... καφέ Πεφέ, ένας κόκκοςκαφέ καλυμμένος με καθαρή μαύρη σοκολάτα. Γυμνοί κόκκοι μαύρης και λευκής σοκολάτας, ο κόκκος καλύπτεται με μαύρη ή λευκή σοκολάτα. Ένα σοκολατάκι τραγανό στο εσωτερικό και μαλακό στο εξωτερικό. Το μείγμα καφέ είναι ιστορία και τέχνη. Επισκεπτόμενοι την τοποθεσία μας θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τα μείγματά μας και να αγοράσετε καφέ από το κατάστημά μας.
... σκληρός πράσινος κόκκος, γίνεται ένας μεγάλος, καφέ, αρωματικός κόκκος. Να μιλάμε για καβούρδισμα, για τορρεφazione και για τη μεταμόρφωση του προϊόντος, σημαίνει λοιπόν να αφηγούμαστε μια ομάδα ανθρώπων που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν επιτυχημένα και διακεκριμένα μείγματα. Ένα πολύπλοκο έργο που απαιτεί τεχνικές ικανότητες και συνεχή έρευνα. Και ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, η Goppion έχει δημιουργήσει τη δική της κουλτούρα καφέ.
... καφέ είναι η καβουρδιστική διαδικασία. Για να εξασφαλίσουμε εξαιρετική ποιότητα καφέ, χρησιμοποιούμε ένα σύστημα καβουρδίσματος αποκλειστικά με ξύλο δρυός. Αυτή η διαδικασία απαιτεί μια πιο αργή τεχνική καβουρδίσματος σε σύγκριση με το συνήθως χρησιμοποιούμενο σύστημα αερίου. Ο καφές καβουρδίζεται σε φούρνο σε θερμοκρασία που κυμαίνεται από 180° έως 200°, με τη συνεχή επίβλεψη ενός ειδικού καβουρδιστή. Κάθε κόκκοςκαφέ καβουρδίζεται ομοιόμορφα στο σύνολό του, αναδεικνύοντας όλες τις αρετές του αρώματος του καφέ μας.