...Το Pain d'Epices 250g της POCQUET APICULTURE είναι μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλους τους λάτρεις των γλυκών απολαύσεων. Φτιαγμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ψωμί μπαχαρικών είναι εμπλουτισμένο με χειροποίητο μέλι, το οποίο του προσδίδει μια μοναδική και αυθεντική γεύση. Είτε για να συνοδεύσετε το τσάι ή τον καφέ σας, είτε για να το απολαύσετε ως επιδόρπιο, αυτό το ψωμί μπαχαρικών θα...
Από πάνω από σαράντα χρόνια, η Di Rosa αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των γλυκών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την ιταλική τεχνογνωσία με το πάθος για την ποιότητα. Με περισσότερα από 200 είδη έτοιμα για παγκόσμια εξαγωγή, η Di Rosa δεν είναι απλώς ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια εγγύηση αριστείας και αυθεντικότητας.
Η εταιρεία μας όχι μόνο διανέμει προϊόντα υψηλής ποιότ...
...Confettura Extra di Albicocca Ievulese και
ποιοτικό μέλι Τριφύλλι. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι παραγωγής μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά.
Ιδρυμένη το 2011 στην Αμπρούτσο, Ιταλία, η Promix Srl είναι σημείο αναφοράς στον τομέα των ημιτελών προϊόντων για αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και πιτσαρίες, συνδυάζοντας την παραδοσιακή τέχνη με την τεχνολογική καινοτομία για να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Τα ημιτελή μας προϊόντα αναπτύσσονται με ηθική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιώσιμα συστατικά, εξασφαλίζοντας μια καθαρή ετι...
Η μηχανή ρυζιού SYP (Rice Popper) είναι ένα εξοπλισμό σχεδιασμένο για να παρασκευάζει καπνιστά κέικ και καπνιστές πατάτες χρησιμοποιώντας μόνο θερμότητα και πίεση με 100% φυσικό σιτάρι ή κόκκους.
Η SYP Rice Popper, η οποία άρχισε να παράγεται το 2007 από την Shinyoung Mechanics, έχει πουλήσει περισσότερες από 4.000 μονάδες σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2023, και χρησιμοποιεί σιτάρι που πα...
...Οι Frise Integrali είναι μια παραλλαγή των παραδοσιακών frise pugliesi, φτιαγμένες με αλεύρι ολικής αλέσεως για μια πιο ρουστίκ και αυθεντική γεύση. Αυτές οι frise ψήνονται σε ξυλόφουρνο, γεγονός που τους δίνει μια τραγανή υφή και μια μοναδική γεύση. Είναι ιδανικές για να τις απολαύσετε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκες ντομάτες, ή ως βάση για σούπες ψαριών. Οι Frise Integrali είναι ένα χειροποίητο προϊόν, παρασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει μια γνήσια και ακαταμάχητη γεύση.
... πληροφορίες για 100 g ψωμιού μπαχαρικών
Ενέργεια 1319 KJ / 315 Kcal
Λίπη 2.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 66.3 g
εκ των οποίων σάκχαρα 40.8 g
Πρωτεΐνες 4.7 g
Αλάτι 0.2 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 4 μήνες μετά την παραγωγή.
Χειροποίητοψωμί μπαχαρικών μη κομμένο για να διατηρεί την υγρασία του.
Νόστιμη γεύση από μέλι κάστανου, φαγόπυρο και λουλούδια της περιοχής Κεντρικής Γαλλίας.
Συστατικά (μέλι, αλεύρια, αυγά και βούτυρο) συλλεγμένα από το Λουαρέ-Σερ.
Πηγή φυτικών ινών, χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Ακόμα και η φόρμα είναι κατασκευασμένη από το τμήμα μας.
... για άλειμμα με φρέσκο ψωμί).
Coupage
Στη μύτη, μπανάνα και αλεσμένο πιπέρι. Στο στόμα βανίλια και μέτρια αλλά ευχάριστη πικάντικη γεύση με μακρά και επίμονη επίγευση. (Συνιστάται σε ψητά ή ψημένα ψάρια και με ζυμαρικά).
...αυθεντικό, πικάντικο, χειροποίητο ταϊλανδέζικο Khao Soi Gai. Ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο
Συνιστώμενη προετοιμασία
Η κρέμα μελιτζάνας μας είναι ένας πραγματικός παντογνώστης στην κουζίνα.
Τέλεια ως ντιπ για λαχανικά, πίτα και πιάτα mezze.
Εξαιρετική ως άλειμμα για μπαγκέτες, ψωμί ολικής αλέσεως, τοστ, κρουασάν, μπέιγκελ και τορτίγιες.
Ιδανική για ψητό κρέας, ψάρι και λαχανικά ή ως επικάλυψη για...
...Με το Ψωμί Da Cunha, επιδιώκεται μια τέλεια ισορροπία, για να αποκτηθεί ένα ψωμί με φλοιό μέσου πάχους, με αφράτη και συνεπή ψίχα, και ακανόνιστους αερόθολους. Στη διαδικασία παρασκευής μπορούμε να επισημάνουμε τις μακρές ζυμώσεις σε μπλοκ, με προζύμι, σε ξύλινη λεκάνη. Αυτές οι αργές διαδικασίες ζύμωσης είναι απαραίτητες ώστε το ψωμί να εκφράσει τις αρετές μιας μοναδικής πρώτης ύλης (Αυτοχθόνιο γαλλικό σιτάρι).
...Βασική πίτσα σούπας προψημένη από χειροποίητο προζύμι, φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας σιτάρι, αλεύρι ρυζιού και αλεύρι σόγιας. Χωρίς ΓΤΟ, Vegan, Χαλάλ, Κοσέρ.
10 πίτσες μέσα στο κουτί, IQF Κατεψυγμένες.
Μέγεθος Βάσης 19x30x2cm 250g
Διάρκεια ζωής: 360 ημέρες
Θερμοκρασία αποθήκευσης: – 18°C
Μέθοδος προετοιμασίας: Αποψύξτε τη βάση για 3-4 λεπτά, προσθέστε τα υλικά και ολοκληρώστε το ψήσιμο για 4-8...
...Χειροποίητο προϊόν, δίσκος ήδη απλωμένος έτοιμος να γεμιστεί και να ψηθεί σε 4 λεπτά, δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό, απόδοση σαν χειροποίητο προϊόν σε φούρνο με πέτρα, ευκολία στην πέψη, υφή και γεύση όπως στις καλύτερες πιτσαρίες, το προϊόν συσκευασμένο σε ATM είναι κατάλληλο για εμπορία σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και γειτονικές περιοχές, μπορεί να αποθηκευτεί για χρήση εντός 60 ημερών.
...Χειροποίητο γλυκό με βάση το αλεύρι ρυζιού, αλεύρι φαγόπυρου, άμυλο ρυζιού, άμυλο καλαμποκιού, ζάχαρη, αυγά και βούτυρο με προσθήκη γιαουρτιού.
Αφράτα και αρωματικά, τα μάφιν είναι ιδανικά για ένα ελκυστικό πρωινό, το διάλειμμα του πρωινού ή για το απογευματινό σνακ. Σε πρακτικές μερίδες των 35 γρ, είναι ιδανικά για παιδιά και ενήλικες με κοιλιοκάκη.
Διαθέσιμα και σε άλλες γεύσεις.
...Αυτό το αρωματικό και νόστιμο πέστο είναι ιδανικό για την παρασκευή εξαιρετικών πιάτων ζυμαρικών. Απλωμένο σε φρυγανισμένο ψωμί ή σε κράκερ για την προετοιμασία νόστιμων ορεκτικών και σνακ.
Προσθέτει άρωμα και γεύση και στη σαλάτα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκο βασιλικό τουλάχιστον 70%, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι σπόρων ηλίανθου, Parmigiano Reggiano (ΓΑΛΑ, αλάτι, ΠΗΚΤΙΝΗ) ΠΙΝΟΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ, αλάτι.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ.
...χορτοφάγους, vegans - άτομα που είναι αλλεργικά στο γάλα και στα αυγά. Τα πιάτα που σερβίρονται στα καλάθια ψωμιού, εκτός από το ότι είναι εντυπωσιακά, συνιστώνται για να αποφευχθεί το ψωμί που περιέχει μαγιά, το βάρος του είναι μόνο 60 γρ. Ο καλάθις ψωμιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μπαρ, εστιατόρια, πισίνες, παραλιακά καταστήματα, γκολφ κλαμπ, αγροτουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, γυμναστήρια...
Η αρτοποιία Sultao είναι ανοιχτή από το 1977, και στην δραστηριότητά της αφιερώνεται στην παραγωγή ζαχαροπλαστικής και φρέσκου ψωμιού καθημερινά για τους τακτικούς πελάτες της, καθώς και στην προμήθεια για μεταπώληση μέσω του Πόρτο. Είναι πολύ περιζήτητη για το χειροποίητοψωμί της, με αργή ζύμωση που προάγει την ευημερία των πελατών της. Το μπιζού και το ψωμί νερού είναι τα σήματα κατατεθέντα της επιχείρησης, με τη συνταγή τους να έχει σχεδόν μισό αιώνα ζωής. Sultao, η αρτοποιία της επιλογής σας.
