...Πιατέλα αλλαντικών που περιλαμβάνει 6 Popines αλλαντικών. Περίπου 86g αλλαντικών ανά άτομο.
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Αλλαντικά χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron. Χειροποίητηπαραγωγή με παραδοσιακή μέθοδο με μόνο 3 συστατικά: χοιρινό ή μοσχάρι, αλάτι Guérande, πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη.
Πιατέλα αλλαντικών που...
...½ Κομμάτι 3.5 κιλών DLC 30 ημερών
Χειροποίητηπαραγωγή από την περιοχή των Landes. Μαγείρεμα στον ατμό στο χυμό του για περισσότερες γεύσεις. Γαλλική παραγωγή, τοπική και περιφερειακή, πιο οικονομική από τα ιταλικά ζαμπόν.
Πολύ όμορφες μαρκαρίσματα μαύρης τρούφας στην κοπή του ζαμπόν. Ωραίο προϊόν για τα απεριτίφ σας, οικογενειακές γιορτές και για τις σαλάτες του Σαββατοκύριακου.
...Χειροποίητηπαραγωγή μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προσεκτική επιλογή πρώτης ύλης και την προσοχή που δίνεται στην επεξεργασία. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Εγχώριο μαγειρεμένο ζαμπόν, επίσης χωρίς ζάχαρη και όλα χωρίς πολυφωσφορικά, παράγωγα γάλακτος, γλουτένη. Μαγειρεμένο ζαμπόν L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Μαγειρεμένο ζαμπόν από Cinta Senese Dop, Ατμισμένο γαλοπούλα, Speckotto, Porchetta.
...7 Bellotas S.l. Jambon 7 Bellotas είναι μια επιχείρηση αφιερωμένη αποκλειστικά στο ζαμπόν και τα ιβηρικά αλλαντικά υψηλής ποιότητας.
Η 100% χειροποίητηπαραγωγή που σας προσφέρουμε δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυξάνει σημαντικά το κόστος παραγωγής.
Ιβηρικά Ζαμπόν & Ισπανικά Αλλαντικά μάρκας 7 Bellotas ® TM "Εγγύηση της καλύτερης Ποιότητας..."
Εμφανιζόμαστε στην αγορά του Διαδικτύου ως 7...
... πλευρά της Αλπουχάρα. Χάρη στο περιβάλλον του, διαθέτει εξαιρετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, με το ηπειρωτικό του κλίμα που έχει χειμώνες με ισχυρούς παγετούς και καλοκαίρια ζεστά και ξηρά, μοναδικά στην Ευρώπη, απαραίτητα για την φυσική και χειροποίητη ωρίμανση των ζαμπόν μας.
Η SIERRAMONTE είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τη μετατροπή του Ιβηρικού χοίρου στην Εξτρεμαδούρα, την κοιτίδα του Ιβηρικού κατά εξοχήν. Η παραγωγή είναι χειροποίητη, όπως πάντα γινόταν στο σπίτι, με φυσικά προϊόντα και κρέατα πρώτης κατηγορίας, ζαμπόν και παλέτες από τον Ιβηρικό χοίρο.
... (και από βιολογική γεωργία)
- Κόκκινο Κρασί από το Μονφερράτο και από την περιοχή της Καμπανίας
- Μοτσαρέλα και Ρικότα (από γάλα βουβαλιού ή αγελάδας)
- Ψαρονέφρι (ζαμπόν, σαλάμι, σπέκ, μπέικον, και με αρωματικές γεύσεις)
- Ελιές και Ελαιόλαδο
- Κάπαρη
- Εκλεκτά Μπισκότα (και από βιολογική παραγωγή)...