...Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδό μας είναι φτιαγμένο από τις καλύτερες ελιές, ψυχρής έκθλιψης για να διατηρεί την φυσική του καλή ποιότητα και γεύση. Με την ζωντανή χρυσή απόχρωση και την αρμονική του σύνθεση φρουτώδους και πιπεράτης γεύσης, αυτό το λάδι είναι βασικό στοιχείο της μεσογειακής κουζίνας. Είναι ιδανικό για να περιχύνετε σαλάτες, να βουτάτε με ψωμί ή να προσθέσετε μια τελική πινελιά...
... τρούφα, Ομελέτες με τρούφα, τοστ με τρούφα, πίτσες με τρούφα, σάλτσες κρέατος με τρούφα, ζυμαρικά με τρούφα, ριζότο με τρούφα, λαζάνια με τρούφα, τυριά με τρούφα, πουρέ με τρούφα, ψάρι με τρούφα, σαλάτες με βινεγκρέτ τρούφας και οποιοδήποτε άλλο πιάτο μπορούμε να φανταστούμε. Τα καρυκεύματα με βάση το λάδι δεν χρησιμοποιούνται για μαγείρεμα, η θερμότητα θα κατέστρεφε τη γεύση τους, πρέπει να χρησιμοποιούνται για να καρυκεύουν ήδη παρασκευασμένα πιάτα. Η αντιφλεγμονώδης δράση της υδροξυτυροσόλης ενισχύεται από μια συγκεκριμένη αντι-αλλεργική ικανότητα, που αποδίδεται στα εκχυλίσματα του ...
... επιλεγμένο προϊόν: συνδυάζει τις αρωματικές νότες της ελιάς Biancolilla με τη γλυκύτητα της ελιάς Taggiasca.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και πολύ ευχάριστο.
Το όνομα "Ρέουζα", που σημαίνει Ρόδο στη λιγουρική διάλεκτο, αναφέρεται σε ένα αρωματισμένο λάδι, όπως ένα λουλούδι.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του λαδιού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρή.
... ανοσοποιητικό σύστημα και την υγιή επιδερμίδα. Περιέχουν επίσης κάλιο, ασβέστιο και φυτικές ίνες, όλες σημαντικές θρεπτικές ουσίες για τον οργανισμό μας. Επιπλέον, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και θερμίδες, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν μια ισορροπημένη διατροφή.
ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Στην κουζίνα, τα κουμκουάτ μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορούν να καταναλωθούν φρέσκα ως σνακ, να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή μαρμελάδας ή να προστεθούν σε σαλάτες και πιάτα με κρέας ή ψάρι για μια πινελιά γλυκύτητας.
...Η αμυγδαλιά είναι ένα από τα πρώτα υλικά γέμισης ελιάς. Η υφή και η γεύση της ελιάς συνδυάζονται τέλεια με την τραγανότητα της αμυγδάλου. Μετά από τόσα χρόνια, παραμένει ένα από τα κορυφαία και αναγνωρισμένα υλικά για τη γέμιση των πράσινων ελιών. Μπορείτε να απολαύσετε τις ελιές Χαλκιδικής με αμύγδαλο ως σνακ ή ως επιπλέον υλικό στις σαλάτες ή να συνοδεύσετε ένα ποτήρι κρασί.
...Εξαιρετική σάλτσα ή πατέ ελιάς φτιαγμένο με 2 ποικιλίες ελιάς: αρμπεκίνα και πράσινη, που ξεχωρίζουν για το απίστευτο άρωμά τους.
Λόγω της λεπτής υφής της, η Ολιβάδα Αρμπεκίνα είναι ιδανική για άλειμμα σε τοστ ή καναπέδες και για την παρασκευή απίθανων βινεγκρέτ για σαλάτες. Επίσης, ταιριάζει εξαιρετικά με πιατέλες τυριών.
...Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν ελαιόλαδο στις σαλάτες τους για να βελτιώσουν τη γεύση, αλλά γιατί να μην πάτε ένα βήμα παραπέρα και να ετοιμάσετε ελαιόλαδο με λεμόνι που θα κάνει τα ωμά λαχανικά πιο νόστιμα; Η προετοιμασία ελαιόλαδου με λεμόνι είναι εξαιρετικά εύκολη, απλά αφαιρέστε την εξωτερική φλούδα των λεμονιών και τοποθετήστε τα σε ένα χτυπητήρι κρέμας με λίγο ελαιόλαδο. Αφού γεμίσετε ξανά το...
Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από φυσικό ελαιόξυλο και προέρχονται από όλη τη Μεσόγειο, ιδιαίτερα από χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Τυνησία και η Ελλάδα. Έχουμε εξειδικευτεί σε προϊόντα για την κουζίνα και τη διακόσμηση και διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα. Στην ιστοσελίδα μας προσφέρουμε μια εκτενή επισκόπηση των προϊόντων. Εξυπηρετούμε το λιανικό εμπόριο, τη γαστρονομία, τη φιλοξενία και τα γραφε...
...Ελιές μαύρες με ελληνικό τρόπο, η φυσική γεύση της μαύρης ελιάς. Μαλακές και σάρκινες ελιές που έχουν τους λάτρεις τους! Ιδανικές για να τις απολαύσετε ως ορεκτικό και να τις χρησιμοποιήσετε και στην κουζίνα. Πίτσες, σπιτικές ταπεναδες, σαλάτες ή ακόμα και σπιτικά μαγειρευτά πιάτα θα επωφεληθούν από τη χαρακτηριστική και έντονη γεύση τους.
Διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg
Χώρα προέλευσης: Αλγερία...
...Πάστα ελιών πράσινων τύπου ταπενάδας, ''La Chinata''
Σύνθεση: πράσινες ελιές της ποικιλίας μανζανίγια κασερένα και ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας από την Εξτρεμαδούρα. Ιδανικό για ορεκτικά σε τοστ, στην κουζίνα, για συνοδευτικά σαλάτες και ζυμαρικά.
Βάζο γυάλινο 180γρ...
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες ελαφρύ με αρώματα ώριμης ελιάς που παραπέμπουν σε κίτρινο μήλο ή στον καρπό της αμυγδαλιάς.
Έχει μια απαλή και λεπτή γεύση, λιγότερο επίμονη σε σύγκριση με άλλα λάδια.
Ιδανικό για οποιοδήποτε πιάτο; προσαρμόζεται ιδιαίτερα σε πιάτα μέτριας δομής όπως: ορεκτικά και βλαστάρια ραπανάκι, φάβες και πικραλίδες, λευκά κρέατα, ατμισμένο ψάρι, σαλάτες, κ.λπ…...
... και καταλαμβάνει τη θέση του στα ράφια.
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο διατίθεται σε ξεχωριστές συσκευασίες των 500 ml, 750 ml, 1 lt, 2 lt, 3 lt και 5 lt.
Γενικά Χαρακτηριστικά του Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδου
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο έχει ποσοστό οξύτητας 0,4 - 0,8, προέρχεται από τις ελιές της περιοχής Γεμλίκ και διαθέτει αρωματική γεύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τομέα (πρωινό, σαλάτες, μεζέδες, ζεστά πιάτα). Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο είναι η σωστή επιλογή για όσους αναζητούν πραγματικό ελαιόλαδο από πέτρα.
... την ψυχρή πίεση ελιών Πικολίν από το Λανγκντόκ βιολογικής καλλιέργειας (95%) και εμπλουτισμένο με φρέσκο λεμόνι (5%). Λεμόνια καλλιεργημένα στα ίδια εδάφη με τις ελιές Πικολίν.
Μια μαγειρική προετοιμασία που θα προσφέρει μια ξινή νότα σε ψητά, σαλάτες και ηλιόλουστα πιάτα της Μεσογείου.
... κουλτούρας ελιάς, στα τραπέζια σας. Η πιπεριά, μια από τις αναγκαίες γεύσεις σε πολλές κουζίνες του κόσμου, έχει χρησιμοποιηθεί σε κάθε πιάτο, από σαλάτες μέχρι ζυμαρικά, και στη παραγωγή μπαχαρικών και σάλτσας. Η ΙΔΕΑΛ Γεωργία διαθέτει ετήσια παραγωγική ικανότητα 5000 τόνων για την επεξεργασία πιπεριών σε λωρίδες, ψητές πιπεριές και καυτερή σάλτσα πιπεριάς.