Παράγουμε για παραδοσιακούς φούρνους και βιομηχανίες μπισκότων μια ευρεία και νόστιμη γκάμα σε: λευκό αλεύρι ψωμιού, αλεύρι μπισκότου, σιτάρι, ειδικά αλεύρια και μείγματα. Το αλεύρι και η σκόνη μπορούν να παρασκευαστούν από πολλές ποικιλίες δημητριακών, όπως σιτάρι, σίκαλη, βρώμη, καλαμπόκι, ρύζι και κριθάρι. Η πιο χρησιμοποιούμενη ποικιλία δημητριακών είναι το σιτάρι.
Βασισμένη στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας και 100% οικογενειακή επιχείρηση, η κύρια δραστηριότητα της Flanquart είναι η προμήθεια και η μετατροπή premium δημητριακών: σπόροι, αποφλοιωμένοι σπόροι, ψημένοι σπόροι, καραμελωμένοι σπόροι, αλεύρια, νιφάδες, μείγματα, πάστες, αποξηραμένα φρούτα και μπαχαρικά. Καλύπτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων: σπόροι σουσαμιού, σπόροι ηλιάνθου, σπόροι κολοκύθας...
Η Faye PHD GmbH είναι μια βιολογικά πιστοποιημένη εταιρεία που ειδικεύεται στην εισαγωγή αποξηραμένων φρούτων, χωρίς γλουτένη δημητριακών και αλευριών, ξηρών καρπών και σπόρων ελαίων από την Αφρική.
Ακολουθούν τα κυριότερα προϊόντα που προσφέρονται:
- Αλεύρια: αλεύρι από μανιόκα, αλεύρι από σόργο (κατόπιν αιτήματος)
- Συμπληρώματα διατροφής: σκόνη μπαομπάμπ, σάρκα μπαομπάμπ, φύλλα μορίνγκα, σκόνη...
... μας θα βρείτε επίσης τοπικά προϊόντα όπως ζυμαρικά, αυγά, μέλι και μαρμελάδα. Από την μεγάλη ποικιλία δημητριακών μας, μπορείτε επίσης να βρείτε το αγαπημένο σας μούσλι. Πολλά προϊόντα είναι διαθέσιμα και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.mehlkaufen.de...
... πεδιάδα που καυχιέται για μια σημαντική ιστορία στην καλλιέργεια δημητριακών, του DOP σαφράν και του ρυζιού. Εδώ, στην τοποθεσία Σάντα Μαρία, γεννιέται ο μύλος SU MORI. Γύρω του, σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων, τα χωράφια μας και η δουλειά μας μας παρέχουν πρώτες ύλες των οποίων ελέγχουμε κάθε πτυχή. Επιλέγουμε το καλύτερο από την παραγωγή μας, το μεταφέρουμε στην επιχείρηση σε λίγα λεπτά, το...
Το Molino F.lli Rachello είναι εδώ και πάνω από έναν αιώνα μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία δημητριακών και την παραγωγή ποιοτικών αλεύρων για παραδοσιακούς φούρνους και βιομηχανίες ζαχαροπλαστικής. Παράδοση, καινοτομία, υψηλά ποιοτικά πρότυπα, σεβασμός προς το περιβάλλον, αλεύρια από τοπικές πηγές, βιολογικά αλεύρια, στήριξη της οργάνωσης ABO Project για την έρευνα κατά του καρκίνου, πιστοποιήσεις και ιχνηλασιμότητα προϊόντων: όλα αυτά ονομάζονται Molino Rachello.