...L'Armagnac Castarède - 2002 είναι μια χρονιά που ενσωματώνει την αριστεία της απόσταξης. Ωριμασμένο σε δρύινο βαρέλι, αυτό το armagnac παρουσιάζει ένα χρυσό χρώμα και ένα μαγευτικό αρωματικό μπουκέτο. Στο στόμα, προσφέρει μια πλούσια και πολύπλοκη εμπειρία, με νότες από ώριμα φρούτα και μπαχαρικά, δημιουργώντας μια τέλεια αρμονία. Η επίγευση του είναι μακρά και επίμονη, αφήνοντας μια διαρκή...
... παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες και προσαρμοσμένες συμβουλές ώστε η εμπειρία σας να είναι αξέχαστη. Η τεχνογνωσία μας στον τομέα του eau-de-vie είναι αναγνωρισμένη, και δίνουμε μεγάλη σημασία στην εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων μας. Επιλέγοντας την CFC, επιλέγετε την αριστεία και την παράδοση της περιοχής του Cognac. Ανυπομονούμε να σας κάνουμε να ανακαλύψετε τις λεπτές αποχρώσεις και τις μοναδικές...
Η DISTILLERIE HEROULT, μια παραδοσιακή αποσταγματοποιία που βρίσκεται στη Βρετάνη, προσφέρει εξαιρετικές συνταγές αποσταγμάτων που είναι γνωστά για την ποιότητά τους, με συγκεκριμένα αρώματα και γεύσεις που δημιουργούν μια αρμονική και ισχυρή γευστική εμπειρία. Όλες οι πρωτότυπες συνταγές μας παρασκευάζονται στο δικό μας εργαστήριο. Είμαστε εξοπλισμένοι με δύο άμβυκες που μας επιτρέπουν να προσφέρ...
...LICOR DE GINJA PASSIONALE είναι ένα λικέρ που παρασκευάζεται με υδροαλκοολική έγχυση.
κρύα από μια μεγάλη ποσότητα φρέσκων κερασιών, σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή.
Όπως και στο παρελθόν, το Licor di Ginja Passionale παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο.
- Στο μάτι, εμφανίζεται σκούρο κόκκινο με πορτοκαλί ανταύγειες
- Η μύτη εκπλήσσεται από ένα γλυκό άρωμα κερασιού, οι νότες είναι φρουτώδεις και
επίμονες
- Η γεύση αποκαλύπτει μια γλυκιά και έντονα φρουτώδη γεύση, σχεδόν
αγκαλιαστική
Παρασκευάζεται αποκλειστικά από φρούτα που προέρχονται από βιολογική γεωργία, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές.
...CEPAGE : Ugni blanc
SOL : Argilo-calcaire
ELABORATION :
Αφού ολοκληρωθεί η συγκομιδή, η σοδειά αρχικά οινοποιείται. Στη συνέχεια, το παραγόμενο κρασί αποστάζεται σύμφωνα με τη μέθοδο Charentaise, δηλαδή με διπλή απόσταξη. Αυτό το μείγμα αποτελείται από διάφορες eaux-de-vie της περιοχής μας, με την πιο νέα να έχει ωριμάσει τουλάχιστον 10 χρόνια σε δρύινο βαρέλι, μαζί με eaux-de-vie από Grandes...
...Το Extra Extra Old (XXO) είναι ένα
μείγμα Κονιάκ διαφορετικών ηλικιών, το πιο
νεαρό από τα οποία έχει περάσει τουλάχιστον
30 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Οι χρυσές του
αντανακλάσεις, η μύτη του με ξυλώδεις νότες,
η λεπτή του ρανσιό θα σας κάνουν να ανακαλύψετε
τις eaux-de-vie του Παραδείσου
(παραδοσιακή ονομασία του τόπου όπου
φυλάσσουμε το καλύτερο ελιξίριο μας)...
... κογκνιάκ Courvoisier είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και τακτικά βραβευμένη σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς ποτών (IWSR, San Francisco Spirits Competition…).
Παλαιό πορτο
Αυτό το άρωμα προέρχεται από τη μακρά διαδικασία ωρίμανσης. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, οι eaux-de-vie εξατμίζονται αργά και χρειάζονται περίπου τρεις φιάλες eaux-de-vie για να παραχθεί μια φιάλη Initiale Extra.
Τρούφα...
...Ο οινοπνευματώδης: Αυτό το Cognac VSOP από το σπίτι Guy Lhéraud παίζει τέλεια το χαρτί της ισορροπίας και της γλυκύτητας. Αποτελούμενο από ένα μείγμα eaux-de-vie που έχουν ωριμάσει τουλάχιστον 5 χρόνια σε βαρέλια, αυτό το νόστιμο οινοπνευματώδες αποκαλύπτει στον ουρανίσκο αρώματα από μαγειρεμένα λευκά φρούτα, καραμελωμένες φλούδες πορτοκαλιού καθώς και γλυκές νότες βανίλιας. Η υφή αυτού του...
Από το 2018, η Spirits Station είναι διαδικτυακός προμηθευτής αλκοολούχων ποτών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ποτών για ιδιώτες και επαγγελματίες. Ανακαλύψτε περισσότερες από 500 αναφορές, συμπεριλαμβανομένων των ουίσκι, βότκα, ρούμι, τζιν, τεκίλα, αψίνθιο, κονιάκ, αρμανιάκ καθώς και μια όμορφη γκάμα λικέρ.
Η φιλοσοφία μας είναι να συνδυάζουμε αξιόπιστες μάρκες που είναι γνωστές για την ποιότητά...
Στην καρδιά της περιοχής Grande Champagne από το 1730 στην Αμπλεβίλ, η οικογένειά μας καλλιεργεί τους αμπελώνες και αποστάζει τα κρασιά της κτήματος για να παράγει νόστιμα, κομψά και αυθεντικά Κονιάκ. Σήμερα, διατηρούμε την παραδοσιακή τεχνογνωσία προς μεγάλη ευχαρίστηση των γνώστες, μπαρ, εστιατορίων, ξενοδοχείων και delicatessen. Στην ιδιοκτησία, τα κρασιά ζυμώνονται πριν αποσταχθούν πάνω στις ο...