Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Κατανόηση της συμμόρφωσης τροφίμων των συσκευασιών σας και διαχείριση των ηλεκτροστατικών κινδύνων σας.
Οι ειδικά σχεδιασμένοι big bag μας είναι προσαρμοσμένοι στην εφαρμογή σας και στα τρόφιμά σας: σκόνη, κόκκοι,
ξηρά προϊόντα, δημητριακά, αλεύρι, ζάχαρη, μπισκότα, ρύζι, άμυλο, σοκολάτα, καφές, τσάι, μαγειρική βοήθεια, ζαχαρωτά…...
...Τα ζυμαρικά παρασκευάζονται από τα βασικά συστατικά: αλεύρι σίτου, αλεύρι βρώμης, αλεύρι σίκαλης, αλεύρι κριθαριού, νερό και αλάτι. Όλες οι θρεπτικές και ευεργετικές ιδιότητες των δημητριακών παραμένουν αμετάβλητες. Λόγω της πορώδους υφής τους, τα ζυμαρικά απορροφούν τις γεύσεις ενός ζωμού. Μαγειρεύονται γρήγορα, γεγονός που εξοικονομεί σημαντικά χρόνο.
Σύγχρονος εξοπλισμός, πλήρως...
...Φορητή συσκευή μέτρησης εργαστηρίου για τον προσδιορισμό της δραστηριότητας του νερού και την απεικόνιση της τιμής Aw για τρόφιμα με καταγραφέα δεδομένων.
Κατάλληλη για τη μέτρηση υλικών όπως βούτυρο, μείγματα φρούτων, μπαχαρικά, κόκκους, μανιτάρια, ξυλιτόλη, αλεύρι, μπισκότα ή και λουκάνικα, καθώς και για όλα τα άλλα τρόφιμα για τα οποία απαιτείται έλεγχος της τιμής Aw.
Επίσης κατάλληλη για π.χ...
...Πουλάμε χονδρική αλεύρι ανώτερης και πρώτης ποιότητας σε όλη την Ουκρανία και για εξαγωγή σύμφωνα με τους κανόνες incoterms 2010. Ανώτερη ποιότητα: περιεκτικότητα σε θερμίδες - 334 kcal; Πρωτεΐνες - 10,8 g; Λίπη - 1,3 g; Υδατάνθρακες: 69,9 g. Πρώτη ποιότητα: περιεκτικότητα σε θερμίδες - 329 kcal; Πρωτεΐνες - 11,1 g; Λίπη - 1,5 g; Υδατάνθρακες - 67,8 g. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην περιοχή του...
...Ποιότητες:
W-Wholes, B-Butts, S-Splits, P-Pieces
Τύποι:
Wholes: από 180 έως 500
Pieces: μεγάλα κομμάτια ή μικρά κομμάτια
Βαθμοί επεξεργασίας:
Γλυκό, πικάντικο, ψητό και/ή αλμυρό
Κόκκοι, διάφορα μεγέθη
Αλεύρι και πάστα...
...Σχεδιασμένο για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό).
Λόγω της ειδικής του διαδικασίας: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα.
Η TXA-MAN-ROLL διαθέτει έναν "πολυκυλίνδριο", για να λαμινάρει και να απλώνει το κομμάτι ζύμης, προσφέροντας στη ζύμη επιπλέον 40-50% αντοχής. Η συλλογή του προϊόντος που έχει ήδη κοπεί και μορφοποιηθεί είναι χειροκίνητη.
Τύποι ψωμιού: το κλασικό "τσιμπάτα" σε όλα τα σχήματα του: μπατόν, μπαγκέτα, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
...Η υπογραφή της Massara Premium Edition Baklava .. Ένα μαγικό κουτί όπου οι καλύτερες πρώτες ύλες που επιλέγει η Massara αγκαλιάζουν τις γκουρμέ γεύσεις μας και η ρευστή γεύση του θα μείνει όχι μόνο στον ουρανίσκο σας αλλά και στις παλάμες σας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φιστίκι Αιγίνης, Κάσιους, Αλεύρι σίτου, Φυτικό λάδι (Καρύδα και Βαμβάκι), Άμυλο καλαμποκιού, Ζάχαρη, Μέλι.
Ως Boyozköy, εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι η μάρκα μας είναι πάντα γνωστή. Από το 1983 είμαστε η καλύτερη μάρκα Boyoz και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Το 2010, με την πρώτη και μοναδική παραγωγή κατεψυγμένου boyoz στον κόσμο, το Boyoz, που είναι μια αναντικατάστατη γεύση στην Τουρκία, συναντήθηκε στη συνέχεια με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ευρώπ...
... της ιταλικής κουζίνας στα τραπέζια σε όλο τον κόσμο.
Η ποιότητα των ζυμαρικών μας είναι πιστοποιημένη, υπέροχη με οποιαδήποτε σάλτσα κάνει τα πιάτα σας μοναδικά.
Η χωρίς γλουτένη ξηρή ζυμαρική είναι εξαιρετική για τους κοιλιοκάκους και μη κοιλιοκάκους.
Συστατικά
Κίτρινο αλεύρι καλαμποκιού,
λευκό αλεύρι καλαμποκιού,
αλεύρι ρυζιού,
νερό.
Μέθοδος συντήρησης, περιβάλλον.
