Η Tanoaria S. Pinto Coelho e Adrego, Lda. ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 1964 από τους γονείς των τωρινών εταίρων (Αντώνης Κοέλιο και Αντώνης Αντρέγκο). Ως μια εταιρεία με εκτενή γνώση σχετικά με την τέχνη της τυποποίησης, αφιερώνεται στην κατασκευή ξύλινων βαρελιών, συγκεκριμένα βαρελιών για διακόσμηση, βαρελιών καστανιάς, βαρελιών δρυός, βαρελιών για κρασί, ξύλινων βρυσών, αποκατάσταση βαρελιών...
Η HERDADE DO CARVALHAL είναι ένα πορτογαλικό έργο που ξεκίνησε το 1999, απότην οικογένεια Barbosa και Silva Soares. Με έκταση 52 εκταρίων, η Herdade βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Urra, στο δήμο Portalegre, και παράγει κρασί με μοναδικά χαρακτηριστικά στην Αλεντέζου – χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γνωστό κρασί Lysias. Οι απότομες πλαγιές, το υψόμετρο της ιδιοκτησίας, οι γρανιτώδεις έδαφοι...
...Βιοσίνιο, Τουρίγκα Νατσιονάλ, Τουρίγκα Φράνκα και Τίντα Ρορίς. Σχετικά με τις μάρκες της, εκτός από το Πάπο Σέκο, της οποίας η παραγωγή βασίζεται σε πιστοποιημένες μεθόδους με την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να διασφαλιστεί η σταθερότητα στην ποιότητα του κρασιού, η εταιρεία διαθέτει επίσης πράσινο κρασί επιλέγοντας την ποικιλία Λουρέιρο προκειμένου να αναδείξει την ευγενή σταφίδα της περιοχής των Πρασίνων Κρασιών.
Εταιρεία ειδικευμένη στη συλλογή και διανομή γάλακτος, αλλά μεταφέρουμε επίσης οποιοδήποτε υγρό τρόφιμο σε σύγχρονες ισοθερμικές δεξαμενές με έγκυρη ATP σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μεταφέρουμε γαλακτοκομικά προϊόντα, κρασί, μούστο, πόσιμο νερό, άλμη, ελαιόλαδο, χρησιμοποιημένα φυτικά έλαια, μελάσα, ζύμες... Ρωτήστε μας χωρίς υποχρέωση. Η ομάδα μας αποτελείται από περισσότερα από 30 οχήματα...
... διευθύνων σύμβουλος της Bexeb S.A. από το Μπασαράζ. Η ποιότητα των προϊόντων και η άψογη εξυπηρέτηση είναι προτεραιότητα για αυτόν τον έμπορο και εισαγωγέα κρασιών και τροφίμων απότηνΠορτογαλία. Ο επιχειρηματίας αγαπά να μεταφέρει στους πελάτες του το πάθος του για το κρασί και μια υγιεινή διατροφή. Για να γιορτάσει όπως αρμόζει την δέκατη επέτειό της, η ομάδα γύρω από τον Μανουέλ Φερέιρα Ντα Κούνια έχει προγραμματίσει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους προωθήσεις, ειδικές προσφορές, ημέρες ανοιχτών θυρών, γευσιγνωσίες και άλλες εκπλήξεις.
... blog του Vinify.pl. Στην προσφορά υπάρχουν πάνω από 400 επιλογές από όλο τον κόσμο - Ιταλία, Πορτογαλία, Κολομβία, Σλοβενία και πολλές άλλες. Δεν είναι κρασιά που μπορείτε εύκολα να βρείτε σε πολωνικά καταστήματα, λόγω της ποιότητάς τους και της αποκλειστικότητάς τους. Ωστόσο, οι τιμές των κρασιών ξεκινούν από επίπεδα τιμών που είναι γνωστά από τα καταστήματα discount. Με μια μικρή τιμή αποκτάτε...
