...Το θειικό μαγνήσιο επιταχύνει την ανάπτυξη κηπευτικών και διακοσμητικών καλλιεργειών, αυξάνει την παραγωγικότητα και βελτιώνει τη γεύση των φρούτων. Αυτό ισχύει κυρίως για ντομάτες, πατάτες και αγγούρια, καθώς αυτή η ουσία διεγείρει τον σχηματισμό αμύλου και σακχάρων.
Περιγραφή: Χαλαρή σκόνη από λευκό έως ανοιχτό γκρι χρώμα.
Πεδίο εφαρμογής: Το θειικό μαγνήσιο 7-υδράτη χρησιμοποιείται στη...
...Το τζελ περιέχει φθόριο και ένα σύμπλεγμα μετάλλων: ασβέστιο, μαγνήσιο, φωσφορικά. Το φθόριο μειώνει τον κίνδυνο τερηδόνας κατά μέσο όρο 70%! Τα μέταλλα ενισχύουν το σμάλτο των δοντιών. Το νιτρικό κάλιο μειώνει την ευαισθησία των δοντιών. Το εκχύλισμα λαμιναρίας ενισχύει τα ούλα και εξαλείφει την αιμορραγία. Η D-πανθενόλη προλαμβάνει την ξηροστομία και εξαλείφει τη φλεγμονή.
ακαθάριστο βάρος: 0.053kg
Κύριο συστατικό: Ξυλιτόλη + μεταλλικό σύμπλεγμα
Λεύκανση δοντιών: Βήμα 3...
...Αλεύρι από φαγόπυρο χρησιμοποιείται για το ψήσιμο μπισκότων, τηγανίτων, μάφιν και άλλων ζαχαρωτών. Δεδομένου ότι το προϊόν δεν είναι αρκετά γλουτενώδες, προτείνουμε να το αναμείξετε με άλλες ποικιλίες αλευριού. Το αλεύρι φαγόπυρου είναι πλούσιο σε κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και μαγνήσιο. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.
...Η σκόνη ακαΐ είναι πλούσια σε κάλιο, χαλκό, μαγνήσιο, πολλές βιταμίνες, φυτικές ίνες, Ωμέγα-3, φυτοστερόλες και υγιή ακόρεστα λιπαρά. Η τακτική κατανάλωση μούρων ακαΐ βελτιώνει την φυσική αποτοξίνωση του σώματος.
Καθαρό βάρος: 28 γρ.
Ακαθάριστο βάρος: 420 γρ.
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Συνθήκες αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 °C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το...
...ιώδιο, σελήνιο, ασβέστιο, φώσφορος, μαγνήσιο
Συγκρότημα αμινοξέων: μεθειονίνη, λυσίνη
Ισορροπημένη τροφή, αναπτυγμένη σύμφωνα με επιστημονικά τεκμηριωμένα δεδομένα, για την αύξηση της παραγωγής γάλακτος των αγελάδων και την παράταση της γαλουχίας. Πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και ένζυμα για εξαιρετική υγεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση της διατροφής του ζώου, καθώς και ως συμπλήρωμα της βασικής τροφής.
...Οι πράσινες νιφάδες φαγόπυρου της Dr. Naturi δεν υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Το πράσινο φαγόπυρο περιέχει 18 αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων.
Το πράσινο φαγόπυρο περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος B: B1, B2, PP, B5, B6, B9; μακρο- και μικροστοιχεία: κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο...
... καταπραΰνει το δέρμα, το D-πανθενόλη προάγει την αναγέννηση του δέρματος, το μεταλλικό σύμπλεγμα (χαλκός, μαγνήσιο, ψευδάργυρος) διεγείρει τις μεταβολικές διαδικασίες στα δερματικά κύτταρα και την ανανέωση της επιδερμίδας, έχοντας αντιοξειδωτική δράση και ρυθμίζοντας την έκκριση σμήγματος.
Ενεργά συστατικά: αζελοϊκό οξύ και γλυκίνη, χυμός αλόης βέρα, μεταλλικό σύμπλεγμα (χαλκός, μαγνήσιο, ψευδάργυρος), D-πανθενόλη, αμιγκελ, σαλικυλικό οξύ.
Εφαρμογή: στο σπίτι και στο επαγγελματικό ιατρείο
Διάρκεια ζωής: 2 χρόνια
Φιαλίδια: 30 ml...
...Η αλεύρι σουσαμιού περιέχει πολλά χρήσιμα συστατικά για το σώμα. Είναι πηγή βιταμινών E, A, T, B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), μακρο- και μικροστοιχείων όπως ασβέστιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, σίδηρο, μαγνήσιο, σελήνιο. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και του μυοσκελετικού συστήματος, των ανδρικών και γυναικείων αναπαραγωγικών συστημάτων, για την πλήρη εξέλιξη του παιδιού στη μήτρα και για την ανάπτυξη και υγεία των μαλλιών. Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 (PUFA).