Βέλγιο, Wingene
... τροπικά δάση του Sambirano. Αυτό είναι πολύ αναγκαίο· πάνω από το 40% των δασών της Μαδαγασκάρης έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 60 χρόνια και τα υπόλοιπα δάση είναι κατακερματισμένα. Η αποδάσωση και η διάβρωση του εδάφους είναι μια σοβαρή απειλή, μειώνοντας την ικανότητα των αγροτών να παράγουν αρκετό φαγητό. Με τη βοήθεια της Rainforest Alliance, οι καλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Sambirano φυτεύουν...
Χαρτοφυλάκιο (49)
Γαλλία, Saint Orens De Gameville
...Για την πασχαλινή μας συλλογή, σας έχουμε ετοιμάσει μικρά αυγά Maison γεμιστά με καραμέλα (καραμέλα με αλάτι, μπανάνα και πάθος) και με πραλίνα (φουντούκι, φυστίκι, καρύδα, καλαμπόκι ψητό, σουσάμι), καθώς και μικρά γλυκά ζωάκια από σοκολάτα (μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος και λευκή σοκολάτα με φασόλι Tonka και βανίλια Μαδαγασκάρης). ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ COLISSIMO Ή CHRONOPOST...
Χαρτοφυλάκιο (85)
Γαλλία, Paris
... φυσικών καλλυντικών. Η πλούσια και έντονη γεύση της θα προσθέσει μια εξαιρετική πινελιά στις γαστρονομικές σας δημιουργίες. Για να τη διατηρήσετε, τοποθετήστε την σε αεροστεγές δοχείο στο χώρο των φρούτων και λαχανικών του ψυγείου σας. Αφήστε την για λίγα λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου για να επαναφέρει τις αρωματικές και οπτικές της ποιότητες. Όψη: Οι λοβοί είναι λιπαροί, ελαιώδεις, λαμπεροί, εύκαμπτοι. Άρωμα και γεύση: Σοκολατένια βανίλια, έντονη και φρουτώδης. Χρήση: Σε έγχυση, Κρέμα, Ζαχαροπλαστική, Παγωτό, Γιαούρτι, Σοκολάτα, Αλμυρές και γλυκές συνταγές.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ηνωμένο Βασίλειο, Melton Mowbray
...{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΚοιλάδα Σαμπιράνο, βορειοδυτική Μαδαγασκάρη\n\nStory\nΗ κακάο εισήχθη στο νησί της Μαδαγασκάρης τον 19ο αιώνα από Γάλλους αποίκους. Αρχικά περιορισμένη σε αποικιακές φυτείες, η παραγωγή κακάου γνώρισε αύξηση όταν οι μικροκαλλιεργητές άρχισαν να το καλλιεργούν στα χωράφια τους. Σήμερα έχει γίνει η κύρια καλλιέργεια στην περιοχή και παρέχει τακτικό εισόδημα...
Χαρτοφυλάκιο (8)
...ταυχερλί «τσιλι» Μαδαγασκάρη 64 Σοκολάτα ροφήματος με ξύλο Το ταυχερλί είναι ένα μεγάλο praline που παρασκευάζεται με τη μέγιστη προσοχή στο χέρι. «τσιλι» είναι το καυτερό ανάμεσα στα ταυχερλί! Ένα λεπτό μείγμα από μια ανθώδη και μια καυτερή ποικιλία τσίλι σας ζεσταίνει διπλά. Κάτι για τους λάτρεις που παρασκευάζεται από την κάλυψη Μαδαγασκάρης με 64% κακάο. Με τη βοήθεια του ξύλου, το ταυχερλί ανακατεύεται σε ζεστό γάλα και προσφέρει έναν νέο τρόπο απόλαυσης της ζεστής σοκολάτας. Απλά ζεστάνετε 2-3 dl γάλακτος στους 80°C και ανακατέψτε το ταυχερλί αργά. Τότε μπορεί να αρχίσει η απόλαυση!
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Rennes
...χρησιμοποιώντας τοπικά και παραδοσιακά παγωτά και σορμπέ. Παγωμένο μοχί από την Tiliz: Ανακαλύψτε τη χρωματιστή γκάμα παγωμένων μοχί στα σούπερ μάρκετ και στα αγαπημένα σας εστιατόρια: Σοκολάτα, Βανίλια Μαδαγασκάρης, Μάνγκο Πάθους, Ρόδι Λιτσίν, Καρύδα, Γιούζου Λάιμ, Σακούρα, Μαύρο Σουσάμι, Τσάι Μάτσα, Καραμέλα Αλμυρού Βουτύρου και Φιστίκι. Tiliz, ο ειδικός στα μοχί ιδιωτικής ετικέτας: Θα θέλατε...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης