...Ο οινοπαραγωγός: Εντί Σιμτσίκ
Περιοχή: ΓκορίσκαΜπέρντα, Σλοβενία.
Αλκοόλ: 12,5% vol.
Γλυκύτητα: Ξηρό.
Εσοδεία: 2017
Όγκος: 750 ml.
Ποικιλία σταφυλιού: Ρεμπούλα.
Συγκομιδή: Χειρονακτική.
Οινοποίηση: Λιγότερο νέο ξύλο (15 έως 20%) σε σύγκριση με άλλα κρασιά από τη Premium Line.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2020 - 2028.
Χαρακτηριστικά:
Η μύτη είναι ώριμη και νεανική ταυτόχρονα. Προσφέρει διακριτές...