...Το σουσάμι προστίθεται σε σαλάτες, ρολά, σασίμι, χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα κρέατος, ψαριών, πουλερικών, λαχανικών, μπαίνει σε ζαχαροπλαστική και διακοσμεί επιδόρπια. Το σουσάμι ταιριάζει καλά με χέλι και χρησιμοποιείται ακόμη και ως πανάρισμα για θαλασσινά.
HECOSFAIR, Γίνε Ήρωας !
HECOSFAIR, αλληλέγγυα μάρκα εξαιρετικών προϊόντων, βιολογικών fairtrade & crueltyfree, σας προτείνει να τρώτε υγιεινά και να καταναλώνετε οικολογικά, ηθικά, βιώσιμα, από το 2019.
- HECOSFAIR κέρδισε, το 2021, το βραβείο του Best Crueltyfree Grocery Brand France από το LUXLife Magazine.
- Επίσης το 2021, ορισμένα από τα προϊόντα gourmet της HECOSFAIR, περιλαμβάνονται στα 5...
...Η Unagi είναι η ιαπωνική λέξη για την γλυκού νερού χέλι. Αυτή καταναλώνεται στην Ιαπωνία εδώ και περισσότερα από 5.000 χρόνια και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού και της κουζίνας. Η Unagi ψήνεται ή ψήνεται στη σχάρα και περιχύνεται με μια γλυκιά μαρινάδα βασισμένη στη σόγια.
Η Unagi μας εκτρέφεται στην Κίνα και την Ταϊβάν. Στη συνέχεια, μαρινάρουμε το χέλι στη γλυκιά μαρινάδα σόγιας Kabayaki. Το γλυκού νερού χέλι παραδίδεται σε φιλέτα butterfly, με 20% σάλτσα Kabayaki. Χρησιμοποιήστε την Unagi, για παράδειγμα, ως επικάλυψη για sushi unagi (nigiri ή tamaki) ή σε ένα bowl.
... αυξήσει την ικανότητα σύλληψης της παγίδας, ειδικά ακόμη και σε ελάχιστο ρεύμα. Τα χέλια ακολουθούν την οσμή του δολώματος ανάντη και περνούν από τα δύο χωνιά μέχρι το τέλος της παγίδας. Το χιλιάδες φορές αποδεδειγμένο πίσω άκρο του δεύτερου χωνιού στις μικρές παγίδες μας για χέλια διασφαλίζει ότι κανένα χέλι δεν μπορεί να διαφύγει. Η παγίδα για χέλια που είναι αγκυρωμένη στην ουρά της μπορεί να ακολουθήσει...
...{"Anwendung":"Χρήση: Ιδανικό για εκλεκτούς ορεκτικούς, π.χ. σασίμι ή ταρτάρ από ωμό τόννο ή σολομό. Καπνιστός σολομός και καπνιστός χέλι. Ταρτάρ από ράχη ελαφιού ή μοσχάρι. Συνοδεύει ψητό κρέας. Φρεσκοαλεσμένο πάνω σε φούρνου ψημένα ριζόσπαστα λαχανικά. Εκλεπτυσμένο σε γλυκό από δαμάσκηνα ή μους από υψηλής περιεκτικότητας σε γάλα σοκολάτας.","Geschmack und Aroma":"Γεύση και Άρωμα: καπνιστό, ζεστό...
... σε πολλές επιθεωρήσεις για να πληρούμε όλες τις απαιτήσεις. Στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση για όλους τους πελάτες μας, κάτι που μπορείτε να δείτε στην ποιότητά μας, στην επεξεργασία των προϊόντων μας και στην παράδοση των προϊόντων μας. Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις επιθυμίες των πελατών μας. Ο σολομός και το χέλι είναι η ειδικότητά μας, αλλά προσφέρουμε επίσης πολλές ποικιλίες φρέσκων και κατεψυγμένων ψαριών. Καλέστε ή στείλτε μας email για ολόκληρη την γκάμα μας. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.qualityseafood.nl.
Το οικογενειακό μας ξενοδοχείο - εστιατόριο ιδρύθηκε το 1972 και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, 100 μέτρα από την παραλία και 50 μέτρα από την αγορά, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης για περίπου 400 οχήματα. Το εστιατόριο, είτε εσωτερικά είτε στον εξωτερικό χώρο όταν ο καιρός είναι καλός, προσφέρει μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά και κρεατικά πιάτα, με ειδικότητες όπως μύδια, χέλι και γιγάντιο πλάδι. Το εστιατόριο έχει ημέρα ξεκούρασης την Τετάρτη, εκτός από τις αργίες. Προσφέρουμε προσεγμένη κουζίνα και εξαιρετική εξυπηρέτηση σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που ασχολείται με τη χονδρική πώληση καπνιστού και φρέσκου χελιού. Προσφέρουμε καπνιστό χέλι προς πώληση σε συμφέρουσες τιμές. Διαθέτουμε χονδρικές παραδόσεις ψαριών. Η χονδρική πώληση φρέσκου χελιού είναι το μοναδικό μέρος όπου θα βρείτε φρέσκα, ζωντανά και καπνιστά ψάρια. Το ζωντανό χέλι - εκτροφή είναι εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας ψαριών που προέρχονται από οικολογική εκτροφή που πληροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Προσφέρουμε συμφέρουσες τιμές και όρους παράδοσης, τους οποίους διαπραγματευόμαστε ατομικά με τον πελάτη. Σας προσκαλούμε.
