Ο αιωνόβιος ελαιώνας μας, καλλιεργημένος με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας και καταχωρημένος στον κατάλογο των παραγωγών της παλαιότερης ζώνης D.O.P. της Ιταλίας, της Aprutino-Pescarese, παράγει εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Φρουτώδες και αρωματικό, με χρώμα από ανοιχτό πράσινο έως χρυσό κίτρινο και ιδιαίτερα χαμηλή οξύτητα. Η λεπτήγεύση του προσαρμόζεται στη χρήση όλων των τύπων πιάτων, καθώς δεν καλύπτει τη γεύση των επιμέρους τροφών και εκτιμάται από τους λάτρεις του καλού βιολογικού ελαιολάδου.
Το JNPR n°1 είναι κυρίως φτιαγμένο από μούρα κυπαρισσιού, κόλιανδρο, κάρδαμο και μήλο, αναφερόμενο στις νορμανδικές του ρίζες.
Κάθε συστατικό επιλέγεται για την ποιότητά του και τις γεύσεις του, προσφέροντας μια φρέσκια και λεπτή αίσθηση στη μύτη, και, στη γεύση, μεσογειακά αρώματα.
Το πρώτο αλκοολούχο ποτό χωρίς αλκοόλ που παρασκευάστηκε στη Γαλλία.
...Τι σημασία έχει, ποιος το παρατηρεί; Ίσως να μην παρατηρήσετε τη διαφορά, αλλά θέλουμε να το γνωρίζετε. Αν δεν το γνωρίζετε, μην ανησυχείτε, εμείς το ξέρουμε. Είναι καθήκον μας να εμβαθύνουμε σε αυτές τις λεπτομέρειες ώστε να μπορέσουμε να σας εγγυηθούμε την υψηλότερη ποιότητα. Από την προέλευση μέχρι το ράφι του καταστήματος; Από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν; Από το μπαχαρικό μέχρι τη λεπτήγεύση. Σας εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα και τη μεγαλύτερη ικανοποίηση από τα προϊόντα μας.
...από αυτό το φανταστικό εσπεριδοειδές προκύπτει ένα εξαιρετικό λικέρ με λεπτή και εσπεριδοειδή γεύση, εξαιρετικό για την πέψη. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πάντα παρούσα και προσεκτική υπηρεσία μετά την πώληση για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, η επαγγελματικότητά μας είναι μια πολύ εκτιμημένη προστιθέμενη αξία για όσους έχουν ήδη γίνει μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας.
... απελευθερώσει άπειρες πλούσιες και εξαιρετικές αρωματικές νότες. Τα μακαρόν είναι ένα από τα κύρια προϊόντα του Jean-Philippe, και καινοτομεί προσφέροντας ένα μακαρόν με τραγανή κρούστα και μαλακή γέμιση. Περήφανος για μια τακτική γκάμα 18 γεύσεων από εδώ και αλλού, το σπίτι Darcis προσφέρει επίσης μια εφήμερη συλλογή που περιλαμβάνει, για παράδειγμα, το διάσημο μακαρόν με γεύση λικέρ (διαθέσιμο μόνο κατά την περίοδο της Έκθεσης της Λιέγης) ή τη γεύση βαμβακιού.
... την κύρια μάρκα μας PORTA DA BAHÍA. Το κρασί Albariño μας είναι 100% σταφύλι Albariña που προέρχεται από τους δικούς μας αμπελώνες. Κάθε συγκομιδή είναι εντελώς διαφορετική, εξαρτάται από κάθε σοδειά, και οι γεύσεις είναι πάντα φρουτώδεις, υποδηλώνοντας μια έντονη ξηρή ή ημι-ξηρή γεύση, με την κανονική οξύτητα της Albariña και το σταφύλι της καταφέρνει να «κλαίει» στο ποτήρι και το φυσικό χρυσό ενισχύεται με την λεπτή εκχύλιση και προστίθεται ως ζωντανός οργανισμός στη φιάλη. Απλά εξαιρετικό.
Φανταστείτε ένα έπιπλο που να αντικατοπτρίζει την πιο λεπτή σας γεύση. Ως 3D Art Mobilyα, από το 2006 παράγουμε έπιπλα που αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο το σπίτι και εσάς, προσφέροντας τις καλύτερες σχεδιάσεις. Αρχικά, εξερευνούμε τον χώρο και σας ακούμε, στη συνέχεια προβάλλουμε τις σχεδιάσεις που έχετε στο μυαλό σας και πιστεύουμε ότι σας ταιριάζουν μέσω 3D σχεδίων. Προσφέρουμε τα...
... και αποστειρώνεται, χωρίς παστερίωση. Έτσι διατηρεί τη μοναδική φρεσκάδα και τα φρουτώδη αρώματα του. Ο χυμός από πράσινα, άγουρα σταφύλια, που ήταν δημοφιλής στη μεσαία ηλικία, έχει επιστρέψει στην εκλεπτυσμένη γερμανική κουζίνα και στα μπαρ και είναι σε καλό δρόμο να ανταγωνιστεί τη λεμονάδα και το ξύδι με την λεπτή αρωματική του οξύτητα. Εκτός από την απαλή γεύση του, το Verjus είναι πολύτιμο...
... είμαστε επίσης ειδικοί στην κατασκευή μπομπονιέρων από ξύλο, κατόπιν παραγγελίας και εξατομικευμένων σύμφωνα με την ιδέα και την γεύση σας: μπομπονιέρες βάπτισης, μπομπονιέρες πρώτης κοινωνίας, μπομπονιέρες γάμου. Μοναδικές είναι επίσης οι ιδέες δώρων μας από ξύλο, ρολόγια, πίνακες, κρεμάστρες, παιχνίδια από ξύλο και τα παραδοσιακά ξύλινα ζώα. Ελάτε να μας γνωρίσετε: Coconeche Artigianato του βουνού!
... περιεκτικότητα σε καπνό, λεπτήγεύση. ΞΥΛΕΙΑ - Η καλύτερη σημύδα, βελανιδιά, φράξος, αβενβούκ σε ξηρούς κορμούς, με εγγυημένη περιεκτικότητα σε υγρασία κάτω από 18%. Οι κορμοί μας είναι κατάλληλοι για ξυλόφουρνους και ανοιχτές εστίες. Δεδομένου ότι είναι ξηροί, έχουν υψηλή ενεργειακή και θερμική περιεκτικότητα. Αυτό σημαίνει ότι σας κρατούν ζεστούς και μπορείτε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα γύρω από τη...
...Χρησιμοποιούμε λιγότερη ζάχαρη και περισσότερα φυσικά μπαχαρικά. Προσφέρουμε συνεχώς διάφορες γευστικές ποικιλίες.
Έχουμε 3 διαφορετικές μάρκες:
1. La Confiance
Ένα μοναδικό βελγικό speculoos, βασισμένο σε μια οικογενειακή συνταγή από το 1924, με μια λεπτή αλλά ταυτόχρονα ισχυρή γεύση, φτιαγμένο από πραγματικό βιολογικό βούτυρο, βιολογική ζάχαρη και βιολογικό σιτάρι πλήρως ιχνηλάσιμο μέχρι τον αγρότη...
... αριστεία και τη γνήσια γεύση. Σήμερα τα μηχανήματα είναι δύο: ένα για τα μακριά ζυμαρικά και ένα άλλο για τα κοντά. Οι χάλκινες μήτρες και η μακρά και λεπτή ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία αφηγούνται την ιστορία της Αρχαίας Μακαρονάδικης.
... λεπτή διαδικασία της έρευνας και της διανομής στις διεθνείς αγορές των τοπικών οπωροκηπευτικών προϊόντων που προέρχονται από τις υπέροχες περιοχές της Σικελίας, όπου ο ήλιος και η αγάπη για μια μακρά παράδοση κάνουν αυτά τα προϊόντα να ξεχωρίζουν για το άρωμα, τη γεύση, την ποιότητα και την αυθεντικότητα. Οι πρώτες ύλες μας καλλιεργούνται αυστηρά με φροντίδα και αγάπη, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα φρούτων που μπορεί να βρει κανείς σε κάθε εποχή του χρόνου, τηρώντας πάντα τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ποιότητας για τα οπωροκηπευτικά προϊόντα.
... την τελειότητα της πίτσας ψημένης σε ξυλόφουρνο στην περιοχή. Οι πίτσες μας παρασκευάζονται με δεξιοτεχνία σε λεπτή ζύμη, με αισθητική που είναι χαρακτηριστική της μεσογειακής κουζίνας. Είτε επιλέξετε την Margherita είτε την ειδική Craft Pizza του καταστήματος, η Pizza Craft δεν θα σας απογοητεύσει. Τα υλικά μας επιλέγονται προσεκτικά και χρησιμοποιούνται φρέσκα. Το μενού μας δεν περιορίζεται μόνο...
...), Λεπτή Χαλίκι (Ruditapes decussatus). Όλα τα προϊόντα μας είναι καθαρά, αποστειρωμένα και παστεριωμένα, συσκευασμένα κενά αέρος και κατεψυγμένα. Υποβάλλουμε τα διβάλβα σε θερμικό σοκ, εξαλείφοντας μικροοργανισμούς, βακτήρια και τοξικά στοιχεία, διατηρώντας όλες τις ποιότητες του προϊόντος: Γεύση, Υφή, Ιστός. Στη συνέχεια, συσκευάζονται κενά αέρος σε πλαστική σακούλα τροφίμων, σε μορφή μερίδων...