... καταναλώσει, ανθίζουν κεράσια και αμύγδαλα. Η χειμερινή περίοδος κατά την οποία τα λουκάνικα τοποθετούνται σε τζάκια για να καπνιστούν, παρασκευάζονται με την παραδοσιακή μέθοδο. Η περιοχή του Δούρου, τόσο διάσημη για το κρασί Πόρτο, προσφέρει επίσης το καλύτερο κόκκινο κρασί, λευκό και ροζέ, από άλλες περιοχές, το Μίνιο το διάσημο πράσινο κρασί, μοναδικό στον κόσμο. Οι μαρμελάδες παρασκευάζονται από τα...
Η Intuos είναι μια πρόσφατη εταιρεία, ειδικευμένη στην εξαγωγή αγροτικών και διατροφικών προϊόντων απότηνΠορτογαλία.
Το ελαιόλαδο, το κρασί, οι κονσέρβες είναι τα κύρια προϊόντα μας. Ωστόσο, έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε κάθε είδους ποιοτικά τρόφιμα που προέρχονται απότηνΠορτογαλία, σε κάθε είδους συσκευασία.
Η GLOBAL WINES ιδρύθηκε το 1990 στο Δάο, με το όνομα Dão Sul. Θέλαμε να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία της παλαιότερης περιοχής ήσυχων κρασιών της Πορτογαλίας, του Δάο.
Είμαστε ακόμα σήμερα η ηγέτιδα εταιρεία κρασιών του Δάο. Αλλά είμαστε επίσης μια εταιρεία κρασιών απότην Μπαϊράντα, την Αλεντέζου, τηνΠορτογαλία και ακόμη και τη Βραζιλία. Αυτή τη στιγμή έχουμε 5 Χώρους Οινοτουρισμού, 3 από τους...
... αφοσίωση και την αγάπη στους αμπελώνες μας. Για να φτιάξεις καλό κρασί, χρειάζεσαι μόνο καλά σταφύλια. Και εμείς έχουμε τα καλύτερα: Η Ατέι ήταν γη βοοειδών, καλαμποκιού και καλού κρασιού. Και αυτή η εμπειρική σοφία, που αποκτήθηκε με την πάροδο του χρόνου, δεν χάνεται. Μόνο τελειοποιείται, με νέες τεχνικές, εξοπλισμό και πολύ κίνητρο από αυτή την οικογένεια και την ομάδα που τους συνοδεύει απότην...
... κρασιά των οινολόγων Carlos Lucas, Lúcia Freitas και Carlos Rodrigues αφηγούνται μια ιστορία και αντικατοπτρίζουν το πάθος για την καλή δουλειά, έχοντας μια δική τους υπογραφή που μπορεί να συνοψιστεί στο σύνθημα "Κρασί & Άνθρωποι".
Η PROVAM είναι μια εταιρεία που είναι παθιασμένη με όλα όσα αφορούν το κρασί, ένα σύγχρονο και λειτουργικό οινοποιείο για την παραγωγή κρασιών από τις ποικιλίες σταφυλιού Alvarinho και Alvarinho Trajadura.
...Η QUINTA DE SÃO SEBASTIÃO παράγει εξαιρετικά κόκκινα και λευκά κρασιά, τα οποία πρόσφατα διακρίθηκαν με 90 βαθμούς από τον Robert Parker. Εξάγουμε τα κρασιά μας και θέλουμε να κατακτήσουμε περισσότερες αγορές. Όταν μιλάμε για την Quinta de São Sebastião λέμε ότι το κρασί μας είναι "περισσότερο από ένα κρασί, είναι μια απόδειξη αγάπης."...
... αξιοπιστία.
Πάντα στη διάθεσή σας...
Η φιλοσοφία της εξυπηρέτησης είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Για μια ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλη τη Γερμανία, διαθέτουμε μια ικανή ομάδα πωλήσεων και συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες και ειδικευμένες εμπορικές αντιπροσωπείες κοντά σας. Δεν σας παραδίδουμε μόνο το κρασί, αλλά σας παρέχουμε απότην εμπειρία μέχρι το διαφημιστικό υλικό και το σχέδιο προώθησης...