Η De Ruytter BVBA είναι μια χονδρική επιχείρηση στον τομέα της εστίασης με περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας. Η De Ruytter σας προσφέρει μια εκτενή γκάμα από φρέσκα, ξηρά τρόφιμα, κατεψυγμένα, μη τρόφιμα και αλκοολούχα ποτά. Από φρέσκο χέλι μέχρι κεριά για τσάι, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε.
Η περιοχή δραστηριότητας της De Ruytter είναι κυρίως η φλαμανδική ακτή και η ενδοχώρα μέχρι το Μπριζ και το Ροσελάρε. Η επιχείρηση βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην περιοχή του Λεφίνγκ Μίντελκερκε.
Εγκατεστημένος στην Τουρέν, στην καρδιά των κάστρων του Λίγηρα, ο Μύλος του Μοναστηριού μετατρέπει σε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ωμά ψάρια σε καπνιστά προϊόντα: σολομός, χέλι του Λίγηρα, χάντσος, φλέτα, ξιφίας, τόνος, μάρλιν, αυγά μπακαλιάρου, στήρα, πέστροφα, κυπρίνος από τη λίμνη... Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα συσκευασίας: Ολόκληρος καπνιστός σολομός, κοπή μικρού μήκους (για παρουσιάσεις σε πιάτο), προσαρμογή των φέτων κατόπιν αιτήματος: 20, 30, 40, 50, 60 ή 70 γρ, κοπή σε όλο το μήκος για την παρασκευή καναπεδάκια, •ειδική κοπή: λωρίδα, κομμάτι κ.λπ.
...στην οποία προστέθηκαν 300 γραμμάρια φρέσκων σμέουρων ανά λίτρο Rebelle Blond. Για τις κρύες χειμωνιάτικες βραδιές, η Rebelle Winter ολοκληρώνει τη σειρά μας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την προέλευση της μπύρας μας, ρίξτε μια ματιά στην επόμενη σελίδα. Μπορείτε να απολαύσετε τις μπύρες μας όχι μόνο για να πιείτε, αλλά και για να μαγειρέψετε νόστιμα πιάτα. Μπορείτε να ετοιμάσετε, για παράδειγμα, πόδια πάπιας με μια καφέ Rebelle ή μια επαναστάτη χέλι, που είναι μόνο μερικά παραδείγματα από το τι μπορείτε να ετοιμάσετε με την μπύρα μας.
... δανέζικες τεχνικές. Χάρη σε αυτή την τεχνογνωσία και τους παραδοσιακούς καπνιστήρες, η Maison BARTHOUIL παράγει καπνιστούς σολομούς υψηλής ποιότητας.
Η Maison BARTHOUIL προσφέρει επίσης άλλα ψάρια (καπνιστή χέλι), βιολογικά προϊόντα (βιολογικός σολομός, βιολογικές τερίνα), χαβιάρι, αυγά ψαριών, ταραμά, περιφερειακές σπεσιαλιτέ (κονσέρβες πάπιας, φρέσκοι, καπνιστοί, αποξηραμένοι μπαγκετίνες...) και γαστρονομικά δώρα.
Κύριες δραστηριότητες
Η κύρια δραστηριότητά μας είναι το παραδοσιακό κάπνισμα του χέλι, του σολομού και της πέστροφας με την παλιά μέθοδο του καπνίσματος. Η παραδοσιακή μέθοδος καπνίσματος είναι σαφώς το αγαπημένο θέμα της σημερινής διοίκησης της εταιρείας. Εκτός από το χέλι, το σολομό και την πέστροφα, η W. Kok Spaarndam B.V. προσφέρει μια ευρεία γκάμα κατεψυγμένων ψαριών ειδικών προϊόντων στους...
Μια έμπειρη εταιρεία με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην καλλιέργεια, επεξεργασία και καπνίσμα της χέλι. Το χέλι καπνίζεται με παραδοσιακό τρόπο. Έτσι, αποκτά μια αυθεντική γεύση και άρωμα. Επιπλέον, στην ιχθυοκαλλιέργεια, το φιλέτο χελιού παρασκευάζεται αποκλειστικά με το χέρι. Για καταναλωτές και επιχειρήσεις προσφέρονται πολλές διαφορετικές ποικιλίες χελιού.