... αμπελώνας εκτείνεται σε 80 εκτάρια.
Ποικιλίες: 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Cabernet Franc
Οινοποίηση: Χειρονακτική συγκομιδή, δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα και σκυρόδεμα
Ωρίμανση: 12 μήνες σε βαρέλια (20% νέα, 80% από ένα ή δύο κρασιά)
Γευσιγνωσία: Ανοίγοντας με ένα μπουκέτο από ώριμα μαύρα φρούτα, ο Chevalier de Lascombes γοητεύει με την καθαρή του επίθεση. Συγκεντρωμένο, το στόμα χαρακτηρίζεται από την υποβλητική του συμμαχία μεταξύ δύναμης και κομψότητας.