...Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδό μας είναι φτιαγμένο από τις καλύτερες ελιές, ψυχρής έκθλιψης για να διατηρεί την φυσική του καλή ποιότητα και γεύση. Με την ζωντανή χρυσή απόχρωση και την αρμονική του σύνθεση φρουτώδους και πιπεράτης γεύσης, αυτό το λάδι είναι βασικό στοιχείο της μεσογειακής κουζίνας. Είναι ιδανικό για να περιχύνετε σαλάτες, να βουτάτε με ψωμί ή να προσθέσετε μια τελική πινελιά...
...Ο ξύδι βαλσάμικο παρασκευάζεται με ξύδι βαλσάμικο και άρωμα βανίλιας, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών. Επιπλέον, περιέχει χυμό ελιάς που προσφέρει ευεργετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την υγεία. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, πολύ αρωματικό με την μοναδική γεύση της μαύρης βανίλιας, που το καθιστά τέλειο και εντυπωσιάζει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης βανίλιας, που το καθιστά πολύ νόστιμο για να συνοδεύσει οποιοδήποτε πιάτο, ειδικά σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαγειρεμένα λαχανικά.
...Εξαιρετική σάλτσα ή πατέ ελιάς φτιαγμένο με 2 ποικιλίες ελιάς: αρμπεκίνα και πράσινη, που ξεχωρίζουν για το απίστευτο άρωμά τους.
Λόγω της λεπτής υφής της, η Ολιβάδα Αρμπεκίνα είναι ιδανική για άλειμμα σε τοστ ή καναπέδες και για την παρασκευή απίθανων βινεγκρέτ για σαλάτες. Επίσης, ταιριάζει εξαιρετικά με πιατέλες τυριών.
...Το AOVE AIRES Coupage Arbequina και Picual είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από δύο από τις πιο εκτιμημένες ποικιλίες ελιών στον κόσμο του ελαιολάδου. Αυτό το πακέτο των 6 φιαλών των 2 λίτρων είναι ιδανικό για οικογένειες ή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας στην καθημερινή τους κουζίνα. Με μια ισορροπημένη γεύση και μια απαλή υφή, αυτό το λάδι είναι ιδανικό για να ντύσετε σαλάτες, να ψήσετε ή απλά να το απολαύσετε με ένα καλό ψωμί.
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, αφιερωμένη στον τομέα της διατροφής. Συγκεκριμένα, παράγουμε ελιές και ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Επίσης, είμαστε εξειδικευμένοι σε φυτικές κονσέρβες όπως το γκαζπάτσο, πατέ ελιάς, μεσογειακές σαλάτες. Όλα αυτά τα κάνουμε ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, με προσεκτική παρασκευή ώστε να μην χάσουμε τις παραδοσιακές γεύσεις της ανατολικής Ισπανίας.