... νερού από τις Άλπεις και το υψηλής ποιότητας αλεύρι από τους τοπικούς αγρότες κάνουν το χειροποίητοψωμί μας κάτι μοναδικό. Πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και θάρρος για καινοτομία μας επιτρέπουν να αποφεύγουμε εντελώς τις τεχνητές προσθήκες και τους γαλακτωματοποιητές.
Φυσικά προζύμια & Μακροχρόνια ζύμωση
Η ποιότητα χρειάζεται χρόνο. Πολλά αρτοσκευάσματα της Grimminger παρασκευάζονται με φυσικό...
... φρούτου, πάντα με χειροποίητο τρόπο. Η μεγάλη πρόκληση της Açaí Summit ήταν να αναζητήσει την ποιότητα του φρούτου açaí, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό για τον έλεγχο ποιότητας και αυστηρά πρότυπα υγιεινής του φρούτου. Έτσι, η Açaí Summit μπορεί να σας προσφέρει αριστεία στη γεύση και την ποιότητα στη γκάμα προϊόντων σας. Τα superfoods ή superalimentos ονομάζονται έτσι επειδή...
... επεξεργασίας του φρούτου, πάντα με χειροποίητο τρόπο. Η μεγάλη πρόκληση της Açaí Summit ήταν να αναζητήσει την ποιότητα του φρούτου açaí, συνδυασμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό για τον ποιοτικό έλεγχο και ένα αυστηρό πρότυπο υγιεινής του φρούτου. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση. Έτσι, η Açaí Summit μπορεί να σας προσφέρει αριστεία στη γεύση και ποιότητα στη γκάμα προϊόντων σας.
Μπενουά Σεγκόν, αρτοποιός – ζαχαροπλάστης. Φτιάχνω ψωμί με παραδοσιακό και χειροποίητο τρόπο από αλεύρια καλύτερης ποιότητας για να επιστρέψω στο ψωμί τη γεύση του παρελθόντος και, με αυτόν τον τρόπο, τη θέση του στο τραπέζι. Έχω επιλέξει να εργάζομαι με βιολογικό αλεύρι. Η βιολογική πιστοποίηση μας διασφαλίζει ότι τα αλεύρια δεν περιέχουν ούτε πρόσθετα ούτε βοηθητικά (φυσικά ή χημικά).
... προωθήσει την τοπική περιοχή και τους τεχνίτες με τους οποίους συνεργάζεται. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν μπύρα, ψωμί, πατέ και τυρί. Η μπύρα της Αββαείας Bonne-Espérance παρασκευάζεται από την Μπυραρία Lefebvre στο Quenast σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους. Το τυρί (ημι-σκληρής υφής) παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από γάλα αγελάδας ποιότητας AA. Το πατέ παρασκευάζεται επίσης εξ ολοκλήρου με χειροποίητο τρόπο από πρώτης ποιότητας υλικά και κατασκευάζεται στην ίδια την Αββαεία, όπως και το ψωμί που είναι γκρι και ψήνεται σε πέτρα.
...Στο KM Burger, οι λέξεις «ΣΠΙΤΙΚΟ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» είναι οι βασικές αρχές του εστιατορίου μας. Σας προσφέρουμε αυθεντικά burgers 100% Σπιτικά με φρέσκα, τοπικά και ποιοτικά προϊόντα. Στο KM BURGER, δεν γνωρίζουμε την κατάψυξη! Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ακατέργαστα και παρασκευάζονται στην κουζίνα μας. Ξεκινώντας από το χειροποίητοψωμί μας, το οποίο παρασκευάζεται από τοπικό αρτοποιό...
...Εκπρόσωπος για την Μπρέσια και την επαρχία προϊόντων με την επωνυμία "TRE MARIE", διανομέας των προϊόντων Sammontana, ψωμί, πίτσες, χειροποίητο παγωτό, πρώτα πιάτα, σνακ, σάντουιτς σε ATM, λαχανικά και τηγανητές πατάτες, φocacce, κατεψυγμένο ψωμί, δεύτερα πιάτα, παγάκια και θρυμματισμένος πάγος, κρέπες, σφολιάτα, αλμυρά σνακ και πιτσέτες.