Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
...Προϊόν από λευκό χοιρινό υψηλής ποιότητας που προέρχεται από χοίρους που τρέφονται με καλαμπόκι και δημητριακά, τα οποία χαρακτηρίζουν το ζαμπόν με γεύση του παρελθόντος. Φυλή εμπλουτισμένη με τη διασταύρωση του Duroc για την παραγωγή προϊόντων με υψηλό βαθμό διείσδυσης και ζουμερότητας. Προϊόν που έχει ωριμάσει για περισσότερους από 24 μήνες. Προϊόν που παρασκευάζεται ακολουθώντας τη μεθοδολογία εργασίας που καθορίζεται από την ETG.