... όλα τα γλυκά και αλμυρά πιάτα, σε σαλάτες ή ως ορεκτικό, ακόμη και αλεσμένοι για να φτιάξετε διαιτητική αλεύρι, θα ρυθμίσουν το πεπτικό σύστημα χάρη στην πολύ υψηλή περιεκτικότητά τους σε φυτικές ίνες.
Συστατικά
Βιολογικοί σπόροι κάνναβης φυσικοί (πλούσιοι σε μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, κάλιο, βιταμίνη Ε, B, B1, B2, B3, B6, C, F και φυτικές ίνες)
Ποσότητα
1 κιλό
Αποθήκευση
Μακριά από το φως, σε δροσερό και ξηρό μέρος
Προφυλάξεις
Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη θεραπεία, την ίαση ή την πρόληψη ασθένειας.
Αυτό το προϊόν δεν αντικαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή.
Ποσότητα: 1 κιλό...
...Ανδεσίτης ως πρωτογενές αλεύρι πέτρας
Χρειάζεστε έναν βελτιωτικό εδάφους;
Ο ανδεσίτης είναι η καλύτερη επιλογή εδώ. Οι χημικές του ιδιότητες ξεπερνούν όλες τις άλλες ηφαιστειακές λιπάσματα.
... 9 μήνες και με καλό βούτυρο από το τυροκομείο του Revermont (39), αλεύρι από τον μύλο Sauvin (39) και fleur de sel από την Guérande.
Τρελό, αυτά τα Bricelets κατασκευάζονται χειροποίητα στη Γαλλία, στο Saint-Amour στο JURA (39) και ΠΑΝΤΑ με πολύ αγάπη.
Καθαρό βάρος: 130g...
...ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΓΥΑΛΙΟΥ;
Η σκόνη γυαλιού Mey Kimya παράγεται με το κοσκίνισμα 100% ανακυκλωμένου γυαλιού και την επεξεργασία του σε αλεύρι σε μύλους. Η σκόνη γυαλιού Mey Kimya λειτουργεί τόσο ως ενισχυτικό όσο και ως πρόσθετο, καθώς είναι πολύ πιο οικονομική από τις πρώτες ύλες, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις μηχανικές ιδιότητες του προϊόντος.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΓΥΑΛΙΟΥ
Η σκόνη γυαλιού...
... (αλεύρι, ζάχαρη, ...),
φυτικά προϊόντα.
Πλεονεκτήματα
Εξοικονόμηση χρόνου,
Μια συμπαγής λύση,
Η οπή αποστράγγισης αποτελείται από μία ή περισσότερες ανοίξεις,
Υπάρχει σε συνεχές ή διαλείπον διαδικασία,
λεπίδες εύκολα αντικαθιστούμενες και ρυθμιζόμενες.
Νέα
Χάρτης ιστότοπου
Γενικοί όροι
Εγγραφή στο newsletter
Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες ειδήσεις!
... εξαφανιστούν.
ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΣΤΕΡΟΪΔΗ CBD
Το λουλούδι Astéroïde CBD είναι λευκό εξωτερικά, σαν να έχει βυθιστεί σε αλεύρι, και η υφή του είναι πολύ σκληρή.
Αυτή η ιδιαίτερη χρώμα του έχει δώσει το όνομα Astéroïde Moonrock. Πράγματι, η ομοιότητα με έναν σεληνιακό βράχο είναι αρκετά προφανής, και αυτή η χιονώδης εμφάνιση είναι εντυπωσιακή.
Τέλος, σημειώστε ότι με μια τέτοια συγκέντρωση CBD, το Astéroïde Moonrock πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.
Τύπος: Icerock
CBD: 80%
THC: -0.2%...
... ενσωμάτωση υψηλής πρόσληψης πρωτεΐνης από την κατανάλωση ψημένων ψωμιών, μάφινς, ψωμιού, smoothies υψηλής πρωτεΐνης κ.λπ. χρησιμοποιώντας τη σκόνη/αλεύρι κοτόπουλου μας έχει αναβολικές επιδράσεις, που σημαίνει ότι βοηθά στην οικοδόμηση μυών.
Η σκόνη κρέατος μας είναι 100% αφυδατωμένη. Το βράσιμο έχει το μειονέκτημα ότι καταστρέφει τα ένζυμα που χρειάζεται απολύτως το σώμα, μειώνει τη συγκέντρωση...
... κύρια συστατικά, που είναι και εξαιρετικές πηγές πρωτεϊνών και εύπεπτων υδατανθράκων που ενισχύουν την ανάπτυξή τους.
Περιέχει τουλάχιστον 10 συστατικά που προάγουν την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του κουταβιού κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του.
Αλεύρι κοτόπουλου, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, λάδι κοτόπουλου, αλεύρι ψαριού, σπόροι λιναριού, πολτός παντζαριού, υδρολυμένο ήπαρ πουλερικών, πολτός κιχωρίου.
... δημοφιλές πιάτο στο Βιετνάμ.
Η διαφορά μεταξύ των βιετναμέζικων ρολών άνοιξης και των κινεζικών ρολών άνοιξης είναι ότι η ζύμη του ρολού άνοιξης δεν φτιάχνεται με αλεύρι σίτου αλλά με ρύζι.
Μπορούν να καταναλωθούν με δύο τρόπους: τηγανητά ή μη τηγανητά, τυλιγμένα με φύλλα μαρουλιού και βουτηγμένα σε σάλτσα.