναρμολογηθούν με απόλυτη ασφάλεια. Η προετοιμασία του προσωπικού της Bismac Italia επιτρέπει στην εταιρεία να παρακολουθεί στενά κάθε πελάτη, από την παραδοσιακήζαχαροπλαστική μέχρι τη μεσαία βιομηχανία, προσφέροντας τεχνική...
Από σχεδόν μισό αιώνα, η BRAVO εφαρμόζει τη φιλοσοφία της στην παραγωγή των μηχανημάτων της, ανανεώνοντας παράλληλα την θεμελιώδη αρχή που ενέπνευσε τη δημιουργία της, δηλαδή τον συνδυασμό σε μία μηχανή που περιέχει 2 ξεχωριστές δεξαμενές από 2 κλασικές διαδικασίες παραγωγής: την παστερίωση και την κατάψυξη. Το 1981, η BRAVO πούλησε την πρώτη της TRITTICO, μηχανή ηγέτη σήμερα στην θερμική επεξεργασία της παστερίωσης και στην παραγωγή κρέμας για την παραδοσιακήζαχαροπλαστική. Βρείτε όλα τα προϊόντα στην ιστοσελίδα.
Είμαστε μια αλυσίδα αρτοποιείων. Η Pannus, μια μεγάλη μάρκα αλυσίδας αρτοποιείων με παραδοσιακή τέχνη, διαθέτει τους καλύτερους επαγγελματίες του τομέα της αρτοποιίας. Οι καλύτερες πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής, προσφέρουν αυτή την προστιθέμενη αξία, που είναι δύσκολο να βρεθεί στην τρέχουσα αγορά. Χάρη σε αυτό, στα αρτοποιεία μας θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, αρτοσκευασμάτων και ψωμιού. Στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε προϊόντα όπως ψωμιά, αρτοσκευάσματα, ζαχαροπλαστική, σνακ, εποχιακά προϊόντα και ακόμη και παγωτά.
Κουρτός Καλάκς, παραδοσιακήζαχαροπλαστική από την Ουγγαρία. Πολλές γεύσεις: κακάο, ζάχαρη, κανέλα, αμύγδαλο, καρύδα, με κομματάκια σοκολάτας, με σταφίδες, με τυρί, με παγωτό. Κύριο προϊόν στην Ευρώπη που μπορείτε να βρείτε σε πολλές εκδηλώσεις: - χριστουγεννιάτικη αγορά, - βάση αναψυχής, - παραλία, - γάμος, - τελετή, - συνέδριο, - έκθεση - φεστιβάλ - πανηγύρι...
Η παραδοσιακή βελγική ζαχαροπλαστική της Wycam. Η Wycam είναι ένας βέλγος παραγωγός παραδοσιακών και ποιοτικών σκληρών ζαχαρωτών που παρασκευάζονται σύμφωνα με μια πολύ σύγχρονη διαδικασία παραγωγής. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας και συσκευάζονται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Η Wycam επέλεξε μια μοναδική φόρμουλα: σκληρά ζαχαρωτά συσκευασμένα σε κουτιά με όμορφη...
Η CAZADOR είναι ειδικός στην έτοιμη προς πώληση παραδοσιακήζαχαροπλαστική. Πώληση μόνο σε επαγγελματίες. Ωρελιέτες, Γκάνσες, Αλμυρές Μερβελλιές για τις περιόδους του καρναβαλιού αλλά και όλο το χρόνο. Αραγκοστίνα, κανόλι και άλλα κλασικά μπισκότα (μπισκότα, μικρά γλυκά, τυλίγματα, παλέτες, κροκάν, ναβέτες...) Μπισκότα προσαρμοσμένα για παιδιά με διακοσμήσεις από ζαχαρόπαστα. Η δυνατότητα...
...Υγιεινά και νόστιμα μπισκότα είναι το επίκεντρο της BioKorn. Φαίνεται να είναι μια απλή φιλοσοφία, αλλά στη σύγχρονη κοινωνία δεν είναι τόσο εύκολο να διατηρηθεί. Παρ' όλα αυτά, η BioKorn επιλέγει αποφασιστικά να χρησιμοποιεί αποκλειστικά βιολογικά συστατικά… και με επιτυχία! Η παραδοσιακήζαχαροπλαστική του παππού Corthouts έχει εξελιχθεί σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής στη Diest. Η...
Η Ρόδα της Ιεριχούς είναι μια πολύ παραδοσιακήζαχαροπλαστική-σοκολατοποιία, πάντα και εφόσον μας το επιτρέπουν οι πελάτες μας, καινοτόμος και δημιουργική. Όπου το πρώτο μας σύνθημα είναι η ποιότητα, ποιότητα και ποιότητα…...
Η DAWN FOODS BELGIUM προτείνει μια ευρεία γκάμα από αποδοτικά και καινοτόμα προϊόντα: μείγματα ζαχαροπλαστικής, γέμισεις, σταθεροποιητές για κρέμες και μους, παρασκευές φρούτων, επαλείψεις, γλάσες, σοκολάτες, αρώματα, συστατικά για παγωτό, toppings και διακοσμητικά. Η DAWN FOODS BELGIUM είναι ένας από τους ηγέτες στον τομέα BVP (Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Παστίτσιο) στην Ευρώπη και αναπτύσσει τη δραστηριότητά της μέσω τεσσάρων κύριων αγορών: την παραδοσιακήζαχαροπλαστική, τη μαζική εστίαση, την παγωτοβιομηχανία και τη βιομηχανία.
Αγαπητέ κύριε,
Είμαστε μια παλιά παραδοσιακή ιταλική παραγωγός τοπικών τροφίμων. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή αρτοσκευασμάτων όπως γλυκά ή αλμυρά ταράλλι, φριζέ, κρουτόν, μπισκότα και ζαχαροπλαστική, καθώς και σε σπιτικά ή εξωθημένα μέσω χάλκινων ξηρών ζυμαρικών. Έχουμε επίσης ξεκινήσει την παραγωγή βιολογικών μπισκότων φτιαγμένων με ειδικά αλεύρια όπως καμούτ, ρύζι, σόμπα, σίκαλη και καλαμπόκι, καθώς και τη συσκευασία και διανομή ξηρών διεθνών και ιταλικών οσπρίων.
Η αποστολή είναι να γνωστοποιήσουμε τα προϊόντα και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής με αμύγδαλο και κυρίως του made in Italy σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας πάντα την επαφή με την παραδοσιακήζαχαροπλαστική και τον πολιτισμό της Καλαβρίας και της Σικελίας. Η ουσία είναι η περιοχή, το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον με έναν συγκεκριμένο και καινοτόμο τρόπο.
...Η σκορτσέτα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που προέρχεται από το Μπερνάλντα και έχει γίνει σήμερα ένα εκλεπτυσμένο και περιζήτητο κλασικό. Στην ιστορική ζαχαροπλαστική L'Orchidea, ένα ίδρυμα του Μπερνάλντα, μιας πόλης με βαθιές παραδόσεις στην επαρχία της Μάτερας, ο ζαχαροπλάστης Βιντσέντζο Ζίτο παράγει εδώ και πάνω από 50 χρόνια τις σκορτσέτες του Μπερνάλντα σύμφωνα με την αρχαία παραδοσιακή...