Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατικού προϊόντος που ονομάζεται "Lomo embuchado" ή "Cañadelomo", που παρασκευάζεται μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης διάρκειας άνω των 45 ημερών. Μορφή: κουτί 200g, σακούλα 5kg...
... - Οι ιβηρικές χακίνες είναι συντηρημένα, μαριναρισμένα ή αλλαντικά κρέατα. Μεταξύ των πιο γνωστών είναι τα chorizos, salchichón, cañadelomo και άλλα αλλαντικά όπως η butifarra, ο morcón ή το κρέας με τρύπες. - Τυριά - Cabrales, Payoyo, Boffard ή manchego...
... Bellota, CañadeLomo, Saucisson de Bellota... αυθεντικές γεύσεις για τα γεύματά σας, τα απεριτίφ, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις... Αυτά τα προϊόντα είναι εντελώς παραγόμενα στην περιοχή. Από την επιλογή των χοίρων και των αναπαραγωγικών γουρουνιών, την εκτροφή των χοίρων μέχρι την τελευταία ημέρα βοσκής στη dehesa, μέχρι την επεξεργασία, τη συντήρηση σε κελάρι μέχρι την τελική ωρίμανση και επίσης...