Ισπανία, Peligros
...Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατικού προϊόντος που ονομάζεται "Lomo embuchado" ή "Caña de lomo", που παρασκευάζεται μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης διάρκειας άνω των 45 ημερών. Μορφή: κουτί 200g, σακούλα 5kg...
Ισπανία, Sevilla
... - Οι ιβηρικές χακίνες είναι συντηρημένα, μαριναρισμένα ή αλλαντικά κρέατα. Μεταξύ των πιο γνωστών είναι τα chorizos, salchichón, caña de lomo και άλλα αλλαντικά όπως η butifarra, ο morcón ή το κρέας με τρύπες. - Τυριά - Cabrales, Payoyo, Boffard ή manchego...
Ισπανία, Torrent
... Bellota, Caña de Lomo, Saucisson de Bellota... αυθεντικές γεύσεις για τα γεύματά σας, τα απεριτίφ, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις... Αυτά τα προϊόντα είναι εντελώς παραγόμενα στην περιοχή. Από την επιλογή των χοίρων και των αναπαραγωγικών γουρουνιών, την εκτροφή των χοίρων μέχρι την τελευταία ημέρα βοσκής στη dehesa, μέχρι την επεξεργασία, τη συντήρηση σε κελάρι μέχρι την τελική ωρίμανση και επίσης...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play