Η Amorim Top Series France ειδικεύεται στην κατασκευή και διανομή φελλών για το κλείσιμο αλκοολούχων ποτών και πνευματωδών ποτών. Η πλήρης κυριαρχία του κύκλου παραγωγής των φελλών είναι ενσωματωμένη στην Amorim Top Series France μέσω των 2 μονάδων παραγωγής που βρίσκονται στην Πορτογαλία. Η Amorim Top Series France διαθέτει πραγματική τεχνογνωσία για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την κόλληση...
... παράγει το "Quinta do Poço do Lobo – Bairrada", ένα κόκκινο Bairrada με σταφύλια από τις ποικιλίες Baga, Moreto και Castelão; το "Quinta do Poço do Lobo – Cabernet Sauvignon", ένα ποικιλιακό κρασί με την πιο αναγνωρίσιμη ποικιλία παγκοσμίως; και το "Espumante Quinta do Poço de Lobo", ένα φυσικό αφρώδες κρασί, με σταφύλια από τις ποικιλίες Arinto και Chardonnay.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ (CVRVV) είναι ένας διατομεακός οργανισμός που έχει ως σκοπό την εκπροσώπηση των συμφερόντων των επαγγελματιών που εμπλέκονται στην παραγωγή και εμπορία του πράσινου κρασιού και την υπεράσπιση της περιφερειακής και εθνικής κληρονομιάς που συνιστά την ονομασία προέλευσης του. Η CVRVV είναι διαπιστευμένη από το Πορτογαλικό Ινστιτούτο...
... έχει πρόσφατα κατασκευαστεί μια κάβα εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες οινοποίησης και ένα ελαιοτριβείο. Εκτός από αυτές τις επενδύσεις, η QUINTA DO GRANJAL διαθέτει επίσης ένα μοναδικό μικροκλίμα και σχιστολιθικά εδάφη, εξαιρετικά για την παραγωγή κρασιών και ελαιολάδων ανώτερης ποιότητας. Παρά τη σύγχρονη προσέγγιση στην αγροτική εκμετάλλευση, διατηρείται ο παλιός και αιώνιος ελαιώνας περίπου τεσσάρων εκταρίων, καθώς και όλη η παράδοση και αυθεντικότητα που ήδη υπάρχουν.
Ο όμιλος PAÇO DO CONDE εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή 4.000 εκτάρια γεωργικής γης στο κατώτερο Αλεντέζο, κατέχοντας 2.700 εκτάρια από το συνολικό εκμεταλλευόμενο. Η παραγωγή ελαιολάδου, που συμπληρώνει το κρασί στην προσφορά της SAEG, ξεκίνησε το 2005 και από το 2007 διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις, ελαιοτριβείο, εξοπλισμένο με την καλύτερη τεχνολογία και με ικανότητα επεξεργασίας 270 τόνων ελιάς...
... παραγωγή όσο και στην εμφιάλωση, και σήμερα είναι μια πιστοποιημένη μονάδα (ISO 9001-2000) από τον Ιούνιο του 2003. Παράγει τις μάρκες Pedras Negras (λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί, γλυκό κρασί και τσίπουρο και παλαιωμένο τσίπουρο), Vale dos Barris (περιοχιακό κρασί Πενισούλα Σέτουμπαλ λευκό, κόκκινο και ροζέ), Adega de Palmela (ΠΟΠ λευκό, κόκκινο και κόκκινο Reserva), Adega de Palmela (ΠΟΠ Γενναιόδωρο Κρασί Μοσχάτο) και Palma (παλαιωμένο τσίπουρο). Σε συσκευασίες που κυμαίνονται από 0,06 έως 20L.
...Η οικογένεια Pato παράγει κρασί στην Quinta do Ribeirinho από τουλάχιστον τον 18ο αιώνα. Ο João Pato άρχισε να εμφιαλώνει κρασίαπό τους αμπελώνες του το 1970, καθιστώντας τον τον πρώτο παραγωγό/εμφιαλωτή στην περιοχή Bairrada μετά την αποτύπωσή της.
...Η QUINTA DO PORTAL είναι ένα πορτογαλικό, οικογενειακό και ανεξάρτητο οινοποιείο που αγκάλιασε με πάθος την έννοια της "Boutique Winery", αφιερώνοντας τον εαυτό της στην παραγωγή κρασιών DOC Douro, κρασιών Porto ειδικών κατηγοριών και Moscatel. Αυτό το έργο, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, είχε ως βάση μια εκατονταετή ιδιοκτησία της οικογένειας όπου παραγόταν κρασί Porto, αλλά υπήρξε απότην αρχή μεγάλη έμφαση στη δημιουργία κρασιών Douro διεθνούς κλάσης.
... κρασιών Porto της QUINTA DO NOVAL κατά τη διάρκεια των δεκαετιών είναι μία από τις ιδιαιτερότητες της QUINTA DO NOVAL στον κόσμο του κρασιού Porto. Αυτή η συνέπεια οφείλεται απλώς στο γεγονός ότι τα Vintage Porto μας προέρχονται από μια μόνο Quinta, ένα συγκεκριμένο και μαγικό μέρος. Όταν γνωρίζετε την QUINTA DO NOVAL και τα παλιά και νέα Vintage της, μπορείτε να αναγνωρίσετε τα μελλοντικά της Vintage.
... χαρτοφυλάκιό μας έχουμε επιλογές από λευκά κρασιά, κόκκινα κρασιά, κρασιά πορτογαλίας και μοσχάτα. Παράλληλα με τη δραστηριότητα της οινοπαραγωγής, δημιουργήσαμε μια δομή οινοτουρισμού με την Quinta Nova Winery House που διαθέτει διάφορες εγκαταστάσεις, πιθανά σκηνικά για αξέχαστες στιγμές. Μεταξύ κήπων, της πισίνας ή της βεράντας του Wine Bar, του χειμερινού κήπου, της αίθουσας παιδιών και των ιστορικών χώρων της ιδιοκτησίας, όπως παρατηρητήρια, οπωρώνες και εκκλησάκια, όλοι οι χώροι μπορούν να είναι το μέρος για να δοκιμάσετε ένα καλό κρασί ή το καλύτερο της τοπικής γαστρονομίας.
... FEA και έχει στη βάση της τρεις κύριες τεχνολογικές αρχές που την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες: - Αποτελεσματική ικανότητα ψύξης; - Δυνατότητα διαλογής του συνόλου των σταφυλιών κατά την είσοδο στην αμπελοοινία; - Μετακίνηση και μεταφορά μαζών αποκλειστικά με βαρύτητα. Από τη γραμμή εμφιάλωσης που είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και εγκατεστημένη στην Αμπελοοινία Cartuxa, εξέρχονται ετησίως περίπου τρία εκατομμύρια μπουκάλια, κατανεμημένα σε λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί των εμπορικών σημάτων Pêra-Manca, Scala Coeli, Cartuxa, Foral de Évora και EA, καθώς και το αφρώδες κρασί Cartuxa.
... καλύτερων ποικιλιών, την προσοχή στην καλλιέργεια και για μια τεχνολογία που κατανοείται και εφαρμόζεται σωστά. Ένα από τα μυστικά των Βερντέ Οίνων είναι η επιλογή ποικιλιών, είναι η ποικιλία που προσδίδει στο κρασί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του στοιχεία. Η Quinta de Curvos διαθέτει δική της κάβα, που βρίσκεται στο εσωτερικό της κτήματος, εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία καθώς και με εξοπλισμό ψύξης που επιτρέπει την εκτέλεση της οινολογικής διαδικασίας μέσω ψυχρής εκχύλισης, με ζύμωση σε σταθερή και ελεγχόμενη θερμοκρασία, που επιτρέπει αυστηρό οινολογικό έλεγχο.
... τότε παράγει πάντα πορτοκάλια και πράσινο κρασί. Τα πορτοκάλια βρίσκουν σε αυτή την περιοχή και ιδιαίτερα σε αυτή την έκταση συνθήκες που τα καθιστούν γνωστά παντού για την ποιότητά τους. Πριν από περίπου 2 χρόνια, οι ιδιοκτήτες ξεκίνησαν ένα έργο καλλιέργειας μανιταριών Shiitake σε θερμοκήπια 2000m2. Αυτή η περιοχή έχει εμπνεύσει συγγραφείς και ποιητές από τον Eça de Queirós μέχρι τον Alves Redol...