...Η Unagi είναι η ιαπωνική λέξη για την γλυκού νερού χέλι. Αυτή καταναλώνεται στην Ιαπωνία εδώ και περισσότερα από 5.000 χρόνια και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού και της κουζίνας. Η Unagi ψήνεται ή ψήνεται στη σχάρα και περιχύνεται με μια γλυκιά μαρινάδα βασισμένη στη σόγια.
Η Unagi μας εκτρέφεται στην Κίνα και την Ταϊβάν. Στη συνέχεια, μαρινάρουμε το χέλι στη γλυκιά μαρινάδα σόγιας Kabayaki. Το γλυκού νερού χέλι παραδίδεται σε φιλέτα butterfly, με 20% σάλτσα Kabayaki. Χρησιμοποιήστε την Unagi, για παράδειγμα, ως επικάλυψη για sushi unagi (nigiri ή tamaki) ή σε ένα bowl.
... σε πολλές επιθεωρήσεις για να πληρούμε όλες τις απαιτήσεις. Στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση για όλους τους πελάτες μας, κάτι που μπορείτε να δείτε στην ποιότητά μας, στην επεξεργασία των προϊόντων μας και στην παράδοση των προϊόντων μας. Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις επιθυμίες των πελατών μας. Ο σολομός και το χέλι είναι η ειδικότητά μας, αλλά προσφέρουμε επίσης πολλές ποικιλίες φρέσκων και κατεψυγμένων ψαριών. Καλέστε ή στείλτε μας email για ολόκληρη την γκάμα μας. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.qualityseafood.nl.
Κύριες δραστηριότητες
Η κύρια δραστηριότητά μας είναι το παραδοσιακό κάπνισμα του χέλι, του σολομού και της πέστροφας με την παλιά μέθοδο του καπνίσματος. Η παραδοσιακή μέθοδος καπνίσματος είναι σαφώς το αγαπημένο θέμα της σημερινής διοίκησης της εταιρείας. Εκτός από το χέλι, το σολομό και την πέστροφα, η W. Kok Spaarndam B.V. προσφέρει μια ευρεία γκάμα κατεψυγμένων ψαριών ειδικών προϊόντων στους...
Μια έμπειρη εταιρεία με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην καλλιέργεια, επεξεργασία και καπνίσμα της χέλι. Το χέλι καπνίζεται με παραδοσιακό τρόπο. Έτσι, αποκτά μια αυθεντική γεύση και άρωμα. Επιπλέον, στην ιχθυοκαλλιέργεια, το φιλέτο χελιού παρασκευάζεται αποκλειστικά με το χέρι. Για καταναλωτές και επιχειρήσεις προσφέρονται πολλές διαφορετικές ποικιλίες χελιού.