...Ο καλύτερος και πιο χρησιμοποιούμενος τρόπος για να αγοράσετε καφέ Parana είναι η παραδοσιακή μορφή σακούλας καφέ. Χρήσιμες και βολικές συσκευασίες 1 κιλού για να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα με τα οποία θα παρασκευάσουμε τον αληθινό ιταλικό εσπρέσο στους πελάτες μας.
...Η Gran crema είναι αυτό που χρειάζεστε όταν κάνετε ένα διάλειμμα. Βελούδινη, κρεμώδης και αρωματική, αποτελείται από κόκκους καφέ 100% arabica. Κάθε κόκκος καβουρδίζεται με ιδιαίτερο τρόπο για να τονίσει ένα λεπτό και γλυκό άρωμα με φρουτώδη και λουλουδάτη νότα.
Πωλείται σε συσκευασίες των 10 καψουλών - Κουτιά των 10 συσκευασιών 100 καψουλών...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
...Ο καφές από τις φυτείες αντιπροσωπεύει την ουσία της ποιότητας και της βιωσιμότητας στην παραγωγή καφέ. Προερχόμενος από επιλεγμένες φυτείες, αυτός ο καφές καλλιεργείται με μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον και υποστηρίζουν τις τοπικές κοινότητες. Κάθε κόκκος συλλέγεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο, εξασφαλίζοντας μια πλούσια και αυθεντική γεύση που αντικατοπτρίζει το μοναδικό terroir κάθε...
...Η Seddio είναι συνώνυμο της αριστείας και της καινοτομίας στον καφέ από τη δεκαετία του '60. Κάθε κόκκος αφηγείται μια ιστορία πάθους και αφοσίωσης, μεταφρασμένη μέσω της διαδικασίας καβουρδίσματος μας. Το αποτέλεσμα είναι ένας καφές που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία σε κάθε γουλιά. Χάρη στη συνάντηση της ιταλικής εμπειρίας με τον πλούτο της Βραζιλίας, παράγουμε μοναδικά μείγματα και...
... καφέ Πεφέ, ένας κόκκοςκαφέ καλυμμένος με καθαρή μαύρη σοκολάτα. Γυμνοί κόκκοι μαύρης και λευκής σοκολάτας, ο κόκκος καλύπτεται με μαύρη ή λευκή σοκολάτα. Ένα σοκολατάκι τραγανό στο εσωτερικό και μαλακό στο εξωτερικό. Το μείγμα καφέ είναι ιστορία και τέχνη. Επισκεπτόμενοι την τοποθεσία μας θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τα μείγματά μας και να αγοράσετε καφέ από το κατάστημά μας.
... σκληρός πράσινος κόκκος, γίνεται ένας μεγάλος, καφέ, αρωματικός κόκκος. Να μιλάμε για καβούρδισμα, για τορρεφazione και για τη μεταμόρφωση του προϊόντος, σημαίνει λοιπόν να αφηγούμαστε μια ομάδα ανθρώπων που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν επιτυχημένα και διακεκριμένα μείγματα. Ένα πολύπλοκο έργο που απαιτεί τεχνικές ικανότητες και συνεχή έρευνα. Και ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, η Goppion έχει δημιουργήσει τη δική της κουλτούρα καφέ.