... σούπες και κυρίως πιάτα, όπως ο αρακάς με βρώμη. Σήμερα, οι αρακάδες συνήθως μαγειρεύονται ή σιγοβράζονται. Η θέρμανση καταστρέφει τα κυτταρικά τοιχώματα και κάνει τη γεύση πιο γλυκιά, ενώ οι θρεπτικές ουσίες γίνονται πιο προσβάσιμες. Η σούπα αρακά καταναλώνεται σε πολλές άλλες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης, στη Ρωσία, το Ιράν, το Ιράκ και την Ινδία. Οι...
...{"Anwendungen von Kartoffelflocken":"Εφαρμογές από νιφάδες πατάτας\n- Παρασκευή πουρέ πατάτας\n- Βασική κρέμα σούπας και σούπα πουρέ\n- Πατατάκια και σνακ\n- Σφαίρα ημιτελών κρεάτων\n- Ημιτελή προϊόντα\n- Ρυθμιστές υγρασίας σε αρτοσκευάσματα\n\nVorteile von Kartoffelflocken aus Pogar: Πλεονεκτήματα νιφάδων πατάτας από την Pogar\n- Παραγωγή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη\n- Απόβλητα από...
...Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ...