... αποκαλύπτει έναν ισχυρό και αποφασιστικό χαρακτήρα, μοναδικό χάρη στη χρήση πυτιάς από κατσίκι.
Το Rigato del Pastore απολαμβάνεται καλύτερα στην πιο καθαρή του μορφή, συνοδευόμενο από Pane Carasau ή άλλα παραδοσιακά ψωμιά, και ταιριάζει τέλεια με ένα ποτήρι κρασί Cannonau. Ένα τυρί με πλούσια και σύνθετη γεύση, είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις έντονες και χαρακτηριστικές γεύσεις, και αποτελεί μια πραγματική απόλαυση για τους γνώστες.
...Παρασκευασμένο από την επεξεργασία καθαρών σταφυλιών Cannonau.
Μετά από μια ζύμωση με τις φλούδες για περίοδο που κυμαίνεται από 15 έως 20 ημέρες, το κρασί ωριμάζει κυρίως σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για τουλάχιστον 10 μήνες, ενώ ένα μικρό μέρος ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για λιγότερο από ένα χρόνο. Μετά την εμφιάλωση ακολουθούν 2 ή 3 μήνες παλαίωσης.
Με ζωντανό ρουμπινί χρώμα, το Vigna...
Αποστέλλουμε σε όλη την Ευρώπη τα καλύτερα τυπικά προϊόντα της Σαρδηνίας: Τυρί από πρόβειο γάλα; Τυριά από αγελαδινό γάλα; Κρασιά (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Λικέρ μύρτου; Παραδοσιακά γλυκά; Παραδοσιακά ζυμαρικά (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Οι πελάτες μας είναι ιδιώτες και μεταπωλητές. Γρήγορες αποστολές!!
... cannonau με έντονο κόκκινο ρουμπινί χρώμα και γρανάτες ανταύγειες, έχει μακρύ μπουκέτο, ιδιαίτερης φινέτσας, με νότες από μαρασκίνο και μούρα, στην γεύση παρουσιάζεται ευρύ, ξηρό, φρέσκο, μακρύ.
- Ο Lakana, που πήρε το όνομά του από την περιοχή όπου βρίσκονται οι αμπελώνες, διαφέρει από τον Mamuthone ως προς τον τύπο επεξεργασίας, καθώς μετά την πρώτη ζύμωση σε ατσάλινα σιλό ακολουθεί μια άλλη σε δρύινες βαρέλες.
- Ο Ilisi, είναι ένα βαρελάτο κρασί, ωριμασμένο σε δρύινες βαρέλες για 12 μήνες.
Η Sardinienprodukte εισάγει προϊόντα από τη Σαρδηνία, κυρίως απευθείας από τους κατασκευαστές. Θα βρείτε μαζί μας τυπικά σαρδηνιακά προϊόντα όπως Mirto, Cannonau, Bottarga, Pecorino και πολλά άλλα.
...Από το 1978 παράγουμε σταφύλια και κρασιά "Cannonau Corru Trabutzu" υψηλής ποιότητας. Ικανοποιούμε αποκλειστικά την καλύτερη τοπική αγορά, με μικρές παραγωγές, που πραγματοποιούνται σε οικογενειακή επιχείρηση. Οι αρχαίοι αμπελώνες μας έχουν φυτευτεί με μια φιλοσοφία που στοχεύει όχι στην παραγωγή ποσότητας, αλλά στην υψηλή ποιότητα των σταφυλιών. Οι αμπελώνες είναι κυρίως από το τοπικό Cannonau, αυστηρά χωρίς συστήματα άρδευσης, καλλιεργημένοι σε "Σπαλιέρα" με κανονική απόσταση, σε ηλιόλουστο και αεριζόμενο λόφο. Οι αμπελώνες καλλιεργούνται χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τοπική μέθοδο.