...Το βούτυρο shea είναι ένα λίπος που εξάγεται από τον κίτρινο καρπό του αφρικανικού δέντρου shea. Είναι ελεφαντόδοντο σε χρώμα όταν είναι ωμό και συνήθως βάφεται κίτρινο με ρίζα borututu ή λάδι φοινίκου. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία ως ενυδατική κρέμα, αλοιφή ή λοσιόν. Το βούτυρο shea είναι βρώσιμο και χρησιμοποιείται στην παρασκευή τροφίμων σε ορισμένες αφρικανικές χώρες.
...ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΚΑΡΥΔΑ
Καθαρό, 100% φυσικό βρώσιμολάδι καρύδας από το Εργοστάσιο Σαπουνιού. Κατάλληλο για ασφαλή χρήση τόσο στην περιποίηση σώματος όσο και σε τρόφιμα και επιδόρπια. Το διαυγές χρώμα του και το τέλειο άρωμά του αποκαλύπτουν τη φρεσκάδα του.
Βάρος: 300 γρ γυάλινη συσκευασία.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες.
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
100% φυσικά ενυδατικά άλατα...
...Αφρώδεις μακαρόν για το μπάνιο.
περιέχει λάδι αβοκάντο και ηλιόσπορο
Μην καταπίνετε – μην αφήνετε σε προσβάσιμα σημεία για τα παιδιά –
μη βρώσιμο προϊόν
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Διττανθρακικό νάτριο, Κιτρικό οξύ, Λάδι Persea Gratissima, Χλωριούχο νάτριο, Άρωμα, Νερό, Μαλτοδεξτρίνη, Λεκιθίνη, Ασκορβυλ παλμιτικό, Λάδι σπόρων ηλίανθου, Τοκοφερόλη, Βενζυλική αλκοόλη, Λιναλοόλη, CI 14720.
Μην καταπίνετε – μην αφήνετε σε προσβάσιμα σημεία για τα παιδιά – μη βρώσιμο προϊόν...
...Χάρη στη βαθιά γνώση όλων των μονάδων λειτουργίας που σχετίζονται με το βρώσιμολάδι, τη ζάχαρη και τις διαδικασίες ζύμωσης ζάχαρης, η De Smet Engineers & Contractors είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να βοηθήσει τους επενδυτές στην ανάπτυξη και εφαρμογή βιοχημικών εργοστασίων παραγωγής και εγκαταστάσεων παραγωγής βιο-προϊόντων. Η DSEC έχει ήδη κατασκευάσει με επιτυχία για διεθνείς βασικούς παίκτες...
... coque, qui séduit déjà depuis l’époque des hommes des cavernes.":"Ο ξηρός καρπός είναι ένα βρώσιμο φρούτο με κέλυφος, που γοητεύει ήδη από την εποχή των σπηλαιολατρών.","Ean13:3701511702854":"Ean13:3701511702854","Référence:NoixBioAOCGrenoble1":"Αναφορά:NoixBioAOCGrenoble1","Nous la dégustons sucrée, salée et elle fait du bien à notre palais et à notre santé.":"Τη δοκιμάζουμε γλυκιά, αλμυρή και κάνει καλό στον ουρανίσκο μας και στην υγεία μας."}...
...Βρώσιμο, χρησιμοποιούμενο για την παραγωγή φρέσκου chorizo (ωμού), που έχει ωριμάσει με επακόλουθη επεξεργασία (στη συνέχεια, τηγανίζεται στη σχάρα ή σε τηγάνι με λάδι), με πολύ απαλή δαγκωνιά. Φρέσκο chorizo και φρέσκια λουκάνικα, λουκάνικα του Πάσχα, chistorra, fuet και merguez.